eitaa logo
اعتدال (عدالت‌پذیری)
128 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
790 ویدیو
42 فایل
ارتباط با مدیران کانال = hadi_moshfegh@
مشاهده در ایتا
دانلود
. مراقب باشیم دراقدام‌تروریستیِ‌حرم مطهررضوی، نشانه‌هایی وجود دارد که این جنایت، ، مردم و ایجاد است بنابراین☝️☝️شایسته است ملتی که بیش‌از #۱۷هزارشهیدترور، تقدیم مبارزه با کرده و محکم ایستاده، امروز نیز با ، این نیرنگ کثیف را ناکام نمایند. ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
. «علی بن اسباط بن سالم»، از سویی از اصحاب امام کاظم و امام رضا و امام جواد (علیهم‌السلام) بوده است. و از عالمان و راویان حدیثی و قاری و مفسر قرآن بوده و جایگاه و منزلت اجتماعی خوبی داشته. از سوی دیگر، فرد ثروتمندی بوده و به تجارت لباس مشغول بود. یعنی: هم به لحاظ علمی و معنوی، هم به لحاظ ثروت، در زمان خودش فرد شاخصی بوده. به هرحال: «علی بن اسباط بن سالم»، با همسرش داخل منزل نشسته بودند و در مورد خواستگار دخترشان با هم مشورت می‌کردند. زن گفت: مرد! چرا سنگ ‏اندازی می‏کنی؟ هر دختر و پسری سرانجام باید ازدواج کنند و دنبال زندگی مشترک خودشان بروند. مرد گفت: سنگ اندازی کدام است زن!؟ هر که از راه رسید و دخترمان را خواست، باید بدهیم!؟ مگر تو او و خانواده‌‏اش را چقدر می‌شناسی که این همه اصرار می‌کنی؟! زن گفت: شناخت زیادی ندارم، ولی مگر تو با آن‌ها آشنا نیستی؟ مرد جواب داد: من فقط چند بار در مسجد با او سلام و علیک داشته‏ام، همین! زن گفت: ظاهرش نشان می‌‏دهد که جوان بدی نیست. زحمتکش است. با کار و زحمت مخارج خود و مادر پیرش را تأمین می‌کند. این سه باری که با مادرش به خواستگاری آمده بود، از برخوردهایش فهمیدم که انسان مؤمن و خوبی است. مادرش می‌گفت: اهل محل همه قبولش دارند! مرد گفت: نمی‏دانم، عقلم به جایی نمی‌رسد. راستی خود «جمیله» چه می‌گوید؟ نظرش چیست؟ زن گفت: حرفی نزده، اما با شناختی که از روحیه‏ی دخترمان دارم، می‏دانم که سکوتش نشان رضایتش است. راستی قرار است امروز نزدیک غروب مادرش برای گرفتن جواب بیاید. در جوابش چه بگویم؟ مرد گفت: بگو یک هفته دیگر صبر کنند تا خوب فکرهای‏مان را بکنیم. زن: یک هفته؟! مرد: بله. باید با امام جواد (علیه‌‏السلام) مشورت کنم. دخترمان را که از سر راه پیدا نکرده‌‏ایم. ... راستی! در مورد مشورت با امام، به آن‏ها چیزی نگو! جمیله در آشپزخانه بود و گفت‏وگوی پدر و مادرش را می‏شنید. از شدت اضطراب ناخن‏هایش را می‌جوید. او به خواستگارش علاقه داشت. از طرفی صحبت‏های پدرش را هم منطقی می‌‏دید. یک هفته از ماجرا گذشت. نزدیک‏های ظهر بود که زن صدای در را شنید. وقتی در را باز کرد، دید قاصدی نامه آورده است، بدون هیچ حرفی نامه را به او داد و رفت. زن می‏دانست که شوهرش دوست ندارد نامه‌هایش باز شود. این بود که تا عصر صبر کرد. وقتی مرد به خانه آمد، دست و صورتش را شست و داخل اتاق شد، زن نامه را جلوی او گذاشت و گفت: امروز رسید. چشم‏های مرد برق زد. نامه را برداشت و بوسید. زن گفت: از کیست ؟ گفت: نامه امام جواد (علیه‌السلام) است. نظرشان را پرسیده بودم و جواب نوشته‌اند. زن: بخوان، ببینم چه نوشته‌اند؟ مرد نامه را باز کرد و بلند خواند، طوری که جمیله هم در آشپزخانه می‌شنید: امام (علیه‌السلام) نوشته بودند: اگر خواستگاری برای دختر شما آمد و اخلاق و دیانت او مورد رضایت شما بود، با ازدواج موافقت کنید... مرد نامه را بست و به زنش گفت: اگر برای جواب آمدند، بگو مبارک است ان‏شاءالله! دخترشان «جمیله» نیز با شنیدن این حرف پدرش، خیالش راحت شد و در حالی که از خجالت توی صورتش خون دویده بود، یک لیوان شربت خنک برای پدرش برد و جلوی او گذاشت و... 📡ا https://b2n.ir/y86364 از 👇 📚حیات پاکان، مهدی محدثی، ص۵۶ از 👇 📚فروع کافی، ج۵، ص۳۴۷، ح۲ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
استاد معتز آقائی142673_209.mp3
زمان: حجم: 4.33M
(تندخوانی)☝️ و 👈 ، جزء پنجم 👇 ا http://j.mp/2b8RZm3 و 👈 جزء پنجم 👇 ا https://b2n.ir/682575 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
. ✅ حکایت : ساربانی بيكار بود و دنبال كار مى‌گشت، به فكرش رسيد از امام جواد عليه السلام بخواهد تا براى او كارى انجام دهد، از اين رو به «ابوهاشم داود بن قاسم» گفت: وقتى نزد امام عليه السلام رفتى از او بخواه مرا به كارى گمارد. ابوهاشم گفته است: وقتى به محضر امام (عليه‌السلام) شرفياب شدم خواستم در اين باره با او صحبت كنم كه ديدم غذا مى‌خورند و گروهى نيز نزد ایشان هستند و نشد چیزی بگويم. امام (عليه‌السلام) فرمودند: اى ابا هاشم! بيا غذا بخور و مقدارى غذا نزد من گذاشتند، آنگاه بدون آنكه من سؤال كنم به یکی از افراد منزل خودشان فرمودند: ساربانى را كه ابا هاشم آورده است نزد خود نگهدار. 📡ا https://b2n.ir/j11287 از 👇 📚اصول كافى، باب «مولد ابى جعفر محمد بن على الثانى» ✅ حکایت : حاکم، به قصد شكار بيرون آمده بود و با جاه و جلال سلطنتى برای خروج از شهرعبور مى‌كرد، عده‌اى از کودکان و نوجوانان در راه بازی می‌کردند و... تا چشم‌شان به کاروان حکومتی افتاد، همه فرار كردند اما یکی از آن‌ها كه حدود يازده سال داشت از جاى خود حركت نكرد. حاکم با دیدن او تعجب کرد، زیرا نه فرار کرده بود و نه به حاکم و همراهانش اعتنایی می‌کرد. حاکم پیاده شد و به نزديك او رفت اما او همچنان با آرامش کامل درجای خود ایستاده بود. حاکم که آثار متانت و بزرگى را در چهره او مشاهده می‌كرد. از او پرسید: چرا مانند ديگران فرار نكردى؟ پاسخ داد: راه را نبسته بودم تا با رفتن من باز شود و گناهى هم نكرده‌ام كه بترسم. سخنان شيواى او حاکم را شگفت‌زده کرد. پرسید: اسم تو چيست؟ پاسخ شنید: محمد. پرسید: فرزند کیستی؟ پاسخ شنید: فرزند على بن موسى الرضا عليه السلام . 📡ا https://b2n.ir/j11287 از 👇 📚بحارالانوار، ج۵۰، ص ۹۱ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
استاد معتز آقائی4_5771572804642145412.mp3
زمان: حجم: 4.35M
تلاوت (تندخوانی) ☝️☝️ قرآن کریم و 👈 ، جزء۶ 👇 ا http://j.mp/28MBohs و 👈 و ترجمۀ جزء۶👇 ا https://b2n.ir/z93932 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
. «ابو عبدالله، موسى بن قاسم» با نام کامل «موسى بن القاسم بن معاوية بن وهب البجلي» از اصحاب امام رضا و جواد (علیهماالسلام) و از راویان مورد اعتماد و دارای آثار و تألیفات علمی بسیاری است. 📡ا https://b2n.ir/e30020 از 👇 📚رجال النجاشی، ج۲، ص۳۳۵ از «موسى بن قاسم» نقل شده که گفته است: به امام جواد (عليه السلام) عرض كردم: خواستم به نيايت از شما و پدرتان کعبه را طواف كنم اما به من گفته شد به نيابت از اوصياء، طواف كردن جايز نيست. امام (عليه السلام) فرمودند: بلكه هر قدر مى‌توانى طواف كن و بدان كه طواف به نیایت از اوصيا جايز است. «موسى بن قاسم» افزوده است: سه سال از اين ماجرا گذشت و آن حضرت را ملاقات كردم و عرض كردم: من سه سال پيش از شما اجازه خواستم تا به نيابت از شما او پدرتان كعبه را طواف كنم و شما اجازه داديد و من آنچه خواستم، طواف كردم. سپس چيزى به قلبم خطور كرد و مطابق آن عمل كردم. فرمودند: چه چيزى به قلبت خطور كرد؟ عرض كردم: يك روز به نيابت از رسول خدا (صلى اللّه عليه و آله) طواف كردم. حضرت جواد (عليه السلام) با شنیدن نام رسول خدا، سه بار گفتند: صلى اللّه عليه و آله. عرض كردم: در روز دوم به نیایت از اميرمومنان على (عليه السلام) طواف كردم ، روز سوم به نیایت از امام حسن (عليه السلام)، روز چهارم به نیایت از امام حسين (عليه السلام)، روز پنجم به نیایت از امام سجاد (عليه السلام)، روز ششم به نیابت از امام باقر (عليه السلام)، روز هفتم به نیایت از امام صادق (عليه السلام)، روز هشتم به نیایت از امام كاظم (عليه السلام)، روز نهم به نیایت از امام رضا (عليه السلام) و روز دهم به نیایت از شما طواف كردم. سپس ادامه دادم: من بر اساس ولايتى ايشان دين خداوند را پذيرفته‌ام. امام جواد (عليه السلام) فرمودند: سوگند به خدا، اكنون داراى دين خدا هستى همان دينى كه جز آن از بندگانش پذيرفته نمى‌شود. عرض كردم: گاهی به نيابت از مادرتان فاطمه زهرا (عليها السلام) طواف كردم و گاهى طواف نكردم. فرمودند اين كار را بسيار بجا آور، زيرا بهترين عملى كه انجام مى‌دهى به خواست خداوند همين است. 📡ا https://b2n.ir/j11287 از 👇 📚منتهى الامال ، باب يازدهم ، فصل دوم ، ص ۹۴۲ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
استاد معتز آقائی4_5776036495433401597.mp3
زمان: حجم: 4.59M
تلاوت (تندخوانی) ☝️☝️ قرآن کریم و 👈 ، جزء ۷ 👇 ا http://j.mp/2bFRIZC و 👈 و ترجمۀ جزء۷👇 ا https://b2n.ir/218834 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .
☝️ پای‌مال‌شدن و تحقیر در تشییع پیکر مطهر شهید والامقام 💗حجت‌الاسلام محمدصادق دارایی💗 دومین شهید صحن مطهر امام رضا عليه‌السلام سلام بر غیرت این☝️ که باردیگر، ۴۳سال و آمریکا و مزدورانش را کردند. 🤲 پروردگارا 🤲 به مجاهدت و ایثار 🪴شهدای‌مان🪴 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. از «على بن ابراهيم» از پدرش [ابراهیم بن هاشم قمی، که از اصحاب امام جواد (علیه‌السلام) بوده] نقل شده که گفته است: هنگامى كه امام رضا عليه السلام به شهادت رسيد با جمعى از شيعيان براى زيارت خانه خدا به مكه رفتيم و در اين سفر به محضر امام جواد (عليه‌السلام) رسيديم. در آنجا بسيارى از شيعيان را ديديم كه از شهرهاى مختلف براى ديدار آن حضرت آمده بودند. هم‌زمان، «عبداللّه بن موسى بن جعفر»، عموى امام جواد (عليه‌السلام) كه پير مردى بزرگوار و دانشمندان بود وارد مجلس شد. او لباس خشن به تن كرده بود و آثار سجده روی پيشانيش آشكار بود. پس از آن، امام جواد (عليه‌السلام) در حالى كه پيراهن و ردايى از كتان پوشیده بودند و كفش سفيد به پا داشتند از اتاق بيرون آمد و وارد مجلس شدند. «عبداللّه بن موسى بن جعفر»، برخاست و از او استقبال كرد و بين چشمانش را بوسيد. و شيعيان حاضر در مجلس به احترام او برخاستند و حضرت بر روى صندلى نشستند. حاضران از روى حيرت و تعجب درباره خرد سالى آن حضرت به يكديگر نگاه مى كردند. در اين هنگام يكى از حاضران سكوت را شكست و از عبداللّه، عموى امام جواد (عليه‌السلام) سوالى از احکام دینی پرسید و او [با اینکه فردی دانشمند بود] پاسخی که داد، اشتباه بود. امام جواد عليه السلام [با اینکه به عموی‌شان بسیار احترام می‌گذاشتند]، در مقابل بیان اشتباه از احکام دینی، سکوت نکردند و با بیان پاسخ صحیح، هم حاضران را متوجه آن اشتباه کردند و هم عموی‌شان به اشتباه خود پی برد. 📡ا https://b2n.ir/j11287 از 👇 📚نگاهى به زندگى چهارده معصوم، نور يازدهم 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
. تلاوت *جزء هشتم* قرآن کریم *👈تندخوانی* (تحدیر)جزء به‌جزء 👇 ا http://sharieh.com/news/284 👈 تلاوت *ترتیل،* جزء *هشت*👇 http://j.mp/2bufF7o *👈 متن* و *ترجمۀ* جزء *هشت👇* https://b2n.ir/z11691 *التماس دعا* 🤲پروردگارا🤲 بشریت را در مقابل *کرونا* و شرارت‌های حاکمان *آمریکا* *محافظت بفرما* .
. نقل شده است: مردى از دوست‌داران اهلبیت علیهم‌السلام، با خوشحالى بر امام جواد (عليه‌السلام) وارد شد، امام (عليه‌السلام) به او فرمودند: چه شده که تو را اين گونه شادمان مى‌بينم؟ عرض كرد: يابن رسول اللّه ! از پدرتان شنيدم كه فرمودند: «بهترين روزى كه بنده خدا بايد در آن خوشحال باشد روزى است كه خداوند به او توفيق انفاق و نيكى به برداران مؤمن خود را مى‌دهد». من هم امروز ده نفر از برادران فقير و عيالوارم که از فلان جا براى كمك نزد من آمدنده بودند را كمك كردم و خوشحال هستم. امام جواد (عليه‌السلام) فرمودند: به جان خودم قسم سزاوار است كه خوشحال باشى. البته اگر اعمال خير خود را محو و نابود نکنى. عرض كرد: چگونه اعمالم را نابود كنم در حالى كه من از شيعيان خالص شما هستم. امام جواد (عليه‌السلام) فرمودند: با همين سخن، صدقات و نيكى به برادران مؤمن را نابود کردی. عرض كرد: چرا !! يابن رسول اللّه!؟ امام جواد (عليه‌السلام) فرمودند: آيه ۲۶۴ سوره بقره را بخوان که فرموده است: اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد بخشش‌هاى خود را با منت و آزار باطل نکنيد. عرض كرد: يا بن رسول اللّه ! من منتى بر آن‌ها نگذاشتم و آن‌ها را آزارى ندادم. امام (عليه‌السلام) فرمودند: خداى عزوجل نفرموده: فقط با منت و آزار «بر خود كسانى كه به آنها بخشیده‌اید» باطل نسازيد. بلکه فرمودند: «صدقات خود را با منت و اذيت باطل نكنيد». آيا به نظر تو آزار به آنان شديدتر است، يا آزار به فرشتگان مراقب اعمال يا آزار ما؟ حضرت افزودند: تو فرشتگان و مرا آزار دادى و صدقه خود را محو كردى. عرض كرد: مگر چه کردم که فرشتگان و شما را ناراحت نماید!؟ امام (عليه‌السلام) فرمودند: به خاطر اينكه گفتى من از شما هستم. آيا تو مى‌دانى «شيعه خالص» كيست!؟ عرض كرد: نه حضرت فرمودند: «شيعيان خالص»، «مؤمن آل‌فرعون»، «حبيب نجار»، «سلمان فارسی»، «ابوذر»، «مقداد» و «عمّار» هستند و تو خود را برابر آنها دانستى. سپس افزودند: آيا تو با اين ادعا ملائكۀ مراقبِ اعمال و ما را آزار ندادى؟ آن مرد استغفار کرد و گفت: به من یاد بدهید که چگونه بگويم؟ حضرت فرمودند: بگو من از دوستان شما هستم و دوستان شما را دوست دارم و با دشمنان شما دشمن هستم. عرض كرد: از این به بعد همين طور مى‌گويم و از آنچه گفتم و موجب ناخشنودى شما و ملائك گرديد توبه مى‌كنم. امام (عليه‌السلام) فرمودند: اكنون که از خطایت توبه کردی، پاداش بخشش‌هایت به تو بازگشت. 📡ا https://b2n.ir/j11287 از 👇 📚بحار الانوار، ج ۷۸، ص۱۵۹ 🤲 پروردگارا 🤲 بشریت را در مقابل و شرارت‌های حاکمان محافظت بفرما .
ا http://sharieh.com/news/284 تلاوت (تندخوانی) ☝️☝️ قرآن کریم و 👈 ، جزء ۹ 👇 ا http://j.mp/2byr1bu و 👈 و ترجمۀ جزء۹👇 ا https://b2n.ir/t07077 ❣️لطفا ❣️ برای نجات بشریت از و شرارت‌های حاكمان 🤲 دعابفرمائید 🤲 .