💠 حدیث روز 💠
💎 احوالات پیروان حضرت ولی عصر (عج)
🔻امام صادق علیه السلام:
طُوبى لِشِيعَةِ قائمِنا المُنتَظِرِينَ لِظُهورِهِ في غَيبَتِهِ، وَالمُطيعينَ لَهُ في ظُهورِهِ، اُولئكَ أولِياءُ اللّهِ الَّذينَ لا خَوفٌ عَلَيهِم وَ لا هُم يَحزَنونَ
❇️ خوشا به حال پيروان قائم ما كه در زمان غيبت او منتظر ظهورش هستند
و در زمان ظهورش فرمانبردار اويند.
آنان دوستان خدايند كه نه بيمى بر آنان است و نه اندوهگين مى شوند.
📚 كمال الدين: ۳۵۷ / ۵۴
و من امیدوارم كه انشاء الله برسد روزی كه آن وعده مسلم خدا تحقق پیدا كند و مستضعفان مالك ارض بشوند. این مطلب وعده خداست و تخلف ندارد، منتها آیا ما درك كنیم یا نكنیم، آن به دست خداست. ممكن است در یك برهه كمی وسایل فراهم بشود و چشم ما روشن بشود به جمال ایشان. این چیزی كه ما در این وقت، در این عصر وظیفه داریم، این مهم است. همه انتظار داریم وجود مبارك ایشان را، لكن با انتظار تنها نمی شود، بلكه با وضعی كه بسیاری دارند، انتظار نیست. اینهایی كه می گویند كه هر علمی بلند بشود و / هر حكومتی / خیال كردند كه هر حكومتی باشد این بر خلاف انتظار فرج است، اینها نمی فهمند چی دارند می گویند... ما اگر فرض می كردیم دویست تا روایت هم در این باب داشتند، همه را به دیوار می زدیم برای این كه خلاف آیات قرآن است. اگر هر روایتی بیاید كه نهی از منكر را بگوید نباید كرد، این را باید به دیوار زد، این گونه روایت قابل عمل نیست.
ما که منتظر امام زمان هستیم، باید در جهتى که حکومت امام زمان(علیه الاف التحیة و الثناء و عجلالله تعالى فرجه) تشکیل خواهد شد، زندگى امروز را در همان جهت بسازیم و بنا کنیم. البته، ما کوچکتر از آن هستیم که بتوانیم آن گونه بنایى را که اولیاى الهى ساختند یا خواهند ساخت، بنا کنیم؛ اما باید در آن جهت تلاش و کار کنیم.
مظهر عدل پروردگار، امام زمان(عج) است و مىدانیم که بزرگترین خصوصیت امام زمان(علیهالصّلاةوالسّلام) - که در دعاها و زیارات و روایات آمده است - عدالت مىباشد: «یملأ اللَّه به الارض قسطا و عدلا».
رابطهى قلبى و معنوى بین آحاد مردم و امام زمان(عج) یک امر مستحسن، بلکه لازم و داراى آثارى است؛ زیرا امید و انتظار را به طور دایم در دل انسان زنده نگه مىدارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت امام زمان(عج) در روز جمعه
با صدای استاد فرهمند
❤️ آخرین پیامبر؛ محمد(ص)!
همانکه با اینکه امین بود و صدیق بود و به حسنخلق و ادب شهره بود و پدر امتش بود و محافظ مسلمانانش، اما بیش از هرچیز با این نام در تاریخ ماندگار شده: "رحمة للعالمين " .
و امروز ماییم که در تلاش برای عرض ارادت به رسول مهربانی و وحدت #به_عشق_محمد و در ایام هفته وحدت و اتحاد و همدلی مسلمین و مؤمنین، این مکتوب را امضا میکنیم تا نام خود را میان پیروان و محبین این آخرین پیامبر خدا بر زمین به یادگار ثبت کنیم.
🔗 Www.livelikemuhammad.ir
هدایت شده از انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی آمل
برگزاری جلسه #اول کارگاه #منبع_شناسی از سوی انجمن علمی دانشجویی دانشکده علوم قرآنی آمل با ارائه دکتر محمود ابوترابی به مدت۷۰ دقیقه و با حضور دانشجویان محترم در سامانه ادوب کانکت برگزار گردید.
در جلسه اول به مباحث مختلفی در زمینه اهمیت توجه به منابع در نگارش مکتوبات علمی پرداخته شد.
در این کارگاه دکتر ابوترابی پس از بیان مقدمات لازم مرتبط با مبحث مورد نظر گفتند:
تعیین شیوه تحقیق در مراجعه به منابع به سه دسته ترتیبی،موضوعی و تطبیقی تقسیم می شود؛ایشان لزوم رعایت چند نکته در منابع پژوهش یادآور شدند و افزودند: استفاده از منابع قدیمی به ویژه در مورد لغت و تاریخچه بحث، عدم غفلت از منابع جدید به ویژه در مورد استدلال ها و دیدگاه ها، استفاده از همه ی منابع:کتب،مقالات با عنوان منبع شناسی.
ایشان همچنین در ادامه این بخش سه نکته مهم را متذکّر شدند:
۱.فهرست نمودن فنی مهم ترین منابع در ابتدا (در طرح تحقیق) و در پایان تحقیق توسط محقق
۲.رعایت امانت در نقل مطالب با آدرس دادن منبع و نیز ذکر ماخذ در فهرست منابع و الا کار محقق سرقت علمی به شمار می آید.
۳.مقبول و زیبا نبودن نقل مطالب زیاد از یک کتاب
همچنین دکتر ابوترابی در قسمت مهارت های تشخیص و دستیابی به منبع مراحل پنج گانه"تشکیل پرونده علمی" را برای مخاطبان بیان نمودند و در ادامه به اعتبار سنجی منابع پرداختند.
همچنین با موافقت استاد محترم و دانشجویان گرامی مقرر گردید یک جلسه دیگر به این کارگاه اضافه شود و #فردا #جمعه ۹آبان۱۳۹۹ ساعت۱۵ جلسه دوم و پایانی از طریق سامانه ادوب کانکت برگزار میگردد که در اینجا از همه علاقه مندان دعوت بعمل می آید.