🌷 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) :
☘ از خداوند بترس، هر چند كه اندك باشد، و بين خود و خدا پرده اى در افكن، هر چند كه نازك باشد.
📗 نهج البلاغه، حکمت ۲۴۲
@faghatkhoda1397
هدایت شده از تبلیغات گسترده شهید پلارک
ارزانتر از همه جا
تنهاکانالی که کلی تنوع ازکیف وکفش👠👜👝
مجلسی👠
اسپرت👞
کتونی👟
صندل👡
❌حراجیهای امروز کانالو از دست ندین❌
ارسال رایگاااان
http://eitaa.com/joinchat/2318991379Cc7a189f795
بوتهای جدید با قیمت عالی رسید👏👏
هدایت شده از 𝐅𝐔𝐓𝐁𝐀𝐋𝐋 𝐁𝐀𝐃 𝐓𝐕🕊
♦️شيك و خاص با كيفيت بالا😍
♦️همه مدل كفش/كتونی/کوله/کیف
🎒👟👠👜
♦️ارسالش هم #رايگانه💝👇
http://eitaa.com/joinchat/2318991379Cc7a189f795
کیف و کفشهای جدید رسید🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌مُعَوِّذَتَیْن
از آنجا که دو سوره «ناس» و «فلق» با عبارت «قُلْ اَعوذُ» آغاز میشود و نام دیگر آنها مُعَوّذه است، آنها را معوذتین یعنی دو معوذه میگویند.
ابن شهر آشوب میگوید که در اکثر #تفاسیر وارد شده :
🌸 پیامبر اکرم (صلیالله علیه وآله)حسنین (علیهم السلام) را با دو سوره قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ و قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ تعویذ میکرد، به این سبب آن دو سوره را معوّذتین نامیدند.
✍ تعویذ ، به معنی پناهبردن به خداوند بزرگ است.
از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) نقل شده است:
👌 هر كس این دو #سوره را بخواند مانند این است كه همه كتاب های پیامبران الهی را قرائت كرده باشد.
📖 مجمع البیان ، ج ۱۰
@faghatkhoda1397
💢آرزوی جبرئیل
برخی امور مهمّ در زندگیِ ما وجود دارد که کم تر به آن توجه داریم. انبیا و پیشوایان دینی، یکی از کارهای مهمّی که انجام می دادند، این بود که مردم را از زبان شخصیّتهای والا و با عظمت به این امور متوجه کنند.
پیامبر اکرم(ص) فرمود: «یَا عَلِیُّ! تَمَنَّی جَبْرئِیلُ اَنْ یَکُونَ مِنْ بَنِی آدَمَ بِسَبْعِ خِصَالٍ وَ هِیَ الصَّلَوه فِی الْجَمَاعَه وَ مُجَالَسَتُهُ الْعُلَمَاءَ وَالصُّلْحُ بَیْنَ الاِثْنَیْنِ وَ اِکْرَامُ الْیَتِیمِ وَ عِیَادَه الْمَرِیضِ وَ تَشْیِیعُ الْجَنَازه وَ سَْقیُ الْمَاءِ فِی الْحَجِّ فَاحْرُصْ عَلَی ذَلِکَ؛[] ای علی! جبرئیل به سبب هفت خصلت، آرزو داشت که از فرزندان آدم باشد. آن خصلتها [عبارت است از:] نماز را به جماعت خواندن، همنشینی او با دانشمندان، آشتی دادن بین دو نفر، احترام نهادن [و خدمت به] یتیم، عیادت بیمار، و تشییع جنازه کردن و آب دادن در حج. پس [علی جان!] بر [حفظ] این خصلتها حریص باش.»
حدیث فوق، به امور مهمّی از عبادات و مسائل اجتماعی و اخلاقی اشاره کرده است که با شرح مختصر هر یک از آنها در یک فرصت کوتاه می توان در افراد تأثیر گذاشت.[] عناوین این امور عبارت است از:
1. شرکت در نماز جماعت؛
2. همنشینی با علما و شرکت در مجالس و منابر آنها؛
3. آشتی دادن بین دو نفر، دو گروه و دو دسته از مردم که پاداش فراوانی دارد؛
4. احترام یتیم و رسیدگی به امور آنان که از مهم ترین فعالیّت امامان معصوم ما بوده است؛
5. سر زدن به بیماران و دلجویی از آنان، به ویژه معلولان و کهنسالان؛
6. شرکت در تشییع جنازه ها و درس عبرت گرفتن از آن و دلجویی از بازماندگان؛
7. آبرسانی به مردم و سیراب کردن تشنگان، به ویژه در ایام حج و... .
@faghatkhoda1397
💢توبة واقعی
درست است که توبه به مقدار لازم چهار شرط اساسی و دو رکن تکمیلی دارد؛ چهار شرط عبارتند از: پشیمانی از گذشته، تصمیم جدّی بر اینکه دوباره به معصیت برنگردد، ادای حقوق الهی، و ادای حقوق مردم (اعم از مالی، عرضی و بدنی). و دو شرط تکمیلی: چشیدن رنج عبادت، و ذوب کردن گوشتهای روییده در دوران معصیت؛ ولی توبه واقعی و همه جانبه، گسترة وسیع تر از موارد پیش گفته دارد که در کلام عمیق و جامع پیامبر اکرم(ص) آمده است.
حضرت فرمود: «أَ تَدْرُونَ مَنِ التَّائِبُ؟ فَقَالُوا: اللَّهُمَّ لَا قَالَ إِذَا تَابَ الْعَبْدُ وَ لَمْ یُرْضِ الْخُصَمَاءَ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یُغَیِّرْ مَجْلِسَهُ وَ طَعَامَهُ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یُغَیِّرْ رُفَقَاءَهُ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یَزِدْ فِی الْعِبَادَةِ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یُغَیِّرْ لِبَاسَهُ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یُغَیِّرْ فِرَاشَهُ وَ وِسَادَتَهُ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یَفْتَحْ قَلْبَهُ وَ لَمْ یُوَسِّعْ کَفَّهُ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یُقَصِّرْ أَمَلَهُ وَ لَمْ یَحْفَظْ لِسَانَهُ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ مَنْ تَابَ وَ لَمْ یُقَدِّمْ فَضْلَ قُوتِهِ مِنْ بَیْنِ یَدَیْهِ فَلَیْسَ بِتَائِبٍ وَ إِذَا اسْتَقَامَ عَلَی هَذِهِ الْخِصَالِ فَذَاکَ التَّائِب[7]؛ آیا می دانید توبه کار کیست؟ پس گفتند: بخدا! نه. فرمود: هرگاه بنده ای توبه کار شاکیها [و طلب کارها]ی خود را راضی نکند، توبه کار نیست. و کسی که توبه کند و مجلس و غذایش را تغییر ندهد توبه کار نیست. و کسی که توبه کند و رفقای [دوران گناه] خویش را تغییر ندهد، توبه کننده نیست. و کسی که توبه کند و بر عبادتش نیفزاید توبه کار نیست.
و کسی که توبه کند و لباس [گناه آلوده]اش را تغییر ندهد، تائب نیست. و کسی که توبه کند و فرش و تکیه گاه [دوران گناه] خود را عوض نکند، تائب نیست.
و کسی که توبه کند و قلبش باز نشود (و دریادل نگردد) و دستش [در انفاق] توسعه نیابد، توبه کار نیست. و کسی که توبه کند و آرزوهای [ناروای] خود را کوتاه نکند و زبانش را حفظ نکند، تائب نیست.
و کسی که توبه کند و اضافه غذای خود را تقدیم [به فقراء] نکند، تائب نیست. و هر گاه بر این اوصاف استقامت ورزید این تائب [کامل و واقعی] است.»
@faghatkhoda1397
✅ تسبیحات حضرت زهراء تسبیحات الزهراء سلام الله علیها
▪️ قال الصادق (علیه السلام):مَنْ سَبَّحَ تَسْبِیحَ فَاطِمَةَ (علیها السلام) قَبْلَ أَنْ یثْنِی رِجْلَیهِ مِنْ صَلاَةِ اَلْفَرِیضَةِ غُفِرَ لَهُ وَ یبْدَأُ بِالتَّکبِیرِ.
▪️امام صادق (علیه السلام) فرمودند: هر که بعد از نماز واجب و قبل از آنکه روی از قبله برگرداند، خداوند متعال را به تسبیح حضرت فاطمه علیها السلام مورد تقدیس قرار دهد و تسبیح را با الله اکبر آغاز نماید، خداوند او را مورد عفو و بخشش قرار می دهد.
📚 (بحارالانوار، ج83، ص332)
@faghatkhoda1397
🌷 علامه قاضی(ره) :
☘ بعد از نمازهای واجب ، #تسبیح فاطمه زهرا (علیها السلام) ترک نشود.
🌿 همانا آن از #ذکر_کبیر به شمار میآید و حداقل در هر مجلسی یک دوره ذکر شود.
🌸 خواندن #آیت_الکرسی در تعقیب نماز ترک نشود، این اهم واجبات است.
📖 عطش ، ص۲۸۹.
@faghatkhoda1397
به نقل از آقای اسلام یه داماد مرحوم انصاری همدانی(ره)
" یکبار آقای نجابت برای ایشان نامه می نویسند و می گویند :
گاهی جوانهایی دوروبر ما می آیند و می روند. بعضی پنج، شش ماه و بعضی یک سال می مانند و سپس می روند، به اینها چه دستورالعملهایی داده شود؟ چگونه سلوک کنند؟
آقای انصاری پاسخ می دهد که احکام شرع را به اینان بیاموز.
اگر رفتند کمک راهشان است و یک روزی به دردشان می خورد و اگر هم ماندند، راهشان همین است."
📕 کتاب سوخته، ص ۶۱
@faghatkhoda1397
💐 علامه تهرانی (ره) :
🛤 یک لا إله إلّا الله که انسان در راه بگوید ، به همان مقدار بهره می برد ، همه حساب دارد.
@faghatkhoda1397