فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شیوه انجام عمل پروتز قرنیه چشم یه این صورت است
🔸اسم این عمل OOPK Surgery یا پروتز قرنیه چشم است. اول یک لایه از دندان نیش بیمار را خارج میکنند و طبق ویدئو داخل آن یک سوراخ کرده، روی آن یک لنز اپیتیکی نصب میکنند و به مدت چند ماه زیر پلک پایینی شخص قرار میدهند تا بافتهای عروقی اطرافش تشکیل شود. بعد از چند ماه دندان را به چشم پیوند میزنند تا بیماری که دچار آسیب قرنیه شده دوباره بتواند بینایی خود را به دست بیاورد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢امکان ثبت درخواست آنلاین کارت سوخت برای نوشمارهها آغاز شد
🔸 تسنیم از آغاز امکان ثبت درخواست کارت سوخت به صورت آنلاین برای خودروهای نوشماره خبر داده است.
🔸به این ترتیب، مالکان این نوع خودروها میتوانند با مراجعه به سایت www.fcs.niopdc.ir درخواست کارت سوخت خود را ثبت کنند.
🔸متقاضیان دریافت کارت سوخت از طریق همین سایت میتوانند روند صدور کارت سوخت خود را پیگیری کنند.
🔸 با وجود این که قرار بود امکان ثبت درخواست کارت سخت به صورت آنلاین از اوایل خرداد برای همه خودروها آغاز شود اما امروز پس از تاخیر حدودا یکماهه این امکان فقط برای خودروهای نوشماره فراهم شده و امکان درخواست آنلاین کارت سوخت المثنی هنوز فراهم نشده است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 بررسی نارساییهای قلبی و ارتباط آن با دیابت
🔸«بررسی اثرات حفاظتی اسید الاژیک در اختلال عملکرد اندوتلیال در شرایط غلظت بالای گلوکز و نارسایی قلبی در رتهای دیابتی» عنوان طرح پژوهشی استاد دانشگاه فردوسی مشهد است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.
کازرانی، محقق طرح:
🔸با توجه به اپیدمی دیابت و شیوع بسیار بیشتر بیماریهای قلبی- عروقی و تصلب شرائین در این بیماران، تصمیم گرفته شد که این پژوهش روی این بیماری متمرکز شود.
🔸امکان تولید دارو با منشأ گیاهی برای پیشگیری از تصلب شرائین، بهویژه در بیماران دیابتی و دچار نارسایی قلبی از جمله نتایج انجام این طرح است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢ریال دیجیتال از تیر ماه در جزیره کیش اجرایی میشود
🔸 فاز آزمایشی پروژه ریال دیجیتال که از خرداد ۱۴۰۳ بهصورت محدود آغاز شده بود، از تیرماه با امکان بهرهبرداری عمومی در جزیره کیش عملیاتی میشود.
🔸به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، بعد از طی مراحل مطالعاتی اولیه، طراحی پروژه ریال دیجیتال از سال ۱۴۰۰ و پس از اخذ مجوزهای لازم از شورای پول و اعتبار در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت و متعاقباً اجرای فاز پیشآزمایشی از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز گردید که پس از بررسی دستاوردهای فاز پیش آزمایشی، فاز آزمایشی محدود این پروژه از خرداد ماه ۱۴۰۲ آغاز شد.
🔸 با توجه به برنامهریزیهای انجامشده، با مشارکت فعال شبکه بانکی، و همکاریهای لازم در شبکه پرداخت کشور، از تیرماه سال ۱۴۰۳ با مشارکت دو بانک ملت و تجارت پروژه یادشده وارد مرحله گسترده فاز آزمایشی با امکان بهرهبرداری عمومی خواهد شد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت
🔸جدیدترین گزارش اسپیدتست مربوط به میانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشورها در ماه می ۲۰۲۴ میلادی منتشر شد. این گزارش نشان میدهد در پنجمین ماه میلادی میانه سرعت جهانی اینترنت موبایل ۵۲.۴۸ و میانه سرعت جهانی اینترنت ثابت ۹۳.۶۷ مگابیت برثانیه بوده است.
🔸همچنین طبق این گزارش میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در می ۲۰۲۴ میلادی ۳۷.۳۶ مگابیت برثانیه است. جایگاه ایران با ۳ پله صعود رده ۷۳ فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل است. از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت کشور نیز ۱۵.۲۸ مگابیت برثانیه و جایگاه آن نسبت به ماه قبل با ۲ پله صعود ۱۵۴ بوده است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری درباره برخی نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان نقل قولهای غیر مستند و یا برداشتهای شخصی فاقد اعتبار است
متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری به این شرح است:
🔸در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری و یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آنها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قول هایی ناقص و یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی و یا مسئولان دفتر معظم له بیان کرده اند.اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهار نظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشت های شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان و یا مسئولان دفتر معظم له فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 رسوخ دستاوردهای فناورانه ایران در آمریکای لاتین با تاسیس «مرکز نوآوری ایران و ونزوئلا»
🔸رئیس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی از راهاندازی مرکز نوآوری مشترک ایران و ونزوئلا در راستای رسوخ دستاوردهای فناورانه ایران در آمریکای لاتین خبر داد.
میرآبادی:
🔸این مرکز مشابه مدل و ساختار خانههای نوآوری و فناوری ایران فعالیت میکند که این بار در دل آمریکای لاتین و با مشارکت ونزوئلاییها برپا میشود و بستری برای عرضه توانمندیهای دانشبنیان، فناور و خلاق ایران خواهد بود.
🔸برپایی نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان و فناوریهای پیشرفته در ونزوئلا، استقرار شرکت دانشبنیان ایرانی که پروژههایی را در ونزوئلا میگیرند و برگزاری دورههای آموزشی مشترک از جمله اقدامات این مرکز خواهد بود.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢۳۰ هزار زندانی با پابند الکترونیکی تحت نظارت هستند
سخنگوی قوه قضاییه:
🔸۳۰ هزار زندانی با پابند الکترونیکی تحت نظارت هستند.
🔸بسیاری از کسانی که وارد زندان میشوند حرفه ندارند؛ لذا یکی از کارکردهای جدی زندانها توجه به اشتغال است و برای اولین بار با شرکت کویر موتور قراردادی بسته شده و زندانیان به این شرکت اعزام میشوند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢شرکت گوشی و تکنولوژی هواوی بزرگترین وارد کننده گوشت در چین
🔸آمریکا شرکت تلفن همراه چینی هواوی رو تحریم کرده و این شرکت نمیتونه بابت فروش محصولات خود پول دریافت کنه به همین دلیل به جای پول گوشت وارد میکنه به چین و به بزرگترین شرکت وارد کننده گوشت در چین تبدیل شده است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢لحظه حیرتانگیز تقابل فضاپیمای استارلاینر با شفق قطبی
🔸یک تصویر جدید و یک تایم لپس باورنکردنی درخشش یک شفق قطبی را در تقابل با فضاپیمای بوئینگ استارلاینر نشان میدهد.
🔸استارلاینر در حال حاضر در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) است و سرنشینان آن در حال آزمایش پیشرانههای کپسول بودند، زیرا بروز مشکلات، روند اتصال آن به ایستگاه فضایی را به تاخیر انداخته بود.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢اتصال نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه سراسری برق
رئیس نیروگاه و مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نیروگاه اتمی بوشهر:
🔸نیروگاه اتمی بوشهر از ساعت ۶:۳۰ دقیقه صبح امروز ۲۹ خردادماه بعد از انجام موفقیتآمیز تعمیرات و سوختگذاری سالانه، مجدداً به شبکه سراسری برق متصل شد.
🔸نیروگاه اتمی بوشهر با تولید بیش از ۷.۶ میلیارد کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی در سال ۱۴۰۲، نقش تعیین کننده و تأثیرگذار در عبور از پیک تابستانی و زمستانی اوج مصرف برق در کشور داشته است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
#سلام_امام_زمانم ✋🌼
#صبحت_بخیر_امام_زمانم 💚🌺
بامهدی باش و ببین عِشق چه مَعنا دارد
یاعشق چیست و عاشق چه تَمنّا دارد🌼
بامهدی زِندہ چوگشتی آن زمان میفَهمی
صدهِزار بار به رَهَش جان بدهی جادارد🌼
✋سلام بر قطب عالم امکان
تعجیل در ظهور و سلامتی مولامون حضرت امام مهدی(عج ) پنج #صلوات 🌸🍃
🥀 تا نیایی گره از کار بشر وا نشود
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود 🥀
🍃 اَللّهُــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَــرَج 🍃
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تولید نهال و نشاء گیاه دارویی «کاپاریس»
🔸یک شرکت دانشبنیان با تولید نهال و نشاء گیاه دارویی کاپاریس (کبر) زمینه رونق کشاورزی در برخی مناطق کمبرخوردار و جلوگیری از مهاجرت روستاییان را فراهم کرد.
زهرا رادمنش، مدیر عامل شرکت دانشبنیان رویش گستر هورشید:
🔸کشت این گیاه با هدف کاهش ریزگرد بوده کشورهایی مانند عربستان و امارات برای کاهش بیابان زایی به این گیاه روی آوردهاند، چرا که این گیاه قادر به جلوگیری از بروز ریزگرد است.
🔸ریشههای این گیاه از سه تا ۳۰ متر در درون خاک قرار دارد و موجب تثبیت خاک نیز خواهد شد.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢موفقیت ایران در مهندسی معکوس موتور هواپیما
🔸متخصصان ایرانی یک شرکت دانشبنیان با تلاش شبانهروزی، موفق به مهندسی معکوس موتور جت CFM۵۶ به عنوان پرتیراژترین موتور هواپیمای مسافربری جهان شدند.
🔸این دستاورد بزرگ، نقطه عطفی در صنعت هوایی کشور محسوب میشود.
🔸این موتور امروز رکورددار ساعت پروازی در کل ناوگان هواپیمایی مسافربری جهان است و عمدتاً در خانواده ایرباسهای A۳۱۹ ،A۳۲۰ و A۳۴۰ های ۴ موتوره و بوئینگهای ۷۳۷ کلاسیک نصب شده و در حال خدماترسانی در ایرلاینهای سراسر جهان است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢صدای وهمانگیز سحابی خرچنگ را بشنوید!
🔸دانشمندان ناسا دادههای دو تلسکوپ فضایی NuSTAR و Chandra را که در طول موج ایکس کار میکنند، به صدا تبدیل کردند. به این کار Sonification میگویند.
🔸صدای زنگ مانندی که در اواسط ویدیو شنیده میشود، ناشی از وجود ستاره سنگین در مرکز سحابی است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 چگونه از هوش مصنوعی گوگل استفاده کنیم؟ آموزش راهاندازی جمینای
🔸 گوگل سال گذشته از هوش مصنوعی Gemini رونمایی کرد. درحالیکه این مدل کارش را بهعنوان چتبات آغاز کرد، جمینای اکنون به محصولی کامل تبدیل شده است که علاوهبر وبسایت، از طریق اپلیکیشن موبایل نیز در دسترس است.
🔸 جمینای در نسخههای رایگان و پولی در دسترس است. میتوان از مدل رایگان برای ساخت تصویر، نوشتن داستان، تولید لیست کارهایی که باید انجام شود، حتی کدنویسی استفاده کرد.
🔸 باید به این نکته اشاره کرد که برای استفاده از جمینای گوگل باید از نرمافزارهای تغییردهنده IP استفاده کنید.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 کلیات سند ملی تأسیس سازمان ملی و تشکیل شورای راهبری هوش مصنوعی تصویب شد
🔸 جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی عصر روز سهشنبه به ریاست محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری تشکیل شد.
🔸 در این جلسه علاوه بر بررسی و تصویب سند ملی هوش مصنوعی، با موافقت اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی تأسیس سازمان ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران و همچنین تشکیل شورای راهبری هوش مصنوعی به تصویب رسید.
🔸 در سند ملی هوش مصنوعی مقرر شده است که جمهوری اسلامی ایران در افقی 10 ساله در جمع 10 کشور پیشروی جهان در این حوزه قرار گیرد.
🔸همچنین سازمان ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک سازمان مستقل زیر نظر رئیس جمهور تأسیس و اساسنامه این سازمان نیز ظرف مدت 3 ماه به تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی خواهد رسید.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢امیر ایرانی: به پهپادهای پیشرفته دست یافتیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش:
🔸نیروی دریایی ارتش در حوزه پهپادی، به پهپادهای پیشرفته دست یافته که این موضوع ارتقای توان رزم نیروی دریایی در حوزه پهپادی را افزایش داده است.
🔸موفقیتهای ما موفقیتهای مردم و کشور است؛ چرا که نیروی دریایی ویترین کشور در صحنه بینالمللی است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 قضاوت با شما!!
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢گوشتهای با پرینتر سهبعدی برای جبران معضل کمبود گوشت
🔸این گوشت ماهی سالمون که میبینید با پرینتر سهبعدی تهیه شده است.
🔸 گوشتهای جدید که از پروتئینهای غیر گوشتی و به وسیله پرینترهای سهبعدی تهیه میشوند و به زودی میخوان معضل کمبود گوشت در جهان را جبران کنند.
🔸این گوشتها برای اولین بار در ماههای آینده در اروپا وارد بازار میشود
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 نقشهبرداری سریعتر، دقیقتر و ارزانتر با گیرندههای ماهوارهای دانش بنیان ایرانی
🔸یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید گیرندههای نقشهبرداری ماهوارهای با دقت سانتیمتری شده که مورد توجه فعالان صنعت نقشهبرداری در داخل و خارج کشور قرار گرفته است.
غنیزاده، مدیرعامل شرکت هیرو نگار پارس:
🔸این دستگاه نوعی گیرنده رادیویی تخصصی است که عمدتاً در زمینههای نقشهبرداری، ژئودزی و ناوبری برای تعیین موقعیتهای جغرافیایی دقیق استفاده میشود.
🔸وظیفه اصلی یک گیرنده نقشهبرداری، محاسبه دقیق مکانهای جغرافیایی برای کمک به ایجاد نقشههای دقیق و انجام مطالعات سطح زمین است.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحریف ممنوع
⚠️افشای دروغگویی های ظریف⚠️
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحریف ممنوع
⚠️افشای دروغگویی های ظریف⚠️
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرآن را درست بخوانیم
حجتالاسلام والمسلمین قاسمیان:
🔸وقتی از عاشورا درس مذاکره گرفتند و نزدیم در دهان آنها، الان از حماسی ترین آیات قرآن برجام را توجیه میکنند.
◼️ دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir