هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونه اعتراض کنیم؟!
▫️حجتالاسلام والمسلمین فخریان
#فجر_گام_دومی
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
تهران،دبیرستان۱۷شهریور.mp3
11.27M
🔊 بشنوید | #صوت_مهم
#موضوع: چرا امام نهضت به راه انداخت؟
همراه با پرسش و پاسخ
تهران، منطقه ۱۵، دبیرستان ۱۷شهریور
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
@fakhrian_ir
خدا بزرگترین نعمتش را بواسطهی خمینی کبیر به این ملت عطا فرمود.
نعمت آزادی. آری، آزادی.
آزادی بزرگترین نعمت برای انسانهاست.
امام ملت را از وابستگی آزاد کرد. از وادادگی و تنبلی آزاد کرد. از "ما نمیتوانیم" آزاد کرد. از توسری خوردن آزاد کرد. از تحقیر و نوکری آزاد کرد. از ننگ بیمسئولیتی آزاد کرد. از خود تحقیری آزاد کرد. از بیهویتی آزاد کرد. از راضی شدن به حداقلها آزاد کرد. امام با انقلاب، ملت را از خیلی چیزها آزاد کرد. بنظرم #آزادی بزرگترین دستاورد انقلاب بوده و هست.
شکر این نعمت، در آزاد ماندن است.
@fakhrian_ir
در دهه ۴۰ و ۵۰ آیتالله خامنهای و بعضی دیگر از انقلابيونِ فرهیخته، شروع کردند به ادبیات سازی برای قیام امام.
شما به جنس نوشتهها و سخنرانیهای رهبر انقلاب در دهه ۴۰ و ۵۰ نگاه کنید!
ادبیات جدیدی رو وارد جامعه کردند.
با این ادبیات جذاب و گیرا برای مردم ذهنیتسازی کردند.
ذهنیتها شدند محرِّکِ مردم به سمت اهداف قیام.
ما باید توان ادبیاتسازی در جهاد تبیین داشته باشیم.
اگر ادبیات جذاب و گیرا و نو نداشته باشیم، در جهاد تبیین خیلی موفق نخواهیم شد.
معتقدم
ادبیاتِ جاری در کشور، در مواجه با مردم ادبیات کِشش داری نیست.
منظور من از ادبیاتِ جدید، ادبیاتی است که توان جریانسازی در کشور رو داشته باشد.
ادبیاتی که فطرت مردم نیازمندش باشند.
@fakhrian_ir
شاخصهایحوزهانقلابی.mp3
12.85M
🔊 #صوت_مهم
موضوع: شاخصهای حوزه انقلابی
وبینار مجازی با طلاب حوزه علمیه آیة الله ایروانی- قم
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
@fakhrian_ir
بچهها
مراقب باشیم کارهای زیاد و متعددی که در طول روز انجام میدیم، ما رو از خلوت با خدا و اشک و مناجات، دور نکنه.
@fakhrian_ir
فدای آن بانویی که هم کلیشههای خشک و بیمغزی که از #زن یک موجود خنثی میسازد را شکست و هم تازیانهی بیداری را بر چشم و دهان کسانی زد که معتقد بودند از زن، کاری ساخته نیست.
این #زن، کربلا را کربلا کرد و با #تبیین درست و بهموقع عاشورا را ماندگار کرد. او نشان داد که این روایتها هستند که جریانساز و جریانسوز اند.
#یازینب
@fakhrian_ir
یکی از موضوعاتی که همیشه بایست مد نظر باشد، اصلی و فرعی کردن وقایع است. به اصلیها باید توجه ویژهتری داشت. به فرعیها هم باید به موقع و به اندازه پرداخت. نباید تصور کنیم چون یک مسألهای فرعی است و هنوز مسائل اصلی ما حل نشده، پس اصلا نباید به اون مسأله فرعی پرداخت، بلکه باید مراقب بود که اون مسألهی فرعی، ما رو از مسائل اصلی غافل نکند.
صحبتهای اشتباه اون خانم فیلمنامه نویس، یک مسأله فرعی بود، باید به اندازه حساسیت نشان داد و تبیین کرد، ولی نباید تبدیل به مسألهی اصلی شود. از اون طرف اگر کسی به این مسأله فرعی پرداخت، نباید متهم شود به اینکه اصلاً حواسش به مسائل اصلی و اساسی نیست. آقایی که به جهت موضعگیری بعضی از حوزویان و فضلا نسبت به گفتههای اون خانم، به علما و حوزههای علمیه #حمله کرد که چرا در مقابل مسائل اساسی و مهم ساکت هستید، راه را اشتباه رفت. آقایانی هم که مسائل اصلی و فرعی را تشخیص نمیدهند، بیراهه میروند.
@fakhrian_ir
◀️ اگر روحانيت، امروز قدرت نداشت و مثلا مجبور بود مثل يک حزب سياسی برای حفظ تعداد كرسیهای مجلس و سهم كابينه تلاش كند، آن وقت پاكيزه سخن میگفت، قشنگ حرف میزد، مهربان میشد، منطق و عقلانيت داشت، تحملش بيشتر بود، تهديد نمیكرد، میكوشيد افكار عمومی را قانع سازد و قشر خاكستری را با ملايمت و مهربانی جذب كند تا بلكه مثلا دو سه رأی بيشتر به دست آورد! چرا؟ چون در غير اين صورت كاهش محبوبيت و جايگاهش در ريزش آرای صندوق مشهود میشد، اما حالا كه قدرت دارد و هر كار میخواهد میكند و هر طور میخواهد حرف میزند و احساس نيازی به مردم ندارد و حتى متوجه تنزل شديد مرجعيت اجتماعي خودش هم نمیشود، وقتي مردم نمیتوانند نارضايتی و ناخشنودی خود را پای صندوق نشان دهند، اين بي رغبتیها و آزردگیها كجا بروز و ظهور خواهد داشت؟ در كاهش تمايلات مذهبی، در ترك نماز و روزه، در كاهش حضور در مساجد، در ريزش پرداخت وجوهات شرعی و خمس، در تنزل شديد اعتقادات دينی و ... يعني ساحت گرايشها و عرصه دل و قلب و علاقه و عقيده!
✍محمد رضا زائری
پ.ن۱: آقای زائری
از روحانیتی که به خاطر جمعکردن دو سه تا رأی بیشتر برای کرسیهای مجلس و کابینهاش و عدم کاهش محبوبیت حزب سیاسیاش، پاکیزه سخن بگوید، قشنگ حرف بزند، مهربان باشد، منطق و عقلانیت داشته باشد، تحملش بیشتر باشد، افکار عمومی را قانع کند و با قشر خاکستری باملایمت حرف بزند، آبی گرم نمیشود.
جسارتا ما به اینا نمیگیم روحانیت، میگیم محافظهکار و سالوس. میگیم آخوندهای نون به نرخروز خور.
میگیم آدمهای بیعرضه و منافق.
راستی شما الان جزو کدام یک از آخوندها هستید؟! قدرتدار یا قدرتندار؟
لابد جزو قدرتندارها هستید. یعنی شما که خوشگل و ناز و با منطق و عقلانیت و از این چیزا با مردم صحبت میکنید، حتما به دنبال مطامع سیاسی هستید؟!
پ.ن۲: نماز و روزه مردم و همچنین پرداخت وجوهاتشان، بعد از وفات پیامبر اسلام، بهجا و به موقع بود، مساجد عندالصلاه پُر از نمازگزار بود، طبق باور شما حتما اوضاع معاش و معاد مردم درست بوده دیگر، درسته؟
آن وقت همین مردم نمازخوان و روزهبگیر نبودن که پشت به آرمانهای پیامبر کردند و امیرالمؤمنین را کنار زدند؟! چه کسانی دست از همراهی امام مجتبی برداشتند؟! کدام افراد حسینبنعلی را در کربلا به آن وضع فجیع به شهادت رساندند؟!
پ.ن۳: عمیقا معتقدم جنابعالی درک درستی نسبت به حکومت اسلامی و فرآیند حصول آرمانهای یک حکومت ندارید.
@fakhrian_ir
رهبر انقلاب:
انسان از بعضی میشنود که انقلاب از هدفهای خودش دور شده؛ نه، این جور نیست. اگر کشور از هدفهای انقلاب دور شده بود، دشمنان انقلاب این قدر دشمنی با نظام کشور و جمهوری اسلامی و ایران اسلامی نمیکردند؛ خود این دشمنیها نشانهی این است که کشور و نظام اسلامی به هدفها وفادار بوده و پایبند به این هدفها بوده. حالا انسان میشنود که افرادی میگویند نظام از هدفهای انقلاب دور شده؛ میخواهند نشان بدهند که به انقلاب دلبستهاند. من قبول ندارم این حرف را؛ من دلبستگی آنها به انقلاب را هم قبول ندارم. ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
بله این حرف رهبری به این معنا نیست که انقلاب در وضع مطلوب خود قرار دارد، قطعا تا رسیدن به وضع مطلوب فاصلهی زیادی داریم، اما دلم میسوزد برای آنهایی که یکدهم نوشتهها و گفتههایی را که در مورد فاصله وضع موجود تا وضع مطلوب نوشتند و گفتند، در مورد پیشرفتهای شگفت انقلاب در بخشهای مختلف، نه نوشتند و نه گفتند. بروید نوشتهها و گفتههایشان را بخوانید و بشنوید، ببینید چقدر به نقاط امیدآفرین انقلاب توجه دارند. بعضیشان متوجه نیستند که مهمترین عامل ایجاد حرکت عمومی کشور برای رسیدن به نقطه مطلوب، امیدآفرینی واقعی است.
فکر میکنند اگر دائم از فاصلهها بگویند، هنر کردهاند. هنر در ایجاد حرکت عمومی و میدانداری است، حالا اگر این هنر را داری بسمالله...
@fakhrian_ir
#سؤال:
الزامات #استمرارِ حرکت انقلاب، تا رسیدن به تمدن نوین اسلامی چیست؟
چقدر خوبه که یک لیستی از این الزامات تهیه شود و روشن باشد مسئوليت تحقق این الزامات با چه کسانی است.
@fakhrian_ir
ملتهای وابسته نه تنها قدرت ندارند، که هویت هم ندارند. استقلال جزو مهمترین عناصری است که یک ملت را قوی و پیشران میکند. استقلال، هویتسازی میکند، همانطور که وابستگی، هویتسوزی میکند. پهلوی چون وابسته بود، ملت را بیچاره کرد. سعودی چون وابسته است، بیچاره است. اوکراین چون وابسته شد و به دیگران تکیه کرد، امروز در باتلاقی که خودش ساخت، در حال غرق شدن است. البته استقلالطلبی هزینه هم دارد، اینکه بخواهی روی پای خودت بایستی، خرج دارد. ولی بدانید، هزینهی استقلالطلبی به مراتب کمتر از وابستگی است. من «طرح صیانت از حقوق مردم در فضای مجازی» را در راستای گسترش استقلال کشور و مردم میدانم.
@fakhrian_ir
به خدا قسم موسیبنجعفر را به خاطر چندتا موعظه و نصیحت زندانی نکردند. موسیبنجعفر نیامده بود که صرفاً بَلاکِش مردم باشد. اگر حضرت خطر جدی برای طاغوت نمیداشت، اگر موسیبنجعفر در مقابل تمام دنیای طاغوت نمیایستاد، او را به سیاهچال نمیانداختند، او را از این زندان به آن زندان نمیبردند. اصلا آدم سر بزیری که آسته میرود و آسته میآید، زندان کردن دارد؟!
مگر طاغوت چه میکرد که اینقدر از موسیبنجعفر میترسید که مجبور به زندانی کردن حضرت - آن هم در یک مدت طولانی - شد؟!
مگر موسیبنجعفر در خارج از زندان و در میان اصحابش چه میگفت و چه میکرد که تنها راه خلاصی از او، زندانی کردنش بود؟!
داعیهی موسیبنجعفر چه بود؟ چرا طاغوت نمیتوانست با حضرت کنار بیاید؟ چرا برای طاغوت راهی جز پنهان کردن حضرت وجود نداشت؟ موسیبنجعفر که عِده و عُده خاصی نداشت، ساز و برگ نظامی نداشت، چرا از او این همه واهمه بود؟!
جواب:
بزرگترین قدرت حضرت، هنر او در روشنگری بود. او مردم را میشوراند، تحریک میکرد، آگاه میکرد، او با تبیین اسلام سیاسی همه را بر علیه طاغوت به خط میکرد، ساماندهی میکرد، تشکیلاتسازی میکرد، حرکت میداد، رهبری میکرد، عهدهداری میکرد، میدانداری میکرد.
این کارِ موسیبنجعفر طاغوت را بیچاره کرده بود، مستأصل کرده بود. موسیبنجعفر با #تبیین تمام بساط طاغوت را به هم میریخت، خب بیچارهها راهی جز زندانی کردن حضرت نداشتند، به سیاهچال انداختن حضرت به جهت عمق تأثیر #جهاد_تبیین او بود.
کاش این مسائل بیشتر در هیأتها گفته شود.
@fakhrian_ir
تا دقایقی دیگر...
▫️مراسم گرامیداشت هفتهی امور تربیتی ناحیه ۲ شهرری
▪️سخنران: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
موضوع: نقش تربیت در تحقق گام دوم انقلاب
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️مراسم گرامیداشت هفتهی امور تربیتی ناحیه ۲ شهرری
▪️سخنران: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
موضوع: نقش تربیت در تحقق گام دوم انقلاب
۱۴۰۰/۱۲/۰۸
@fakhrian_ir
رهبر انقلاب اسلامی:
زیست آمریکا به بحرانآفرینی است. آمریکا از بحرانهایی که در جهان بوجود میآید ارتزاق میکند. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
پ.ن: حواسمان باشد که تنها در صورتی میتوان به #حیات آمریکا و استکبار پایان داد، که مانع از بحرانسازیهایشان شویم.
بحران انواعی دارد، بحران فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، علمی و...
@fakhrian_ir
رهبر انقلاب اسلامی:
امروز همان جاهلیت زمان پیامبر به شکل مدرن و گسترهتر وجود دارد و نمونه کامل این جاهلیت مدرن آمریکا است. همان کارهایی که پیامبر اکرم در مقابله با جاهلیت مدرن انجام داد، امروز بر عهده ماست که انجام دهیم. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
پ.ن۱: مهمترین مبانی و خصوصیات جاهلیت مدرن چیست؟ جاهلیت مدرن به دنبال چه اهدافی است؟ ابزارهای جاهلیت مدرن چیست؟
پ.ن۲: پیامبر اکرم چگونه و از چه طریقی با جاهلیت مقابله کرد؟ امروز ما چگونه میتوانیم با جاهلیت مدرن مقابله کنیم؟
پ.ن۳: پاسخ بعضی از سؤالات در بیانات امروز رهبر انقلاب ذکر شد.
پ.ن۴: این سخنرانی آیتالله خامنهای نیاز به پردازش، تحلیل، تبیین و راهبردنگاری دارد.
@fakhrian_ir
📚نشست علمی- پژوهشی
️🔹موضوع: اولویت کاری طلاب از چشم انداز بیانیه گام دوم انقلاب
🎤سخنران: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
🔹زمان: چهارشنبه ۱۱ اسفند۱۴۰۰
🕢ساعت:۱۹:۳۰ الی ۲۰:۳۰
🔹مدرسه علمیه زهرای اطهر (سلاماللهعلیها) لارستان
لینک ورود به نشست:
https://www.skyroom.online/ch/larsampad/rahbari
@fakhrian_ir
جاهلیت مدرن یعنی اینکه اگر اسیران و آوارهها، از منطقه آسیا باشند، یا سیاهپوست و یا مسلمان باشند ایرادی ندارد، حتما خودشون یا کارایی کردند که نتیجهاش شده آوارگی.
اما اگر اروپایی باشی یا آمریکایی، سفید باشی یا مسیحی و یهودی، حتما آوارگی خیلی بده.
اصلا میدونی!
دو جور جنگ داریم. جنگ خوب و جنگ بد. جنگ هر چی باشه برای آسیا و مسلمونا خوبه، اما برای بقیه نه.
@fakhrian_ir
اسماعیل فخریان
📚نشست علمی- پژوهشی ️🔹موضوع: اولویت کاری طلاب از چشم انداز بیانیه گام دوم انقلاب 🎤سخنران: حجةالاسلا
انشاءالله این جلسه علاوه بر اسکایروم، از طریق همین کانال بصورت زنده پخش خواهد شد.
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚نشست علمی- پژوهشی
️🔹موضوع: اولویت کاری طلاب از چشم انداز بیانیه گام دوم انقلاب
🎤سخنران: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
🔹زمان: چهارشنبه ۱۱ اسفند۱۴۰۰
🕢ساعت: ۱۹:۳۰
🔸مدرسه علمیه زهرای اطهر (سلاماللهعلیها) لارستان
@fakhrian_ir
اسماعیل فخریان
📚نشست علمی- پژوهشی ️🔹موضوع: اولویت کاری طلاب از چشم انداز بیانیه گام دوم انقلاب 🎤سخنران: حجةالاسلا
▫️بحث ضرورت تحول در حوزههای علمیه
مربوط به سخنان دیشب استاد فخریان
#تبییناساسکارماست
@fakhrian_ir
امان از رفاهزدگی
وای از روزی که رفاه و اشرافیت، ریخت و پاش و ولنگاری مالی زیر دندان خواص جامعه و مسئولین حکومتی، مزه کند. وای از روزی که مسئولین خود را یک سروگردن از مردمی که ولینعمتشان هستند، بالاتر ببینند و دور از چشم مردم، در خانههای بزرگ و لوکس و حصاردار، روز را شب و شب را روز کنند. فقط آدمهایی در ویلاهای لوکس ۱۸۰۰ متری طاقت میآورند که وجودشان در هر سِمتی که باشند، برای این انقلاب و نظام مضر است. این آدمها در هر لباسی که باشند، برای نظام، سمّ هستند.
تا زمانی که مردم به معنای واقعی ناظر بر زندگی و حقوق دریافتی مسئولین نباشند، این وضع ادامه خواهد داشت. تا زمانی که زندگی مسئولین شفاف و رو نباشد، وضع همین است.
در مورد زندگی و عملکرد مسئولین، هم خلأ قانونی وجود دارد و هم خلأ نظارتی.
اشرافیت و رفاهزدگی برای یک حکومت دینی، سمّ است، و این سمّ مهلکتر میشود آنگاه که مسئولین این حکومت گرفتار اشرافیت و بیتوجهی به بیتالمال شوند.
پیشنهاد میدهم در این موضوع سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (صلیاللهعلیهوآله) را مطالعه کنید.۱۳۷۵/۰۳/۲۰
@fakhrian_ir
پیغمبر برای ایجاد دگرگونی میآید.mp3
4.53M
🎙بشنوید | #پادکست
پیغمبر برای ایجاد دگرگونی میآید
@fakhrian_ir