فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حضور گسترده مردم در پیاده روی روز اربعین در ملبورن
💢 هیچ واقعیتی همچون واقعه عاشورا، توانایی گستردگی در عمق زمان را ندارد و این از اعجاز های خداوند است که یک واقعیتی که هزار و چهارصد سال است از آن می گذرد، هر ساله شور و گستردگی اش بیشتر و عظیم تر می شود.
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نگاه رسانه های معاند به #حرکت_تمدنی اربعین
💠 دشمنان به این حقیقت پی برده اند که اگر پیاده روی اربعین به #هدف_تمدنی اش برسد و نام مکتب امام حسین جهانی شود، دیگر این جهان جایی برای حضور آنها ندارد. آنها هر کاری می کنند که این حرکت از شور و حیات خودش کاسته شود، اما...
🔚 چقدر انسان می تواند بی انصاف باشد که پیاده روی اربعین را حرکتی تفرقه افکن تعریف کند.
🆔 @farhang_puya
🔸 غافل از آنکه قیامی که برای خداست، عقب نشینی نخواهد کرد
🔹امام خمینی (ره) در ۱۶ شهریور سال ۱۳۵۹ در پیامی به مناسبت سالگرد فاجعه خونین ۱۷ شهریور، تأکید کردند که انس ملت با شهادت، خنثی کننده توطئه دشمنان است.
🔹 ایشان بر شهادت طلبی مردم ارج نهاده و خطاب به ملت ایران فرمودند: ملت بزرگ ایران، روز هایی چون ۱۷ شهریور در نهضت خود داشت و بحمدالله با تمام مشکلات و تقدیم شهدای ارجمند به اسلام عزیز و کشور و با فداکاری های طاقت فرسا، از میدان جهاد سرافراز و پیروزمند بیرون آمد و آن کار، جهانیان را به خود جلب نمود.
🔹دشمنان ما گمان می کردند که با توطئه های فرسایشی، می توانند نهضت اسلامی و انقلاب شکوهمند این ملت شهیدپرور را به سردی و سستی سوق دهند، غافل از آن که قیامی که برای خداست و نهضتی که بر اساس معنویت و عقیده است، عقب نشینی نخواهد کرد.
✍ نورا چمران
#شماره۱۳
🆔 @farhang_puya
💢 خلا آرمانی غرب
آیت الله شهید مطهری (ره):
♦️از نظر ما مسئله شناخت در فلسفه غرب لاینحل مانده است و بزرگترین نارسایی فرهنگی غرب، خلا آرمانی است که روح بشر را سیراب کند.
♦️عجبا با این که ویل دورانت اعتراف میکند که خلا موجود در درجه اول یک «خلا آرمانی»است، خلا در ناحیه مقاصد و غایات و آرمان ها این خلا است که به پوچی گرایی منتهی شده است.
♦️ با این که تصدیق می کند که این خلا، خلا نوعی تفکر و نوعی ایمان به مقاصد و اهداف انسانی است، با همه اینها می پندارد که با هر نوع معنویتی هر چند از حدود قوه تخیل تجاوز نکند، چاره پذیر است. می پندارد سرگرم شدن به تاریخ و هنر و زیبایی و شعر و موسیقی قادر است چنین خلا را که از عمق فطرت آرمان خواه و کمال مطلوب جوی انسان ناشی می شود، پر کنند.
#شماره۱۰
🆔 @farhang_puya
📌 صدور انقلاب اسلامی یعنی صدور ارزش های اسلامی و انسانی
◽️ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بارها در تعابیر گوناگون خود، صدور انقلاب را به معنای صدور ارزشهای اسلامی و انسانی و شناساندن آن به جهانیان برشمرده بودند و طبیعی است که در صورت موفقیت در ابلاغ اندیشه های ناب انقلاب که برخاسته از آموزه های ناب اسلامی و عصاره تعالیم همه انبیای آسمانی است، فطرت های پاک و حق طلب به سرعت جذب آن می شوند و بر ضد ستمگران به پا می خیزند.
▫️امام در سخنرانی های خود با بیانات روشن و دور از ابهام، صدور انقلاب از راه نظامی و کشورگشایی را نفی کردند؛ هر چند دشمنان بی اعتنا به این مواضع صریح، همچنان بر طبل ایران هراسی می کوبیدند.
◽️ امام خمینی (ره): اینکه می گوییم باید انقلاب ما به همه جا صادر بشود، این معنی غلط را از او برداشت نکنند که ما میخواهیم کشورگشایی کنیم. ما که می گوییم انقلابمان را می خواهیم صادر کنیم، می خواهیم این را صادر کنیم ... ما نمی خواهیم شمشیر و تفنگ بکشیم و حمله کنیم و صدور انقلاب، صدور تجاوز و جنگ و به معنای گرفتن زمین های دیگران نیست.
✍مرتضی رضائیان
#شماره21
🆔 @farhang_puya
🖇 دکتر کلیم صدیقی چهارسال بعد در سمینار «آینده حرمین» در مؤسسه اسلامی لندن به سال ۱۹۸۸، در سخنرانی خود با صراحت اعلام کرد:
🔸هیچ حکومت اسلامی بدون الگوگیری از ایران نمیتواند تأسیس شود. حکومت اسلامی تنها در صورتی میتواند تأسیس شود که حکومت ملی و نهادهای آن به طور کامل نابود و منحل شود و رهبری طبقه ممتاز بعد از استعمار، جای خود را به رهبران متقی که از ریشه اسلام اصیل نشأت گرفتهاند بدهد.
🔹این خصیصه است که تنها در مورد انقلاب اسلامی ایران صادق است و به همین دلیل است که در شرایط امروز هیچ حکومت اسلامی بدون انقلاب اسلامی نمیتواند تأسیس شود.
📝حسن ابراهیم زاده
#شماره۲۱
🆔 @farhang_puya
ثواب پیاده روی اربعین.mp3
720K
🎙 آیت الله مصباح یزدی(ره): پیاده روی اربعین؛ سفری با ثواب سیصدهزار سال عبادت
#اربعین
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
💢 آنچه موجب از بین رفتن یک انقلاب می شود، عوامل داخلی است
🔹 بر اساس تئوری های ثبات شده، انقلابها توسط تهدیدات خارجی
شکست نخواهند خورد؛ آنچه میتواند یک انقلاب را دچار شکست و اضمحلال کند عوامل داخلی است.
📎 برای نمونه، تهاجم وسیع نظامی قدرتهای بزرگ خارجی علیه انقلابهای فرانسه و روسیه نه تنها موجب شکست این دو انقلاب نشد، بلکه بسیج بیش از پیش مردم علیه قدرتهای خارجی و در نهایت شکست کامل آنها را در پی داشت. در انقلاب فرانسه هجوم مردم به طرف جبهه های جنگ آنچنان گسترده بود که حکومت امکان تجهیز آنها به یک تفنگ ساده را نداشت.
🔸 بعد از تهاجم وسیع صدام به سرزمین ایران که با حمایت کامل و همه جانبه قدرت های بزرگ انجام گرفت، مردم ایران برای دفاع از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی کشور با یک بسیج همگانی به جبهه ها هجوم بردند تا اینکه بالاخره توانستند دشمن را از سرزمین خود خارج و انقلاب اسلامی
را حفظ کنند.
✍ حسن تلاشان
#شماره۴
🆔 @farhang_puya
💠 مفهوم حزب و تحزب
🔹 حزب در لغت به مجموعه به هم پیوسته یا گروهی از مردم که گرد هم آمده باشند، گفته می شود.
تحزب نیز به معنای تجمع و به هم پیوستن گروهی از انسان های هم فکر می باشد.
🔹 اما در اصطلاح فرهنگنامه های سیاسی، واژه حزب به شکل خاصی از سازماندهی نیروهای اجتماعی اطلاق می شود که با هدف کسب قدرت، یا حفظ آن و یا نقش آفرینی در تصمیمگیری های سیاسی شکل می گیرد و منشأ آن، هم گرایی آنها در آرمان ها و باورها و دیدگاه های
مشترک سیاسی - اجتماعی است که در ضمن مرامنامه یا اساسنامه ای به اجرای آن متعهد می شوند.
🔸 توسعه سیاسی هر کشوری مستلزم تشکیلات و سازمان های قانونی است و احزاب سیاسی، شاخصی مؤثر برای میزان توسعه یافتگی و نهادینگی سیاسی آن جامعه به شمار می
آیند.
✍ حمیده طرقی
#شماره۱۱
🆔 @farhang_puya
💠 قیام امام حسین، و شهادت امام حسین (ع)، سیاسی بود؛ آیا این حرف درست است که امام حسین ربطی به سیاست ندارد!
💢 اینها درک درست از امام حسین نکرده اند؛ اگر درک شان نسبت به امام حسین عمیق بود، هیچ گاه #نگاه_سکولاری به امام نمی کردند و هدف اصلی #حرکت_تمدنی اربعین را درک می کردند...
🆔 @farhang_puya
💢 ویژگی ها و کارکرد احزاب سیاسی
🔻 یکی از کار ویژه های احزاب سیاسی، انعکاس شفاف دیدگاه ها و خواسته های مردم و روی آوری و روی گردانی از برنامه های سیاسی – اجتماعی و نظارت و قضاوت آنان نسبت به سیاست های جاری و مدون شدن برنامه ها است.
🔺 مساجد،حسینیه ها یا تکایا در فرهنگ ناب اسلامی، میعادگاه و پایگاه بی حاجب و دربانی است که از همه اقشار و اصناف در آنجا حضور یافته و نسبت به هر آنچه در شهر و کشور گذرد اظهار نظر نموده و آخرین تحلیل های تشکیلات را از زبان مبلغ میشنود و سپس مواضع خود را بی هیچ محدودیتی اعلام می نماید.
✍ حمیده طرقی
#شماره۱۱
🆔 @farhang_puya
آیا اهل آخرت درکی از لذت های دنیا دارند.mp3
3.39M
▫️ آیا اهل آخرت درکی از لذت های دنیا دارند؟
👤 علامه مصباح یزدی (ره)
#محبت_خدا
🆔 @farhang_puya
♻️ مروری بر رابطه ی ایران و آمریکا قبل از پیروزی انقلاب
🔹 ایران به لحاظ داشتن موقعیتی استراتژیک و راهبردی و نیز برخورداری از منابع غنی نفت و گاز همواره برای آمریکایی ها اهمیت فوق العاده داشته است.
🔸 به این علت ایران در گذشته، از هم پیمانان نزدیک آمریکا بود. روابط نزدیک میان آمریکا و ایران در دوران حکومت شاه سابق نمونه ای کامل از روابط سلطه آمیز بین المللی بود و جالب این که طرفین نیز خود به این مسئله اذعان داشتند. جرج بال یکی از معاونین سابق وزارت خارجه آمریکا، ضمن ارائه ی آمار و ارقامی، پرده از اوج سلطه گری آمریکا و سلطه پذیری ایران برداشته به نقش مستقیم ایالات متحده در سیاست گذاری های مختلف در ایران - از جمله در امور نظامی - اشاره می کند و می گوید:
🔸 ما شاه را به طور کامل تحت نظارت داشتیم. این ما بودیم که می گفتیم شما به فلان سلاح احتیاج دارید و به فلان سلاح احتیاج ندارید.
✍ سید احمد رهنمایی
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
♦️ آیا ارتباط اقتصادی با آمریکا، موجب بهبود وضعیت اقتصادی می شود?
🔹 رابطه با آمریکا از جنبه ی اقتصادی، ممکن است تا حدی مشکلات کوتاه مدت و مقطعی ما را حل كند، لكن عملکرد آمریکا در رابطه با دیگر کشورها و مروری بر این رابطه - فقط در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی - به خوبی خوی استکباری و منافع استیلاطلبانه ی آن کشور را نشان میدهد.
🔸 از دیگر سو با آن که بسیاری از کشورها دارای روابط نزدیک سیاسی و اقتصادی با آمریکا هستند، هنوز مشکلات اقتصادی بسیاری دارند و به نوعی وابسته به این کشور هستند. با این وصف، چه تضمینی وجود دارد
که برقراری رابطه مشکلات ما را حل کند؟ ثانیا اگر در برقراری رابطه به نحو حساب شده عمل کنیم، میتوانیم صرفا مبادله ی تجاری - بدون پذیرش رابطه ی سیاسی ـ داشته باشیم.
🔹 ثالثا سروسامان دادن به اقتصاد داخلی کشور، ارتباط زیادی به نحوه ی مناسبات جهانی ما ندارد و به داخل کشور و عوامل و فاکتورهای اقتصادی داخلی باز می گردد.
✍ سید احمد رهنمایی
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
📌 تجمل گرایی بلای کشور است
🔶 تجمل گرایی علاوه بر این که فرد مبتلا به این خصیصه را دچار حرص و آز و طمع فزون خواهی را در او تشدید میکند، مانند یک بیماری واگیر، حرص و طمع را به دیگر افراد جامعه سرایت میدهد و به یک بیماری همه گیر تبدیل میشود. این ویژگی خود به تنهایی میتواند جامعه اسلامی را از پا درآورد.
🔷 ابن خلدون درباره تاثیر تجمل گرایی در اجتماع می گوید: «جوامع هر اندازه بیشتر در تجمل خواهی و اعیان منشی فرو روند، به همان اندازه به مرز سقوط نزدیکتر میشوند؛ به این صورت که هر قدر تجمل و اسراف زیاد شود به همان اندازه تهیدستی نیز افزایش می یابد تا جایی که دیگر ثروت موجود جواب گوی اسراف و تجمل نخواهد بود.»
♦️ امام صادق علیه السلام در باب حرص و پیامدهای آن می فرمایند: «شخص حریص از دو خصلت محروم است و به دو خصلت پایبند. چون از قناعت محروم است راحتی را از دست داده و چون از رضا محروم است، دارای یقین نیست. یقین اصلی و مهم در تعمیق ایمان به باورهای دینی است.
✍فاطمه سجادی
#شماره29
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 شاه کلید بندگی
👤 استاد عالی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 آنچه موجب از بین رفتن یک انقلاب می شود، عوامل داخلی است 🔹 بر اساس تئوری های ثبات شده، انقلابها ت
📌 اینها تیترهای دروغ یک روز رسانههای اصلاحطلب است؛ جنگ رسانهای با ایران در داخل است نه خارج؛
مردم رأی نمیدهند
شوک اقتصادی نزدیک است
آموزش و پرورش منهدم است
۸۵ میلیون کمیته امدادی خواهند شد
مردم افسردهاند
اربعین مزاحم مردم است
به شاه عمان هم رحم نکردند و میگويند پوتین هم مرده...
#جنگ_رسانهای
#ایران
🆔 @farhang_puya
🔘 علت توجه آمریکا به خاورمیانه
🔹 توجه آمریکا به خاورمیانه و جهان اسلام به لحاظ وجود جنبه هایی از اهمیت در این مناطق است. در ذیل به این جنبه ها اشاره میشود:
📌 الف. اهمیت دینی و مرکزیت دنیای اسلام؛ مقدس ترین اماکن ،اسلامی قبله گاه مسلمانان جهان و عالی ترین مراکز آموزشی اسلامی به همراه جمعیت عظیمی از مسلمانان در این منطقه قرار دارند. از طرفی خاورمیانه موطن اصلی دو دین بزرگ الهی یهود و مسیحیت است.
📌 ب) اهمیت نظامی و استراتژیکی؛ این منطقه از دیرباز به لحاظ موقعیت سوق الجیشی و استراتژیک در صحنه ی رقابت های جهانی از اهمیت خاصی برخوردار بوده است؛ چرا که بر سر راه اتصال سه قاره ی آسیا اروپا و آفریقا قرار دارد.
📌 ج. اهمیت اقتصادی و تجاری؛ بعد اقتصادی و تجاری این منطقه از دو جهت دارای اهمیت است
۱. از نظر صادرات نفت؛ چرا که اکثر کشورهای نفت خیز و صادر کننده ی نفت خام در این منطقه واقع شده اند. این در حالی است که کشورهای صنعتی و پیشرفته اغلب برای تامین منافع خود به این ماده ی حیاتی نیازمندند.
۲. از نظر واردات؛ چرا که درآمدی که از راه صدور نفت به خاورمیانه می رسد اغلب به کشورهای صنعتی باز میگردد به عبارتی اکثر کشورهای این منطقه، مشتریان مطمئن و بازار خوبی برای واردات از کشور های پیشرفته هستند.
✍ سید احمد رهنمایی
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
🔘 صنعتی کردن کشور های تحت سلطه سرمایه داران غرب
🔹 تراکم ثروت و گستردگی فعالیت های اقتصادی و انبوه تولید، امپریالیسم غرب و نظام سرمایه داری را واداشت تا بخشی از تولید خود را به سرزمین های تحت سلطه و نفوذ خود منتقل کنند. این جا بود که برنامه ای به اصطلاح صنعتی کردن کشورهای فقیر در ظاهر در دستور کار آنها قرار گرفت.
🔸 کشورهای صنعتی بازار فروش کالاهای سرمایه های خود را گسترش دادند و این آغاز سرمایه گذاری آنها در کشورهای تحت سلطه بود. این اقدام آنها به دلیل دو منفعت بزرگ بود:
🔹 نخست کاهش بیکاری در کشورهای صنعتی و دیگری وابسته تر شدن کشورهای تحت سلطه و ایجاد زمینه ی لازم برای اعمال سیاست و تهی سازی و انتقال منابع و ثروت کشور به کشورهای صنعتی بود.
✍ سید احمد رهنمایی
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
♻️ امام خمینی جامعه را دارای هدف و مقصدی می داند
🔹 امام خمینی (ره)، جامعه و نظام اجتماعی را با باز تولید مفاهیم نهادها و نقش های جامعه شناسی با رویکرد دینی به جامعه و نگرش جامعه شناسانه به دین، در طول نظام هستی فرض کرده و معتقدند که خداوند با فرستادن پیامبران الهی اهداف و مقاصد جامعه و زندگی اجتماعی را مشخص نموده و در اختیار بشر قرار داده است و آنان را صاحب حق در سیاست و هدایت جوامع و افراد میداند و اطاعت از اوامر آنان را واجب شمرده است.
🔸 ایشان در این زمینه خاطر نشان میکنند سیاست این است که جامعه را هدایت کند و راه ببرد؛ تمام مصالح جامعه را در نظر بگیرد و تمام ابعاد انسان و جامعه را در نظر بگیرد و اینها را هدایت کند، به طرف آن چیزی که صلاحشان هست صلاح ملت هست، صلاح افراد هست و این مختص به انبیاست دیگران این سیاست را نمی توانند اداره کنند. این مختص به انبیا و اولیاست و به تبع آنها به علمای بیدار اسلام.
✍ علی اکبر عالمیان
#شماره۴
🆔 @farhang_puya
بچه ۱۴ ساله ای که می رفته جبهه کودک سربازه ولی بچه ۱۵ که تو اعتراضات تو خیایون کشته میشه قهرمانه?!
🆔 @farhang_puya
دشمن با "زن، زندگی، آزادی" می خواهد زن ایرانی لباس حشمت را کنار بگذارد
🔻حجت الاسلام سید حسن عاملی، امام جمعه اردبیل:
🔸این روزها حدود دویست کانال خارجی و هزاران سایت اینترنتی و همه کشورهای اروپایی، آمریکا و کانادا برای ملت ما خیرخواه شدهاند و همه یک دست و با تمام توان و با کارشناسان خود، ملت ما را دعوت میکنند که امنیت کشور خود را بهم بریزید! من از ملت بزرگ ایران چند سوال دارم؛
🔸آیا در سابقه کشورهایی که این کانالها را حمایت مالی میکنند یک نقطه حمایت و خیرخواهی برای ملت ایران میبینید؟ تا خیرخواهی امروز را از آنها قبول کنیم. بههم ریختن امنیت ایران چه نفعی برای آنها دارد که اینگونه با حرص و ولع آن را دنبال میکنند؟ در کل دنیا در کشورهای مختلف حوادث وحشتناکی رخ میدهد، چرا آنجا این حساسیت و سرمایهگذاری صورت نمیگیرد؟ چطور شده که این کشورها میلیاردها دلار به نفع ملت ایران در کانالها صرف میکنند؟
🔸این هفته پلیس اسرائیل ۵ زن و دختر فلسطینی را عریان کرده و سگهای پلیس را برای گاز گرفتن بدن عریان آنها به جان آنها انداخت و از آنها فیلمبرداری کرد، آیا جرمی مانده که اسرائیل مرتکب آن نشده باشد؟ نهادهای بین المللی که ادعای دفاع از حقوق زن را دارند چرا اینجا حرفی نمیزنند؟!
🔸از سکوت سردمداران غربی در برابر جنایت پلیس اسرائیل علیه زنان فلسطینی معلوم میشود شعار “زن زندگی آزادی” از طرف کانالهای معاند و کشورهای مخالف به هیچ وجه برای احیای حقوق زن نیست بلکه یک شعار کاملاً سیاسی است و دشمن می خواهد زن ایرانی لباس حشمت را کنار بگذارد.
🆔 @farhang_puya
♦️ مهم ترین عامل تخریب مسلمین در مسئله اندلس، تهاجم فرهنگی بود
🔹در اهمیت فرهنگ و تهاجم فرهنگی همین بس که تا در
عرصه فرهنگی توفیقی به
دست نیاید نمی توان از
شیوه های نظامی، اقتصادی
و سیاسی برای ساختن و یا فروپاشی ملتی بهره جست. از آن جا که در تاریخ اندلس مهم ترین عامل روی کار آمدن و نیز سقوط مسلمین «فرهنگ» بوده است.
🔸 آنچه در اندلس گذشت با بررسی تاریخ و تمدن اسلامی در می یابیم که در فاجعه سقوط اندلس دستگاه استعمارگر مسیحی با استفاده از ابزارهای فکری و فرهنگی توانست جوانان مسلمان را از مسیر دینی خود باز دارد و آنان را به ظواهر فریبنده و هوسرانی ها و بی بند و باری ها سوق دهد و در یک فرصت مناسب بر آنان بتازد و دست مسلمین را از آن سرزمین کوتاه کند.
✍ هادی قطبی
#شماره۷
🆔 @farhang_puya
💢 مشغول کردن مردم و تخلیه هیجان آنها از اهداف استعمارگران نو
♦️در گذشته استعمارگران برای تاراج ثروت ها و منابع ملت های جهان سوم، با لشکرکشی زمینی، هوایی و دریایی قدرت خویش را بر آنان تحمیل می کردند. اما امروز استعمارگران نو برای در امان ماندن از بیداری و هشیاری ملت ها و پیشگیری از اعتراضات مردمی در جهان سوم، بهترین راه را مشغول کردن دائمی ذهن مردم به سرگرمی های غفلت را می دانند.
♦️ استعمارگران با این کار، دو هدف بزرگ را نشانه گرفته اند: نخست مشغول کردن ذهن ملت ها و دیگری تخلیه هیجانات آنها.
✍ قاسم اردکانی
#شماره۱۰
🆔 @farhang_puya