⭕️ گوگل پلاس| از کنار گوگل ساده نگذریم
☑️ کاربران میتوانند مطالب مورد نظر خود را به صورت عمومی برای همه کاربران با یک کاربر خاص به اشتراک بگذارند. سیستم امتیازدهی بر اساس مثبت است که کاربران میتوانند به مطالب به اشتراک گذاشته یکدیگر به جای گزینه لایک(تایید)، امتیاز مثبت یا پلاس بدهند.
🔚 ولی هدف از گوگل پلاس کسب اطلاعات دقیق زندگی، علاقهمندیهای دوستان و حریم خصوصی افراد است. از آنجا که این اطلاعات توسط خود شخص یا آشنایان وی منتشر میشود، میتوان حدس زد که از اعتبار بالایی برخوردار است.
✍ علی اصغر سیاحت هویدا
#فضای_مجازی
#گوگل
#جاسوسی
#شماره_29
🆔 @farhang_puya
🔹 گوگل مپ؛ از کنار گوگل ساده نگذریم
🗺 نقشههای دقیق و کاملی در ابعاد کوچهها و حتی خانهها و نمای درونی و نقشه ساختمانهای چندطبقه از زمین ارائه میگردد.
🔘 یکی از امکانات گوگل مپ، شخصیسازی نقشه برای کاربر است؛ مثلا کاربر میتواند مکانهایی را که اهمیت خاصی دارند در نقشه علامتگذاری کند.
🔚 ولی جذابیت این سرویس باعث میشود تا همه کاربران به عنوان ابزار اطلاعاتی گوگل به تکمیل اطلاعات آن بپردازند و جزئیترین اطلاعات که حتی ممکن است در اطلاعات رسمی منتشر نشده باشد، در این سرویس قابل دریافت شود. این سرویس قابل نصب بر روی موبایلهای دارای سیستم عامل اندروید نیز هست که با نصب آن امکان ردگیری فیزیکی کاربر به آسانی فراهم میشود.
✍ علی اصغر سیاحت هویدا
#فضای_مجازی
#گوگل
#جاسوسی
#شماره_29
🆔 @farhang_puya
◾️شبکه سخن پراکنی تثلیث
▫️بنیان گذاران این شبکه ۲۴ ساعته، پال کراوچ و جن کراوچ و جیم بیکر و تمی بیکر هستند که در سال ۱۹۷۳م. آن را پایه گذاری کردند. شهر مسیحی «تثلیث» در «کاستامسای کالیفرنیا»، ۳ محل اداره مرکزی این شبکه با یازده کانال است و ۴۷ ماهواره در فرمتهای دیجیتال و آنالوگ، آن را پخش میکنند. همچنین، C.B.N را پت رابرتسون در حدود سال ۱۹۶۰م. با همین نقش تأسیس کرد.
▫️برخی دیگر از مهم ترین شبکههای مسیحیان صهیونیست، بدین قرارند: God TV کهتوسط دری الک و وندی الک پایه گذاری شد و با پشتیبانی مالی بنیاد اوانجلیستیفرشته تأمین می شود؛ ABN3 یا شبکه سراسری سه فرشته که توسط دنی شلتون درآمریکا تأسیس شد و Faith TV یا تلویزیون ایمان که توسط جیم وست نیز در آمریکا تأسیس شد.
📚 تحلیل نفوذ فرهنگی کابالیستی (عرفان یهودی) در سینما، صفحه ۶۶، محمد حسین فرجنژاد و رفیعالدین اسماعیلی
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
💠 حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) :
هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون نادانی نیست.
📚 نهج البلاغه، حکمت ۵۴
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💢پیشرفت از منظر قرآن (قسمت 1)
🔸نزدیک ترین واژه به پیشرفت در قرآن را میتوان همان اصطلاح 《رشد》 دانست. رشد در لغت به معنای صلاح و رسیدن به صواب و در مقابل غی و ضلالت است. همانگونه که در آیه ۲۵۶ سوره بقره آمده است:《قَد تَبَیَّنَ الرُشدُ مِنَ الغَی》؛ راه درست از راه انحرافی،روشن شده است.
🔹واژه رشد در قرآن ۱۹ بار در صیغه های مختلفی مانند: رشد، رشاد، مرشد، راشدون و رشید استعمال شده است. از منظر قرآن انسان همواره به دنبال رسیدن به مرز های پیشرفت بوده و در این راه خستگی ناپذیر است.
✏️علی اکبر عالمیان
#قرآن
#پیشرفت
#شماره_34
🆔 @farhang_puya
💢پیشرفت از منظر قرآن (قسمت۲)
🔸یکی از مشخصترین صفاتی که در قرآن به عنوان شاخصه و نشانهی جامعهی رشد یافته و مترقی و پیشرفته به شمار می آید، صفت رستگاری میباشد که در آیات قرآن با عنوان 《قَد اَفلَحَ》آمده است؛ مانند:《قَد اَفلَحَ المُومِنُون》، 《قَد اَفلَحَ مَن تَزَکی》 ، 《 قَد اَفلَحَ مَن زَکاهَا》.
✍علیاکبر عالمیان
#قرآن
#پیشرفت
#شماره_34
🆔 @farhang_puya
💢پیشرفت از منظر قرآن (قسمت۳)
🔹هدف نهایی و قالب اصلی پیشرفت را باید مسئله قرب الهی دانست.انسان برای رسیدن به خدا و نزدیک شدن به معارف حقهی الهی باید تلاش کند تا به مرحلهی تکامل برسد و قالب و هدف اصلی پیشرفت نیز چیزی جز این مسئله نیست.
🔸قرآن به مسئلهی قرب و تقرب به خداوند تاکید کرده و میفرماید: ای کسانی که ایمان آورده اید! از (مخالفت فرمان)خدا بپرهیزید! و وسیله ای برای تقرب به او بجویید! و در راه او جهاد کنید، باشد که رستگار شوید.(مائده/۳۵)
✍علیاکبر عالمیان
#قرآن
#شماره_34
🆔 @farhang_puya
◾️منظور از تمدن مدرن
▫️منظور از تمدن غرب یا تمدن مدرن، تمدنی است که از رنسانس با محوریت اومانیسم(انسان خدا انگاری) و نقد مسیحیت، از شمال ایتالیا و جنوب فرانسه آغاز شد و کم کم از وجوه ادبی و هنری به سمت وجوه فلسفی رفت و سپس تکنولوژی مورد نظر خود را ایجاد کرد و سیستم فکری و اقتصادی و سیاسی خاصی را در جهان پیگیری کرد و پیشرفت را منحصراً در غربی شدن دانست.
▫️البته اگر با دید تحقیقی به پایه های شکل گیری این تمدن دقت شود، تاثیر برخی اندیشه های قرون وسطایی بر جهان مدرن، غیر قابل تردید است.
📚 تحلیل نفوذ فرهنگی کابالیستی (عرفان یهودی) در سینما، صفحه ۶۷، محمد حسین فرجنژاد و رفیعالدین اسماعیلی
#پاراکتاب
🆔 @farhang_puya
💠 حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) :
کم رویی موجب محرومیت است.
📚 نهج البلاغه، حکمت ۲۱
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💢مردمی بودن انقلاب اسلامی
🔹انقلاب اسلامی ایران، از بدو شکل گیری شاهد حضور مردم بود و تمام فعالیت های انقلابی عمدتا به دست خود مردم انجام می گرفت.
🔹در دوران پیش از پیروزی انقلاب، مردم خودشان اقدام به توزیع اعلامیه های امام می کردند و با هزینهی خود آثار انقلابی را گسترش می دادند و امام نیز همیشه بر نقش مردم تأکید داشتند و به جای آنکه مبارزهی مسلحانه با رژیم پهلوی را تأیید کنند، به دنبال بیدارسازی مردم بودند و باور داشتند که اگر مردم بیدار شوند، انقلاب به ثمر خواهد نشست و اتفاقا همین گونه شد.
✍محمدرضا فلاح
#انقلاب_اسلامی
#مردم
#شماره_21
🆔 @farhang_puya