🔻 علامه مصباح و وحدت انتخاباتی
[یکم]. اینکه چند نفر در مجلسی خصوصی تصمیم بگیرند و بعد بگویند هر کس مخالفت کند، «وحدتشکنی» کرده است، نه روشی دینی است و نه عقلائی، بلکه نوعی «فریبکاری» است. هیچ دلیلی هم وجود ندارد که اگر بنده تشخیص دادم یکی اصلح است، بايد حتماً «زمينۀ رأیآوری» هم داشته باشد، چراکه اگر چنين شرطی وجود داشت، سلمان و ابوذر نیز نباید از اميرالمؤمنين پشتیبانی میکردند چون رأی نداشت! گاهی باید فرد اصلح – ولو رأیآوری نداشته باشد - مطرح شود تا حداقل مشخص شود هنوز بین مردم، اعتقاد و ایمان به اسلام و انقلاب اسلامی وجود دارد. آیا خوب بود از ميان کاندیداهای ریاستجمهوری هیچکس حرفی از اسلام و انقلاب نزند و همه به فکر ارزانی اجناس و رفع تحریمها باشند؟ آيا نبايد از كسی كه ولو رأیآوری ندارد، اما دغدغۀ انقلاب و اسلام را دارد، حمايت كرد؟ گاه اگر از چنين فردی حمايت نشود، اين پيام به دنيا صادر میشود كه مردم از انقلاب و ارزشهای انقلابشان خسته شدهاند. لذا در چنين مواقعی كه هيچكسی دغدغۀ انقلاب و اسلام را مطرح نمیكند، باید از کسی که از انقلاب حمایت میکند، طرفداری کرد، ولو «يقين» داشته باشيم كه رأی نمیآورد.
http://qabas.iki.ac.ir/node/4616
[دوّم]. بايد توجه داشت تعداد نقايص، مهم نيست، بلكه كمبودها را بايد از لحاظ كيفيّت و تأثيرش در سرنوشت انقلاب ارزيابی كرد. كسی كه نسبت به «تفكر انقلاب اسلامی»، نقص داشته باشد، برای رياستجمهوری صلاحيت ندارد ... فتنۀ اخير، خطر بزرگی برای انقلاب اسلامی بود؛ برخی نهتنها در مقابل فتنه، موضع نگرفتند، بلكه با فتنهگران رابطه داشتند، لذا اينها نقصهای بسيار بزرگی است كه نمیتوان آن را در انتخابات ناديده انگاشت. اگر قرار باشد به خاطر «وحدت»، نيروهای حزباللهی و مخلص، فدای نيروهايی شوند كه دارای «نقصهای مختلف» به ويژه «فكری» هستند، چنين وحدتی بیفايده است.
http://qabas.iki.ac.ir/node/3890
[سوّم]. اگر نتيجۀ مطلوب، حاصل نشد، حتّی بهصورت مکرّر، اين ناكامی برای «ترك وظيفه» در دفعات بعد، حجّت نیست، بلکه مؤمن بايد طبق موازين شرعی دریابد که چه تکليفی متوجّه او است، و همان را انجام دهد. اين سخن يعنی در انتخابات بعدی هم بايد همان کاري را انجام بدهيم که در انتخابات سال نود و دو انجام دادیم. ما وظيفه دانستيم که بايد به شخصی که به نظر ما «اصلح» است رأی بدهيم و به ديگران هم توصيه کنيم؛ نه اینکه مانند بعضی به خاطر انگيزههای مادّی و دنيوی رأی دهیم. ما با تحمّل همۀ «سختیها» و «ملامتها» و شنيدن همۀ «ناسزاها»، به وظيفهمان عمل کرديم و خدا را هم شكر ميكنيم و اگر فردا هم چنين تكليفی پيش بيايد، باز همان کار را «تكرار» میکنيم(سخنرانی در جمع اعضای هيأت علمی مؤسسه امام خمینی، ۲۶ خرداد ۱۳۹۲).
[چهارم]. اگر ورود در انتخابات را با نگاه دنیاگرایانه ببینیم، ما شکست خوردیم، ولی ما تنها برای «برندهشدن ظاهری» در انتخابات، وارد کار سیاسی نشدیم، بلکه هدف اصلی ما، پیروزی ارزشهای اسلامی است. اگر همۀ نامزدها فقط روی مسألۀ تحریم تکیه میکردند، تمام عالم میگفتند آمریکا پیروز شد؛ چون اینها از انقلابشان دست برداشتند، و دیگر اسمی از «اسلام» و «انقلاب» و «ارزشهای انقلابی»، از جمله «مقاومت در برابر زیادهخواهیها» نمیبرند. ما احساس میکردیم در چنین شرایطی باید نامزدی هم باشد که از ارزشهای انقلابی سخن بگوید. حال اگر رأی آورد، چه بهتر، و اگر رأی نیاورد، دستکم در عالم مطرح شود که هنوز هم کسانی از «ارزشهای اسلامی» دفاع میکنند. از موضعگیری خویش در انتخابات، هیچ احساس پشیمانی نمیکنم؛ خدا را شکر میکنیم که فهمیدیم و عمل کردیم و تحت تأثیر «جوسازیها» و «فشارها» و «تهمتها» واقع نشدیم. ازاینرو، اگر در انتخابات بعدی این جریان تکرار شود، رفتار ما هم «تکرار» خواهد شد؛ یعنی باز هم ما نامزدی را معرفی میکنیم که از «ارزشهای انقلابی» حمایت کند؛ حال پیروز شود، یا نشود، چون این خودش، «نتیجه» است(هفتهنامۀ نُه دی، آذرماه ۱۳۹۲، ص۷_۱۰).
[پنجم]. شاید برای انتخابات پیشرو از سوی برخی كسانیكه برنامهای برای شناسايی افراد مورد نظر خود دارند، پيشنهاد «ائتلاف» برای ارائۀ لیست انتخاباتی مطرح شود؛ در برابر اين پيشنهاد میتوان گفت ما هم طرفدار ائتلاف هستیم؛ امّا در صورتی که نتيجۀ اين ائتلاف، همفکری برای شناختن افراد «اصلح» باشد. در اين صورت اگر احیاناً در موردی، اختلاف سلیقه وجود داشت، تابع نظر اکثریّت هستیم؛ امّا نه اینکه به خاطر در اقلیّتبودن يک گروه، از افراد اصلح آنها دست بکشیم و بر اساس «سهمخواهی» عمل کنیم(در دیدار شورای مرکزی جبهۀ پایداری، ۳۱ تير ۱۳۹۸).
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 سخنگوی سپاه پاسداران: سپاه فقط بهدنبال مشارکت انبوه مردم است و به نفع یا علیه هیچیک از کاندیداهای ریاستجمهوری کاری انجام نخواهد داد
▪️◾️▪️
#انتخابات_۱۴۰۳
@farooq313
دوگانههای تخیلی نسازید!
#حسین_شریعتمداری
🔻یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند! و رای آنها به سبد نامزد جبهه اصلاحات ریخته میشود!
🔻 از این روی، هرچه حضور مردم در صحنه و مشارکتشان در انتخابات پیشروی بیشتر و گستردهتر باشد، نامزد مدعیان اصلاحات از رای فراوانتری برخوردار شده و شانس بیشتری برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری چهاردهم خواهد داشت! در این خصوص بخوانید!
🔻مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش #شهید_رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟
🔻آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟!
🔻آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست!
🔻 آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند، ادامهدهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟
🔻آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟!
🔻 این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد، ایشان را «#رحماجارهای ! نامیدند، مرحوم هاشمی را «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»! لقب دادند، عارف را «اصلاحطلب قلابی»! گفتند. کروبی را «یکدنده و سادهلوح» خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید!
🔻در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بالاترین میزان مشارکت مردمی یعنی ۸۵ درصد رقم خورد ولی نامزد مدعیان اصلاحات با فاصله زیادی از رقیب خود عقب ماند.
🔻 آنهم در حالی که علاوهبر صدها روزنامه و نشریه و رسانه مجازی، تمامی تاکید میشود که تمامی رسانههای فارسیزبان بیگانه نظیر بیبیسی، رادیو فردا، شبکه تلویزیونی VOA، رادیو زمانه، شبکه فارسیزبان دویچه وله، ایندیپندنت، تارنمای فارسیزبان وزارت خارجه اسرائيل و... مسئولان و مقامات رسمی آمریکا و اروپا نظیر اوباما، تونی بلر و... تمامقد به دفاع و حمایت از نامزد جبهه اصلاحات به صحنه آمده بودند.
🔻انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز همینگونه بود.... و در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
دفتر سرپرستی #روزنامه_کیهان
@farooq313
🗣 عباس عبدی:
◀️ چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟ رئیسجمهور وظیفه بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است.
◀️ تفاوت پزشکیان با نامزدهای دیگر این است که عدم تخصص در حوزه اقتصاد را صادقانه ابراز میکند.
✅نکته تحلیلی :
🔺از نظر اصلاح طلبان ، رییس جمهور نه برنامه باید بدهد و نه کارشناس موضوعات مختلف باشد! اصلا سابقه اصلاح طلبان همین بوده و هیچ وقت برای اقتصاد برنامه نداشته اند. دوران خاتمی را فراموش کرده ایم که فقط حرف از جامعه مدنی و توسعه سیاسی بود!
🔺به راستی نامزدی که هنوز برای حل مشکلات اقتصادی مردم برنامه ای ندارد، چگونه می تواند رییس جمهور خوبی باشد؟
🔺اگر سخنان جناب عبدی را بپذیریم، چرا آقای پزشکیان تیم اقتصادی که قرار است مشکلات مردم را حل کند معرفی نمی کند؟ آیا ایشان بنا ندارد ریل کشور را که در دولت رییس جمهور شهید در مسیر درست خود قرار گرفته است را تغییر داده و با ارتجاع مدرن ، ما را دوباره به دوران حسن روحانی بازگرداند؟!
✍سعید میرزایی
@farooq313
لانه جاسوسی شرق برای هر کسی کاسه لیسی کنه کنسله :)
دشمن شناسی بلد باشین
توپخونه دشمنو رصد کنین
همیشه با بصیرت میمونین
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحبتهای بیشرمانه معصومه ابتکار درباره شهدای خدمت: حادثهی سقوط هلیکوپتر ایران را از انسداد سیاسی بعد از فوت مهسا امینی که گرفتارش بودیم نجات داد. این اتفاق [سقوط بالگرد] حالا تقدیر الهی بود یا آه و نالهی مردم، ایران را از این انسداد نجات داد!
🔻پ ن:
خانم نیلوفر(معصومه) ابتکار!
اولا عزاداری میلیونها شیعه داغدار در شهادت آقای رئیسی، از نشانههای عاقبت به خیری هست
ثانیاً انسداد اصلی، شما و دولت نکبت روحانی بودید که با آمدن شهید رئیسی، ایران نجات پیدا کرد
ثالثا در اغتشاشات۱۴۰۱ خودت و شوهرت چه منافعی داشتید که هنوز به یادش هستید؟
قطعا منتظر برخوردبااین زنیکه ی فتنه گرهستیم.
@farooq313
#نیمه ی پنهان
#خط نفوذ را نشناسیم ،دربزنگاههای فتنه انگیز گیج ومبهوت خواهیم ماند
#شناخت خط نفوذ جز با جریان شناسی و ورق زنی تاریخ میسرنیست.
#نیمه_پنهان
#هرپنجشنبه
#کانال فاروق ،کانال فرهیختگان
@farooq313
✅ باتوجه به انتخابات پیش رو
جادارد که بادقت بیشتری جریان اصلاح طلبان و لیدرهاو نظریه پردازان آنها را برای خود تحلیل کنیم.
شاید ازین رهگذر بدوراز هیاهوی رسانه ای ،بهترانتخاب کنیم...
انتخاب کسانی ،که اگر اقتصادمان را درمان نکردند، لااقل وطن وهویت مان را به هراج نگذارند....
😔
#نیمه_پنهان
هرپنجشنبه
@farooq313