🇮🇷پذیرش حوزههای علمیه🇮🇷
❗️قابل توجه داوطلبان ورود به حوزههای علمیه در سال تحصیلی 99-1398❗️
به دلیل بروز مشکل در سایت معاونت آموزش جهت ثبتنام و پذیرش از لینکهای زیر استفاده نمایید. 👇
لینک خرید کارت: http://epayment.ismc.ir/PazireshCreditCard.aspx
لینک بازیابی اطلاعات کارت: http://epayment.ismc.ir/RestoreCard.aspx
لینک ثبتنام: http://azmoon.ismc.ir/Default.aspx
🇮🇷پذیرش حوزههای علمیه🇮🇷
لینک دریافت دفترچه مراکز و مدارس، مربوط به داوطلبان ورود به حوزههای علمیه ـ سال تحصیلی 99-1398
http://howzeh-qom.ir/uploads/لیست_مراکز_آزمون_و_مدارس_ver_05.pdf
لینک ثبت نام مراکز فقهی حوزه های علمیه در سال تحصیلی 99-1398
http://register.ismc.ir/user1/reg.html#/start.js/1157
آدرس کانال پذیرش مرکز مدیریت حوزه های علمیه
https://eitaa.com/pazireshhowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥تیزر پذیرش حوزه های علمیه
📌📢لطفا اطلاع رسانی کنید
آدرس کانال پذیرش مرکز مدیریت حوزه های علمیه
https://eitaa.com/pazireshhowzeh
⭕️ ویزای عراق لغو نشده است
🔸 سرکنسولگری ایران دراربیل (کردستان عراق):
🔹در صورت تصویب نهایی پیشنهاد لغو هزینه ویزا توسط دو کشور و اعلام زمان اجرای توافقنامه، صدور ویزا هزینهای دربرنخواهد داشت.
🔹اما برابر رای بغداد حتی در صورت حذف هزینهها نیز صدور ویزا طبق روال گذشته قطعی خواهد بود و مردم بدون دریافت ویزا به مرز عراق مراجعه نکنید.
🆔 @YjcNewsChannel
⚙ اطلاعنگاشت | شروط تحقق و فواید #رونق_تولید
🔻 حضرت آیتالله خامنهای با ارزیابی #مشکلات_اقتصادی کشور و استفاده از نظر کارشناسان سال ۹۸ را به نام «رونق تولید» نامگذاری کردند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR ابعاد مختلفی را که رهبر انقلاب درباره رونق تولید در پیام نوروزی و بیانات در حرم مطهر رضوی مطرح کردند در این☝️ اطلاعنگاشت منتشر میکند.
🎙 #تبیین_و_تحلیل | سال ۹۸، فرصتهایی که باید رُبود
👈 یادداشتی از آقای مجید شاکری
کارشناس مدیریت مالی
🔻 اگر چه هنوز این شاخص برای کارگاههای بزرگ و کوچک سال ۹۷ منتشر نشده ولی شواهد بسیاری از مثبت بودن آن در صنایع مشخصی که عموما کاربر هستند دارد. تغییر الگوی خردهفروشی به سمت برندهای ایرانی در گروه پوشاک و لوازم منزل از پیشنشانههای بسیار مهم در این زمینه است.
🔸️ این یک فرصت مهم است که باید برای آن برنامه داشت. در واقع تصور آن که میتوان برای رشد(و نه صرفا بقای) همه گروه های صنعت برنامه ای عمومی داشت، از بن غلط است. بعضی صنایع به الگوی مسلط جایگزینی واردات نیاز دارند و بعضی دیگر به الگوی مسلط توسعه صادرات.
🔹️ از طرف دیگر شرایط بعضی کالاها و صنایع نیاز به روانسازی واردات را نشان میدهد. این وضعیت متناقضنما تنها یک راه حل دارد: وجود یک برنامه فوری توسعه صنعتی، به نحوی که سیاست ارزی و اولویتبندی روانسازی بر مبنای دادههای عملکرد هر صنعت تحت شرایط تحریمی یک سال گذشته و جایگاه آن در پازل توسعه معلوم باشد. مراد از واژه «فوری» طبعاً نه تعجیل در اجرا، بلکه فوریت تدوین چنین استراتژیای است. یکی از تبعات مهم شوکهای ارزی افزایش نابرابری است.
🔸️ اما در سال ۹۷ دو منبع مهم برای کاهش ضریب جینی قابل طرح است. نخست نحوه افزایش حقوق، که از آستانه مشخصی به بالا بصورت قدرمطلق خواهد بود. محاسبات بخت بالایی را به کاهش #ضریب_جینی در نتیجه این تصمیم میدهد.
🔹️ نکته مهمتر تغییر بسیار محتمل نحوه یارانهدهی ارزی به بخشی از کالاهای اساسی است که تا حد زیادی میتواند هم وضعیت نابرابری را بهبود بخشد و هم تورم احساس شده توسط دهکهای کمتر برخوردار را به طرز معناداری کاهش دهد.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42090
📢 لوح | نوبت تازه نفسهاست
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر: آمادگی در کلّ کشور بخصوص در بین جوانها هست؛ از این آمادگی حدّاکثر استفاده را مسئولین کشور باید بکنند.
👈 عرض من این است که جوانها باید شانهشان را زیر بار مسئولیّتهای دشوارِ کوچک و بزرگ بدهند؛ #علاج_مشکلات_کشور این است.
👈 ما در #گام_دوم_انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش #جوانها قرار بدهیم. ۹۸/۱/۱
🎙 #تبیین_و_تحلیل | امروز اصلیترین مانع رونق تولید چیست؟
👈 یادداشتی از آقای دکتر احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔻 تلخترین نتیجه بحران ارزی، رکود دهشتناک است.
🔹️ علاوه بر رکودی و تورمی بودن جهش قیمت ارز، تقریباً تمامی تبعات دیگری که ذکر میشود، اثر ثانوی ضد تولید و ضد سرمایهگذاری دارند. دارایی ثروتمندان، کارخانهداران، زمینداران و دارندگان پسانداز ارزی یکباره چند برابر شد و بدهی بدهکاران بزرگ که معمولاً از همین ثروتمندان هستند، ارزشش کاهش یافت و بالعکس، پسانداز طبقات متوسط و مستضعف که ریالی است، کمارزش شد، نتیجه تشدید شکاف طبقاتی است. اینها حسد اجتماعی و احساس غبن را دامن میزند. از این طریق، به وحدت ملی و تفاهم اجتماعی آسیب جدی وارد میکند؛ یعنی با کاهش سرمایه اجتماعی ضد رونق تولید عمل میکنند.
🔸️ تورم فزاینده، قدرت خرید مزد و حقوقبگیران را بهشدت کاهش داده و برای مستضعفان کمرشکن شده است. هزینه تولید به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه و ماشینآلات وارداتی افزایش یافت. نتیجه کاهش تولید و تنزل سرمایهگذاری است.
🔹️ بسیاری از بنگاههای تولیدی یا تجاری تعطیل شدهاند... ملاحظه میشود که بیشترین ضربه به تولید داخلی میخورد. درمان نیز از همانجایی باید آغاز شود که درد ازآنجا آغاز شده بود، یعنی قدم نخست حل مشکل ارز است تا تولید ملی از فشار خارج شود. #پول ملی با #تقویت_تولید_ملی ارزشمند میگردد.
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42101