#ازدواج سخت نیست اگر ...
💗اگر جوانان به زندگی گذشتگان و پدر و مادرشان توجه داشته باشند، همه آنها از زندگی در خانه پدربزرگان و دور هم با وسایل ابتدایی و ساده می گویند و بعد از چند سال و داشتن دو سه فرزند صاحب همه چیز از جمله خانه بزرگتر و وسایل بهتر شدند.
💗جوانان باید از زندگی پدر و مادرها و کسانی که چند ساله ازدواج کردند درس بگیرند که زندگی ساده ولی با صبر و گذشت و به دور از افراط و تفریط، توانسته اند یک زندگی خوب و متوسط داشته باشند.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#ازدواج سخت نیست اگر ...
💖جوانان، زمان ازدواج و داشتن زندگی مستقل را زمانی می دانند که خانه و ماشین و درآمد کافی برای برگزاری مراسم عروسی را داشته باشند و به همین دلیل از ازدواج کردن واهمه دارند. بیشتر جوانان به دلیل واهمه از یک زندگی مستقل، ازدواج را به تاخیر انداخته تا پس از جمع آوری و اندوخته کردن مال و اطمینان کامل گام پیش نهند. اما اغلب این گونه دغدغه ها برای جوانان روا نیست، زیرا با حداقل ها نیز می توان زندگی را آغاز کرد، چون رزق و روزی در گرو ازدواج است؛ در همین زمینه بسیاری از احادیث و آیا قرآنی آورده شده است. رسول خدا صلی الله علیه و آله فرموده اند :
🌹"خانواده تشکیل دهید که آن برای شما روزی آور است."
🌹"با زنان ازدواج کنید که آنان، ثروت و روزی می آورند."
🌹"به وسیله ازدواج، روزی بیابید."
💖نه تنها عنایت الهی در ازدواج محسوس است، بلکه ازدواج عاملی است برای دستیابی به روزی.
اما نمی توان صرفا به دلیل کار یا شغل کم درآمد، امر مهم ازدواج را نادیده گرفت و معیارهای مهم دیگر را فراموش کرد و نیاز به داشتن زندگی مشترک را فقط به دلیل نداشتن پول، کنار گذاشت.
همانطور که در احادیث دیگر دیده ایم، به فرموده پیامبر صلی الله علیه وآله :
🌹"بی همسران را همسر دهید، زیرا با این کار، خداوند اخلاق آنان را نیکو و روزیشان را زیاد می کند و به جوانمردی شان می افزاید."
از این نکته بر می آید که به واسطه امر مهم ازدواج، خداوند شخص را در به دست آوردن شغل که همان وسیله روزی است، یاری می کند.
💖درست است که برای تامین اکثر نیازهای بشریت، پول مهم است اما بعضی از این تاخیر در ازدواج ها واقعا از بی پولی نیست بلکه راضی نبودن به آن اندازه دارایی است که می تواند یک زندگی دو نفره ساده را تشکیل داد. دیدگاه کارشناسان و صاحب نظران نیز در این خصوص این است : "جوانان موانع اقتصادی را مهمترین مشکل ازدواج و ادامه تحصیل را مقدم بر امر ازدواج می دانند."
#مشکلات_اقتصادی ، بالا بودن هزینه تهیه #جهیزیه ، میزان #مهریه ، اجاره و خرید خانه، بالا بودن هزینه مراسم #عروسی ، مشکلات فرهنگی و موانع خانوادگی و اجتماعی را از دیگر موانع سد راه ازدواج جوانان می دانند.
💖اما کارشناسان بر این باورند که بهترین راه تامین هزینه های مربوط به ازدواج، تامین هزینه ها از سوی والدین، پس انداز و توان مالی شخصی، وام گرفتن از بانکها و صندوق های قرض الحسنه است و جوانان در آغاز زندگی می توانند به راحتی این مشکلات را حل کنند. فلسفه رزق و روزی بعد از تشکیل خانواده در بین جوانان باید به یک باور اعتقادی تبدیل شود تا از ازدواج و تشکیل خانواده ترسی نداشته باشند.
✅ برای حل بحران بالا رفتن سن ازدواج همه باید دست به دست هم بدهیم؛ هرکس در حد توان خود.
اگر در حال حاضر جوانان کمی از سختگیری ها بکاهند و با دقت و به آسانی به آن بنگرند و فقط به داشتن شغل مناسب و درآمدزا و به اندازه کفاف نیازهای یک خانواده، خود را قانع کنند، شرایط ازدواج را مهیا ساخته اند.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
#ازدواج شما می تواند بهترین باشد...
💝به اعتقاد یک روانپزشک خانواده، ازدواج به دو صورت است؛ ازدواج هایی که موفق نیستند و ازدواج هایی که با مشکلات و سختی دست به گریبان می باشند. درباره این موضوع فکر کنید. ازدواج، زنان و مردانی با تفکرات و اندیشه های گوناگون، سرشتهای متفاوت و بعضی اوقات با خلق و خو های مغایر هم را به یکدیگر نزدیک می کند و آنها را در کنار هم قرار می دهد. اما نتیجه : اغلب ناسازگاری، عصبانیت، ناامیدی و در نهایت درد و رنج است. نمی توانیم انکار کنیم که ازدواج سخت است و یا اینکه بگوییم هیچ ازدواجی ناموفق نیست؛ اما می توانیم این را بگوییم که ازدواج های بد و ناموفق می توانند بهتر شوند و این امر فقط مستلزم تلاش بسیار زیاد است.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ با چه افرادی ازدواج نکنیم؟
❤️تحقیقات نشان داده است اگر شخصی بیش از حد افسرده، کمرو، مضطرب، متخاصم، تکانشی(کسی که بدون فکر کردن عمل می کند) یا در برابر فشارهای روحی آسیب پذیر باشد، برای ازدواج، شخص مناسبی به نظر نمی رسد؛ ضمن این که در چنین مواردی این فرد باید روان درمانی شود.
در فهرست زیر به چند موقعیت و چند نوع از افرادی که دارای ویژگی های خطرناک هستند، اشاره شده است که در چنین شرایطی بهترین کار، ازدواج نکردن است! 👇
💔اگر یکی از شما به طور خستگی ناپذیری چنین سوالاتی را مطرح می کند که : 《مطمئنی که دوستم داری؟》 یا 《واقعا برایت اهمیت دارم؟》(تیپ تاییدخواه)
💔اگر زمانی که با هم هستید، بیشتر وقت شما به جر و بحث و مخالفت می گذرد.(رابطه عشق-تنفر)
💔اگر با وجود این که زمان بسیاری را با هم می گذرانید، واقعا یکدیگر را به عنوان یک فرد نمی شناسید یا با افکار یکدیگر ارتباط برقرار نمی کنید.
💔اگر با پدر یا مادر خود رابطه خوبی ندارید و همسر آینده شما درست شبیه این عادت نامطلوب شما است.
💔اگر دلیل ازدواج شما، یافتن کسی است که برایتان مادری یا پدری کند.
💔اگر احساس می کنید که تصمیم به ازدواج، از طرف پدر یا مادر همسر آینده تان به شما تحمیل شده است.
💔اگر مدامجملاتی مانند این در سرتان می چرخد :《شاید همه چیز بعد از ازدواج درست شود!》
💔اگر فرد مورد نظرتان می خواهد که همه دوستان قدیمی خود را ترک کنید و یک زندگی اجتماعی تازه برپا کنید.(تیپ مالکیت طلب)
💔اگر او همه تصمیم های مهم در رابطه با شما را به تنهایی اتخاذ می کند و شما از این کار بسیار ناخشنودید.(تیپ فرمانده)
💔اگر بعد از یک گفتگوی روراست با خودتان به این نتیجه رسیدید که تنها به خاطر مسائل جنسی با او ازدواج می کنید.
💔اگر او بارها از کوره در می رود و در کنترل خلق و خوی خود ناموفق است.
💔اگر احساس می کنید برای ازدواج، توسط فرد مورد نظرتان تحت فشار قرار گرفته اید.
💔اگر این فرد، شما را از نظر جسمی یا روحی آزار می دهد.
💔اگر یک روز کامل (و بدون تلویزیون) را تنها با این شخص گذرانده و متوجه شده اید که روزی غیر قابل تحمل داشته اید!
✅توصیه پایانی مهم که می تواند در جلوگیری از ازدواج با چنین خصوصیاتی مفید باشد :
🌹بیاموزید که این ویژگی ها را در خود و دیگران تشخیص دهید و تا حد امکان قبل از ازدواج، به دنبال درمان آن باشید. به خاطر داشته باشید ازدواج #مشکلات_شخصیتی را حل نمی کند که هیچ، در بسیاری از موارد آنها را شدیدتر هم می کند.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ چگونه مدیری موفق، برای ازدواجی #موفق شویم؟
🌹فرایند ایجاد #عشق و تصمیم ازدواج :
ما، انسان های اجتماعی هستیم و برای ادامه حیات و رفع نیازهایمان به یکدیگر محتاجیم. به همین علت با همنوع های خود ارتباط برقرار کرده و اثرات رفتار و ارتباط با آنها را در ذهنمان ثبت می کنیم. این امر باعث می شود تا نسبت به همدیگر احساس پیدا کنیم. به عبارتی، اگر فردی برخوردش با ما مناسب باشد، در ما حس شادی ایجاد می کند و ما هم به او محبت می کنیم. اما اگر برخوردش بد باشد، نفرت را در ما ایجاد کرده و با او رفتار بدی را در پیش می گیریم. در این میان، اگر جنس مخالف با ما برخورد مناسبی داشته باشد، ما اثرات آن برخورد را در خود حفظ می کنیم؛ کم کم نسبت به او، در ما احساس خوب و شادمانی ایجاد می شود. در اینجا ما به آستانه #عشق می رسیم؛ آنگاه احساس می کنیم در کنار این فرد برای همیشه خوشبخت و شاد خواهیم بود. پس برای ماندن در کنار او ازدواج را در نظر می گیریم.
🌹فلسفه دوران #نامزدی :
ازدواج کردن راه بسیار خوب و علمی است که باعث می گردد از نظر روحی-روانی و جسمانی شاد و سالم بمانیم. برای رسیدن به این هدف نیاز است بدانیم، فرد مقابل برای ما مناسب می باشد؛ حسی که نسبت به او پیدا کردیم، حس مناسب و درستی است. برای این کار ما دوره ای به نام #نامزدی را در پیش می گیریم. بنابراین، دوره نامزدی دوره ای برای شناخت ما و فرد مقابل از یکدیگر است. اما برخی از افراد که در ازدواجشان موفق نمی شوند و در زندگی مشترک خود دچار دردسر و مشکلات عدیده ای می گردند، شاید به این علت است که این دوره را بدون داشتن مهارت مدیریت به منظور شناخت از یکدیگر سپری می کنند. این افراد اصلا نمی دانند مدیریت چیست تا آن را در دوره نامزدی و کل زندگیشان اجرا کنند.
🌹در پست های بعدی سعی می کنیم که #مدیریت را برای شما شرح دهیم؛ تا بتوانید از آن برای دوره نامزدی و کل زندگیتان استفاده کنید.
🌹با ما همراه باشید ...
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
☑️ علت ازدواجهای #ناموفق
🔹همانطور که در پست قبل گفته شد، برخی از افراد در ازدواجشان ناموفق هستند. می توان سه علت برای آن که عدم موفقیتشان ریشه در دوره نامزدیشان دارد گفت :
1⃣ آنها دوران #نامزدی را دوران خوشگذرانی می دانند. درست است که دوره نامزدی می تواند خود شیرین ترین دوره ی زندگی هرکسی باشد؛ اما برخی آن را دوره #عشق و حال می دانند. این در حالی است که این دوره، دوره #شناخت و معرفت آنها نسبت به یکدیگر است.
2⃣ نظام باورها : برخی از این افراد دارای باورهای غلط و نادرستی هستند. به باور آلبرت الیس روان شناس معاصر آمریکایی، وقتی برای ما اتفاقی می افتد، دو نوع واکنش نشان می دهیم :
الف- زمانی که حادثه رخ می دهد، اگر ما دارای نظام باورهای منطقی و عقلانی باشیم، رفتار منطقی از خود نشان می دهیم.
ب- زمانی که حادثه رخ می دهد، اگر ما دارای نظام باورهای غیر منطقی باشیم، رفتار منفی از خود بروز می دهیم.
3⃣ نبود #مدیریت در دوره نامزدی : برخی نمی دانند چگونه در این دوره از یکدیگر شناخت پیدا کنند. روی همین حساب سردرگم و گیج این دوره را پشت سر می گذارند و دست آخر هم به نتیجه مثبتی نمی رسند.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ #مدیریت چیست؟
💢 این که چرا مدیریت مهم است؟ می توان برای آن هزاران پاسخ آورد. اما آنچه اهمیت دارد و باید به آن بها داد یک چیز است. اگر ما خود را مدیر خود، زندگی و سرنوشتمان بدانیم آنگاه خود، زندگی و سرنوشتمان پویا و زنده خواهیم ماند.
💢برای رسیدن به این هدف، ابتدا لازم است معنای مدیریت را درست درک کنیم و بررسی نماییم که آیا مدیر هستیم یا نه؟
💢به گفته دکتر علاقه بند -در کتاب مدیریت عمومی- 《مدیریت فعالیتی است منظم و در جهت اهداف معینی، که از طریق ایجاد روابط بین منابع موجود، انجام دادن کار با مشارکت دیگران و شرکت فعال در تصمیم گیری ها صورت می گیرد.》
پس مدیریت دارای ویژگی هایی چون فعالیتی منظم، اهدافی مشخص، ایجاد روابط بین منابع موجود، مشارکت با دیگران در انجام کار و تصمیم گیری ها است.
در پستهای بعدی یک به یک آنها را توضیح خواهیم داد و آنها را در ارتباط با ازدواج تبیین خواهیم کرد.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ فعالیتی منظم :
🌸وقتی ما بدانیم در دوره #نامزدی و ازدواجمان باید چه کارهایی را انجام دهیم و چطور این کارها را به مراحل ریز تبدیل نماییم، موفق می شویم تا به اهدافمان برسیم. در واقع، مدیری موفق است که بداند از خود چه انتظاراتی دارد و چه کارهایی را باید انجام دهد؟ چگونهو از چه راهی بگذرد تا به اهدافش برسد؟ زمانی که ما بدانیم چه می خواهیم و چه کار باید بکنیم، دیگران هم ما را درک می کنند.
🌸این مساله زمانی مهم می شود که ما قصد #ازدواج با کسی را داشته باشیم. اگر ما بدانیم انتظاراتمان از خود چیست و چه باید کرد؟ آنگاه می توانیم بفهمیم که #انتظارات فرد مقابل ما با ما یکی است یا نه؟ برای آنکه در دوران نامزدی تشخیص دهیم فرد مقابل برای ما مناسب است، ابتدا باید خویشتن های گوناگون یا زیر شخصیت های خود که کل شخصیت ما را می سازد را درک کنیم. زیرا این شخصیت است که باعث می شود ما انتظارات خود را بشناسیم.
🌸 خویشتن های گوناگون همان خصوصیات و ویژگی های شخصیت ما مانند صبر ، عصبانیت، شادی و ... هستند که در ما ذخیره شده اند و از ما انتظاراتی متفاوت می طلبند. حال اگر از خودمان به طور دقیق شناخت پیدا نکنیم، انتظاراتمان را نمی شناسیم و نمی توانیم آن را برآورده کنیم. ما باید خود را از نظر روحی این که چگونه فردی (شاد یا غمگین) هستیم، از بُعد ذهنی چگونه فردی هستیم(یعنی نظام های باور ما چیست؟) ، از نظر عاطفی چگونه فردی هستیم(با محبت یا زودرنج و حساس)؟ ، و از نظر معنوی چگونه فردی هستیم (ارتباطمان با خودمان، خدا و ... چگونه است؟) خوب بشناسیم.
🌸فرض کنید فردی دارای ویژگی های جدی، کوشا و مسئول است؛ این فرد همیشه از خود انتظار دارد که در همه کارها کوشا و مسئول باشد و در این راه حتی از اوقات فراغت و آسایش خود می زند تا این انتظاراتش را برآورده کند. پس نظام باور او می گوید در همه جا کوشا و مسئول باشد تا حدی که اگر برای خودش وقت بگذارد، گناه نابخشودنی مرتکب شده و خود را به همین علت زجر می دهد.
🌸در واقع، در هر انسانی خویشتن های متضاد وجود دارد. ولی تعادلی بین آنها نیست. به همین علت ما باید بین این خویشتن های خود تعادل ایجاد کنیم تا رشد یابیم. همچنین وقتی توانستیم به انتظاراتی که از آن آگاهی داریم، شناخت پیدا کنیم، باید به سراغ انتظارات ناشناخته خود که تا حال نمی دانستیم و ناخودآگاه اجرایش کردیم، باشیم. مثلا رضا هروقت دوستانش با او درددل می کردند، او با آرامش با آنها همراهی می نمود. بعدها دوستانش به او گفتند که وقتی او به حرف های آنها گوش می دهد، آنها احساس #آرامش و اعتماد به نفس برای حل مساله شان پیدا می کنند. زمانی که رضا این را دانست و فهمید که در وجودش استعدادی است که نیاز به رشد دارد، در رشته #مشاوره وارد دانشگاه شد.
پس ما هم باید از خود #شناخت داشته باشیم تا بدانیم چه انتظاراتی از خود داریم. از سویی توجه کنیم که انتظارات بیش از حد و یا کمتر از خود، ما را از مسیر درست و هدایت خودمان دور نکنند. وقتی به این مرحله از رشد رسیدیم، می توانیم معیار و ملاک های همسر آینده خود را شناسایی کنیم و در دوره نامزدی فرد را بر اساس این #معیار ها بسنجیم که آیا او فردی مناسب برای ما هست یا خیر؟
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ هدف معین :
🌸وقتی خود را کامل شناختید و انتظاراتتان از خود را در فعالیت های منظم در آوردید؛ به عبارتی، ملاک و معیارهای همسر آینده خود را کسب کردید، باید حرکت به سوی هدف یعنی انتخاب شریک مناسب را آغاز و فعالیت هایتان را به مراحل ریز تقسیم کنید و به دقت بر این مراحل نظارت کنید تا اگر در مرحله ای به خطا رفتید، آن را اصلاح کنید.
🌸هدف، سوخت و انگیزه حرکت و خصلت مدیر موفق است؛ وقتی به آن می رسد احساس شادی و شعف می کند. هرچه #هدف واقع بینانه تر، عمیق و روشن تر باشد و انتظارات در آن مشخص تر باشد، فرد از سردرگمی، پریشانی فکر، هدر رفتن زمان و نیروی مثبت خود و کارهای نامربوط خودداری می کند. همچنین قدرت #خلاقیت و کارایی اش افزایش می یابد.
🌸مثل یک #مدیر باید بدانیم که برای رسیدن به هدف، قصد آموخت و انجام دادن چه چیزهایی را داریم؛ یعنی برای این که به هدفمان برسیم، چه مراحلی را باید طی کنیم. مراحل زیر می تواند به شما در کسب این کار کمککند :
1⃣ آرام فکر کنید و بدانید هدفتان به طور واضح چیست. فرض کنید هدف شما این است که بدانید فرد مقابلتان تا چه حد در روابطش با مردم ادب را رعایت می کند. زیرا روابط اجتماعی قوی جزء ملاک های شماست. برای انجام این کار باید بدانید به چه دانشی احتیاج دارید؟ چگونه کارها را صورت دهید و سرانجام چه نتیجه ای را باید انتظار داشته باشید؟
از سویی، برای داشتن یک #ازدواج_موفق نیاز دارید علاوه بر اینکه معیارهای مناسب خود را بشناسید که گفته شد از طریق شناخت خود و انتظاراتتان به دست می آید، نیازمند هستید از دانش و تجربیات افراد صاحب نظر همچون مشاوره ها و کسانی که صلاح شما را می خواهند، استفاده کنید.
2⃣ اهداف و معیارهایتان را روشن و با ضمیر شخص اول (من) بنویسید. هرروز آن را مرور کنید تا ملکه ذهنتان شود و به یادتان بماند که دنبال چه هستید.
3⃣ برای رسیدن به اهدافتان باید زمان رسیدن به آن را مشخص کنید. این زمان بندی شما را از کارهای پوچ و غیر مهم نجات می دهد. کارهایتان را اولویت بندی کنید و به ترتیب به دنبال آنها بروید. فرض کنید هدف شما این است که می خواهید فرد مورد نظر خود را در دوره #نامزدی بشناسید. پس این دوره را ۶ ماه در نظر می گیرید و کارهایتان را اولویت بندی می کنید تا از این دوره به نحو بهینه برای #شناخت فرد مقابلتان استفاده کنید و از کارهای پوچ پرهیز نمایید.
4⃣ احساس خود نسبت به اهدافتان (چه در مورد خودشناسی خود یا انتخاب شریکتان) را درک کنید. یعنی درک کنید که وقتی به هدفتان می رسید چه احساسی دارید؛ چه تاثیری رویتان می گذارد؛ شاید حس شادی پیدا کنید. پس دنبال هدفتان را می گیرید و هدف برایتان مهم می شود.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ منابع :
🌸فعالیتهای منظم شما در جهت اهدافتان از طریق روابط معینی که بین منابع و امکانات موجود در وجودتان است، صورت می گیرد. دقت کنید که شما دارای نیروهای بالقوه عقل، عاطفه، معنویت و جسمانی هستید که هرکدام از آنها وظایفی را به عهده دارند؛ وقتی آنها را پرورش دهید، دارای صفاتی چون مهربانی، دانایی، توانایی، قدردانی، حسادت، عصبانیت و ... می شوید. روابط بین آنها باعث می شود که فرد دست خوش تغییراتی گردد. وقتی شما مثل یک مدیر بتوانید همه نیروهای جسمانی، ذهنی و روحی خود را برای حل مشکلات متمرکز کنید، به طور شگفت انگیزی توانایی هایتان چندین برابر می شود و از شکستتان پرهیز می کنید. این زمانی موثر است که شما باید بدانید که نیروهای درونی شما هم مثبت و هم منفی اند؛ مثل صبر در مقابل حسادت و ... پس باید این نیروهای متضاد وجودتان را بپذیرید و درست را پرورش و نادرست را رفع کنید. آنها را سرکوب ننمایید چون اگر در وجودتان جمع شوند یکباره خودشان را چون آتشفشان بروز می دهند.
🌸بین این نیروها روابط مثبت و موثر برقرار کنید. بدانید پرورش یکی زیادی زیادی به شما می رساند. اگر مابقی استعدادهای خود را فراموش یا کم اهمیت تلقی کنید باز هم زیان می بینید؛ مثلا اگر فقط عقلتان را رشد دهید. همیشه دو دو تا حساب کنید و باید با پادشاه جهان #ازدواج کنید. یا اگر عواطف را پرورش دهید پس با یک مرده متحرک می توانید زندگی کنید.
برای همین باید آنها را عادلانه پرورش داده و با یکدیگر ارتباط دهید. سپس به آن تمامیت دهید. یعنی آنها را به یک کل واحد در آورید. در این صورت شما انسانی پرورش یافته و بسط داده شده هستید که می توانید تمام وجودتان را عیان و بیان کنید و زندگی سرشار از توفیق به دست آورید.
🌸این کار باعث می گردد در دوره #نامزدی تان از تمام نیروهای عقل، ذهن، عواطف و معنویتتان برای #شناخت فرد مورد نظر استفاده کنید. مثلا با استفاده از عقلتان می توانید رفتارهای او را درک کنید و از سوء برداشت بپرهیزید. یا با کمک عاطفه تان می توانید احساسات او را درک کنید و واکنش مناسب نشان دهید.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b
✅ مشارکت دیگران :
🌸شما به دنبال یک هدف فردی-اجتماعی هستید. یعنی این هدف علاوه بر این که بر شما تاثیر می گذارد، بر روی اجتماعی موثر است. از سوی دیگر شما برای ادامه حیاتتان نیازمند حمایت دیگران هستید و نمی توانید در این وادی خودسرانه و به حالت خودکفا اقدام کنید. البته شما از #مشاوره دیگران بهره می برید، اما در تصمیم گیری خودکفا رفتار می کنید.
🌸باید بدانید تنهایی نمی توان در مورد این مساله به این مهمی یعنی #ازدواج کاری کرد. پس نیاز دارید از دیگران کمک بخواهید. البته در زمان انتخاب نظام های حمایتی خود باید بسیار دقیق و محتاط باشید؛ یعنی بدانید چه کسانی را باید برای مشورت و کمک انتخاب کنید.
🌸برای این که بفهمید آیا از حمایت گر مناسبی برخوردارید؛ هروقت با او مشورت می کنید باید احساس قدرت، سرزندگی و #آرامش نمایید و تجربه مثبتی عایدتان گردد. در مورد مشورت با خانواده و دوستان باید دانست که آنها بسیار علاقمند به خوشبختی و سعادتمندی شما هستند، از همین رو مشاورهای خوبی برای شمایند. اما آنها به علت وابسته بودن به زندگی شما نمی توانند دیدگاه موردنظر و بدون قصد را به شما بدهند. در این شرایط باید از نیروهای متخصص همچون مشاور های مجرب استفاده کنید.
🌸در زمان جستجوی حمایتی باید بدانید تقریبا نیازتان چیست؟ یعنی برای چه نیازی از حمایت و پشتیبانی دیگران می خواهید استفاده کنید. به طور مثال، شاید نیاز دارید یک ارتباط موثر را بیاموزید تا با فرد مورد نظر، ارتباط مفید و شایسته تر به منظور ازدواج برقرار کنید، اما نمی دانید کدام فنّش را لازم دارید. پس برای هر دو مساله از حمایت گر مناسب استفاده کنید تا نیازتان برآورده شود. وانگهی به گواهی دلتان هم اعتماد کنید.
http://eitaa.com/joinchat/65601536Ced47c1723b