تصاویری که توسط رسانه های ترکیه از ساختمان های تخریب شده در زلزله ، مخابره میشه ، حاکی از شدت ضعف قوانین اجرایی و نظارت بر ساختمان سازی در ترکیه است
🔺️چقدر با تبلیغات دروغین رسانه ها (مخصوصا در مجازی) سر ایرانیها کلاه رفت و با خرید ملک در ترکیه سرمایه شون نابود شد
🔺️حدوداً ۱۷۰ وکیل با طرح شکایت از پیمانکاران تعدادی از مجتمعهای مسکونی در استانهای حادثه دیده، خواستار جلوگیری از خروج آنها از کشور شدند.
در این فاجعه،تاکنون بیش از ۲۴ هزار ساختمان یا کاملآ تخریب شدن یا خسارت شدیدی دیدن
۷ پیمانکار به اتهام قصور عمدی در ساخت و ساز غیر استاندار مسکن و ۱۲ پیمانکار متخلف دیگر که تعدادی از آنان در حال فرار از ترکیه بودند دستگیر شدن
فارغ از همه نقدها و هجمه ها به ترکیه ، کاش ایران شیوه اعمال قانون سختگیرانه رو از ترکیه می آموخت . اون از دستگیری متخلفین فجازی در روز دوم حادثه، اینم از این
تحلیلهای روز با misstahlilgar در روبیکا با این آدرس👇🏼
🆔️https://rubika.ir/misstahlilgar
🆔️@enwhattt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با گذشت ۷ روز از #زلزله_ترکیه ، ساختمان های به ظاهر سالم در حال فرو ریختن😒
چقدر از بهشت استانبول و مدینه فاضله آنکارا رو با تبلیغات گسترده تو گوش مردم ایران زمزمه کردن
کاش اینقدر خودتحقیر نبودیم و مرغ همسایه مون غاز نبود
تحلیلهای روز با misstahlilgar در روبیکا با این آدرس👇🏼
🆔️https://rubika.ir/misstahlilgar
🆔️@enwhattt
ایتایار:
🔆 #مقایسه_انقلابها از لحاظ رهبری در انقلابها
🛑 #قسمت_دوم
🔵 الف) عنصر رهبری
🔺 ۱- فرانسه:
میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد
🔺 ۲- روسیه:
تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف میکند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند
🔺 ۳- ایران:
انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیفها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند.
🔵 ب) کیفیت انتقال قدرتها
🔻 ۱- فرانسه:
انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید
🔻 ۲- روسیه:
در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود.
🔻 ۳- ایران:
در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
♦️ جهت مشاهده مجموعه موشنگرافیکهای مقایسه انقلابها به صفحه آپارات سعداء به آدرس زیر مراجعه نمایید
🌐 https://www.aparat.com/v/5XQK1?playlist=242934
#لبیک_یا_خامنه_ای
@enwhattt
🔰 زاویه دید دو رسانه به یک خبر: بزرگ کردن صنعت تولید کشتی و نفتکش ایران در رسانه امریکایی و مستعمره سازی از ایران برای ونزوئلا و توهم حاتم بخشی در رسانه ایرانی
@enwhattt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 الاسلام حسینی البقاء
🔹️بخشی از سخنرانی
سید هاشم الحیدری
دبیرکل جنبش اسلامی عهدالله
@enwhattt
May 11
🔆 متن شبهه:
ساخت راه آهن توسط رضاشاه؛ بزرگترین خدمت به ایران و ایرانی بود.
🔆پاسخ شبهه:
1⃣ راه آهن سراسری ایران در حقیقت یک خط آهن نظامی برای امپراتوری انگلیس بود و نه یک راه آهن تجارتی و ترانزیت یا مسافرتی برای ایرانیان .
2⃣ امپراتوری انگلیس از اینگونه راه آهن ها در همه مستعمرات خود از جمله هند و مستعمرات آفریقایی ساخته بود و این خط آهن نیز یکی دیگر از آنها به شمار می رفت. زرنگی بزرگ انگلیسی ها در این مورد آن بود که برای ساختن این راه آهن حتی یک لیره خرج نکرد.
نظامیان انگلیس بهترین نقطه برای حمله ای احتمالی به شوروی را ناحیه صحراهای مسطح و کم جمعیت ترکمنستان و قزاقستان تشخیص می دادند و لذا به رضاخان تحمیل نمودند تا راه آهن را به آن ناحیه برساند تا در حداقل زمان و کوتاهترین مسیر ممکن خود را از خلیج فارس به شوروی برسانند و با ساختن بندری کوچک در نقطه انتهایی راه آهن سراسری در جنوب شرقی دریای خزر ، قطعات کشتی های جنگی خود را سریعا به دریای خزر رسانده و با ساخت آن، دریای خزر را در اختیار بگیرند.
3⃣ لذا دولت بریتانیا از همان ابتدا اعتقاد داشت که این خط آهن از شمال به جنوب کشیده شود، تا بتواند جهت حمله احتمالی به روسیه و سپس شوروی پس از انقلاب اکتبر 1917 استفاده شود.
4⃣ مهدیقلی هدایت (مخبرالسلطنه) در کتاب «خاطرات و مخاطرات» خود درباره طرح احداث خط آهن محمره (خرمشهر) به جز (بندر گز) مینویسد: «اول اسفند 1305 من پیشنهاد راهآهن را به مجلس بردم. منالغرائب، مصدقالسلطنه مخالف شد که در عوض، قندسازی باید دایر کرد. راهآهن منافع مادی مستقیم ندارد. گفتم از راهآهن منافع مادی مستقیم منظور نیست. منافع غیرمستقیم راهآهن بسیار است. نظمیه یا نظام هم منافع مادی ندارد، ضروری مصالح مملکتاند. قند هم به جای خود تدارک خواهد شد و اثبات شیء نفی ما عدا نمیکند.»
دکتر مصدق اعتقاد داشت که هزینه و زمان اجرای چنین طرحی توجیه اقتصادی و فنی ندارد.
5⃣ دنیس رایت در کتاب انگلیس ها در میان ایرانیان مینویسد: « تا پایان دوره قاجار هیچ خط آهن طویلالمسافتی در ایران کشیده نشده بود، در نتیجه هیچگونه قصوری که از جانب بریتانیا باشد، نبود . جولیوس دو رویتر از میان جنبههای متعدد امتیاز وسیع و همه جانبهای که در سال 1872 از شاه کسب کرده بود، در وهله نخست به راهآهنی دل بسته بود که امید داشت بین دریای خزر و خلیج فارس بکشد. دولت بریتانیا از خطری که روسیه را متوجه ایران ساخته بود، بیش از پیش نگران شده بود. سخت عقیده داشت که چنانچه راهآهنی بین خلیج فارس و درون ایران موجود نباشد، کمک نظامی بریتانیا به ایران در صورت حمله روسیه از شمال غیرممکن خواهد بود.»
http://www.taraznews.com/sites/default/files/styles/orginal_size/public/content/images/story/92-07/14/128-59.jpg?itok=rXzl_k9H
@enwhattt
📌اینکه رسانهها دوچرخهسواری نخستوزیر انگلیس رو به عنوان مردمی بودن یا امنیت به شما نشون میدن ولی آمدن فرزند مقام معظم رهبری در بین مردم هیچ بازخورد رسانه.ای نداره یعنی رسانه به دنبال بردگی افکار عمومی است.
#سواد_رسانه
@enwhattt
📷 بهانه کشورهای عربی برای کمک نکردن به زلزله زدگان سوریه چه بود؟
🔺کشورهای عربی 2 تریلیون دلار برای جنگ و آشوب در سوریه هزینه کردند.
🔺100 هزار داعشی و 50 میلیون قطعه سلاح فرستادند
🔺500 هزار سوری را کشتند و 8 میلیون آواره بجای گذاشتند
🔺550 میلیارد دلار ضرر به سوریه زدند و نیمی از آنرا ویران کردند
🔺همه اینها مخالف قوانین بین المللی نبود ولی برای کمک به زلزله زدگان بهانه آوردند که مخالف قانون تحریم ورود کالا به سوریه است!
@enwhattt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تیتر فعلا این باشه : جمع آوری و احتکار برف توسط چند مزدور حکومتی در شهر همدان!!!
@enwhattt
هدایت شده از اندیشکده راهبردی فتح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔹#خواص و #عوام؛ بخش اول
🔸جهاد روشنگری و بصیرتی از مهمترین انواع جهاد است
#استاد_مهدی_امینی
🔸دانلود فایل صوتی🔻
🔗 t.me/Mastermahdiamini/8579
✅ کانال رسمی اندیشکده راهبردی فتح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۲ بهمن ۱۴۰۱
راهپیمایی اسرائیل ۱/۶ ٪ مشارکت
راهپیمایی ایران ۲۴/۷ ٪ مشارکت
چرا هردو توسط رسانه ها بایکوت خبری شده؟
🔺️اولی ترس از نابودی #اسراییل زودتر از ۲۵ سال
🔺️دومی ترس از افشای قدرت نظام ایران و میزان همراهی و طرفداری مردم از حاکمیت
تحلیلهای روز با misstahlilgar در روبیکا با این آدرس👇🏼
🆔️https://rubika.ir/misstahlilgar
🆔️@enwhattt
نوشتهای بر خرابههای ناشی از زلزله در شمال سوریه خطاب به آمریکا و جامعه جهانی و حقوق بشر:
ما مُردیم، تشکر از یاری نکردتان!
👤لیلی یزدی
@enwhattt
⚽️همین چند وقت پیش جام جهانی فوتبال برگزار شد!!!
❌شاید بسیاری از ایرانیان به خیلی از مسائل تیم ملی معترض بودند، از مسائل داخل زمین بگیرید تا مسائل خارج از زمین! اما در ایام برگزاری جام جهانی و وقتی بازی با انگلیس ، ولز و آمریکا برگزار میشد ، کمتر ایرانی را می دیدید که بازیکنان تیم ملی خود را تشویق نکند ، برای پیروزی تیم کشورش دعا ننماید و از تیم ملی حمایت نکند!
👌ما منتقد بودیم اما حمایت هم کردیم و به عبارت دیگر ما «منتقدِ حمایتگر» بودیم!
📢در این روزهای سخت اقتصادی و فرهنگی کشور نیز ما شاید انتقاداتی به دولت داشته باشیم ، اما یادمان نرود اگر حمایت خود را دولتمردان برداریم دشمن به واسطهی تنهایی دولت ، فشار بیشتری بر اقتصاد و فرهنگ ما خواهد آورد.
🗣انتقاد کنیم ، #مطالبه_گری داشته باشیم ، پیشنهاد بدهیم اما تخریب نکنیم ، توهین نکنیم و رها نکنیم و با طرد دولت از خودمان ، اوضاع را از این که هست بدتر ننماییم. باید دانست این دولت برای کار کردن آمده است. قطعا انتقاداتی به آن وارد است ، همانطور که هیچ دولتی ۱۰۰% کامل و تمام عیار نیست و ایراداتی در کارش دیده میشود و یکی از بزرگترین ایرادات این دولت ، بی توجهی به کار رسانهای و اقناع افکار عمومیست!
✅اما بیاییم در قبال دولت #رئیسی مثل رفتارمان در قبال تیم ملی ایران ، منتقدِ حمایتگر باشیم!
✍ میلاد خورسندی
@enwhattt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا دوران رکود اقتصادی تمام میشود؟
علامت پایان دوران رکود چیست؟
✍️چرخه های اقتصاد کلان در دنیا به این گونه است که بحران اقتصادی یک کشور را فرا می گیرد، سپس دوران رکود اقتصادی فرا می رسد. مدتی می گذرد تولید ناخالص داخلی افزایش می یابد نرخ بیکاری کم تر می شود و دوران شبه رونق می رسد. پس از دوران شبه رونق زمان رونق اقتصادی است و این سیکل بارها و بارها تکرار می شود تا نظم اقتصادی دنیا بر هم نریزد. هر چند که تغییراتی در چرخه گفته شده صورت می گیرد اما کلیت آن همان است که عرض شد.
۴حرکت مهم برای پایان دادن به دوران رکود:
1️⃣حمایت بیرویه از تولیدکنندهها...
2️⃣افزایش اشتغال...
3️⃣صادرات...
4️⃣اصلاح ساختار مالیات...
#معیشت
@enwhattt
41.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 ایران با این موشک سکوی پرتاب را به آسمان و تا هزار کیلومتر بعد از مرزها منتقل کرده است...
🎥 اخیرا فیلمی از یک آشیانه ی زیرزمینی نیروهای مسلح ایران در رسانه ها منتشر شده است. در این فیلم موشکی بر روی جنگنده ارتش دیده میشود که برخی میگویند تا سه هزار کیلومتر برد دارد. سوار شدن این موشک بر این جنگنده یعنی ایران میتواند به دور از سامانه های پدافندی طرف مقابل شلیک موشک دوربرد را با خیال راحت انجام دهد. به لطف این شاهکار، ایران از معدود کشورهایی است که عملا سکوی شلیک موشک را به آسمان منتقل کرده و اگر لازم باشد آن را از مرزهایش دورتر برده و از آنجا تا سه هزار کیلومتری را تهدید میکند...
@enwhattt
به رضا پهلوی وکالت میدین؟ آخه مگه این دسته جارو چی داره؟😅😂🤣
خجالت بکشین بــابــا 🤣
✍ پسته خان
@enwhattt
کسی که این همه زن را شکنجه داده است، خود را حامی زن میداند و میخواد از حقوق زنان دفاع کند!
@enwhattt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🔻 اتمام حجت استاد رحیم پور با همه مسئولان و مدیران جمهوری اسلامی...
🔻 نه تنها سیصد هزار شهید بلکه میلیون ها شهید در طول تاریخ، منتظر امروز بودند❗️
⬅️ درسته که پیشرفت زیاد داشتیم ولی حکومت پیامبر اکرم رو با اون عظمتش، بعد از ۵۰ سال ساقط کردند❗️
(حالا اگه میتونید شبها راحت بخوابید آقایان)
#رحیم_پور_ازغدی
@enwhattt
وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ شَمَاتَةِ الْأَعْدَاءِ ، وَ مِنَ الْفَقْرِ إِلَى الْأَكْفَاءِ ، وَ مِنْ مَعِيشَةٍ فِي شِدَّةٍ ، وَ مِيتَةٍ عَلَى غَيْرِ عُدَّةٍ .
و به تو پناه میآوریم از سرزنش دشمنان و از نیاز به هم نوعان و از امرار معیشت در سختی و از مرگ بدون توشه.
#صحیفه_سجادیه دعای 8بند 8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ السلام عَلَیْکَ یا بَقِیَّةَ اللّهِ فی اَرْضِه
❤️السلام علیک حین تقرا و تبیّن
❤️السلام علیک حین تصلّی و تقنت
❤️السلام علیک حین ترکع و تسجد
❤️السلام علیک حین تهلّل و تکبّر
❤️السلام علیک حین تحمد و تستغفر
36.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 پس از 44 سال چرا الان از #پرویز_ثابتی ، مخوف ترین چهره ساواک رونمایی کردند؟ ماجرا چیست؟
#شبنامه / سه بار تاکنون اسم ثابتی بر سر زبان ها افتاده، یک بارش بعد از سال 1388 و یک بار هم ناآرامیهای اخیر / آیا ساواک دارد امضا خودش زیر برخی رخدادها را نشان میدهد؟ / علت رونمایی از ثابتی در ایام اخیر چیست؟ / گردانندگان این بازی چه در سر دارند؟ / قسمت ۱۱۱۸
@enwhattt
سفر رییسجمهور ایران به چین عنوان اولین مهمان رسمی رئیس جمهور این کشور در سال نو میلادی و سال نو چینی از اهمیت بالایی برخوردار است. با توجه با توجه به تحولات جهانی تبعات سیاسی این دیدار بدون شک بر سایر مسائل غلبه خواهد کرد ولی این مسئله باعث نمیشود که شی جین پینگ در مقام عالیترین فرد در کشور یک و نیم میلیاردی چین نداند دقیقاً دارد چه میگوید و چه میخواهد.
این صحبت رئیس جمهور چین پیام بسیار مهمی به آنهایی دارد که از تحریم و فشار بر ایران صحبت میکنند و بیانگر این موضوع است که روابط تهران — پکن از یک مرحله عادی گذشته و قرار است وارد مرحله راهبردی گردد و وقتی تاکید میکند همکاریها با ایران را حفظ خواهد کرد، معنیاش را آنهایی که باید، به خوبی میدانند..
البته ما همچنان منتظر واکنشهای هیستریک و پر از احساسات شاذ از طرف غربگرایان هستیم.
#اخبار_سوریه
@enwhattt