امام هادی(ع) میفرمایند:
دنیا بازاری است که برخی
در آن بهرهمند میشوند و
گروهی زیان میبینند...
میلاد امام هادی(ع) مبارکباد ♥️
11.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زندگینامه امام علی النقی(ع) _امام هادی( ع)
🍃✍آشنایی با اصول داستان نویسی یکی از مهارت های لازم برای بسیاری از انسان هاست. داستان نویسی علاوه بر پر کردن خلا های فکری انسان داستان ناگفته و نا نوشته خود افراد می باشد.
گاهی داستان نویس ناکامی ها و مصائب اجتماعی و طبیعی خود و روز گار خود و سر افراز بیرون آمدن از آتش سختی ها را در قالب داستان بیان می کند. و گاه باورها و دیدگاههایش را.
همچنین تجربه های بسیار با ارزش و گرانبهایی نسل به نسل به واسطه داستان به انسانها منتقل شده و می شود. از کودک تا بزرگسال و از پیر تا جوان همه به نوعی به داستان نیاز دارند.
نوشتن کمک میکند تا خاطرات خود را به یاد آورید . برایتان غافلگیر کننده است اگر بدانید که نوشتن چطور باعث یادآوری خاطراتتان خواهد شد . شروع کنید و هر آنچه که به خاطر می آورید بنویسد . پیش از اینکه متوجه شوید , کلمه یا جمله اولی که می نویسید . جرقه ای می شود برای یاد آوری خاطراتی که شاید هرگز به ذهنتان هم خطور نمی کرد . برخی از آن خاطرات , خاطرات خوشی نخواهند بود , اما با نوشتنشان می توانید آن ها را از نو و با دقت بیشتری ببینید و بیندیشید که از آن ها چه تجربیاتی به دست آورده اید .
✍👌فواید داستان نویسی:
✍🍃1- کمک به پرورش قدرت بیان و عواطف و افکار بشر
✍🍃2- تقویت و پرورش نیروی تخیل در بشر
✍🍃3-تحریک قوه ی ابتکار و ابداع در انسانها
✍🍃4-ایجاد عشق و علاقه به ادبیات و کتاب در انسانها
✍🍃5- رشد اعتماد به نفس در انسانها و علاقمند ساختن آنها به آزادی و عدالت اجتماعی
✍🍃6- برآوردن نیازهای عاطفی کودک و آماده ساختن او برای دریافت پیام های اخلاقی و انسانی و شهروندی خوب بودن
🌈فرهنگسرای علوی
طنز، درس است. و به معنی واقعی کلمه؛ تعلیم و تربیت است. به عبارت ساده تر؛ لبخند شیرین طنز به تعلیم و تربیت، چون با اندیشه ورزی و تفکّر همراه است، در راستای «آموزش» و «پرورش» و ارتقای انسان ها، سازنده و زندگی ساز است و نقش و تأثیر آن انکارناپذیر است.
طنز علاوه بر آموزشِ راهکارهای درست زندگیِ روزمره، می تواند افق دید آدمی را آن قدر گسترش دهد که دائم در خود به خلّاقیت و قدرت کشف برسد و استعدادهای نهفته ی خود را شکوفا نماید و از ورای حوادث و اتّفاقات کوچک و خنده دار، درس های بزرگ و حیات بخش بگیرد.آن قدر بزرگ، فاضل، فرهيخته و توانمندكند
طنز، بخشِ جذّاب، شیرین، فاخر و ارزشمند ادبیّات است که قادر است به «درس» تبدیل شود و آموزش دهد...
از الزامات درس این است که؛ قابلیتِ اندیشه ورزی، استدلال و استنتاج داشته باشد و چون با عنصر خنده همراه است، می تواند امر مقدّس یاددهی ـ یادگیری را تسهیل کند، عمق بخشد و پایدار نماید.
خیلی زود مخاطب را جذب می کند و تحت تأثیر قرار می دهد. زیرا انسان ذاتاً دردگریز و شادی طلب است. طنز، براي تفريح و سرگرمي نيست. خنده ي طنز، در واقع انتقاد و پوزخند است براي سرزنش رفتارهاي نادرست فردي و اجتماعي. به همین دلیل است که طنز، سازنده است، نه تخدير كننده و مخرّب. اگر كسي طنز را صرفاً شوخي و برای خنده تلقّي كند و به ابعاد ديگرش ـ به ويژه بُعد انتقاد و هشدارِ آن توجّه نداشته باشد ـ طنز را نشناخته است.
...من خیلی تلاش کردم که انسان ها بفهمند، امّا خندیدند!؟ چارلز چارلی چاپلین
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 لینک دعوت کانال فرهنگسرای علوی
ایتا 👇 https://eitaa.com/farhangsara_alavi_shz
بله👇
https://ble.ir/farhangsara_alavi با ما همراه باشید ...