هدایت شده از حسام سالاری
➖آیه مباهله بزرگترین فضیلت امیرالمومنین علیه السلام در قرآن⁉️
⁉️روزى مأمون به حضرت رضا «عليهالسلام»گفت: بزرگ ترين فضيلت امیرالمؤمنین «علیه السلام» كه قرآن بر آن دلالت دارد، چيست؟
❇️حضرت رضا «عليه السلام» به او فرمود: «فضیلتی که در مباهله است.زیرا خداوند عزّوجلّ می فرماید:
«فَمَنْ حَاجَّكَ فِيهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَكُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَكُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكَاذِبِينَ»
💠پيامبر خدا «صلى الله عليه وآله»، حسن و حسين «عليهماالسلام» را فرا خواند. پس اين دو، پسران او حساب شدند،و فاطمه «عليهاالسلام» را نيز فرا خواند.که آن حضرت مصداق زنان مذکورِ او در آیه حساب شد،سپس امیرالمؤمنین «عليه السلام» را فرا خواند. پس به حكم خدا، امیرالمؤمنین «عليه السلام» نفسِ پيامبر «صلى الله عليه وآله» است.
❇️از طرفى مىدانيم كه هيچ يك از مخلوقات خداوند سبحان، بزرگوارتر و برتر از پيامبر خدا «صلى الله عليه وآله» نيست،پس لازم است كه به حكم خدا هيچ كس برتر از نفس پيامبر خدا «صلى الله عليه وآله» نباشد.
📚بحار الانوار ج ۳۵،ص۲۵۷
#مباهله
#فضائل_امیرالمؤمنین_علیه_السلام
🆔 @asi110132
برای نشر معارف اسلامی به ما بپیوندید 👆👆
هدایت شده از حسام سالاری
⚠️ نکته:
#یادداشت
آیه مباهله بزرگترین دلیل قرآنی است که امیر المؤمنین علی«علیهالسلام» پس از وجود مبارک رسول خدا«صلی الله علیه و آله وسلم»از همه انبیاء برتر است،چرا که ایشان نفس و جان آن حضرت معرفی شده است.
#آیه_مباهله
هدایت شده از حسام سالاری
🔺آزادى در اسلام و غرب
✍️حضرت آیت الله #سبحانی:
امروز مهم ترين مسأله اى كه انديشه ى نسل جوان و تحصيل كرده را به خود معطوف ساخته، مسأله ى آزادى عقيده و بيان است. كرامت انسان را در اين مى دانند كه انسان در گزينش هر نوع عقيده، و در نشر گسترش آن، آزاد باشد و هيچ شخص و مقامى نتواند انسان را به خاطر عقيده و انديشه اش نكوهش كند و يا از تبليغ و دعوت به آن، جلوگيرى نمايد.
اين گروه احياناً براى ساكت كردن گروه مخالف به آيه ى (لا اكراه فى الدّين) استدلال مى كنند، و مى گويند: به حكم محكوميت اكراه در گزينش دين، انسان در انتخاب هر نوع عقيده و نشر آن آزاد مى باشد.
اين نوع داورى درباره ى آزادى عقيده با فرهنگ غربى كاملا همسو است، زيرا ريشه ى آزادى در غرب، خواست و تمايلات انسان است، نه مصالح و سعادت او.
به ديگر سخن: فلسفه و پشتوانه ى آزادى در غرب، خواستن و تمنّاى دل انسان است، در اين صورت هر نوع ايجاد مانع در برابر خواسته ى دل، نوعى مبارزه با آزادى تلقّى مى گردد. ولى در عين حال، مدافعان اين نوع نگرش بايد بدانند كه پيروى از هر نوع تمنّاى دل در غرب نيز مجاز و مشروع نيست، بلكه تمام حركت ها بايد پوشش قانونى داشته باشد و در غير اين صورت نوعى «آنارشيسم» و شورش كور، به شمار مى رود.
در نظر اوّل، آزادى در غرب بسيار گسترده و چشم گير است، و مهاجرت گروه هاى مرفّه يا نيمه مرفّه از ايران اسلامى به غرب، به خاطر برخوردارى از آزادى و بهره گيرى از آن مى باشد ولى اگر دقت كنيم خواهيم ديد كه در آن جا قانونى كه آزادى ها را محدود مى سازد، ساخته و پرداخته ى توده ى مردم نيست، بلكه محصول تبليغات سرمايه داران بزرگ است كه نبض اقتصاد كشور را در دست دارند، اين گروه كه به نام«كمپانى» و «كارتل» معروفند، با تبليغات خاصى، افكار عمومى را به سوى آن چه كه مى خواهند هدايت مى كنند، و مردم خواسته و ناخواسته، به نخبه هايى رأى مى دهند كه مجريان منويات سرمايه داران باشند.
شيوه ى تبليغات در غرب به هنگام انتخاب رئيس جمهور، يا مقامات ديگر، آن چنان هيجان انگيز، و شورآفرين است كه رأى به فلان نخبه يا نماينده را در مغز طرف كاشته و او را ناخواسته به سوى صندوق رأى سوق مى دهد.
♨️تفاوت هاى جوهرى دو نوع آزادى
امروز جهان غرب پرچم آزادى را به دست گرفته و جنگ ها و نبردهاى بسيارى را به عنوان جنگ آزادى بخش، آغاز مى كند، حتى اشغال و جنگ عراق نيز به بهانه يافتن سلاح هاى كشتار جمعى صورت گرفت، تا مبادا روزى ديكتاتور عراق كه روزى دست نشانده ى خود آن ها بود، دست از پا خطا كند، حيات و زندگى ملت ها را به خطر افكند.
اسلام نيز قرن ها پيش منادى آزادى بوده و هدف از اعزام نبى خاتم(صلى الله عليه وآله)، رهايى ملت ها از غل و زنجيرى بود كه به دست و پاى آن ها بسته شده بود.
(و يضع عنهم اصرهم و الاغلال التى كانت عليهم) اعراف 157
«پيامبر) بارهاى سنگين و زنجيرهايى را كه بر آن ها بود، بر مى دارد».
ولى در عين حال ميان آزادى در غرب و اسلام تفاوت هايى وجود دارد كه به آن ها اشاره مى كنيم:
🔹1. آزادى در غرب فقط يك شرط دارد
آزادى فرد در غرب مشروط بر اين است كه مزاحم ديگران نباشد و از آنان سلب آزادى نكند.
و به ديگر سخن: آزادى در غرب از طريق قانون محدود مى گردد، و سر و كار قانون با امور اجتماعى و روابط افراد با يكديگر و مجموع با دولت است، در اين صورت آزادى افراد، تا آن جا محترم است كه با مصالح جامعه در تضاد نباشد در غير اين صورت هر چه مى خواهد بينديشد و بگويد و انجام دهد.
🔸2. آزادى در اسلام دو شرط دارد
آزادى در اسلام علاوه بر اصل گذشته، شرط دومى دارد و آن اين كه: بايد بر سعادت فرد، لطمه اى وارد نسازد، اين جا است كه ازادى در عقيده و انديشه و فعل و رفتار از محدوديت بيشترى برخوردار مى گردد. بت پرستى و خضوع انسان والامقام، در برابر سنگ و گل، گاو و مار، اهريمن و شيطان، چون با سعادت او در تضاد است طبعاً نمى تواند مجاز و قانونى باشد.
ميگسارى، و قمار بازى، مصرف انواع مخدّرات، ضربه شديدى بر رستگارى او وارد مى سازد، از اين جهت ممنوع است، در حالى كه در غرب، هيچ نوع محدوديتى در برابر اين نوع عقيده و انديشه ها، يا اعمال و رفتارها وجود ندارد.
🔹3. آزادى در غرب نفى تكليف است...
🌐مطالعه ادامه از کتاب
📚مسائل جدید کلامی ص۲۱۶👉
#مراجع_علما
#آیت_الله_سبحانی
#آزادی
🆔 @asi110132
برای نشر معارف اسلامی به ما بپیوندید 👆👆
هدایت شده از مغز خاکستری
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹منتظران آخرالزمانی
پیش خدا محبوبترند👆
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
@khakestary_amar
هدایت شده از اندیشانه
.
♻️ شش پاسخ به شش اشکال مخالفان نهی از منکر
🔰 معمولا کسانی که حجاب را قبول ندارند و رعایت نمیکنند، زمانی که به ایشان تذکر میدهید، یکی از این موارد را در جواب شما خواهند گفت:
1⃣ میگویند: «موسی به دین خود، عیسی به دین خود».
⬅️ پاسخ: البته ما اگر بخواهیم طبق دین خودمان رفتار کنیم، که «امر به معروف و نهی از منکر» را واجب کرده، میبایست به شما تذکر بدهیم. اما شما می گویید کسی نباید دیگران را نسبت به کارهای دینیاش امر و نهی کند، درحالی که خودتان این کار را میکنید. شما میگویید «نهی از منکر» دخالت در کار دیگران است و کار درستی نیست، اما همین الان دارید ما را از تذکر دادن، نهی میکنید و در کار ما دخالت میکنید!
شاید برخی در جواب ما بگویند: «شما زمانی حق دارید به ما تذکر بدهید که ضرری به شما برسد، وگرنه این کار شما، دخالت در مسائل شخصی است. از بی حجابی ما ضرری به شما نمیرسد».
در جواب باید گفت: حتما بیحجابی شما که باعث تحریک دیگران میشود، برای بسیاری افراد جامعه ضرر دارد از جمله فروپاشی خانواده. جدا از این ضررهای اجتماعی که حتی در نتایج تحقیقات دانشمندان غربی هم آمده، باید گفت که نهی از منکر، دستور خدایی است که خالق ما و شماست، اما شما معتقدید که خدا، دستور خوبی نداده و در این مورد با خداوند، اختلاف نظر دارید! اما شما طبق تفکر خودتان رفتار نمی کنید.
2⃣ میگویند: «مگر دین اجباری است؟ لا اکراه فی الدین».
⬅️ پاسخ: این حرف، در مورد اصل پذیرش دین است. یعنی هیچکس را حتی با زور اسلحه، نمیتوان اجبار کرد که به دینی که ما اعتقاد داریم، ایمان بیاورد. ایمان، اعتقاد درونیِ فرد است که با اختبار خودش حاصل میشود. در غیر این صورت، او میتواند در ظاهر بگوید «ایمان آوردم»، ولی واقعا ایمان نیاورد. اگر «لا اکراه فی الدین» به این معنا باشد، پس فلسفه امر و نهی و واجب و حرام الهی چیست؟
قوانین بشری هم همینطور است، شما میتوانید به کشوری، وارد نشوید، اما اگر وارد شدید، مجبورید قوانین آن را رعایت کنید.
3⃣ میگویند: «چرا به اختلاسها و دزدیها اعتراض نمیکنید».
⬅️ پاسخ: دزدی و اختلاس منکر است، بیحجابی و عریانی هم منکر است. اما بستر تحقق بیحجابی، فضای علنی و بستر تحقق اختلاس و دزدی، محیط پنهان است. کسی علنی و آشکار و با اعلان عمومی اختلاس نمیکند. بله اگر همزمان اختلاس و کشف حجاب رخ دهد و شما اطلاع داشته باشید اما فقط به کشفحجاب اعتراض کنید، اشکال شما وارد است. مضافا که ممکن است عدهای به صورت تخصصی به اختلاسها و حفرههای قانونی این منکر اعتراض کنند و عدهای به کشفحجاب، آیا اقدام هر کدام مانع اقدام دیگری خواهد شد؟!
4⃣ میگویند: «این بیحجابی ما، در واقع اعتراض است، اعتراض به اختلاسها و بیعدالتیها».
⬅️ پاسخ: کسی که اختلاس کرده یا عدالت را رعایت نمیکند، یک کار ضددینی و خلاف اسلام انجام داده. آیا اسلام گفته بود برود دزدی و اختلاس کنید؟ اگر شما هم دستور دینی حجاب را کنار بگذارید، شبیه او شدهاید و در همان مسیر حرکت کردهاید. آیا این اعتراض است یا همراهی؟! مثل این است که من در اعتراض به کسی که مواد مخدر مصرف میکند، بگویم چون او مواد مخدر مصرف میکند، من هم در اعتراض به او سیگار میکشم!
5⃣ میگویند: «در شرایطی که وضعیت اقتصاد و گرانی، اینچنین است، شما نمی توانید به بی حجابی، اعتراض کنید. فقر، دینی باقی نمیگذارد. هر وقت وضعیت اقتصاد خوب شد، ما هم حجاب را رعایت میکنیم».
⬅️ پاسخ: اولا که معمولا هر چه به مناطق مرفهتر در شهرها نزدیک میشویم، روند کشف حجاب و عریانی بیشتر میشود. پس فقر، علت اصلی این منکر دینی و قانونی نیست. علاوه بر این، ریشه فقر در بخشی از جامعه، بیدینی بخش دیگر آن است. منکراتی مثل کم فروشی، کم کاری، خیانت، دست درازی به بیتالمال، اختلاس و سیاستهایی که به تقویت سرمایهداری زالو صفتانه میانجامد، از مصادیق بیدینی است نه دینداری.
6⃣ میگویند: «دیگر فایده ای ندارد، شما نمیتوانید وضعیت حجاب را به حالت سابق برگردانید».
⬅️ پاسخ: این نگاه محصول این نظریه است که اکثریت جامعه به ویژه خانمها با مسالهای به نام حجاب مخالفند. درحالی که در طول ماههای گذشته مشخص شد که اکثر بانوان با سیاست کشف حجاب همراه نیستند. بعد از غائله زن، زندگی، آزادی با اینکه تصور برخی سردمداران این جریان کشف حجاب اکثریت خانمهای جامعه بود، اما شاهد بودیم که این اتفاق برعکس افتاد. خصوصا بعد از اینکه مشخص شد که نزاع بر سر کشف حجاب سر نیست و انتهای این مسیر برهنگی، عریانی و از بین رفتن نهاد خانواده است. اینکه وضعیت حجاب به حالت قبل بر میگردد یا نه، وظیفه ما نیست، ما وظیفه داریم در کنار مطالبه اقدام قانونی بازدارنده از سوی نهادهای مسئول، اجرای امر به معروف و نهی از منکر زبانی را اجرا کنیم.
#اندیشانه👇🌷
https://eitaa.com/andishaneh
هدایت شده از کتاب الله وعترتی
20.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علم ائمه اهلبیت علیهم السلام به حوادث گذشته و آینده
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - تصویری👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - صوتی👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate2
👈 کارشناس : #استاد_قزوینی
آدرس کانال های ما در شبکه های اجتماعی 👇
https://yek.link/velayat313
هدایت شده از کتاب الله وعترتی
13.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علم ائمه اهلبیت علیهم السلام به تمام اعمال انسانها
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - تصویری👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - صوتی👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate2
👈 کارشناس : #استاد_قزوینی
آدرس کانال های ما در شبکه های اجتماعی 👇
https://yek.link/velayat313
هدایت شده از کتاب الله وعترتی
21.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت برزخ و قیامت کودکانی که در کودکی از دنیا رفته اند
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - تصویری👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate
🌺 کانال کتاب الله وعترتی در ایتا - صوتی👇
https://eitaa.com/ketaballahvaetrate2
👈 کارشناس : #استاد_قزوینی
آدرس کانال های ما در شبکه های اجتماعی 👇
https://yek.link/velayat313
هدایت شده از حقیقت شیعه
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غدیر
🎬شرایط جغرافیایی منطقه #غدیرخم قرائنی مهم برای فهم صحیح و دقیق #حدیث_غدیر
🔊 #استاد_ابوالقاسمی
💥ببینید و انتشار دهید
🚩کانال حقیقت شيعه
🆔 @hagigatshia14
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی
38.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : استدلالی جدید برای اثبات ولایت حضرت امیرالمومنین علیهالسلام از سوره انشراح
🎙 #آیت_الله_حسینی_قزوینی
#ولایت
#سوره_انشراح
#شبکه_جهانی_حضرت_ولیعصر_عج
کانال رسمی آیت الله حسینی قزوینی در ایتا🔻
https://eitaa.com/joinchat/280166401C0bce4a1497
هدایت شده از ویکی شبهه ( پاسخ به شبهات و شایعات فضای مجازی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 امیر قلعهنویی و داستان کوروش
❌ سرمربی تیم ملی فوتبال، دعایی از قول کوروش نقل میکند با این عنوان: خداوند این کشور را از دشمنان، از قحطی و از دروغ نگه دارد.
✅ حقیقت این است که این دعا از کوروش نیست! بلکه از داریوش است که در کتیبه DPd که میگوید:
May Ahuramazda and the gods of the royal house come to my aid. May Ahuramazda protect this country from invaders, from famine, and from the Lie!
اهورامزدا و خدایان خاندان پادشاهی به یاری من بیایند. باشد که اهورامزدا این کشور را از دشمنان، از قحطی و از دروغ نگه دارد.
❌ ممکن است برخی بگویند کوروش و داریوش هر دو هخامنشی بودند، فرقی ندارند!
☑️ پاسخ میدهیم فرق میکند! مثل این میمانَد که کسی سخنان امیرالمؤمنین علی (ع) را به معاویه نسبت بدهد و بگوید هر دو از خاندان قریش بودند! (این فقط یک مثال است و قصد تشبیه نداریم).
☑️ داریوش متهم است که با کودتا علیه فرزندان کوروش، به حکومت رسید. او پس از رسیدن به حکومت، با همه زنان خاندان کوروش (از جمله دختران کوروش) ازدواج کرد تا هیچ رقیبی از خاندان کوروش باقی نمانَد:
adyannet.com/fa/news/31971
☑️نکته دیگر آنکه داریوش، در کتیبههایش، نامی از کوروش نمیآورد و همواره تلاش میکرد که اجداد خود (شاخه آریارَمنَه هخامنشی) را بزرگ جلوه دهد و نام کوروش را در خاموشی نگه دارد:
adyannet.com/fa/news/29716
که این فکتها نشانگر آن است که داریوش، دلِ خوشی از کوروش نداشت و بلکه از او نفرت داشت.
🔻منبع: @ir_bastan
☆○═════════┅
📲 کانال ✅ ویکیشبهه ✅ در ایتا👇
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
هدایت شده از موسسه فرق و ادیان بصائر
الهیات انقلاب اسلامی.mp3
36.47M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻
💠سلسله جلسات «الهیات انقلاب اسلامی»
🎙 حجةالاسلام استاد علی محمدی هوشیار
💯در این جلسه می آموزید:
_ نقش ایمان و اراده مردم در حرکت انقلاب اسلامی
🔹جلسه پنجم
#ایمان_اراده
#الهیات_انقلاب_اسلامی
🔰 موسسه فرق و ادیان بصائر
@basaer_l