امام خامنهای (مدظله العالی): «یکی از چیزهایی که ما امروز خیلی احتیاج داریم، برنامههای مطالعاتی برای قشرهای مختلف است» (۱۳۹۰/۴/۲۹)
اداره مطالعات سیاسی معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران "سیر مطالعاتی آثار بصیرتی و بینشی علامه مصباح یزدی (رحمةاللهعلیه)" را برگزار میکند.
زمان شروع : ۱ مردادماه ۱۴۰۱
سایت: منوی مدرسه انقلاب در پایگاه مطالعات انقلاب اسلامی حوزه های علمیه خواهران (http://negaresh57.whc.ir)
مخاطب دوره اساتید محترم، طلاب تمام سطوح (اعم از حضوری و غیرحضوری)؛ مبلغان؛ دانشآموختگان.. هستند.
اطلاع رسانی از محدوده و سرانه روازنه مطالعه کتب و آزمون دوره در گروه مدرسه انقلاب انجام میپذیرد.
این دوره، مطالعه سرانه روزانه ۳ الی ۷ صفحه دارد و متناسب با شرایط بانوان طلبه گرامی هست.
#مدرسهانقلاب
#مرکزمدیریتقم
#حوزهعلمیهخواهران
@farhangi_esf
𑁍✨
حضرت امام خامنهای (حفظهالله)
کار فرهنگیِ درست آن چیزی است که
جوان ما را انقلابی بار بیاورد.
۱۳۹۴/۰۸/۲۰
#بیانات
#کلام_فرمانده
#کارفرهنگی
@farhangi_esf
نشست پاسخگویی به شبهات اعتقادی و کلامی در ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ در مدرسه علمیه فاطمیه (سلاماللهعلیها) نجفآباد برگزار شد.
این نشست با حضور استاد گرانقدر جناب آقای حیدری، استاد توانمند دفتر تبلیغات، در مدرسهی فاطمیه(سلاماللهعلیها) نجفآباد با هدف توانمندسازی طلاب و دانشآموختگان در راستای پاسخگویی به شبهات اعتقادی و کلامی برگزار گردید.
در این نشست پس از بیان صفات ذات و فعل خداوند و تبیین توحید ذاتی، فعلی و عملی، برخی شبهات از جمله چرایی و چگونگی تأثیر لقمهی حرام بر فرزندی که نقشی در حرام بودن لقمه ندارد و همچنین نطفهی حرام، بیان گردید.
ایشان در ادامه چگونگی برخورد با افرادی که نادانسته در وادی عرفانهای نوظهور، قانون جذب و... قرار گرفتهاند را بیان کردند.
#اخبارفرهنگی
#اخبارمدارس
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#حوزهعلمیهخواهران
#استاناصفهان
@farhangi_esf
کارگاه "حل تعارضات زوجین" با حضور سرکار خانم جهانشاهی، کارشناس مرکز مشاوره حیات طیبه و مشاور مؤسسه آموزش عالی مجتهدهامین، در سالن اجتماعات مدرسه علمیه ریحانه اصفهان در تاریخ ۱ و ۲ مرداد ۱۴۰۱ برگزار شد.
#اخبارفرهنگی
#اخبارمدارس
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#حوزهعلمیهخواهران
#استاناصفهان
@farhangi_esf
معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
کارگاه "حل تعارضات زوجین" با حضور سرکار خانم جهانشاهی، کارشناس مرکز مشاوره حیات طیبه و مشاور مؤسسه آ
کارگاه "حل تعارضات زوجین" با حضور سرکار خانم جهانشاهی، کارشناس مرکز مشاوره حیات طیبه و مشاور مؤسسه آموزش عالی مجتهدهامین، در سالن اجتماعات مدرسه علمیه ریحانه اصفهان در تاریخ ۱ و ۲ مرداد ۱۴۰۱ برگزار شد.
در این کارگاه خانم جهانشاهی با تأکید بر آشنایی همهجانبه در مراسم خواستگاری، به عواقب عدم توجه به این امر مهم پرداخت و گفت: شناخت پیش از ازدواج، امری بسیار مهم و ضروری است و نباید در این مرحله، عجولانه تصمیمی گرفته شود، اما اگر به هر دلیل، در این بخش از مراحل ازدواج، سهلانگاری شد و یا خللی در این زمینه پیش آمد و زوجین، پس از ازدواج متوجه شدند که در مسائل فراوانی با یکدیگر کفویت ندارند، باید در هر مرحلهای که هستند متوقف شوند. به عبارت واضحتر اینکه، اگر در دوران عقد هستند، صبر کنند و برای آغاز زندگی مشترک دست نگه دارند، اگر فرزندی ندارند، تا از بین رفتن چالشهای زندگی مشترک خود، صبر کنند و ... تا سرانجام انشاءالله به تفاهم برسند و یا اگر هیچ راه دیگری وجود ندارد، زندگی مشترک را خاتمه دهند.
کارشناس مرکز مشاورهی حیات طیبه، به تعریف اصول و فروع زندگی مشترک پرداخت و گفت: زندگی مشترک، بر پایهی اصول و فروعی بنا شده است و تمام ابعاد اصول آن، باید بر مبنای خدا محوری، صداقت و وفاداری باشد که در این صورت، فروع زندگی، از جمله مادیات، سلایق و... در مسیر و مدار صحیح خود قرار خواهد گرفت. زیرا اگر اصول حقیقی، فراموش شوند، متأسفانه فروع زندگی، جای اصول را میگیرند و تمام فرعیات زندگی در الویت قرار میگیرند که این امری بسیار خطرناک و مخرب است.
مشاور مؤسسه آموزش عالی مجتهده امین، در پایان با تبیین رفتارهای نوعی و شخصی در زندگی مشترک، اظهار داشت: در زندگی زناشویی، رفتار زنان و مردان به دو بخش نوعی و شخصی تقسیم میشود. رفتارهای نوعی به رفتاری میگویند که به صورت عام و گسترده در بین همهی زوجین وجود دارد که آنها را باید از طریق مطالعه کتاب و یا شرکت در دورههای مختلف، آموزش دید، اما برخی از رفتارها هستند که شخصی هستند و مخصوص به هر فرد میباشند، که شناخت اینگونه رفتارها، با حضور در زندگی مشترک و آشنایی با سلایق، افکار و خلقیات یکدیگر میسر می شود.
لازم به ذکر است از برنامههای جانبی این کارگاه، معرفی کتابهای متعدد در زمینهی ارتباط زوجین و تربیت کودک همراه با برگزاری آزمون از مباحث مطرح شده، جهت صدور گواهی شرکت در کارگاه بود.
#اخبارفرهنگی
#اخبارمدارس
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#حوزهعلمیهخواهران
#استاناصفهان
@farhangi_esf
خدا حائل میشود بین انسان و قلبش
| سوره مبارکه انفال _ آیه ۲۴|🌱
#آیه_گرافی
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#حوزهعلمیهخواهران
#استاناصفهان
@farhangi_esf
اردوی یکروزه ویژه طلاب و دانشآموختگان حوزه علمیه اهلالبیت ملک شهر و طلاب شهر دستگرد همراه با خانواده(فرزندان و مادر طلاب) در باغ بانوان دستگرد در روز یکشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۱ به مناسبت روز تکریم خانواده برگزار گردید.
در این اردو سرکار خانم ربیعی عضو شورای شهر دستگرد پیرامون موارد تهدید کننده نظام خانواده و طلاق عاطفی در میان زوجین سخنرانی کردند و عوامل و آسیبهایی که منجر به مخاطره افتادن روابط عاطفی زوجین میشود را برشمردند.
حجت الاسلام و المسلمین قربانی با بیان نکات سوره والعصر و اشاره به اینکه همه انسانها به جزء گروه مؤمنین در خسراناند؛ ایمان، عمل صالح، توصیه به حق(جهاد تبیین ) و توصیه به صبر را از جمله شاخصهها و ویژگیهای فردی و اجتماعی مؤمنین دانستند.
اقامه نماز جماعت، پذیرایی ناهار، بازیهای شاد کودکان(ماسه بازی، قایق سواری و رنگ آمیزی)، بازیهای سالم، دورهمی و گفتگو صمیمانه طلاب و مدیر و کادر مدرسه از جمله برنامههای انجام شده در این اردو بود.
#اخبارفرهنگی
#اخبارمدارس
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#حوزهعلمیهخواهران
#استاناصفهان
@farhangi_esf
دومین همایش مبلغین و همیاران قرآنی با محوریت تحول خواهی در تبلیغ دینی در تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۱ در مدرسه علمیه سیدالشهدا(علیهالسلام) برگزار گردید.
در آستانه فرا رسیدن ایام محرم و در روز مباهله، دومین همایش مبلغین و همیاران قرآنی با محوریت تحول خواهی در تبلیغ دینی با سخنرانی سرپرست معاونت فرهنگی-تبلیغی استان سرکار خانم فلاحیانبیشه در مدرسه علمیه سیدالشهدا(علیه السلام) برگزار شد.
سرپرست معاونت محترم استان در این نشست تبلیغی، ضمن اشاره به اهمیت روز مباهله، این روز بزرگ را روز پیروزی فکر و فرهنگ بر جنگ و شمشیر دانستند و در ادامه با اشاره به معنا و جایگاه تبلیغ در فرهنگ دینی؛ ترویج اسلام ناب، اسلام استکبار ستیز و اسلام رأفت و مهربانی را به عنوان وظیفه مبلغین برشمردند.
فلاحیانبیشه گفت: به ارکان تبلیغ از جمله منشاء تبلیغ، هدف تبلیغ و ابزار تبلیغ باید توجه کرد.
ایشان در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هنر یکی از ابزار مهم و حیاتی تبلیغ است، افزودند: یک طلبه برای ورود به جبهه تبلیغ لازم است سه شاخصه داشته باشد: علم و معرفت، تشکیلات تبلیغی، عقل معاش(اخلاق فردی) که مقام معظم رهبری برای آن اصطلاح نرمش قهرمانانه را به کار بردند.
از دیگر برنامههای این نشست تبلیغی توسل به اهلبیت(علیهمالسلام) و توضیح و تبیین برنامههای جاری معاونت فرهنگی حوزه علمیه خواهران بود.
#اخبارفرهنگی
#اخبارمدارس
#معاونتفرهنگیتبلیغی
#حوزهعلمیهخواهران
#استاناصفهان
@farhangi_esf