عقبگرد دولت روحانی
در وابستگی کالاهای اساسی به واردات
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود عدم واردات به موقع را عامل مشکلات کشور معرفی کرد و گفت: به طور متوسط در سال بایستی 60 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته باشیم که در این مدت این درآمد بسیار کاهش یافت و دولت بدون تکیه به درآمد نفت کشور را اداره کرد و امروز همه مشکلاتی که وجود دارد بخاطر وضعیت واردات است.و اگر واردات به موقع انجام شود، زندگی مردم نیز روال عادی خواهد داشت.
وی ادامه داد : بگویید اگر در جو، ذرت، کنجاله، روغن و برنج خودکفا هستیم حق با شماست، حتی در خشکسالی در گندم هم اگر خودکفا نیستیم باید گندم هم وارد کنیم، در ترسالی بله، کاری کردیم که در ترسالی و در یک شرایط عادی در گندم برای چند سال خودکفا شدیم اما در خشکسالی باید گندم وارد کنیم.
روحانی اکنون به جای پاسخگویی درباره اینکه چرا در هشت سال اخیر در جهت کاهش وابستگی کالاهای اساسی به واردات یک قدم هم برنداشته، مدعی است که چون آمریکا تحریم کرده، پس دولت او مقصر وضع موجود نیست. این درحالی است که با توجه به پیشرفتها در بخش کشاورزی، وابستگی کالاهای اساسی مایه ننگ دولت است.
استکبار ستیزان
رفتار بایدن و باطل شدن
تصویرسازی روحانی از ترامپ
روحانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در جمع هیئت دولت بااشاره به روی کار آمدن رئیسجمهور جدید در آمریکا، گفت: این فرد در دوره تبلیغات انتخاباتی اعلام کرد که در صورت پیروزی به برجام برمیگردد و در این راستا در اولین اقدام نسبت به برجام نامهای که ترامپ برای بازگرداندن تحریمهای سازمان ملل داده بود را پس گرفت و همزمان اعلام کرد که قصد دارد به برجام بازگردد.
گفتنی است دولت روحانی نهایت تلاش خود را انجام داد که مقصر وضع موجود کشور را شخص ترامپ معرفی کند که از برجام خارج شد اما بایدن نشان داده است که مشکل شخص ترامپ نیست؛ بلکه مشکل آمریکاست. دولتمردان تدبیر و امید، بارها مشکلات معیشتی و اقتصادی را به گردن رئیسجمهور سابق آمریکا، یعنی ترامپ انداختند که با خروج از برجام همه چیز را به هم ریخت.
روحانی ادعا میکند وضعیت نابسامان اقتصادی به دلیل خروج ترامپ از برجام است و بازگشت به برجام برای دولت بعدی آمریکا زمانی نمیبرد و نیاز به مذاکره ندارد، اما با وجود این پاسخ نمیدهد پس چرا جو بایدن هنوز به برجام باز نگشته است. در طی سه ماه مذاکرات وین، چندین بار از سوی روحانی تاکید شده است که تحریمهای آمریکا برداشته شد.
به رغم ادعاهای مکرر روحانی، مقامات آمریکا تاکید دارند که تا مرحله بازگشت به برجام فاصله زیادی وجود دارد و حتی در صورت بازگشت به برجام نیز صدها تحریم باقی خواهد ماند. «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا درباره مذاکرات وین گفت: «به طور فزایندهای توضیح دادهایم که هر یک از طرفین برای انطباق با برجام باید چه کاری انجام دهند اما این یک سؤال بدون پاسخ باقی مانده است که آیا ایران واقعاً آماده انجام کارهایی است که برای بازگشت به پایبندی دوباره لازم است. هنوز قضاوت در این باره زود است». علاوهبر این، وزیر خارجه آمریکا در تاریخ ۱۸ خرداد درباره ایران گفت: «من پیشبینی میکنم که حتی در صورت بازگشت به پایبندی به برجام، صدها تحریم علیه ایران از جمله تحریمهای اعمال شده توسط دولت ترامپ باقی بماند.»
در مجموع، اینکه مقامات دموکرات آمریکا صریح اعلام میکنند حتی تحریمهای دوران ترامپ را برنخواهند داشت و پس از بازگشت به برجام، برای رسیدگی به دیگر مسائل ایران صدها تحریم دیگر باقی خواهد ماند، نشان میدهد که مشکل شخص ترامپ نبوده و نیست؛ هر چند بازگشت فردی مانند ترامپ در آینده نزدیک، چندان دور از ذهن نیست. دولت روحانی با سیاستهای نادرست خود در طول این ۸ سال از جمله عدم اقدام متقابل در مقابل خروج آمریکا از برجام، این گزاره را برای سیاستگذاران تحریمی آمریکا جا انداخت که تحریم بر روی تغییر رفتار ایران موثر است. به نظر میرسد احزاب آمریکا در رابطه با ایران به یک اجماع رسیدهاند و در این اجماع، حفظ ساختار تحریمها علیه ایران را یک ضرورت میبینند.
این درحالی است که بیشتر مشکلات اقتصادی کشور به سوءمدیریتها و ساختارهای غلط اقتصادی برمیگردد و البته برطرفسازی این سوءمدیریتها و اصلاح ساختارها و رویههای اقتصادی بخش جدی از راهحل خنثیسازی آثار تحریم است.
استکبار ستیزان
حمله به مجلس به جای تبدیل آن
به ابزار مقاومت و چانهزنی
رئیسجمهور در ادامه باز هم به مجلس و قانون هستهای آن حمله کرد و با با ذکر عبارت این نکته که ای کاش همه به اصول 60 و 113 قانون اساسی احترام میگذاشتیم، گفت: اگر اصل 60 قانون اساسی حاکم بود و لطمه نمیخورد، اصل 60 لطمه خورد اصل 60 اگر لطمه نمیخورد آن هم در اوایل آذر لطمه خورد اگر 11 آذر نداشتیم و اصل 60 ایستاده بود، در ماه اسفند تحریم مردم برداشته شده بود و امروز مردم میدیدند چه شرایطی بر کشور حاکم بود. فروردین و اردیبهشت و خرداد دیگری را میدیدند آن مقدار که مقدور بود و امکانپذیر بود وزارت خارجه ما و دولت و دیگران تلاش کردند و همه بخشهای دیگر کمک کردند.
گفتنی است دولت بایدن، کنگره را پشتوانه چانهزنی و زیاده خواهی خود میبیند. وقتی طرف ایرانی میگوید باید تضمین بدهید که دوباره توافق را زیر پا نمیگذارید»، مقامات آمریکایی میگویند نمیتوانیم، چون کنگره چنین اجازهای نمیدهد(!)
هیچ بد و بیراهی هم علیه کنگره نمیگویند؛ چرا که نوع قوانین تحریمی شدید علیه ایران، با همراهی نمایندگان و سناتورهای دموکرات به دست آمده است. آنها در هر چه با جمهوری خواهان اختلاف داشته باشند، در دشمنی علیه ایران اتفاق نظر دارند. متاسفانه در این طرف، آقای روحانی اصرار مشکوکی دارد بر اینکه نقش مشابهی برای پارلمان قائل نباشد و از ایستادگی مجلس بر حداقل حقوق ملت ایران به عنوان ابزار مقاومت و چانه زنی استفاده نشود. بر عکس، سعی میکند ناکامی حاصل از اعتماد به دشمن را گردن مجلس بیندازد!
قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران» یکی از دورانسازترین قوانین کشور است که مجلس، بیش از 4 ماه برای تدوین و به سرانجام رساندن آن تلاش و رایزنی کرد، اما دولت به جای استفاده از آن به عنوان یک اهرم فشار بر دشمن برای عمل به تعهداتش، مدام به آن حمله کرد و در نهایت بیتدبیری و بیکفایتی آن را مانع رفع تحریمها اعلام کرد.
استکبار ستیزان
آقای روحانی دروغ بزرگ
ادعای رفع تحریم است !
روحانی در ادامه اظهارات خود مدعی شد : امروز یک سفره آمادهای هست این سفره آماده است، باید در باز شود و بیایند مردم کنار سفره قرار بگیرند. سفره آماده است کار آماده شده، قاعدتا فرصت دولت دوازدهم را از دستش گرفتند ولی ان شاءالله امیدواریم دولت سیزدهم بتواند این کار را تکمیل کند ما هم خوشحالیم از اینکه فرق نمیکند از اینکه دولت دوازدهم موفق باشد یا دولت سیزدهم موفق باشد ولی در اینکه 4، 5، 6 ماه فرصت از دست رفت بسیار بسیار متاسفیم.
چنانکه از ادبیات مقامات آمریکایی و روحانی در چند هفته اخیر برمیآید، گویا توافق حاصل شده؛ ولی نه توافق برای احقاق حق ایران، که آمریکا نمیپذیرد، توافق بر سر اینکه هر دو، مجلس و سایر مراجع قانون ایرانی را عامل نرسیدن به توافق در وین معرفی کنند و آمریکای خبیث و عهدشکن تبرئه شود! یعنی دولت آمریکا میتواند برای تبرئه خود از همه خیانتها، در شورای امنیت یا دیوان لاهه، صرفا به خلاف گوییهای آقای روحانی استناد کند!
مقامات دولت بایدن برای کتمان مخالفت خود با لغو همه تحریمهای پسا برجامی (به شکل قابل راستی آزمایی) و ارائه تضمین روشن، ادعا میکنند توپ در زمین ایران است و رهبری ایران باید تصمیم بگیرد. ️این دروغ در حالی است که رهبر انقلاب، موضوع را به شورای عالی امنیت ملی سپردهاند و قانون بازدارنده مجلس (با وجود دو سال تاخیر و پنج ماه تعلل دولت روحانی) تحت نظارت و هدایت همین شورای عالی، به تصویب رسیده است.
متاسفانه آقای روحانی و مدیرانش، به جای تمکین از قانون و تصمیمات اجماعی «شورا»، هر چند وقت یک بار، مجلس یا شورای عالی امنیت ملی، شورای نگهبان، و مجمع تشخیص مصلحت را مانع توافق معرفی میکنند؛ و حال آنکه جنازه برجام سه سال است روی زمین مانده.
دولت بایدن حاضر نیست به همان توافق اوباما برگردد. بلینکن، نام برجام را «توافق سابق»! گذاشته است. آمریکاییها در حالی که از همان سال 94 علیه لغو تحریمها کارشکنی کردهاند، میگویند بندهای رو به پایان تعهدات ایران باید تمدید شود و تعهدات برجامی افزایش یابد! همچنین میگویند ایران باید مذاکره برای کاهش توانمندیهای دفاعی و منطقهای خود را بپذیرد؛ بیآنکه توقع ارائه تضمین از سوی آمریکا داشته باشد! تحریمهای پسا برجامی را هم چند دسته تقسیم کردهاند و نیمی از آن را همچنان اعمال خواهند کرد!
انتظار این بود که آقای روحانی اگر در انعقاد برجام، هشدارهای دلسوزانه صاحب نظران را نشنید، لااقل در هفتههای آخر دولتش، بهانه دست دشمن ندهد و بر خطوط قرمز برآمده از عبرتهای برجام متعهد بماند. او اما گویا با دادن آدرسهای خلاف واقع و غبار آلود کردن فضا، مصمم است ثابت کند آنچه در این هفت هشت سال در زمینه بزک کردن دشمن و نشاندن جبهه خودی به جای متهم انجام شده، فراتر از خطا، و یک خط بوده است.
استکبار ستیزان
دولتیکه دستاوردهای آیندهاش از هماکنون مصادره شد!
۱- وضعیت اقتصادی کشور به ما میگوید، امروز دیگر، هیچ تردیدی وجود ندارد، دولت اعتدال و اصلاحات که از عمر آن چیزی حدود یک ماه باقی مانده، بدترین عملکرد اقتصادی را در میان تمام دولتها پس از انقلاب اسلامی داشته، آن هم در حالی که، با شعارهای اقتصادی روی کار آمده است. اثبات این ادعا، اصلا کار سختی نیست. کافی است مثلا یک کالای معمولی را به اختیار خود انتخاب و قیمت آن را نه با 30 سال پیش، حتی نه با یکسال پیش، با چند ماه پیش مقایسه کنید.
۲- زیاد نباید تعجب کرد از اینکه، دولتهایی که عملکرد ضعیفی دارند، در روزهای پایانی، تلاش کنند، از عملکردشان تعریف و تمجید کنند یا اگر قابل تعریف نیست، مقصر تراشی کنند. مثلا بگویند، به دلایلی، نشد و اگر فلان مشکلات پیش نمیآمد، اوضاع بهتر بود. باز اصلا عجیب نیست، چنین دولتی برای اینکه دل مردم را به دست آورد، در ایام پایانی کارش، یک عذرخواهی ساده و خشک و خالی هم کند.
۳- کار اما آنجا «عجیب» و «تعجب آور» میشود که دولتی که توصیفش در بند 1 این یادداشت رفت، در روزهای پایان عمر خود طوری موضع بگیرد که، از دلِ این مواضع، هم لغو شدن تحریمها فهم شود، هم باقی ماندن آنها! هم پیروزی بیرون بیاید هم شکست! هم عالی بودن برجام استنباط شود، هم خسارت بار بودن آن. هم «نگذاشتند کار کنیم» درک شود هم «اگر آنها نبودند، کار پیش نمیرفت» یعنی معجونی از ضد و نقیضها با طعم بزرگترین پیروزیهای تاریخ، از زمان هخامنشیان تاکنون! و در پایان نه تنها یک عذرخواهی ساده نشود بلکه درخواست تعظیم هم بشود! اینجا حقیقتا باید تعجب کرد.
۴- دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت، درست مثل سایر صحبتهای خود درچند ماه اخیر درباره اقتصاد، برجام، مذاکرات هستهای، تامین اجتماعی، دیپلماسی و مذاکره، کرونا، سیاست داخلی، سیاست خارجی، نفت و هر آنچه در حیطه اختیارات دولت، به مخیلهتان بگنجد، صحبت کرد. چکیده صحبتهای ایشان (اگر به تناقضات بیاعتنا باشیم) این بود که اوضاع «عالی» است و او کارنامه درخشانی در این 8 سال از خود برجای گذاشته است. از این صحبتها میشد اینطور فهمید که دولت به وعدههایش به خوبی عمل کرده، چرخ اقتصاد و سانتریفیوژها میچرخد، مذاکرات هستهای موفقیت آمیز بوده و تجربه دولت ایشان نشان داده که، میتوان مشکلات بزرگ و لاینحل را هم حل کرد، آمریکا به سختی در مذاکرات هستهای از دولت ایشان شکست خورده، بهترین و بزرگترین کارها در حوزههای مختلف درمانی، تامین اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، دیپلماسی و...در همین دولت شده و ایشان هم تعجب میکند از اینکه چرا کسی از دولت او تشکر نکرده و، تعظیم نمیکند!
۵- ما از اکثر صحبتهای تعجبآور ایشان میگذریم و قضاوت را در این باره به مردم میسپاریم. اینجا فقط 2 سؤال ساده پرسیده و سعی میکنیم پاسخهای آن را بیابیم: الف) دولت در روزهای پایانی چرا این چنین موضع میگیرد؟ و ب) آیا چنین مواضعی برای کشور تبعات منفی ندارد؟
در پاسخ به سؤال اول میتوان گفت، احتمالا دولت میداند، مردم، به دولت بعدی امید بستهاند و با کارنامه درخشانی که آقای رئیسی در قوه قضائیه داشته هر چند به سختی، دیر یا زود سر و سامانی به اوضاع خواهد داد انشاء الله. لذا طوری موضع میگیرد که اگر فردا روزی اوضاع سر و سامانی یافت اینطور فهمیده شود که، مقدمات موفقیت دولت سیزدهم را دولت یازدهم و دوازدهم فراهم کرده و دولت جدید، در حال برداشت محصول و ثمره زحمات دولت قبل است:
«وزیر خارجه تلاش کرد. همه تلاش کردند. امروز یک سفره آمادهای هست. باید این در باز بشود، کنار این سفره مردم قرار بگیرند. سفره آماده است. کار آماده شده. حالا قاعدتا فرصت دولت دوازدهم را از دستش گرفتند ولی خب دولت سیزدهم انشاء الله امیدواریم که بتواند این کار را تکمیل بکند و..».(آقای روحانی، دیروز جلسه هیئت دولت».
در رد این ادعا همین یک جمله کافی است که، آقای رئیسی دولت را با چیزی بین 350 هزار تا 500 هزار میلیارد تومان کسری بودجه تحویل خواهد گرفت.
اما برخی صحبتهای ایشان ممکن است در آینده تبعات منفی برای کشور داشته باشد. اینکه هر هفته سه بار ضمن حمله به مجلس و سایر نهادهای خودمان، تصریح و تاکید کنیم، علت به نتیجه نرسیدن مذاکرات هستهای و لغو نشدن تحریمها، خودمان هستیم نه آمریکای بد عهد، آیا در آینده و در صورت کشیده شدن دعوای ایران و طرف مذاکرهکننده به مجامع قضایی بینالمللی، آنها نمیتوانند با استناد به حرفهای ایشان، حکم به تبرئه غرب بدهند؟
۶- بدون تردید عقلانی است که، در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی، دولتها از تمام ظرفیتهای موجود استفاده کرده و مثلا ظرفیت مجلس را به میدان بیاورند و سعی کنند، امتیاز بیشتری بگیرند یا حداقل امتیاز کمتری بدهند.
ادامه دارد👇
مثلا در همین مذاکرات هسته ای،وقتی بحث گرفتن تضمین از آمریکایی ها مطرح شد،برخی در کشور
با گفتن اینکه «مقامات آمریکایی میگویند نمیتوانیم، چون کنگره چنین اجازهای را به دولت بایدن نمیدهد» علنا نشان دادند، طرف آمریکایی خیلی خوب از ظرفیت کنگرهاش برای چانه زنی استفاده میکند تا تضمینی به ایران ندهد. حال، این را بگذارید کنار صحبتهای دیروز رئیسجمهور محترم وقتی به مجلس حمله کرد و عامل شکست دولت را مجلس معرفی کرد. مجلسی که حدود 13 ماه است روی کار آمده!
۷- تا یک ماه آینده قرار است دولتی روی کار بیاید که، «قطعا» وضعیت مناسبی را از دولت فعلی تحویل نخواهد گرفت. دولت سیزدهم شاید، عجیبترین و خاصترین وضعیت را در میان همه دولتهای پیش از خود در جمهوری اسلامی ایران تجربه میکند و از این زاویه چه بسا «مظلومترین دولت» هم باشد. آیا دولتی که به معنای واقعی کلمه در حال تحویل گرفتن «خرابه» است، کارش هنوز شروع نشده، آماج حملات بیامان است، هنوز روی کار نیامده، و دولتش تشکیل نشده، عمل به وعدههایش را میخواهند، وضعیتش، خاص و عجیب نیست؟! دولتی که دستاوردهای احتمالی آیندهاش، از هماکنون مصادره میشود، چطور، مظلوم نیست؟! چنین دولتی هم مظلوم است، هم وضعیتش خاص و عجیب است، هم مخالفان بیملاحظهای دارد اما چون جوان، مومن، انقلابی و پر کار است، و آن کارنامه درخشان را در قوه قضائیه دارد، میتوان امیدوار بود، اوضاع را لااقل بهتر از چیزی که الان هست، خواهد کرد انشاءالله...
جعفر بلوری
استکبار ستیزان
هدایت شده از استکبار ستیزان
✅ جامعه دو طبقه دارد :
یک : طبقهای که میخورد و کار نمیکند !
دو : طبقهای که کار میکند و نمیخورد !
✍🏼 دکتر_علی_شریعتی
❌استکبارستیز / این حرف گوهر بار دکتر شریعتی درست منطبق با واقعیت های ۴۲ ساله انقلاب ما است ،
❗️طبقه اول مد نظر شریعتی : غربگرایان یا همان چپی ها یا همان اصلاحطلبان قلابی در مدت ۴۲ سال به حاکمیت نفوذ کردند و با اشغال پست های حساس و کلیدی ، قوه مجریه را دربست در اختیار گرفته و خوردند و کار نکردند ❗️
❗️ طبقه دوم انقلابیون هستند که ۸ سال دفاع مقدس و بیش از ۲۰ سال جنگ در کردستان جانانه با دشمن جنگیدند و فداکاری کردند و پس از جنگ هم در صحنه های مختلف برای دفاع از آرمانهای انقلاب به شدت کار کردند و نخوردند ❗️
☘استکبارستیزان ☘
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
استکبار ستیزان
انهدام باند ترور داعش در صلاح الدین عراق توسط حشد الشعبی
نیروهای سازمان الحشد الشعبی خبر دادند که یک «باند بزرگ ترور وابسته به داعش» را در استان صلاح الدین منهدم کردند.
به گزارش فارس، نیروهای سازمان الحشد الشعبی (بسیج مردمی) از انهدام یک باند متعلق به گروه تروریستی داعش خبر داد.
کانال تلگرامی الحشد الشعبی گزارش داد که نیروهای این سازمان امروز پنجنشبه موفق شدهاند یک «باند بزرگ ترور وابسته به داعش» را در استان صلاح الدین عراق بازداشت کنند.
به گفته الحشد، باند داعشی برای انجام عملیاتهای تروریستی شامل ترور شخصیتهای سیاسی، عشایری، مسئولان بومی و دولتی برنامهریزی کرده بودند.
الحشد تأکید کرد که هدف عناصر داعش، برهم زدن امنیت و بیثباتی صلاح الدین هستند؛ استانی که به مدد همکاری الحشد و نیروهای امنیتی، شاهد ثبات و امنیت مطلوبی است.
اخیرا داعش حملات متفرقهای را در مناطق مختلف عراق انجام میدهد؛ البته بیشتر این حملات، به تیرهای برق است تا ملت این کشور را از نظر انرژی تحت فشار قرار دهد.
عناصر داعش در یک همپوشانی تمام عیار، همگام با آمریکا، در پی فلج کردن و محرومیت مردم عراق از نیروی برق هستند؛ اقدامی که از آن میتوان به عنوان فعالیت دو لبه قیچی برای جنگ برق علیه ملت عراق یاد کرد (جزئیات بیشتر).
در همین راستا، قاسم مصلح از فرماندهان عملیات الحشد الشعبی در الانبار، اخیرا جزئیات مهمی از عملیات امنیتی نیروهای این سازمان در غرب استان الانبار منتشر کرد.
مصلح گفت که الحشد بر اساس اطلاعاتی دقیق یک عملیات امنیتی را در شهر القائم انجام داد که منجر به کشف مقادیر زیادی سلاح و تجهیزات و یک خودروی بمب گذاری شد.
استکبار ستیزان
🔴روحانی: هر آنچه از مذاکره خواستیم به آن برسیم رسیدیم!
♦️پی نوشت:
این جمله بیانگر اوج فاصله میان خواست شما و خواست ملت است، شما دقیقا به چه چیزی رسیدید که در مقصد و مقصودتان نشانی از عدالت اقتصادی و بهبود معیشت نیست، در حالیکه محصول برجام به زعم شما قرار بود سر و سامان دادن به شرایط اقتصادی باشد و حماسه برجام را غایت تمام برنامه های اصلاحی و رفاهی و تحکیم زیرساختهای اقتصادی در این چند سال، جلوه دادید!!!
♦️آنچه به آن رسیدید در به گردش درآوردن موتورهای تولید داخلی که ثابت شد اعتقاد چندانی بدان نداشتید چه نقشی ایفا کرد که اوضاع واحدهای تولیدی به جای جهش، با افت سرمایه و بی ثباتی بازار، در حال احتضار است؟
♦️امیدواریم دولت جدید، کعبه آمال و نقطه اهدافش را مطابق و هم راستا با منافع حقه مردم قرار دهد و نقشه راهش را متمرکز بر اصلاح ساختار معیوب و فشل فعلی تعریف نماید بلکه مردمی و انقلابی بودن، به یک شعار بی محتوا در پایان عملکرد آن، مانند آنچه امروز از رویه دولتمردان تدبیر و امید شاهدیم تبدیل نگردد که طاقتها به حد کافی در این سالها با تناول محصولات برجام در سفره خالی مردم، سر آمده است.
مریم اشرفی گودرزی
خیمه گاه ولایت
استکبار ستیزان
🔻آمریکا: نظامیان خود را از عراق خارج نمیکنیم
🔹منابع سیاسی آگاه عراق خبر دادند که هیأت آمریکایی در جریان دیدار با مسئولان عراقی گفته است که حاضر نیست نیروهای خود را تحت فشار از این کشور خارج کند.
🔹هیأت آمریکایی به بغداد گفته است که «به خاطر اراده طرفهایی که قصد دارند واشنگتن را با زور، مجبور به ترک عراق کنند، نیروهای خود را از عراق خارج نخواهد کرد.»
🔹منابع مذکور به نقل از هیأت آمریکایی خبر دادند که «هیأت آمریکایی تأکید کرده است که علیه ایران نیست، ولی به هر گونه حمله به منافعش در عراق، با حملات مناسب پاسخ خواهد داد».
حامیان سپاه قدس
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سرباز صهیونیستی که پس از به شهادت رسوندنِ تعدادی فلسطینی بیگناه، به بیماری روانی اختلال اضطراب (PTSD) دچار شده است...
تحلیل سیاسی
استکبار ستیزان
🔸 اعضای کابینه دولت سیزدهم دارای سعه صدر مدیریتی باشند
✅ حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی، نماینده خبرگان:
🔹 اکنون مشاهده می کنیم برخی از وزیران زمانی که با بحرانی مواجه می شوند و مدیریت جلسه را از دست داده و دچار هیجانات و پرخاش گری و عکس العمل می شود، در حالی که نخستین ویژگی مدیر صبر و سعه صدر است.
🔹 لازمه موفقیت مدیران و مسؤولان این است که دارای آستانه تحمل بالا و گوش شنوا برای پذیرفتن نقد ناقدان داشته باشند.
🔹 متأسفانه در دولت کنونی شاهد این مسأله هستیم که برخی وزیران و مدیران دولتی نقدهای منصفانه را تخریب تلقی می کنند و به جای تصحیح عملکرد خود به پرخاشگری، جواب های گزنده و ناشایست دادن می پردازند.
#سعه_صدر
#مسؤولان
#حسینی_خراسانی
#کابینه_رئیسی
رسا
استکبار ستیزان
شخصی مسجدی ساخت. بهلول از او پرسید :
مسجد را برای رضای خدا ساختی یا اینکه بین مردم شناخته شوی؟
شخص پاسخ داد :
معلوم است برای رضای خداوند!
بهلول خواست اخلاص شخص را بیازماید.
در نیمه های شب بهلول رفت و روی دیوار مسجد نوشت این مسجد را بهلول ساخته است
صبح که مردم برای ادای نماز به مسجد آمدند نوشته روی دیوار را میخواندند و میگفتن خدا خیرش بدهد
آن شخص طاقت نیاورد و فریاد سر داد ایهاالناس بهلول دروغ میگوید
این مسجد را من ساختم
من از مال خود خرج کردم و شما او را دعای خیر میکنید!
بهلول خندید و پاسخ داد
معامله تو باخلق بوده نه با خالق
بیایید در زندگیمان با خدا معامله کنیم
نه با چشم مردم
استکبار ستیزان
📛انتخاب اعضای کابینه دولت رئیسی در چه مرحلهای است؟
🔹انتخاب اعضای کابینه دولت سیزدهم توسط رییس جمهور منتخب وارد مرحله ارزیابی شایستگی توسط کارگروههای تخصصی شده است.
🔹براساس این گزارش در این مرحله افراد معرفی شده که چندبرابر ظرفیت مسئولیتهای مورد نیاز در کابینه هستند، توسط کارگروههای تخصصی متناسب با «ماموریتهای هر وزارت خانه» و «رویکردهای کلان دولت جدید» در هر حوزه، ارزیابی تخصصی میشوند.
🔹نتایج این ارزیابیها جهت طی مراحل بعدی در اختیار رئیس جمهور منتخب قرار خواهد گرفت.
‼️ استکبارستیز / دیگر از وزرا و مدیران سفارشی و سهمیه ای خبری نیست هر چه هست شایسته سالاری و مدیر انقلابی و جهادی است ‼️
☘استکبارستیزان ☘
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ای سفیانی ها ( اصلاحطلبان قلابی و اعتدالیون و بنفشیان ) .ما منتظر اشاره دست سید علی هستیم و دستور جهاد .. سپاه سید خراسانی.آماده قیام است.
☘استکبارستیزان ☘
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
https://chat.whatsapp.com/JeoqakQdG2Q4xRCT7tN3Ku
واتساپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بعد از ماجرای کشتار کنسولگری ایران در مزار شریف تصمیمی توسط شورای عالی امنیت ملی گرفته شد که اگر درایت مقام معظم رهبری نبود، به یک فاجعه بین المللی تبدیل می شد...
☘استکبارستیزان ☘
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
https://chat.whatsapp.com/JeoqakQdG2Q4xRCT7tN3Ku
واتساپ
بسم الله الرحمن الرحیم
📚جهادی وانقلابی فکر نکردن چه عواقبی دارد؟📚
ایران از منابع عظیم اقتصادی برخوردار است و ما می توانیم کشور ثروتمندی باشیم به شرط اینکه مدیران آن از صدر تا ذیل جهادی فکر کنند و جهادی عمل کنند، چرا که مدیران ناکارآمد و غیر متخصص هزینه های بسیاری را به کشور تحمیل می کنند.
اقتصاد مریض نتیجه عملکرد مدیران بی انگیزه و عافیت طلب اصلاح طلب است.
چرا بعد از گذشت ۸ سال دولت می بینیم همه اقشار، کشاورزان، کارگران، کاسبان، بازنشستگان، کارمندان و سرمایهگذاران همگی به نوعی از شرایط زندگی خود شکوه دارند؟ چرا مسئولان در۸ سال تدبیر دچار فرافکنی شده اند و عزم و اراده ای برای رفع مشکلات مردم دیده نمی شد؟ کشوری که دولت آن وبه تبع آن مدیران بی انگیزه باشند اقتصاد آن مریض خواهد شد و کشوری که اقتصاد آن مریض شد قیمت اجناس و ارز و بیکاری افزایش پیدا خواهد کرد.که کرد.
توسعه ماکو به بهای ورود عوامل وابسته جناحی به دولت.
توسعه ماکو جز گرانی زمین ومسکن به مفهوم عام درمنطقه عایدی برای مردم ندارد.
هنوز به معنای واقعی کلمه به توسعه منطقه ازاد ماکو پرداخته نشده و فکر میکنیم اگر منطقه آزاد بزنیم ساختمان و هتل بسازیم اسمش توسعه است؛ حتی در منطقه آزاد بازار کالای چینی هم کساد است؛ در پاساژهای منطقه آزاد مگس پر میدهند و این در حالی است درچهار فصل سال وضعیت اقتصادی تجار ومردم بد است. این نسخه واقعاً شکست خورده و مسئولینی که به دنبال حفظ سمت خود درمنطقه آزاد هستند فقط کافی است از نزدیک ببینند که وضعیت چگونه است حتی سولهها نیز در این شهرخوابیده است فقط از دور که نگاه میکنیدشاید خیلی زیباست و نورافکنها روشن و هتلهای آنچنانی هم درحال ساخت است .
آنچه در خصوص کارکرد منطقه آزاد ماکو قابل استنباط است، ضرورت و حسن وجود منطقه آزادی با پتانسیل های مختلف به عنوان محرک تولید و اشتغال می باشد اما اینکه این منطقه(آزادماکو) در دستیابی به اهداف تعیین شده در قانون و توسعه همه مناطق پیرامونی خود( پلدشت وبازرگان وشوط) و در نتیجه انتفاع مردم این حوزه به عنوان منطقه ای مرزی و کم برخوردار تا چه اندازه مثبت عمل کرده، با ابهامات و علامت سئوال های متعددی روبه روست.؟،؟
حجت محمدنژاد جامعه شناس
استکبار ستیزان
🔊🔊🔊🔊🔊
« عجیبه »
این روزها حسن روحانی حرفهایی می زند که شنونده حق دارد از تعجب شاخ در آورد !!!
شاید هم این حرفها را بعنوان جوک و برای خنداندن مردم می زند !!!
🔻 او می گوید : من گفتم ما کاری می کنیم که چرخ سانتریفیوژها بچرخد چرخ کارخانجات هم همینطور ، الان همین کار را بخوبی انجام دادیم !!
🔻️ روحانی: درباره سیستان و بلوچستان سیاهنمایی میشود
🔹در مورد کرونا بحثی در سیستان بلوچستان وجود دارد و حرفهایی زده میشود که سیاهنمایی است. برخی میگویند مردم سیستان اصلا تخت ندارند و بیمارستانی وجود ندارد.
🔹در سیستان امروز ۵۲۷۲ تخت وجود دارد، به دروغ به مردم نگویید که دولت برای مردم عزیز سیستان و بلوچستان کاری نکرده است.
🔴 دروغ نسبت به نظام نبندید و حرف ناروا نزنید. ما گاز و راهآهن به سیستان بردیم، دولت یازدهم و دوازدهم را متهم نکنید.
🔻️ روحانی: همسانسازی حقوق بازنشستگان از افتخارات این دولت است
🔹این دولت در زمینه بهزیستی و تامین اجتماعی کار بزرگی انجام داد. دو دهه بود که بازنشستگان ما منتظر همسانسازی بودند. این همسانسازی در سختترین شرایط اقتصادی و کرونا در سال ۹۹ انجام گرفت. این یکی از افتخارات دولت است.
🔹 این دولت بود که همه ملت ایران را تحت پوشش بیمه قرار داد. ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از عشایر و روستاییان تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
🔴 روحانی: چرا وقتی تیم ملی ما در مذاکرات پیروز میشود برایمان سخت است کف بزنیم
🔹اگر سه گل زده شد و یک گل خوردیم ما پیروزی قطعی داریم. چرا وقتی تیم ملی ما در مذاکرات پیروز می شود چرا برایمان سخت است کف بزنیم و تعظیم کنیم؟ این جناح و آن جناح ندارد.
🔹اگر اصل ۶۰ لطمه نمیخوردکه در آذرماه لطمه خورد، و اگر ۱۱ آذر لطمه نمیخوردیم در اسفند برجام تکمیل شده بود و مردم عید و فروردین دیگری میدیدند.
🔹امروز سفرهای آماده است، هرچند فرصت را از دولت دوازدهم گرفتند اما امیدواریم دولت سیزدهم نتیجه بگیرد. ما امید داریم به قول خود عمل کنیم. در تحریم کارهایی که باید انجام دادیم و اگر مردم گزارش وزیر خارجه را بخوانند متوجه میشوند.
🔹بازسازی تمام منازل آسیبدیده از سیل و زلزله در این دولت تمام شد.
🔻 ️روحانی: ناچار بودیم تعهد دولت قبل در مورد مسکن مهر را ادامه دهیم/ دو سوم مسکن مهر به دوش دولت ما افتاد
🔹۳۷۵ هزار و ۲۳۲ بافت فرسوده در دولت دوازدهم احیا شده. ۵۳۴ هزار واحد در طرح اقدام ملی مسکن قرار گرفته که ۴۰ هزار واحد تکمیل شده است.
🔻 روحانی: چطور یک نفر میتواند برق را بخورد و بگوید نیست!
🔹در دولت ما ۲۰ هزار مگاوات ظرفیت برق تولیدی اضافه شده است. مگر یک نفر میتواند این میزان برق را بخورد و بگوید وجود ندارد. مگر برق خوردنی است!
🔴 روحانی: ریشه مشکلات برق نبود قدرت سرمایهگذاری است
🔹امروز ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیارد دلار طرح آماده برای سرمایه گذاری داریم ، در نفت، صنعت، آب، گاز طرح های مختلفی برای سرمایه گذاری داریم.
🔹وقتی صندوق توسعه ما خالی است و با بانکهای خارجی رابطه خوبی نداریم، نتیجهاش میشود که سرمایه نیست؛ وقتی سرمایه نیست طرحهای بزرگ را نمیتوان اجرایی کرد.
🔻 ️جهانگیری می گوید :
حجم ذخایر بانک مرکزی در تاریخ ایران بیسابقه است
🔹دولت آینده بیسابقه ترین مجموع ذخایر ارزی و طلای کشور را خواهد داشت. در دولت تدبیر به این موضوع توجه داشتیم تا همواره ذخایر در کشور افزایش یابد تا در روز مبادا با استفاده از اسکناس و ارز، دارو وارد کشور نماییم و دست کشور در این زمینه خالی نباشد !!!😲
😲 این روزها مرتب حسن روحانی و دولتمردان او ، از افتخارات بزرگ خود ، و پیشرفت در تولیدات صنعتی و کشاورزی و هسته ای و نفت و غیره سخن می گویند
😲 حسن روحانی می گوید دولت او چنان خدماتی در طی این ۸ سال انجام داده که تا کنون هیچ دولتی انجام نداده و خدمات ایشان بی نظیر است .
😬 سخنانی که واقعا تعجب آور است و خلاف واقعیات است
😲 حسن روحانی طوری برای آینده برنامه ریزی می کند که در طی این ۸ سال اینکار را نکرده است و گویا تازه دولتش را آغاز کرده و قصد ندارد بزودی دولتش را تحویل آقای رئیسی دهد !!!
#م_مقدم
استکبار ستیزان
برجام، تولید برق هستهای را تعطیل کرد
👤 سید محمود نبویان نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔸طبق قانون، باید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای تولید کنیم که دولت روحانی با پذیرش برجام، کاملاً این پروژه را متوقف کرد.
🔸۶ سال است که توافق خسارتبار برجام به ما تحمیل شده است و نه تنها هیچیک از تحریمهای ما لغو نشده بلکه تعداد تحریمهای ایران که زمان اوباما ۷۰۰ مورد بود، به ۱۶۰۰ مورد افزایش یافته است.
🔸ایران مانند کشورهای دیگر نیازمند برق هستهای است و مطابق با قانون باید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای تولید کنیم که دولت روحانی با پذیرش برجام، کاملاً این پروژه را متوقف کرد.
🔸باید همه تحریمها به هر بهانهای رفع شود و لغو بخشی از تحریمها هیچ سودی برای ما ندارد.
🔸راستیآزمایی رفع تحریمها فرآیندی زمانبر است اما آمریکا هنوز حاضر به لغو همه تحریمها و راستیآزمایی واقعی آن نشده است.
🔸دولت رئیسی باید ۹۰ درصد به توان داخلی خودمان متکی باشد و فقط ۱۰ درصد از تمرکز خود را روی مذاکرات برجام بگذارد.
جوانان حزب اللهی
استکبار ستیزان
⭕️ قمه کشی دخترانه، اصفهان و سکولاریسم
🔹پس از انتشار تصاویر قمه کشی دخترانه در اصفهان، نظرات مختلفی درباره این موضوع در فضای مجازی و... ابراز شد و مسئله قمه کشی دخترانه از زوایای مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
🔹اما نکته عجیب و دردناک آن که کمتر کسی درباره کشف حجاب دسته جمعی و بی حیایی موجود در این تصاویر، حرفی به میان آورد و عموم نگرانی ها درباره علل گرایش دختران به اوباش گری و قمه کشی بود!
▪️این که در این مورد (و موارد مشابه) کسی بابت لگد مال شدن حکم الهی (حجاب) و بی حیایی گسترده مشهود در فیلم ابراز نگرانی نکرده و معترض نشده، حکایت از این واقعیت تلخ دارد که در تنها نظام دینی جهان، بی حجابی و بی حیایی به امری عادی تبدیل شده تا آنجا که حتی چهره ها و تریبونهای حزب الهی هم به جای پرداختن به مفسده اصلی موجود در تصاویر ( بی حجابی و بی حیایی) به تجزیه و تحلیل اختلالات رفتاری دختران موجود در آن حادثه پرداخته و اظهار نظر و نگرانی کردند و این به معنای حاکم شدن نگرش «سکولار» بر جامعه ایران است.
جامعه ای که به تعبیر «حضرت امام» برای تحقق احکام الهی قیام کرده و دهها هزار از بهترین فرزندان خود را قربانی نموده است.
🔹در این میان محل وقوع این ماجرا هم جای تامل دارد. «اصفهان» شهری است که حضرت امام درباره آن فرموده اند : کجای دنیا را سراغ دارید که مانند اصفهان در یک روز ٣٠٠ شهید در آن تشییع شود و مردم آن از حضور در صحنه دفاع از اسلام خسته نشوند و باز هم فرزندان خود را برای حفظ اسلام به جبهه گسیل کنند.
چرا شهری که در آزمون دفاع از اسلام و نوامیس مسلمین در ٨ سال دفاع مقدس نمونه و کم نظیر بوده، باید شاهد عادی شدن بیحجابی و بی حیایی باشد؟
آیا ارواح مطهر شهدای آرمیده در«تخت پولاد» از این میزان بی اعتنایی به احکام خدا در شهرشان در عذاب نیستند؟ مگر نه این که آنها رفتند تا اسلام بماند و احکام آن اجرا شود؟
🔹 مورد تاسف بار دیگر غیبت و بی اعتنایی «ناجا» در برابر چنین صحنه هایی است. بدون تردید اگر در این مورد قمه کشی رخ نداده بود نیروی انتظامی هیچ واکنشی به این صحنه ها نشان نمی داد چرا که مدتهاست ناجا در برابر کشف حجاب در ملأ عام و بی حیایی علنی، «تماشاچی و ناظر بی طرف» است و تمایل و انگیزه ای برای اعمال قانون و انجام وظایف در قبال ارتکاب عمومی جرم بی حجابی ندارد!
✳️ ریاست جدید قوه قضائیه و فرمانده محترم ناجا هردو اصفهانی اند و انشالله که درباره عادی شدن بی حجابی و بی حیایی در شهر شهیدان ( اصفهان) پاسخگوی حسین خرازی، احمد کاظمی، محمد رضا تورجی زاده و.. خواهند بود!
❇️ به صراحت می دانیم که مقابله با بی حجابی و بی عفتی تنها از طریق انتظامی و قضایی ممکن نیست اما به یقین جدیت ناجا و عدلیه، مانع گسترش این موج مخرب و خانمان سوز در کشور امام زمان خواهد شد و از نفوذ بیشتر «سکولاریسم» به قلب و روح جامعه خواهد کاست.
دکتر کوشکی
استکبار ستیزان