هدایت شده از احمدحسین شریفی
27.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺🌺شعری بسیار زیبا و پرمعنی در وصف و رثای حضرت آیت الله #علامه_مصباح یزدی رضوان الله تعالی
🌹تقدیم به همه رهروان راهش.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🛑متني جالب درباره مقايسه وضعيت رفاهي مردم قبل از انقلاب و بعد از انقلاب که یکی از دوستان برایم ارسال کرده است:👇👇👇
🔹روزگاری فروش نفت ما روزی ۶ میلیون بشکه بود و جمعیت ایران حدود ۳۵ میلون نفر یعنی درآمد نفتی ایران به ازای هر ایرانی ۶ برابر درآمد فعلی بود.
❗️آن روز ها با وجود آن درآمد بالای نفتی، زندگی مردم آنطور نبود که خانواده ها بتوانند هزینه تحصیل فرزندان را تا پایان دانشگاه به عهده بگیرند برای همین اکثر پسران از حدود ۱۵ سالگی باید برای تامین مخارج خودشان مشغول به کاری می شدند و دختران هم زود شوهر داده میشدند و خرج شان جدا می شد.
🔺آن روز ها اکثر مردم دوچرخه و موتور سیکلت داشتند و مثل امروز ،نه اینقدر همه جا اتوبان داشتیم و نه اینقدر ماشین!!
❌در خانه ها هم اینقدر زندگی ماشینی نبود و کسی ماشین لباسشویی ، جاروبرقی ، اجاق گاز چند شعله و یخچال فریزر و چرخ گوشت و ال سی دی و مبلمان و از این چیزها نداشت و زندگی ها ساده و بسیار کم خرج بود .
🔸مثل امروز نبود که درکنار همه ی هزینه ها بخواهی هزینه قبض برق و گاز و تلفن و شارژ اینترنت و بنزین و ... را بدهی.
❌آن روز ها اینقدر میوه فروشی و فروشگاه مواد غذایی در محله ها نبود و هر محل معمولا یک فروشگاه داشت، چون مردم مثل امروز اهل بخور بخور نبودند و مجبور بودند فقط نیاز های اصلی را تامین کنند.
🚌مردم شاید هر ۱۰ سال یک سفر تفریحی یا زیارتی میرفتند و مثل امروز نبود که گاهی هر سال دو سه مسافرت می روند.
💢آن روزها شهرها اینقدر رنگارنگ نبودند و هر شهر چند خیابان اصلی داشت و همه ی کوچه های خاکی بودند.
❌لباس ها اینقدر رنگارنگ نبود و مردم سالی یک دست لباس می خریدند که البته عده زیادی، همان سالی یک بار را هم نمی توانستند بخرند و دو سه سال را با یک لباس سر می کردند.
❗️بسیاری از مردم در خانه هایی زندگی می کردند که در آن چند خانوار مستقر بودند و هر خانواده یک اتاق داشت.
🎭بچه ها معولا اسباب بازی آنچنانی نداشتند، گاهی یک عروسک که مادر با پارچه درست کرده بود یا یک ماشین پلاستیکی ساده... کسی فکرش را نمیکرد که روزگاری هم بیاید که در هر خانه یک کمد پر از اسباب بازی های رنگارنگ باشد.
🌀خلاصه زندگی ها در نهایت قناعت و سادگی بود چون به غیر از این روش نمیشد گذران امور کرد.
♻️امروز همه چیز عوض شده ولی عده ای هستند که میگویند یادش بخیر زمان شاه!!!
⭕️بلی یادش بخیر چون آن روزها تحریم نبودیم و شاه روزی ۶ میلیون بشکه نفت می فروخت و به مردم هم هیچ نمی داد و مردم روز به روز فقیرتر می شدند.
🔵آن روزها مردم از جایی جز سفره های خودشان خبر نداشتند و مثل امروز نبود که وقتی اختلاسی میشود، خبرش در سرتا سر کشور بپیچد.
📢اصلا مملکت شاه داشت و این فضولی ها به مردم ربطی نداشت. مردم باید از همه چیز بی خبر باشند.کسی هم دنبال این نبود که بداند مثلا آن درآمد هنگفت نفتی چه می شود؟!
⚠️آن روزها مردم از همه جا بی خبر بودند و آرامش داشتند.
‼️امروز است که مردم فهمیده اند با روزی دو سه میلیون بشکه نفت آن هم با ۸۰ میلیون جمعیت و در شرایط تحریم، می شود کشور را گلستان کرد و ریشه فقر را به یکباره خشکاند و برای همین است که مدام دنبال دزد میگردند تا بدانند این درآمد نفتی را چه کسی میدزدد ؟!
🔃اما اگر آن خدا نیامرز بود، نمی گذاشت اصلا آب در دل مردم تکان بخورد و فکرشان به این چیزها مشغول شود و از دزدی های شاه خبردار شوند.
👌 پیشرفت همیشه هم خوب نیست بخصوص برای آنها که عقب ماندگی را برتری می دانند !
خوب است بدانیم که این همه خیابان ها و جاده های چند بانده داخل و بیرون شهرها ؛شبکه گاز کشی منازل؛ساخت پارک ها و وسایل بازی بچه ها در پارک ها در همه محله ها ؛شبکه خطوط مترو؛شبکه تلفن و موبایل؛پیشرفت های علمی پزشکی؛نانو؛هسته ای؛نظامی و دفاعی؛ماهواره؛هوا فضا؛ ساختمان های مجلل؛فروشگاههاو مجتمع های تجاری بسیار بزرگ و مجلل؛شبکه برق ؛سدسازی؛سیلوسازی و...باوجود ۸سال جنگ تحمیلی و تحریم ها در جمهوری اسلامی بوجود آمده است.
همین.
📌گله مندیم از کسانی که وقتی با مفسدین و قاتلان برخورد کنند اسمشان را جلاد میگذارند و جای جلاد و شهید را عوض می کنند و اگر هم برخورد کمتری شود زبانشان دراز است و میگویند اصلا برخورد نمیشود مملکت اسلامی نیست!
📌گله مندیم از کسانی که هم نوا با دشمن و انگلیسی ها دائم پیام های نا امید کننده می فرستند نسبت به سیاه نمایی کشورشان میفرستند و تا الان یکبار از این همه خوبی و بزرگی انقلاب و شهدا دم نزده اند و فقط در این مملکت میخورند و ادعا می کنند.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔰گوشه اي از زندگي اقتصادي علامه مصباح(ره)
✍️حسين شريعتمداري
🔺مرحوم آیتالله مصباحیزدی هیچ کمک مالی از سوی هیچکس را نمیپذیرفتند. ایشان حتی از پذیرش وجوه شرعی نیز اجتناب میکردند و مراجعهکنندگان را به دفتر رهبر معظم انقلاب ارجاع میدادند.(نظر فقهی مرحوم آیتالله مصباحیزدی آن بود که وجوهات شرعی باید در اختیار ولی فقیه باشد).
🔺فقیهی زاهد و به شدت سادهزیست بودند تا آنجا که در زندگی ایشان نه فقط هیچ نشانهای از زرق و برق دنیایی دیده نمیشد، بلکه در مواردی، از حداقلها نیز پرهیز داشتند. آیتالله مصباح امور زندگی روزمره خود را با حقوق معمولی و اندکی که مانند سایر کارکنان موسسه امام خمینی(ره) به ایشان تعلق میگرفت، میگذراندند و از این روی معیشتی آمیخته به تنگدستی داشتند.
🔺 مرحوم آیتالله مصباحیزدی، آثار علمی فراوانی داشتند و کتابهای بسیاری تالیف کرده بودند که ردیف کردن نام و عناوین آنها نیز، فهرست بلند بالایی است. مرحوم مصباحیزدی حتی یک ریال از درآمد حاصل از چاپ و انتشار آثار خویش را دریافت نمیکرد و به دستور ایشان تمامی درآمد آن به صندوقی با نام مبارک حضرت ابوالفضل علیهالسلام واریز میشد و از آنجا به عنوان قرضالحسنه و یا کمک مالی بلاعوض در اختیار افراد نیازمند قرار میگرفت.
🔺حضرت آیتالله سفارش کرده بودند که اگر وام گیرندهای، اقساط وام دریافتی را پرداخت نکرد، حتی به او گوشزد هم نکنید چرا که حتماً توان پرداخت نداشته است و گوشزد کردن شما باعث شرمندگی او خواهد شد.
#مصباح_يزدي
🔰 گروه طرح ولایت مردمی:
🆔https://chat.whatsapp.com/EHCi08sypHT05dyXQVWXT1
🔰لینک عضویت در کانال ایتا:
🆔https://eitaa.com/tarhe_velayat_b
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴درسهايي که بايد از علامه مصباح آموخت
🔸درس بيست و يکم: صفا و محبت
🖊احمدحسين شريفي
🔸رهبر معظم انقلاب در توصيفي از آيتالله مصباح فرمودند: «سه جهت در ایشان جمع است: هم «علم»، هم «بصیرت» به معنای حقیقی کلمه، هم «صفا». این سه تا با هم در وجود ایشان خیلی ارزشمند است.» (رهبر انقلاب در دیدار آیتالله مصباح و خانوادهشان در منزل ایشان، 20 بهمن، 1389)
🔸يکي از ويژگيهاي سلوک عملي آيتالله مصباح اين بود که محضر او مجلس صفا و صداقت و پاکي بود. براي نشستن در محضرش، لازم نبود دغدغه آداب و ترتيب خاصي داشته باشي. او چنان با گشودگي چهره با مراجعهکنندگان برخورد ميکرد که هر کسي او را بهترين و صميميترين دوست و همراز خود به شمار ميآورد.
🔸هرگز کسي را براي لغزش در سخن سرزنش نميکرد؛ هرگز در غياب کسي، دربارة او سخن نميگفت يا اجازة بدگويي از کسي را نميداد؛ از کوچکترين کاري که براي او صورت گرفته بود، بيشترين سپاسگزاريها را ميکرد؛ او يکي از جلوههاي اسم «شکور» خداوند بود.
🔸 او حتي براي هدايت و عاقبت به خيري ناسزاگويان به خود نيز دعا ميکرد. هيچ آثاري از خشم و نفرت و کينه نسبت به آنها در وجود اين مرد نبود. بلکه حتي الامکان رفتار آنها را حمل بر صحت ميکرد.
🔸در سال 84 که موج سوم حملات بسيار سهمگين تروریستهای فکر و فرهنگ عليه ايشان شروع شده بود، در ايامي که آيتالله مصباح حدود ده روز ايران نبود، بعد از بازگشت، در جلسهاي شاهد بودم که وقتي يک از دوستان، گزارشي از تهمتهاي بسيار ناروايي که توسط برخي از به اصطلاح مدعيان پيروي از خط امام(!) عليه ايشان زده شده بود، بيان کرد، ايشان البته از اينکه آن دوستِ ما، نام افراد را در جمع ذکر کرد، ناراحت شد و فرمودند من کراراً گفتهام که با افراد و اشخاص کاري نداشته باشيد؛ نام آنها را ذکر نکنيد! و سپس خيلي آرام و با طمأنينهاي مثالزدني فرمودند: «من شکي در اخلاص و نيت خوب اين آقايان ندارم، آنها گمان ميکنند من براي انقلاب و اسلام ضرر دارم و خود را موظف به مقابله با من ميدانند؛ مهم اين است که ما تلاش کنيم وظيفة ديني و اسلامي و انقلابي خود را بفهميم و در عمل به آن از هيچ کوششي کوتاهي نکنيم. و اهميتي به چنين سخناني ندهيد.»
نيم ذره تيرگي و خشم نه
غير مهر و رحم و آبِ چشم نه
🔸هرگز اجازه نداد حقايق و واقعيتها دربارة پارهاي از شاگردان قديمي او که بعد از جداشدن از موسسه نادرستترين و ناجوانمردانهترين تهمتها و دروغها را به ايشان و موسسه امام خميني زدند، بيان شود. هيچگاه هيچ سخن بدي دربارة آنها يا حتي گلايهاي کوچک از آنها هم بيان نکرد. حتي از شنيدن پارهاي از مشکلات خانوادگي و بيماريهايي که براي آنها و بستگانشان پيش آمده بود، به شدت غمگين ميشد و براي سلامتي آنها دعا ميکرد. او حقيقتاً روحي بزرگ داشت. درود و سلام پاکان الهي بر روح پاک و مطهرش باد.
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴درسهایی که باید از علامه مصباح آموخت
🔶درس بیست و سوم: قانونگرايي
🖊احمدحسین شریفی
🔷رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای، در پیام تسلیت خود به مناسب درگذشت علامه مصباح یزدی در توصیف ایشان فرمودند: «ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند» تلاش میکنم به اندازه تجربه و فهم ناقص خود و به اقتضای فضای مجازی، چند درس از سبک و روش مدیریتی ایشان را بیان کنم:
🔶سبک مديريتي علامه مصباح، سبکي قانون محورانه بود. ايشان در اجراي قانون بسيار جدي بودند و در برابر کوچکترين تخلفات قانوني نيز سختگيرانه و با صلابت برخورد ميکردند. در اين جهت حقيقتاً کمنظير بود.
🔶من کراراً گفتهام که کار اجرايي با آيتالله مصباح هم بسيار راحت و هم براي پارهاي از افراد بسيار سخت و دشوار بود؛ براي کساني که ميخواستند بر اساس قانون عمل کنند، بسيار راحت بود؛ ايشان هيچ مطالبهاي جز اجراي قانون نداشتند. اما براي کساني که احياناً توقعات فراقانوني داشتند و يا ميخواستند در مسائل اجرایی و اداری موسسه براساس سلايق و علايق شخصي عمل کنند، بسيار دشوار بود؛ چرا که ايشان هيچ مطالبهاي را جز مطالبات قانوني نميپذيرفتند.
🔶به خاطر دارم زماني را که يکي از دوستان مخلصي که سالياني به خواسته و سفارش خود حضرت استاد و البته با رضايت آن دوست عزيز، مشغول کارهاي اجرايي شده بود، و بعدها در دوره دکترا شرکت کرده و همه مراحل را با موفقيت پشت سر گذاشته بود اما به دليل مشغلههاي کاري نتوانسته بود در موعد مقرر و قانوني از رساله دکتري خود دفاع کند و طبيعتاً انتظار داشت که ارفاقي خاص براي ايشان در نظر گرفته شود، و مسؤولان آموزش هم در هيئت رئيسه موسسه درخواست ارفاق براي ايشان کردند؛ اما حضرت استاد به هيچ وجه نپذيرفتند و بلکه قاطعانه چنین درخواستی را رد کردند؛ و در ميان تعجب همه دوستان، ايشان فرمودند، ما هرگز نميتوانيم خلاف قانون عمل کنيم؛ اگر قانون چنين اجازهاي ميدهد فبها و الا هرگز. آنچه که مسلم بود اينکه ايشان هيچ استثنايي در اجراي قانون نميپذيرفت.
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپی قابل تامل لطفا تا آخر ببینید
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🏅بهتر از همه عالَم
🔻امام خمینی: شغل تربیت فرزند، از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم.
مربی انسانها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است. زن با تربیت صحیح خودش انسان درست میکند؛ و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد میکند. مبدأ همه سعادتها از دامن زن بلند میشود.
#قدرت_و_شکوه_زن
@Panahian_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | نماهنگ «عشق به رهبری»
➕خاطرهٔ آیت الله مصباح یزدی از جلسه دیدار با رهبر معظم انقلاب
🏴 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اینجا قم یا تهران نیست. اینجا حوزہ علمیه جامعة العروة الوثقی لاھور است
ببینید چی میگن ...😐
‼️ #افساد_طلبهای_احمق #لیبرال های حرام لقمه صدای انقلاب ایران را به بهانه کرونا خاموش کردن.. ولی بدانید نور خدا خواموش نشدنی است
https://eitaa.com/antinofoozeqom
#توییت | مجلس با تأخیرش درباره #طرح_شفافیت و بدتر از آن با عدم تصویب شفافیت نشان داد از رشد سیاسی کافی برخوردار نیست و از انتظارات مردم انقلابی فاصله دارد. چه کسانی در مجلس میخواهند به عنوان #مجلس_انقلابی لطمه بزنند؟
این با شهامت یک مجلس انقلابی سازگار
نیست.
@Panahian_ir
امیرحسین ثابتی : وقتی از ترس اصلاح طلبان، به اصولگرایان رای دادید و هنگام انتخابات انقلابیون را با برچسب های وحدت شکن، نفوذی، مصلحت نیندیش و... بایکوت کردید امروز دیگر نباید انتظار «عملکرد انقلابی» داشته باشید.
خوب یا بد، امروز حاصل همان چیزی را درو میکنید که دیروز کاشتید.
#شفافیت_آرا
#رای_لیستی
@Sabeti ✅
هدایت شده از فانوس
🔴درسهایی که باید از علامه مصباح آموخت
🔶درس بیست و هفتم: اهتمام به حفظ بيتالمال
🖊احمدحسین شریفی
🔷از جمله مهمترین ویژگیهای مدیریتی آیتالله مصباح اهتمام فوقالعاده ایشان به حفظ بیتالمال بود. تحت هيچ شرايطي نسبت به کوچکترين مسائل مالي بيمبالاتی یا بیتوجهی را مجاز نمیشمردند این اهتمام تا جایی بود که حتی سوزن و سنجاقی که برای وصل برگههای نامههایی که مثلا از سوی موسسه به منزل ایشان ارسال میشد، مجددا به موسسه باز میگرداندند!
🔷به همین دلیل، انضباط مالی در مديريت مؤسسه همواره در بالاترین سطح خود مراعات میشده است. تراز مالي مؤسسه، عليرغم بازرسيهاي بسيار دقيق مسؤولان مربوطه، در تمام سالياني که از تأسيس آن ميگذرد بسیار بسیار به ندرت با مشکلی که ناشی از بیتوجهی و بیمبالاتی و امثال آن باشد، مواجهه شده است.
🔷جناب دکتر زارعان نقل میکردند زمانی که در بخش اداری بنیاد باقر العلوم مسؤولیتی داشتم اشتباهی در محاسبات مالی صورت گرفته بود و حدود 10 هزار تومان اختلاف حساب به وجود آمد؛ علیرغم اینکه مجددا به دستور آیتالله مصباح محاسبات را ملاحظه کردیم تا منشأ اشتباه صورت گرفته را به دست آوریم، موفق نشدیم. نهایتاً «یک شب به منزل ایشان رفتم و عرض کردم نتوانستیم به نتیجهای برسیم و ما الان این مبلغ 10 هزار تومان را کسر آوردهایم.» ایشان هم خیلی راحت و بدون هیچ ملاحظهای فرمودند: «خوب مشکلی نیست نیست. خودتان این مبلغ را پرداخت کنید تا حساب صفر شود. لحن ایشان به قدری جدی بود که من در آن وقت شاید ناراحت هم شدم. اما ایشان در مسأله بیتالمال حساسیت کامل داشتند و به ما فهماندند حالا که بیتالمال در دست شماست، نباید بیدقتی میکردید و حالا باید جبران کنید.»
🔷در مراکز مختلف مرسوم است که به هنگام پیشنهاد بودجه سالیانه، تلاش میشود بیش از حد نیاز درخواست بودجه کنند تا در حذف و اضافات مسؤولان بالادستی در نهایت مقدار مصوّب و یا مقداری که تخصیص داده میشود به اندازة نیاز اصلی و واقعی اداره یا مرکز مربوطه باشد؛ اما آیتالله مصباح با این رویه مخالف بودند و همواره تأکید میکردند شما باید صداقت در اعلام نیاز را رعایت کنید و برای مسؤولان بالادستی (مسؤولان مالی دفتر مقام معظم رهبری) و کسانی که بودجه مؤسسه را تعیین میکنند و اختصاص میدهند، حقیقت را تشریح کنید.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی میگوییم اصولگرا و اصلاح طلب دو روی یک سکه هستند، از چه چیزی حرف میزنیم؟
راه حل کشور، جریان سوم انقلابی است.
@Sabeti ✅
🔴درسهایی که باید از علامه مصباح آموخت
🔶درس بیست و نهم: زمانشناسی
🖊احمدحسین شریفی
🔷یکی دیگر از درسهای آموختنی از آيتالله مصباح، زمانشناسی و آگاهی به مسائل زمان است. مقام معظم رهبری در توصیف ایشان میفرماید: «آیت الله مصباح یک فقیه، متکلم، فیلسوف، مفسر و زمانشناس بصیر است.» او حقیقتاً عارف به نیازهای معرفتی زمانه بود. مهمترين و زيربناييترين مسائل و نيازمنديهاي معرفتی و فرهنگي و اجتماعی زمانه را میشناخت.
🔷اگر آثار علمی و پژوهشی علامه مصباح را در شصت سال اخیر به ترتیب زمانی رصد کنیم و یک نمودار برای آنها ترسیم کنیم؛ و از آن طرف مسائل اصلی و بنیادین جامعه ایران را هم در همین پروسه زمانی فهرست کرده و در نموداری ترسیم کنیم، خواهیم دید که همه فعالیتهای ایشان در هر برههای از تاریخ ایران و انقلاب اسلامی ناظر به مهمترین و اساسیترین مسائل فکری و فرهنگی جامعه بوده است. ایشان یک اندیشمند در میدان بود؛ نه یک اندیشمند در گوشه حجره یا محصور در شهر قم. او جهانی بنشسته در گوشهای نبود؛ بلکه جهانی جاری از علم و معرفت و حکمت بود.
🔷او حقیقتا مدافع سنگرهای ایدئولوژیک و بنیانهای فکر اسلامی بود. نه مدافعی منفعل؛ بلکه مدافعی فعال. تلاشی مجاهدانه در امتدادبخشی به بنیانهای فکر اسلامی در عرصههای مختلف زیست فردی و اجتماعی داشت. او بزرگترین فیلسوف کاربردی سدههای اخیر فکر فلسفی در جهان اسلام بود.
🔷او با تکیه بر مبانی معرفتشناختی و هستیشناختی و انسانشناختی اسلامی، نه تنها به تولید فلسفههای مضافی چون فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق، فلسفه سیاست و فلسفه تعلیم و تربیت پرداخت بلکه علم اخلاق و علم حقوق و مسأله حقوق بشر و حقوق زن و حقوق اقلیتها و همچنین دانش سیاست و مدیریت و تعلیم و تربیت را نیز با تکیه بر همان بنیانهای فکری سامان داد و مهمترین مسائل روز جامعه ایرانی و اسلامی را با امتدادبخشی به همان بنیانهای نظری پاسخ داد. او حقی عظیم و بیبدیل بر دانشهای اسلامی در عصر جدید دارد.
🔷از برکات زمانشناسی او این بود که
1️⃣اولاً، هرگز در مسائل معرفتی و علمی غافلگیر نشد؛ بلکه همواره جلوتر از زمانه زیرساختهای معرفتی حل مسائل را فراهم میکرد. امام علی علیه السلام میفرماید: «مَنْ عَرَفَ الْأَيَّامَ لَمْ يَغْفُلْ عَنِ الِاسْتِعْدَاد؛ کسي که نسب به زمانه آگاه باشد از آمادگي غافل نميگردد.»
2️⃣و ثانیاً، امور بر او مشتبه نمیشد؛ در جریانشناسی اندیشهها و حتی عملکردها، منحصر به فرد بود: «الْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَيْهِ اللَّوَابِسُ؛ کسي که به زمان خويش آگاه باشد، امور مشتبه بر او هجوم نميآورند.» ریشههای جریانهای فکری را به خوبی میدانست و در مواجهه با آنها نیز برخوردی ریشهای داشت. و این هم یکی دیگر از رازهای هجمههای سنگین دگراندیشان و منحرفان فکری و علمی علیه ایشان بود.
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنان بسیار قابل توجه ابوالحسن بنی صدر درباره جایگاه و منزلت #زن در دنیای غرب.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
انالله و اناالیه راجعون
🔷 إذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَة
🔷روح مطهر استاد اخلاق و مفسر قرآن کریم، عالم جلیل القدر، مرحوم سیدمحمد ضیاء آبادی(رضوان الله تعالی علیه) به ملکوت اعلی پیوست.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از فانوس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پست_ویژه
✅بمناسبت ایام الله دهه فجر
💢 ای ملت #مسجد های خودتان را حفظ کنید
🔴سخنانی کمتر شنیده شده از امام خمینی ره
🔻ببینید و نشر دهید ...
⏳۱ دقیقه
🔸🔸🔸🔸🔸
#مسجدی_ها
#مسجد_برای_همه
#اپلیکیشن_مسجدی_ها
#مسجد_محور_مدیریت_جامعه_اسلامی
@masajed313
🔴درسهایی که باید از علامه مصباح آموخت
🔶درس سی و یکم: غيرت دینی
🖊احمدحسین شریفی
🔷از ديگر ويژگيهاي بسيار شاخص علامه مصباح، غيرت و شجاعت در دفاع از دين و ارزشهاي اسلامي بود. او وقتي ميديد ارزشي از ارزشهاي دين ناديده گرفته ميشود يا تمسخر ميشود، نميتوانست آرام بنشيند و نظارهگر باشد؛ مردانه و شجاعانه و بدون هيچ تزلزلي وارد صحنه ميشد؛ و با منطق مستحکم و بيانی رسا و بدون هیچ لکنت زبانی، از ارزشهاي ديني دفاع ميکرد. حقيقتاً در برابر دين و ارزشهاي ديني غيور بود؛ مظهري از مظاهر غيرت الهي بود.
🔷حب و بغضهاي شخصي هرگز مانع اداي تکاليف ديني وي نميشد. نه تنها حيثيت و اعتبار اجتماعي و آبروي خود را فداي دين ميکرد؛ بلکه جان خود را متاعي ناقابل براي دفاع از دين و ارزشهاي ديني ميدانست. و در اين راه هر خطري را با جان و دل پذيرا بود. هيچ توجهي به مشکلاتي که براي شخص ايشان پديد ميآيد، نميکرد. کوچکترين اعتنايي به توهينها و اهانتهايي که به شخص ايشان ميشد، نميکرد. حقيقتاً روحي بلند و الهي داشت.
#علامه_مصباح
@Ahmadhoseinsharifi
🌹