استکبار ستیزان
سخنان ظریف مایه شرمساری بود/ برخی سیاستها را به خوبی اجرا نکردند
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اظهارات اخیر وزیرامورخارجه مایه شرمندگی است، گفت: وزارت امورخارجه سیاستگذار نیست اما توقع داریم مجری خوبی برای سیاستهای انقلابی باشد.
به گزارش مهر، علاءالدین بروجردی رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در جمهوری اسلامی، مسئولیت سیاستگذاری کلان برعهده شخص مقام معظم رهبری است روال جهانی نیز همین است. وزارت امورخارجه نیز ضمن مشارکت در سیاستگذاری اگر عملکرد خوبی داشته باشد، میتواند مجری خوبی برای اجرای سیاستگذاری مراجع بالادستی باشد که در جمهوری اسلامی ایران طبق قانون اساسی در شورای عالی امنیت ملی است.
وی ادامه داد: اظهارات اخیر وزیرامورخارجه مایه شرمندگی است. متاسفانه وزیرامورخارجه از ادبیاتی استفاده کرد که موجبات ناراحتی مقام معظم رهبری را فراهم نمود. ظریف شخص بی تجربه ای نیست، این ادبیات گرچه در یک مصاحبه علنی مطرح نشده بود اما نشان دهنده تفکر و بینش شخص ظریف است.
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: طبیعی است که آمریکا و هم پیمانانش بویژه رژیم صهیونیستی از سیاستهای جمهوری اسلامی ایران راضی نباشد زیرا سیاست های جمهوری اسلامی ایران، سیاست خارجی مستقل مبتنی بر منافع ملی است.
وی افزود: به همین دلیل وقتی روابط ایران با کشوری مانند چین و روسیه به عنوان کشوری مستقل و قدرتمند تقویت میشود، آمریکایی ها ناراحت شده و موضع گیری می کنند و حتی به کشورهای همسایه فشار وارد می کنند.
بروجردی تصریح کرد: در طول سالیان گذشته به ویژه درسالهای بحران طولانی سوریه به عنوان خط مقدم جبهه مقاومت، وزرای خارجه وقت حاضر به انجام سفر به سوریه نبودند که این رفتار برخلاف سیاستگذاری کاملا شفافی بود که در جمهوری اسلامی ایران مصوب شده بود.
وی گفت: رئیس جمهور وقت حتی حاضر نشد تماس تلفنی با رئیس جمهور سوریه بگیرد که این نشان دهنده سیاست منفعلانه وی بود.
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در نقطه مقابل، سردار شهید سلیمانی قرار داشت که فقط یک عنصر نظامی نبود بلکه یک دیپلمات انقلابی بود، نقش سردار سلیمانی در سیاست خارجی انقلابی جمهوری اسلامی در منطقه بسیار بارز و ارزنده بود. به همین دلیل بسیاری از روسای جمهور کشورها در سفر به ایران متقاضی دیدار با شهید سلیمانی بودند.
وی تاکید کرد: باید این نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ثبت شود و از شخصیت او تجلیل شود.
بروجردی گفت: فرمایشات امروز مقام معظم رهبری درسی بزرگ برای همه مسئولان عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران بود که بدانند از چه ادبیاتی باید در مقابل زیاده خواهی های آمریکا و غرب استفاده کنند و به گونه ای صحبت نکنند که خوراک برای شبکه های ضدانقلاب فراهم نمایند.
وی خاطرنشان کرد: سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران در بعد خارجی سیاستی مستقل و مبتنی بر منافع ملی است. مسئولان عالی رتبه نظام باید در چارچوب نظرات مقام معظم رهبری رفتار کنند.
استکبار ستیزان
دلیل مواضع ضدشرقی افراطی ظریف چیست؟
به گزارش مشرق، دکتر ابوذر گوهری در کانال تلگرامی اش نوشت: به اظهارات خلاف امنیت ملی و عقل سیاسی آقای ظریف از ابعاد مختلف پرداختهشده است و قطعاً این اظهارات باید از طریق مراجع قانونی پیگیری و ایشان پاسخگو باشد. اما یکی از نکاتی که در بین مصاحبه صراحتاً توسط ایشان بیان و مبنای سیاست خارجی دولت یازدهم و دوازدهم بوده و باعث بروز خسارت محض به کشور گردید اشاره به عدم قبول رویکرد واقعگرایی (رئالیسم) در روابط بینالملل است.
جهتگیری سیاست خارجی دولت یازدهم و دوازدهم به لحاظ علمی مبتنی بر مکتب لیبرالیسم و پارادایم «اتحاد و ائتلاف» بناشده بود و این جهتگیری در حوزههای مختلف پیگیری و باعث شد یکی از ضعیفترین عملکردها برجا بماند.
بر اساس این جهتگیری که سالهاست توسط تئوریسین سیاست خارجی آن بیانشده، «ائتلاف با مجموعه غرب» تنها راه رسیدن به توسعه و پیشرفت کشور است و هیچ راهی جز این متصور نیست؛ بخشی از مواضع ضدشرقی افراطی ظریف، دقیقاً بر این اساس قابلتحلیل است.
بر اساس پارادایم ائتلاف لیبرالی، قانون اساسی متناقض بوده و امکان تحقق توسعه، با مفاهیمی نظیر دفاع از مظلوم، حمایت از مسلمانان و مستضعفان، استقلال و سایر ایدههای به تعبیر آنها ایدئولوژیک ممکن نیست. طبعاً از دل چنین رویکردی نهتنها دوگانه "میدان-دیپلماسی" حاصل میشود بلکه عامدانه باید بخشی از منابع قدرت ملی کشور سرکوب و عامل عقبگرد معرفی گردد.
آقایان تفکر انقلابی را مانع ائتلافهای موردنظر خود دانسته و کینهتوزانه در این رابطه سخن میگویند. در چنین شرایطی عدم لحاظ واقعیات روابط بینالملل باعث خوشبینی به آمریکا و غرب شده و در دنیایی که- متأسفانه البته- منافع و قدرت حرف اول را میزند بهظاهرِ سخن دشمن اعتماد کرده و موجب خسارت محض میشوند.
متأسفانه در این سالها تفکری بر دستگاه دیپلماسی حاکم بوده که عملاً اعتقادی به اصول مبنایی قانون اساسی و اسناد بالادستی نظام در حوزه سیاست خارجی نداشته و در نهایت نیز این تفکر خود را به بدترین نحو و با توهین به آرمانها و مظاهر انقلابی و مقاومت مردم ایران افشا کرد.
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فواد ایزدی:شهید سلیمانی هم موافق بعضی سیاستها نبود اما تمکین میکرد
کارشناس مسایل بین الملل : شهید سلیمانی هم موافق بعضی سیاست ها نبود اما تمکین می کرد.
استکبار ستیزان
19.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اعلام خبر شهادت شهید مطهری از رادیو
اتفاقی عجیب در لحظه رسیدن خبر شهادت استاد مطهری به استودیوی برنامه زنده رادیو.روح مرحوم حمید عاملی شاد.
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شریعتمداری: ظریف متدین است اما کلاه سرش میرود
حسین شریعتمداری: ظریف مجری سیاستهایی بود که خوب اجرا نکرد.
استکبار ستیزان
🔴 رفیق جاسوس
🔺 توییت پنج سال پیش جیسون رضائیان (جاسوسی که سپاه دستگیر کرد و آمریکا در ازای آزادی اش یک میلیارد و هفتصد میلیون دلار نقد پرداخت کرد) خطاب به #ظریف :
"شما به شهر میآیی و مقاله در واشینگتن پست چاپ میکنی و به من زنگ نمی زنی؟ فکر می کردم ما «دوست» هستیم..."
🔹آقای ظریف نمی خواهید بگویید که رفاقت با جاسوس آمریکایی هم سیاستی بوده که از بالا به شما ابلاغ شده و شما هیچ اختیاری نداشته اید؟؟؟
#رهبر_انقلاب
#انتخابات
"قاسم اکبری"
استکبار ستیزان
تولید «بابک زنجانیها» در دولت روحانی
🔹جهانگیری مدعی شده که یکی از دلایلی که من در دولت ماندم این بود که نگذارم در دوران تحریم بابک زنجانیها درست شوند.
🔹این صحبت معاون اول روحانی در شرایطی است که رای دو مفسد اقتصادی یعنی برادر رییسجمهور و برادر اسحاق جهانگیری در دولت دوازدهم صادر شد و این نشان میدهد تعداد بابک زنجانیها در دولت تدبیر و امید نرخ افزایشی داشته و بیشتر هم متوجه برادران رییسجمهور و معاون اول بوده است.
روشنگری
استکبار ستیزان
ارتکاب مفاسد در شوراها گریبان نامزدهای متخلف را گرفت
مفاسد رخ داده در برخی شوراهای شهر، گریبان اعضای متخلف را در روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شوراها گرفت.
به گزارش روزنامه جوان، انحلال چندین شورای شهر از سوی وزارت کشور، نتیجه عملکرد مبتنی بر فساد و رانت این دوره از مدیریت شهری است. هنوز پروندههای بسیاری از این مفسدان به نتیجه نهایی نرسیده، که با فرارسیدن انتخابات شورای شهر، برای حضور مجدد در عرصه ثبتنام کردهاند!
هیئتهای نظارت همانطور که پیشبینی میشد، با احراز نکردن صلاحیت مفسدان و رانتخواران، مانع ادامه چپاول این عده شدهاند. حالا صدای برخی رد صلاحیت شدهها بلند شده که با این کار از شور انتخاباتی کاسته شده و چه و چه. اما نه گستردگی رد صلاحیتها به میزانی است که اصلاحطلبان در بوق و کرنا کردهاند و نه همانطور که رویه انتخاباتهای گذشته نشان میدهد، این رد صلاحیتها از شور انتخاباتی میکاهد.
محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، آمار بازداشتیها و برکناریهای شوراهای فعلی شهر و روستا را بیش از هزار نفر اعلام کرده است.
طی چهار سال گذشته تقریبا هر هفته اخبار فساد و بازداشت شورای شهریها رسانهای میشد. فساد مالی و رانت و تخطی از قوانین شهرسازی، از مهمترین محورهای تخلفات شورای شهریها بوده است. حجم تخلفات و جرائم به حدی بود که شهرهای بزرگی همچون ساری با انحلال شورا از سوی وزارت کشور و استانداری مواجه شدند.
اهواز، اراک، بوشهر و گچساران از جمله شهرهایی بودند که اعضای شورای شهر یا شهرداریهایشان بهدلیل تخلفات بازداشت شدهاند. جرائم شورای شهریها به تهران هم رسید و شهرهایی مثل پرند با بازداشت همه اعضای شورای شهر مواجه شدند. حتی دو شهردار منطقه در تهران هم بهدلیل همین تخلفات بازداشت شدند. با وجود این حجم از تخلفات و بازداشتیها، میزان رد صلاحیتها بهگونهای نبوده است که رسانههای اصلاحطلب آن را در بوق و کرنا کردهاند.
مطابق قانون، بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای شهر در هیئتهای اجرایی صورت میپذیرد. استعلام صلاحیت از چهار مرجع وزارت اطلاعات، قوه قضائیه، نیروی انتظامی و ثبتاحوال از جمله محورهای این احراز صلاحیت است.
استکبار ستیزان
آمریکا: رقیب اصلی ما در خاورمیانه ایران است
آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در گزارش سالانه خود، به افزایش چشمگیر توانمندیهای ایران در عرصه نظامی، نفوذ منطقهای و فناوریهای نوین اذعان کرد. این آژانس در گزارش سالانه خود، به بررسی چالشهایی که این کشور با آن مواجه بوده، پرداخته است. ایران، چین، روسیه، کره شمالی، خاورمیانه، آمریکای لاتین و افغانستان از بخشهای این گزارش است.
در این گزارش درباره ایران آمده است: در ماه سپتامبر، ایالات متحده نهادهای دیگر مرتبط با همکاری مرتبط با موشکهای بالستیک کره شمالی با ایران را تحریم کرد. ایران به دلیل تواناییهای پیشرفته نظامی، شبکههای گسترده نیابتی و شرکا و تمایل متناوب برای استفاده از زور علیه نیروهای آمریکایی و شرکای آن، رقیب اصلی منافع ایالات متحده در خاورمیانه است.
هدف از استراتژی امنیت ملی ایران، تضمین تداوم حاکمیتی، حفظ ثبات داخلی، تأمین موقعیت خود به عنوان یک قدرت مسلط منطقهای و دستیابی به رونق اقتصادی است.
تهران مجموعهای پیچیده از تواناییهای دیپلماتیک، نظامی و امنیتی را در اختیار دارد؛ از جمله برای دستیابی به اهداف خود، نیروهای غیرمتعارف و متعارف، شرکا و نمایندگان را آموزش میدهد و میتواند هزینههای زیادی را به دشمنان تحمیل کند.
ایران احتمالاً به جای اقدام تلافیجویانه متعارف، به حملات غیرمتعارف نیابتی یا اقدامات انکارشدنی همچون عملیات سایبری ادامه خواهد داد.
تهران در حال افزایش تعامل با شرکا و نیابتیها برای حفظ شبکههای منطقهای، تسهیل حملات علیه نیروهای ایالات متحده، شرکای منطقهای و منافع و تضمین نفوذ منطقهای طولانیمدت است. شرکای اصلی همچون گروههای شبهنظامی شیعه عراق- عصائب اهلالحق و کتائب حزبالله- پس از انتصاب اسماعیل قاآنی معاون دیرینه سلیمانی به عنوان فرمانده جدید سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تعهد خود را برای مشارکت با ایران تأیید کردند.
ایران استراتژیهای اقتصادی را برای دور زدن تحریمها با کشاندن آن به سراسر جهان اجرا کرده است. ایران همچنین به کاهش تعهدات خود تحت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ادامه میدهد و اورانیوم با غنیسازی کم را در تأسیسات غنیسازی نطنز و فردو ذخیره میکند.
از آوریل 2021 ، ایران بیش از 14 برابر اورانیوم کم غنی شده مجاز تحت برجام ذخیره کرده بود. تهران همچنین اعلام کرد که غنیسازی اورانیوم را تا سطح 60 درصد آغاز کرده و در حال انجام تحقیق و توسعه با سانتریفیوژهای پیشرفته بیش از حد برجام است.
همزمان با درگیریها در عراق و سوریه، ایران تلاش خود را بر تقویت تواناییهای شرکا و نیابتیها برای حفظ عمق استراتژیک و گزینههای مقابله با ایالات متحده و اسرائیل متمرکز کرده است. تهران از روابط خود برای به چالش کشیدن ادامه حضور ایالات متحده در منطقه و تشویق به عقبنشینی استفاده کرده است.
در سراسر منطقه، تهران برای پیشبرد قدرت و تقویت تواناییهای شبهنظامیان منطقهای شیعه با حزبالله لبنان - مهمترین شریک جانشین خود - همکاری میکند. ایران به عنوان حامی اصلی حزبالله عمل میکند و منافع استراتژیک آنها به ندرت از هم جدا میشوند.
ایران همچنان قادر است بر تعداد و شدت حملات گروههای عراقی علیه منافع ایالات متحده تأثیر بگذارد. شبهنظامیان از اواخر سال 2020 حملات خود را دوباره آغاز کردهاند - از جمله بزرگترین حملات موشکی علیه تأسیسات ایالات متحده در سالهای گذشته - و قصد خود را برای ادامه حملات تا اواسط فوریه 2021 اعلام کردهاند.
در سوریه، ایران در تلاش است تا حضور نظامی و اقتصادی پایدار را حفظ کند. ایران به بشار اسد رئیسجمهوری سوریه، برای کنترل کشور کمک خواهد کرد. در یمن، ایران از حوثیها پشتیبانی میکند.
تهران با داشتن بزرگترین نیروی موشکی و موجودی موشکهای بالستیک در خاورمیانه، قادر به هدف قرار دادن اهداف 2000 کیلومتری مرزهای ایران است و بارها تمایل خود را برای استفاده از موشکها نشان داده است. ایران به افزایش کشندگی، اعتمادپذیری، پایداری و دقت نیروی موشکی بالستیک خود از جمله با افزایش برد موشک بالستیک کمبرد و قابلیت ضد موشک، پرتابگر موشک بالستیک زیرزمینی و موشک بالستیک میانبرد با دقت و کلاهک بهبودیافته ادامه میدهد.
ادامه دارد👇