🔴منبر برای تبلیغ کالای ایرانی👌👌
📸تصویری از شهید نواب صفوی در مسجد فخریه در حال معرفی محصولات ساخت داخل کشورمان
▪️ خیلیها پا منبریاش بودند. خیلیها از راه دور و نزدیک میآمدند مسجد بنشینند پای سخنرانیاش. آن روز حرفهایش با روزهای دیگر فرق داشت. ایستاده بود پشت بلندگو چراغ را گرفته بود توی دستش. میچرخاند و تعریفش را میکرد و با آب و تاب میگفت «مردم ببینید، ساخت کشور خودمونه.»
▪️طلبه بود. مبارز بود. انقلابی بود. دلش میسوخت. میدانست کلی کارگر عرق ریختنداند تا همین یک چراغ ایرانی ساخته شده. دلش میخواست هر طور شده کمک کند مزد زحمتشان را بگیرند💯
▪️ او ۶۰ سال پیش و در زمان طاغوت پهلوی بینشی داشت که اکنون بسیاری از مدیران کشور و حتی بزرگان حوزه علمیه ندارند. مبلغان، علما، دفتر تبلیغات، ائمه جمعه و مراجع معظم تقلید، چقدر به وظیفه خود در تبلیغ امر #مقدس تولید ملی عمل کرده اند. طلاب، چند منبر برای حمایت از تولید ملی رفتهاند؟ آیا ادله فقهی و قرآنی استقلال اقتصادی از حجیت ساقط شده است؟!!
⏪متاسفانه شهید نواب صرفا بعنوان قاتل برخی از سران پهلوی شناخته شده است حال انکه فدائیان اسلام اساسا یک جریان فرهنگی بود نه چریکی. گرچه مورد سوء استفاده جریان ملی گرا واقع گشت..
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🕹ماجرای یک عکس از شهید نواب صفوی
🔹از جمله خصال شهید سید مجتبی نواب صفوی، علاقه اش به لباس روحانیت بود. هماره آن را، "کسوت سیادت" خویش می نامید و هیچگاه در مجامع عمومی، بدون آن ظاهر نشد. هر چند در پوشش این لباس، ابتکاراتی نیز داشت. مثلا: به گونه ای خاص عمامه می بست و گاه از پارچه سبز، برای دستار خویش استفاده می کرد.
🔹پس از دستگیری او در آذر ۳۴، از اولین دستورات فرماندار نظامی تهران، این بود که لباس روحانی اش را بستانند و به جای آن، پالتویی به برش کنند! احتمالا به قصد تحقیر وی، یا عدم برانگیختن حساسیت روحانیت. در آغازین روز از دادگاه بدوی، هنگامی که نواب پا به محلِّ آن نهاد و عکاسان مطبوعات را دید، بلافاصله شال خویش را از کمر باز کرد و خواست تا آن را به سر ببندد. در همین حین عکاس روزنامه اطلاعات، به ثبت لحظه مبادرت کرد. بلافاصله یکی از افسران حاضر، به سوی او رفت و به جبر، شال را از دستش درآورد! نواب اما به خروش آمد: " به جدم قسم، با همین لباس به شهادت خواهم رسید!".
📍منبع: کانال تلگرام محمدرضا کائینی
@markazasnad
🔖 به روایت پرویز ثابتی
🔻شاه از تابستان ۵۷ به فکر فرار افتاد
🔹محمدرضا پهلوی در ۲۶ دی ماه ۱۳۵۷ از کشور فرار کرد. اما او که سابقه فرار در دوران کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ را داشت، مجدداً از تابستان ۵۷ به فکر فرار افتاده بود.
🔹پرویز ثابتی مدیرکل امنیت داخلی ساواک در خاطرات خود میگوید: من اولین بار در خرداد ۱۳۵۷ موقعی که پیشنهاد دستگیری ۱۵۰۰ نفر را داده بودیم (و شاه با بازداشت ۳۰۰ نفر موافقت کرده بود) در ملاقاتی که در ایــن رابطه با با فردوست داشتم، از ایشان شنیدم که: «اگر مردم این قدر ناسپاس باشند، ممکن است بگذارند و بروند»، گفتم: «کجا بروند؟ چطور چنین امری ممکن است؟» در پاسخ گفت: «ایشان چه اندازه میتوانند این ناسپاسیها را تحمل کنند؟ میگذارند از مملکت میروند، این یک واقعیت است.»
🔹بار دوم در مرداد ۱۳۵۷ که هنوز آموزگار، نخستوزیر بود، جلسهای در نخستوزیری با شرکت قرهباغی(فرمانده ژاندارمری)، صمدیانپور(رییس شهربانی)، سرلشکر مولوی(رییس پلیس تهران) و من تشکیل شده بود تا راجع به پرداخت پاداش به عناصر پلیس، که مدتی بود با متظاهرین در خیابانها درگیر بودند، تصمیمگیری شود. در این جلسه، این بار آموزگار گفت: «اگر مردم به این اندازه قدر ناشناس، باشند اعلیحضرت ممکن است رها کنند و بروند.»...
🔹بار سوم امکان کنارهگیری شاه، به وسیله مهناز افخمی از قول والاحضرت اشرف نقل شد. در شهریور ماه در منزل یکی از دوستان میهمان بودیم. مهناز افخمی که از دیدار والاحضرت اشرف برگشته بود عنوان کرد که والاحضرت به او گفته است که: «با ناسپاسی مردم اعلیحضرت ممکن است از مملکت بروند.»
📚 منبع: کتاب "در دامگه حادثه" خاطرات پرویز ثابتی مدیرکل امنیت داخلی ساواک
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
28دیماه سالروز شهادت خردسالترین شهید دفاع مقدس است.
مسئولان میبد برای معرفی شهید محمد حسین ذوالفقاری میبدی؛افتخار ملی، و شناساندن شهر میبد به این نام مقدس چه کرده اند؟
آیا این شهید والامقام در چهره شهر میبد نمودی دارد؟!
#افتخارات_حقیقی_میبد
#شهید_محمد_حسین_ذوالفقاری
#شهید_آیت_الله_حائری
#شهید_غلامحسین_مقنی
@knhene
هدایت شده از توشه ای برای...
بسم الله الرحمن الرحیم
مراسم ناسپاسی از باریدن برف در پارک غدیر میبد
بعد از نماز ظهر با بچه ها یک سری به پارک غدیر زدم وضعیت خیلی زننده و زشت!
رقص، پایکوبی و موسیقی و کشف حجاب های متعدد، و ماشین نیروی انتظامی در حال بیرون آمدن از پارک.
با این که تماس با چند مسئول گرفتم
فقط گفتند فیلم بگیرید و پلاک یادداشت کنید و ...
آیا مسئولین نمی دانند مکان های این چنینی و تفریحی نیاز به تدبیر فرهنگی و مدیریت دارد؟! و از اوضاع پارک های ما خبر ندارند یا خبر دارند و کاری نمی کنند؟!
حتما باید من نوعی که رفتم و این مسایل را دیدم زنگ بزنم، فیلم و عکس بگیرم یا پلاک یادداشت کنم؟!؟
آیا شهر صاحبی ندارد نیروی انتظامی و امنیتی و اطلاعات و... کجا هستند؟!
امنیت فرهنگی شهر متولی ندارد؟!
آیا امنیت فقط به معنای امنیت جانی است و عده ای در کمال امنیت و آرامش با گناه و فسق امنیت دیگران را به هم بزنند؟!
جوابگوی خون شهدایی چون علی وردی ها و عجمیان و خلیلی ها ... چه کسانی و کجا هستند و چه میکنند؟!
#گناه_ناسپاسی_از_خدا
#مطالبه_از_مسئولین
#خون_شهید #گناه_علنی
#مکان_های_تفریحی_رها_شده #متولیان_شهر
@rahtoosha
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
تکرار نفوذ
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم پیش از انقلاب
علی رغم وجود تجربه تلخ اشتباه برخی مراجع نجف همچون آخوند خراسانی در قضیه شهادت آیت الله العظمی نوری،حوزه قم و آیت الله بروجردی برای جلوگیری از کشتار فداییان اسلام توسط رژیم پهلوی،اقدام قاطعی انجام ندادند.
@Rogadoen
مهمانی چون امیرمومنان (ع)
یکی از کشاورزان قم، آیتالله شهید شیخ عبدالکریم حائری ره و شاگردانش را به باغ خود دعوت کرد. ایشان دعوت وی را پذیرفته و با شاگردانش به آن باغ رفته و در گوشهای که میزبان پیشنهاد کرده بود نشستند.
آیتالله حائری ره که کتابی برای مطالعه در دست داشت، به انگور اظهار تمایل کرد. ظرفی پر از انگور را آورده و در برابر ایشان نهادند. ولی ایشان فرمودند: «میل به انگور ندارم.» و مشغول مطالعه شدند.
همراهان از کار ایشان تعجب کرده و به ایشان گفتند: «شما خود اظهار میل به انگور کردید؛ حالا چرا اظهار بیمیلی میکنید.» فرمودند: «میل داشتم، ولی حالا میل ندارم.» حاضران بر دانستن سِرِّ این مطلب، اصرار کردند. ایشان پرسشهایی در رابطه با مسائل شرعی آن باغ، مانند آب و زمین آن، از صاحب باغ پرسیدند. از پاسخها معلوم شد، محصول باغ حلال و حقوق شرعی آن توسط صاحب باغ ادا شده است. ایشان فرمود: «من میل داشتم و اکنون میل ندارم؛ حتما رازی وجود دارد که علت بیمیلی من است.»
در این هنگام، کارگر باغ جلو آمده و اجازه سخن گفتن خواست و افزود: «شما اظهار تمایل به انگور کردید. دیدم شخصیتی مانند امیرالمومنین (ع) از ما انگور خواسته است؛ اما انگور باغ ما ترش و شیرین است؛ در حالی که در باغ همسایه انگور شیرین وجود دارد، درست نیست آن را برای شما بیاورم. با این نیت که بعدا از همسایه اجازه بگیرم، به باغ او رفتم و ظرفی از انگور شیرین چیدم و در ظرف نهاده و خدمت شما آوردم.»
📚موسس شهید، ص۳۹و۴۰.
2⃣1⃣روز تا هشتادوششمین سالگرد شهادت آیتالله حایری ره
@fahome
00999.jpg
472.6K
🔻
🔶 چرا ایرانیان، مسلمان شدند؟
☑️ داستان غُسل با ادرارِ انسان
👈🏻 در قوانین زرتشتی، کسانی که در تشییع جنازه مُرده حاضر میشوند، پس از پایان مراسم، باید سر و صورت خود را با ادرار گاو یا ادرار انسانها شستشو دهند.
👈🏻 در باور زرتشتیان، این حُکم اهورامزدا (خداوند) شمرده میشود.
📚 مجموعه قوانین زرتشتی یا وندیداد اَوِستا، ترجمه ژام دارمستتر، برگردان به فارسی: موسی جوان، تهران: انتشارات دنیای کتاب، 1384، ص 160. (وندیداد، فرگرد 8، بند 11-13)
❌ زرتشتیان گرامی در توجیه این مسئله میگویند: ادرار انسان، ضد عفونی کننده است.
☑️ ما در پاسخ میگوییم: اولاً کسی که در تشییع جنازه حاضر میشود، گرفتار عفونت نمیشود که نیاز به ضد عفونی کننده داشته باشد. ثانیاً امروزه از حیث علمی ثابت شده که ادرار، ضد عفونی کننده نیست. بلکه خود، عامل عفونت است. چنان که پایگاه علمی Science News در گزارش Urine is not sterile به روشنی این قضیه را توضیح داده است.
@ir_bastan
🔰 اسلام آمد و گفت برای پاکیزگیِ تَن، باید از آب پاک استفاده کرد (قرآن کریم، سوره انفال، آیه 11. سوره فرقان، آیه 48).
👈🏻 ایرانیان، هنگامی که تعالیم زرتشتی را با تعالیم اسلام، مقایسه کردند، به برتری اسلام پِی بُرده و مسلمان شدند. در طول تاریخ، ایرانیان، بیش از همه در راه اسلام، جانفشانی کردند. به این سبب که شریفترینِ ایرانیان، از صمیم قلب، قرآن و اهل بیت را دوست داشته و میدارند.
@ir_bastan
📚 تربیت دینی فرزندان
💠 سؤال: آیا تربیت دینی و آموزش احکام اسلامی و آداب اخلاقی به فرزندان، واجب شرعی است؟
✅ جواب: رسیدگی به امور تربیتی کودک و حفظ او از مفاسد عقیدتی و اخلاقی و از کارهایی که برای او یا دیگران مفسده یا ضرر قابل توجه دارد، شرعا وظیفه ولیّ کودک است و مادر نیز اگر حضانت کودک را به عهده بگیرد در این مورد مسئولیت شرعی دارد. در صورتی که پدر یا مادر در انجام وظایف شرعی خود نسبت به تربیت کودک کوتاهی کنند گنهکارند.
#تربیت_دینی #آداب_اسلامی
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از روحانیت گام دوم انقلاب
تنها میان لشکر است،یا اللّه
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و
با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم پیش از انقلاب
در جریان اجرای حد اسلامی ارتداد بر کسروی و هلاکت او توسط نواب صفوی و یارانش، مراجع زنده وقت از جمله آیت الله العظمی قمی با حمایت قاطع از نواب و هشدار به رژیم پهلوی، مانع از اعدام نواب و یارانش شدند.اما آیت الله قمی و دیگر حامیان جریان نواب در سال 1334 در قید حیات نبودند و آیت الله بروجردی ؛ مرجع وقت هم ، اقدام قاطعی انجام نداد.
@Rogadoen
☑️بازخوانی نحوه انتقال پیکر شهید «نواب صفوی» به وادی السلام قم
🔸 بعد از شهادت «نواب صفوی» یاران آن شهید برای آنکه نگذارند مزار وی تخریب شود، با اجازه آیت الله «مرعشی نجفی»، پیکر شهید را از قبرستان روستای مسگرآباد تهران به وادی السلام قم انتقال دادند.
🔸این گزارش را در خبرگزاری مهر بخوانید👇
mehrnews.com/xZkHB
--------------------------------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
28دیماه سالروز شهادت خردسالترین شهید دفاع مقدس؛محمد حسین ذوالفقاری میبدی است
بخشی از وصیت نامه شهید:اى ملت ايران! هرگز نگذاريد فرزندانتان در دامن اين منافقين يا ستون پنجم گرفتار شوند.
ضمن تشکر ازپیام ریاست محترم اداره آموزش و پرورش میبد به مناسبت سالروز شهادت دانش آموز شهید محمد حسین ذوالفقاری میبدی
شبهه پراکنی علیه شخصیت حضرت زهرا و حجاب در یک محیط آموزشی دخترانه میبد توسط جریان فکری محمد تقی فاضل، اولیاء ، جامعه انقلابی فرهنگیان و مردم متدین میبد را نسبت به نفوذ جریانات زاویه دار در محیط آموزشی میبد نگران ساخته است. لطفا اقدامات لازم برای محافظت محیط آموزشی میبد از گزند نفوذ جریانات را به عمل آورید.
#افتخارات_حقیقی_میبد
#شهید_محمد_حسین_ذوالفقاری
#نه_به_جریان_فکری_محمد_تقی_فاضل
#ستون_پنجم
@knhene
وﻗﺘﯽ تو جبهه ﻫﺪﺍﯾﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮐﺮﺩﯾﻢ، ﺩﺭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻡ و ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻗﻮﻃﯽ خالی ﮐﻤﭙﻮﺗﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﯾﮏ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺖ. ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ: «ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺳﻼﻡ، ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﺩﺑﺴﺘﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻢ. ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻌﻠﻢ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺟﺒﻬﻪﻫﺎﯼ ﺣﻖ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﺎﻃﻞ ﻧﻔﺮﯼ ﯾﮏ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﻫﺪﯾﻪ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻢ. ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺍﺯ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺑﻘﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺑﺨﺮﻡ. ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻤﭙﻮﺕﻫﺎ ﺭﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺍﻣﺎ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﮔﺮﺍﻥ ﺑﻮﺩ. ﺣﺘﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﮔﻼﺑﯽ ﮐﻪ ﻗﯿﻤﺘﺶ ۲۵ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﺗﺮ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﺨﺮﻡ. ﺁﺧﺮ ﭘﻮﻝ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺷﮑﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﻢ ﻧﯿﺴﺖ. ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻤﭙﻮﺕ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ و ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ آﻥ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﯿﺰ ﺗﻤﯿﺰ ﺷﺪ. ﺣﺎﻻ ﯾﮏ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﺭﺯﻣﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭﻡ، ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﺸﻨﻪ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺸﻮﻡ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﺟﺒﻬﻪﻫﺎ ﮐﻤﮑﯽ ﮐﻨﻢ.»
ﺑﭽﻪﻫﺎ ﺗﻮ ﺳﻨﮕﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﺏ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻮﺑﺖ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﻨﺪ، ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﺶ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﭼﻨﺪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﮏ ﺑﻮﺩ.
📚نقل از شهید حسین خرازی
داناب
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
به بهانه ایام شروع درسهای #حکومت_اسلامی و ولایت فقیه، توسط حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در نجف اشرف (مسجد شیخ انصاری ره، یکم بهمن ۱۳۴۸ شمسی)
📷 امام در حال تدریس/ مسجد شیخ انصاری(ره)
مخالفت شهید حایری ره با مشروطه
آیتالله شهید شیخ عبدالکریم حائری ره مانند استادش شهید شیخ فضلالله نوری از مخالفان مشروطه سلطنتی بود.
تحلیل آیتالله العظمی حائری این بود، که علمای مشروطهخواه نجف، در تشخیص نقشه دشمن دچار اشتباه شدهاند.
ایشان داستانی از مرحوم آخوند خراسانی در مخالفت با سید یزدی را برای شاگردانشان نقل میکردند، تا به شاگردانشان بفهمانند که، به رغم اینکه هدف مرحوم آخوند خراسانی در حمایت از مشروطه، اصلاح امور و اجرای احکام اسلام بوده است، اما قضایا بر ایشان مشتبه شده و از کنه مقاصد و مطامع دشمنان اسلام که در پوشش مشروطیت و آزادیخواهی، پیش آمده بودند، مطلع نبودند.
آیتالله شهید حائری: «ما مشروطیت را امتحان کردیم، که اکثریت با ما و مسلمانان بود و منفعتش را دیگران بردند.»
📚موسس شهید، ص۶۰.
9⃣روز تا هشتادوششمین سالگرد شهادت آیتالله حایری ره
@fahome
⚔دلیل مبارزه شهید حایری با رضاخان
مرحوم شهید آیتالله حائری ره خطاب به سرهنگ نوری: «من مخالف رضاشاه هستم، چون او مخالف احکام قرآن و فرمایشات پیامبر ص است.»
به همین دلیل علما، طلاب و فضلای قم، دولت رضاخان را دولت جائر دانسته و کارهای دولتی را نمیپذیرفتند.
تنها مقام روحانی وزارت عدلیه نیز آقا شیخ حسین یزدی، از مجتهدان حوزه نجف و شاگرد برجسته میرزای نائینی بود.
شهید حائری ره به شیخ حسین یزدی فرمود: «خیال میکنی با رژه رفتن تو جلوی انگلیسیها گرفته میشود؟ با این کارهایت هم آبروی خودت را بردی و هم به روحانیت لطمه زدی.»
📚موسس شهید، ص۶۵و۶۶.
9⃣روز تا هشتادوششمین سالگرد شهادت آیتالله حایری ره
@fahome
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
✅ مشروح تقويم و مناسبت های #ماه_رجب بنا بر منابع دينی به شرح زير است:🔰
🗓 اول رجب: مطابق بعضى از روایات، روز ولادت امام محمد باقر (ع) در سال 57 هجرى.
🗓 سوم رجب: روز شهادت امام على النقى (ع) در سال 254 هجري.
🗓 دهم رجب: روز ولادت امام محمد تقى (ع) طبق بعضى از روایات.
🗓 سیزدهم رجب: روز ولادت امیر مومنان على بن ابى طالب (ع) در داخل كعبه؛ 12 سال قبل از بعثت رسول خدا (ص).
و روز بردار شدن #مرجع_شهید آیت الله العظمی علامه شیخ فضل الله نوری، شهید رابع (اعلی الله مقامه الشریف) توسط ایادی جریان انگلیسی حاکم بر مشروطه در سال ۱۳۲۷ هجری قمری.[۱]*
🗓 پانزدهم رجب: مطابق برخى از نقلها، روز وفات حضرت زینب کبري (س) در سال 63 هجرى.
🗓 هجدهم رجب: روز وفات جناب ابراهیم، فرزند رسول خدا (ص).
🗓 بیست و پنجم رجب: روز شهادت امام موسى بن جعفر (ع) در سال 183 هجرى.
🗓 بیست و ششم رجب: مطابق روایتى، روز وفات حضرت ابوطالب (ع).
🗓 بیست و هفتم رجب: بعثت پیامبر گرامى اسلام (ص).
✍ ماه رجب و ماههاى شعبان و رمضان، از ماههاى بسیار پرفضیلت هستند و از تعبیرات بعضى از روایات اينگونه برمىآید که ماه رجب در میان این سه ماه، امتیاز خاصى دارد؛ تا آنجا که ماه رجب «ماه خدا» نامیده شده و ماه شعبان «ماه پیامبر» و ماه مبارک رمضان «ماه امت».
ماه رجب یکى از ماههاى حرام است که آغاز و ادامه جنگ در آن با دشمنان اسلام حرام است (مگر جنگ دفاعى) و جنایات نیز در این ماهها (ماههاى حرام) دیه سنگینترى دارد.
پیغمبر اکرم (ص) ماه رجب را «ماه أصَبّ» نامیدهاند زیرا رحمت خدا در این ماه بر امت فرو مىریزد.
[۱]* اعدام مرجع شیعیان، در روز میلاد اول امام شیعیان
🔹انسان نماهایی که با فرهنگ غرب آمیختند
🔹نقشههای شوم، بهر دین ستیزی ریختند
🔹شیخ فضلالله را از بغضِ با دین نبی(ص)
🔹روز میلاد علی (ع) بر دارِ کین آویختند
✍... زمانیکه برای اعدام مجتهد بزرگ شهر انتخاب شد روز ۱۳رجب، سالروز تولد امیرمؤمنان(ع) و مکان آن نیز میدان توپخانه واقع در تهران بود. رسم است که اعدامها در ساعات آغازین روز، سپیده دم یا طلوع آفتاب صورت می گیرد، ولی عناصر تندرو[جریان انگلیسی مشروطه]... شیخ را شتابزده در نزدیکی های غروب روز ۱۳رجب به دار آویختند. حتی ... نگذاشتند نماز عصرش را بخواند... گویی تعمد و شتاب داشتند که این کار، حتماً در روز تولد پیشوای شیعیان صورت پذیرد! مجری اعدام نیز یپرم ارمنی داشناک عیاش بود و چنانکه نوشتهاند او حتی به مبانی مسیحیت نیز باور نداشت و بنا به اعتراف هم پالکی هایش، حرامزاده بود و پدرش نامعلوم بود. او بعد از اعدام شیخ، با خوشحالی گفت: پاپ مسلمانان را کشتم.
امام خمینی(ره) شاگردی از شاگردان و از رهروان #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) برای خنثی کردن این حرکت خباثت آلود (انتخاب ۱۳ رجب برای اعدام) دستور دادند، تاریخ شهادت ایشان به هجری شمسی محاسبه و در تقویم ها ثبت گردد. متأسفانه چند سالی است که توسط عناصر غربگرای حاکم بر فرهنگ مملکت، تاریخ شهادت ایشان (۱۱ مرداد ۱۲۸۸ هجری شمسی)[۲]* از اکثر تقویم ها حذف گردیده است.⁉️
[۲]* در برخی اقوال، ۹ مرداد تاریخ شهادت شیخ، ذکر شده
🔸منابع: پژوهه، بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی پژوهشکده باقر العلوم(ع)، #خبرگزاریمردمیعَمّار، کانال حوزه انقلابی، آثار مورخان فقید ابوالحسنی و دوانی...
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
لبیک یا حسین
لَبَّيْكَ داعِيَ اللّٰهِ، إِنْ كانَ لَمْ يُجِبْكَ بَدَنِي عِنْدَ اسْتِغاثَتِكَ وَ لِسانِي عِنْدَ اسْتِنْصارِكَ، فَقَدْ أَجابَكَ قَلْبِي وَسَمْعِي وَبَصَرِي
لبیک ای خواننده خدا، اگر بدنم هنگام استغاثهات و زبانم وقت یاری خواستنت، پاسخت را نداد هر آینه دل و گوش و چشمم پاسخت را داد.
در روایات اهل بیت،شب اول و روز اول ماه مبارک رجب از بهترین وقت ها برای زیارت امام حسین علیه السلام معرفی شده است.
#ماه_رجب
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
#لبیک_به_امام_حسین_علیه_السلام
@knhene
@fahome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مبارک باشد آمدن ماه رجب 🎊🌸
💫 ماهی که
🌸اولین روزش باقری،
💫سومینش نقوی،
🌸دهمینش تقوی،
💫سیزدهمینش علوی،
🌸نیمه اش زینبی
و بیست و هفتمش محمدی است.🌷🌷🌷
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
لبیک یا حسین
حلول ماه مبارک رجب بر عاشقان شهادت مبارک باد.
شب و روز اول ماه مبارک رجب بهترین فرصت برای رسیدن به حسین (ع) است.
امام صادق علیهالسلام :
مَنْ زَارَهُ أَوَّلَ یَوْمٍ مِنْ رَجَبٍ غَفَرَ اللَّهُ لَهُ الْبَتَّةَ
کسى که آن حضرت را روز اول رجب زیارت کند؛ البته حق تعالى او را میآمرزد.
راه رسیدن به حسین(ع)پیروی از ایشان و انجام امر به معروف و نهی از منکر خصوصا در قبال مسئولان است.
#ماه_رجب
#امربهمعروفونهیازمنکر
#لبیک_به_امام_حسین_علیه_السلام
@knhene
@fahome