⚠️جعبه سیاه یک تکذیب دیرهنگام
۲۸ مهرماه ۱۴۰۱ برای نخستین بار رسانه نزدیک به برخی از اعضای شورای ششم اسلامی شهر میبد، از تغییر ناگهانی تصمیم مسئولان شهری نسبت به سنگفرش خیابان امام خمینی ره به جای آسفالت و اختلاف دراینباره خبر داد.
سه هفته پس از اعلام این خبر و بالا گرفتن نگرانیها درباره حذف نام امام از قسمتی از خیابان، که پیش از آن توسط یکی از اعضای فعلی شورا مطرح شده بود، و نگرانی اهالی محل و کسبه از پیامدهای این تصمیم، روابط عمومی شهرداری میبد، ۱۷ آبان ۱۴۰۱ از مهندس بهارستانی شهردار محترم میبد نقل کرد که عملیات عمرانی خیابان امام ره تنها نوسازی آسفالت است.
📌اما چند سوال درباره این ماجرا
ضمن تشکر از روشنگری روابط عمومی شهرداری، چند ابهام نیاز به پاسخ دارد:
1⃣چرا روابط عمومی شهرداری، در باب اعلام تصمیم شهرداری سه هفته تاخیر داشت و به این شایعه دامن زد؟
2⃣چرا شورای شهر نسبت به شایعه سنگفرش خیابان که نخستینبار در رسانه نزدیک به شورا منتشر شد، واکنش نشان نداد؟
3⃣چرا درباره چنین تصمیمات مهمی، شفافسازی نمیشود و مردم بیخبر هستند. آیا مصوبه شورا دراین باره منتشر شده یا خواهد شد؟!
4⃣آیا ابراز نگرانی درباره حذف نام امام راحل ره از قسمتی از خیابان امام ره که پیش از این از زبان یکی از اعضای فعلی شورا مطرح شده بود، شیطنت است؟!
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
مطالبه شفافیت و حساسیت در قبال ارزشها
شیطنت نیست.
با وجود آنکه اولین بار و در تاریخ 28 مهر 1401 یک کانال رسمی نزدیک به یکی از نمایندگان شورای شهر میبد و منتخب مردم در مجلس شورا، خبر سنگفرش شدن قسمتی از خیابان امام خمینی (ره) را انتشار داد، اماشهرداری میبد تا 17 آبان هیچ واکنشی در قبال این خبر نداشت و موجی از نگرانی، جامعه و کسبه میبد را فرا گرفت.
تا کنون موضع رسمی شورای شهر و نماینده محترم، در قبال این موضوع مهم ، مشخص نشده است!؟ منبع اولیه خبر چه کسی بود؟!
مردم شیطنت را خوب تشخیص می دهند ،گاه عدم شفافیت به موقع در نظر مردم شیطنت است.
#شفافیت
@knhene
@fahome
مرداد ۱۴۰۰ معاون سیاسی، امنیتی فرمانداری میبد، در آستانه ثبت کاروانسرای شاه عباسی در یونسکو، به خبرنگاری ایرنا گفته بود یکی از مقدمات ثبت آثار تاریخی در یونسکو، سنگفرش شدن خیابانهای اطراف آن است.
خبرگزاری نزدیک به شورای ششم شهر، ۲۲ روز پیش، از تصمیم برای سنگفرش شدن قسمتی از خیابان امام خمینی ره خبر داده بود. محدودهای که حریم کاربردی یا دستکم حریم بصری این قلعه به شمار میآید.
خبرنگار مهر، چهار روز پیش از مدیر کل میراث فرهنگی استان لرستان نقل کرد که در راستای آزادسازی عرصه قلعه فلکالافلاک خرمآباد برای ثبت در یونسکو، مغازههای اطراف آن خریدرای و تخریب خواهد است.
شهردار میبد دو روز پیش از منتفی بودن سنگفرش شدن خیابان امام خمینی ره در این محدوده خبر داد.
آیا خبر این خبرگزاری مبنی بر تصمیم به سنگفرش خیابان که توسط شهردار تکذیب شد، با حریمسازی برای نارین قلعه و ثبت آن در یونسکو مرتبط بوده است؟
آیا بهتر نیست مردم میبد درباره تصمیماتی با این اهمیت در جریان باشند و تصمیمات شفافتر اتخاذ و اجرا شود؟!
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
مطالبه شفافیت وحساسیت در قبال ارزشها، شیطنت نیست.
شورای اسلامی شهر میبد،شفاف به مردم پاسخ دهد
آیا شورا در خصوص سنگفرش خیابان امام خمینی(ره)مصوبه ای داشته است؟
چرا به یکباره و بر خلاف آنچه اعلام شده بود،تصمیم سنگفرش شدن خیابان امام خمینی (ره) مطرح شده است؟
دلیل کند شدن روند آسفالت خیابان امام خمینی (ره) چیست؟
شفافیت و عدالت و حفظ ارزشها، مطالبه مردم است.
#شفافیت
@knhene
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
درنگی در ریشه های خونریزی
سه دهه است که میبد با رشید الدین معرفی می شود در حالی که کشف الاسرار همچون داعشی های امروز،شیعیان را، رافضی مشرک و کشتار آنان را دستور پیامبر می داند
کشف الاسرار ، ج 9 ص233
تفکر سلفی در مقابل جمهوری اسلامی است،مواظب باشیم به نام میبد، تفکر صوفی_سلفی بین ما ترویج نشود
#نه_به_تفکر_خونریز_صوفی_سلفی
#نه_به_تفکر_داعشی
#نه_به_رشیدالدین_سلفی
@knhene
@fahome
🚨سطحینگری
امام خامنهای مدظله:
چه کسانی هستند اینهایی که دارند سند توسعه پایدار (۲۰۳۰) را فراهم میکنند؟ چه حقّی دارند که درباره کشورها، درباره ملّتها، درباره سنّتهایشان، درباره عقایدشان، اظهار نظر کنند که باید اینجوری کنید، باید آنجوری کنید؛ همه اینها هم «باید» است. اینکه میگویند الزام نیست، این سطحینگری است؛ نخیر، در واقع، همهی اینها الزام است. ۱۳۹۶/۰۳/۳۱
به رغم هزینههای سنگین از بیتالمال، برای ثبت جهانی شهر یزد در یونسکو، استانداردهای مرتجعانه یونسکو، مرداد گذشته، خسارت شدیدی به مردم یزد وارد کرد.
آیا تجربه تلخ یزد، با آزادسازی حریم نارینقلعه توسط شهرداری و میراث فرهنگی برای مردم میبد تکرار خواهد شد؟
مسیولان میبد پاسدار میراث مادی و معنوی مردم در برابر هجوم و نفوذ یونسکو باشند.
#یونسکو_شهر_جهانی_نفوذ
#توسعه_بیهدف_گردشگری_فرصت_یا_تهدید؟!
@fahome
سندی بر یک پیشینه
دکتر محمدمهدى ركنى، اثری به نام جلوههاى تشيع در كشف الاسرار نگاشته است. ایشان روايات ميبدى از امام على تا امام رضا ع و فضائل اهلبيت ع در این تفسیر را استخراج كرده که اثر ارزشمندی است. اثر دکتر رکنی و نقل فضائل اهلبیت ع موجب شده تا برخی به اشتباه میبدی را شیعه یا محب اهلبیت ع بدانند.
برابر اسناد تاریخی، دلیل نقل این روایات توسط میبدی، فضاى ايران در آن دوره است که آكنده از عشق به اهلبيت ع بوده است. در این دوره به دليل رواج تشيع در ایران، سادات ميان مردم بسيار محترم بودند. به همین دلیل ابوالقاسم هروی بخشی از کتاب الفصول خود را به لزوم احترام به سادات اختصاص داده است. رشيدالدين ميبدى در ترجمه این فصل از کتاب هروی به روايتى در فضیلت حسنين (ع) نیز اشاره کرده است. (📚ر.ک:جعفریان، رسول، تاریخ تشیع در ایران، ص۵۲۰)
به همین دلیل قاضی میرحسین تِرمذی (معروف به میبدی) نیز شرحی ادبی بر دیوان امیرمومنان ع دارد. هر چند وی نیز شیعه نبود و به حکم فقهای شیعه مهدورالدم شناخته و اعدام شد.
بنابراین مردم میبد، چند قرن پیش از تاسیس دولت صفویه، گرایش به اهلبیت ع و سادات بنیالزهرا ع داشتهاند.
چرا باید خیابانها، میادین و مراکز آموزشی شهر شیعهپرور و شهیدپرور میبد، به نام دشمنان اهلبیت ع شناخته شود؟!
@fahome
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
مطالبه شفافیت وحساسیت در قبال ارزشهاشیطنت نیست
با وجود آنکه اولین بار و در تاریخ 28 مهر 1401 یک کانال رسمی نزدیک به یکی از نمایندگان شورای شهر میبد و منتخب مردم در مجلس شورا، خبر سنگفرش شدن قسمتی از خیابان امام خمینی (ره) را انتشار داد، اما شهرداری میبد تا 17 آبان هیچ واکنشی در قبال این خبر نداشت و موجی از نگرانی، جامعه و کسبه میبد را فرا گرفت.شهرداری میبد در اطلاع رسانی دیرهنگام خود، مطالبه را شیطنت خوانده است.
با توجه به اینکه شهرداری باید تحت نظارت مردمی نهاد شورای شهر عمل کند، شورای اسلامی شهر میبد نظر شفاف و مصوبه خود را در مورد خیابان امام خمینی (ره) هر چه زودتر در اختیار مردم شریف میبد قرار دهد.
گاه عدم شفافیت به موقع در نظر مردم شیطنت است.
#شفافیت
@knhene
@fahome