1_350818494.pdf
757K
📚عنوان: سردار خرمشهر
✍نویسنده: علی پاک
📖موضوع: تاریخ معاصر ایران
📄تعداد صفحات : ۵۹ صفحه
📆به مناسبت روز فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر
#تاریخ_معاصر_ایران
#سردار_خرمشهر
نمیتوان خون ایرانی در رگ داشت و از دیدن این دو تصویر که هر دو خردادی هستند، یکی در ۱۳۳۰ و دیگری ۶۹ سال بعد در ۱۳۹۹ به وجد نیامد. تصویر خروج کارکنان انگلیسی شرکت نفت پس از ملّی شدن صنعت نفت، و دیگری نزدیک شدن نفتکشهای حامل بنزین ایران به آبهای ونزوئلا
@farooq313
📸 از اشغال تا آزادسازی خرمشهر در یک قاب
🔻 ۳ خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر گرامی باد.
@farooq313
نماینده مجلس ونزوئلا خواستار نصب تندیس شهید سلیمانی شد.
🔹«ویلیان خیل» نماینده مجلس ملی قانون گذاری ونزوئلا: پیشنهاد میکنم وقتی کشتیهای ایرانی رسیدند، پرچم ایران و تندیس (شهید) سلیمانی را برای بزرگداشت ملت ایران به خاطر همبستگی آنها با ونزوئلا در همه جا نصب کنیم.
🔹این پیام توییتری مورد استقبال شهروندان ونزوئلایی قرار گرفته و بازخورد زیادی در شبکههای اجتماعی داشته است.
@farooq313
🔴 ایران نزدیک مرزهای آمریکا
اینکه نفتکشهای ما امروز به ونزوئلا رسیدن علاوه بر شکستن تحریمها و فروش مستقیم بنزین به کشور دلخواه در دورترین نقطه دنیا که از خیلی جهات میشه بررسیش کرد و باعث افتخاره برامون، از یک جنبه دیگه هم خیلی مهمه
از این جنبه که ایران به راحتی به مرزهای آمریکا نزدیک شد. قبلا فقط تو خلیج فارس آمریکاییها رو میدیدم، چون اونا میتونستن هرجا بخوان برن، الآن ولی در نزدیک مرزهای آمریکا، آمریکاییها رو میتونیم زیارت کنیم. این یعنی یک معادله جدید در مسائل بینالمللی
#اقتدار
#حسین_دارابی
@farooq313
🔻نقش مهم محموله صادراتی ایران در شکستن محاصره آمریکا علیه ونزوئلا
وفیقه ابراهیم مدیر سایت اسپانیولی زبان المیادین:
🔹این مواد شیمیایی مخصوص پالایشگاهها، سوخت مردم ونزوئلا را تامین می کند و فشارهای محاصره آمریکا علیه آنها را می شکند.
🔹ورود نفتکش های ایران به ونزوئلا، گزینه های دولت آمریکا را در تنگنا قرار می دهد و به محاصره آمریکا علیه مردم ونزوئلا پایان می دهد.
🔹این مواد شیمیایی برای فعالیت دست کم سه سال دو پالایشگاه نفت کافی است.
🔹مهمتر از سوخت ایرانی که این نفتکش ها حمل می کنند، مواد شیمیایی است که مخصوص فعال سازی پالایشگاه های نفت است.
@farooq313
″پادرمیانی نفوذیها یا پذیرش حقارت؟″
🚫میکلاس یوادله با طیب خاطر مستندات بسیاری در زمینه نفوذ فرهنگی و اشاعه فحشا یا به تعبیری آزادی، تعدادی از مکانهای مختلط در کشور جمعآوری و در رسانههای مختلف و صفحهی شخصیاش منتشر کرده است.
♨️او با انتشار عکسی در یکی از یاداشتهایش با عنوان ″کشور حل نشده″، به خروج نسل جدید ایرانی از سنتها اشاره و آن را بهعنوان ″واقعیت کمتر شناخته شده از ایران در سطح جهان″ قلمداد میکند. او جامعه ایران بهویژه جوانان را مدرنیتهخواه نامیده که بخش سنتی جامعه نیز متاثر از آنان در این ریل در حال تغییرند.
⭕️ماجرا وقتی اسفناک میشود که این عکاس با برگزاری نمایشگاهی در تهران، مجموعهای ازعکسهای سیاه و زاویهدارِ خویش را در معرض دید عموم جامعه ایرانی قرار میدهد! این پرسش جدی وجود دارد که مسئولان وزارت ارشاد با چه توجیهی چنین مجوزی را به وی دادهاند! آیا فعالیتهای گستردهی وی از دید مسئولان و ناظران وزارت ارشاد و نهادهای امنیتی، پنهان مانده یا طبق معمول پای ″نفوذیها″ در میان است؟! کدام کشوری در جهان به یک فرد خارجی که وظیفه تأمین خوراک رسانههای دشمنش را دارد، حاشیه امنی برای قلب واقعیتها ایجاد میکند؟
ادامه دارد...
@farooq313
#ویژه
💥ماجرای تجمع مردم غیزانیه خوزستان از کجا آب می خورد؟
«مقدم» عضو شورای روستای عوده:
🔹فرسودگی خطوط آبرسانی سبب تاخیر در پمپاژ آب ۴۰ روستای پرجمعیت بخش غیزانیه شده و هر ۴ روز یکبار برای ۴ ساعت آب وصل میشود.
🔹آب مورد نیاز این روستاها که تعداد آنها ۴۰ روستا نیزاست باید توسط تانکرهای سیار تامین شود.
🔹زمستان سال ۹۵ استاندار خوزستان به منظور بررسی وضعیت شرب روستاهای بخش غیزانیه از این منطقه بازدید کرد و در این بازدید طی دو مصوبه مقرر شد ظرف ۳ ماه مشکل آب این روستاها حل شود.
🔹پروژه انتقال آب از ایستگاه شیبان-صفیره پس از سه سال، امسال قراردادش منعقد شد و بنا بود ظرف دو ماه تحویل داده شود اما همچنان کار متوقف شده است.
🔹کارفرمای پروژه برای سرپوش گذاشتن بر کم کارهای خود انگشت اتهام را به سوی اهالی و صاحبان زمینی گرفته است که به صورت قانونی خسارت زمین های خود را مطالبه میکنند.
🔸تعدادی از مردم بخش غیزانیه صبح روز شنبه در اعتراض به بی توجهی مسئولان به تامین نشدن آب شربشان اقدام به بستن جاده "اهواز- رامهرمز- امیدیه" کردند که برای مدتی اخلال در تردد مسیر ترانزیتی گردید که پلیس برای جلوگیری از این کار وارد عمل شد.
🔹گفتنی است روز گذشته بی ابی مردم این بخش ازیک طرف وفاضلاب وبوی تعفن درمحله ازسویی دیگرمنجربه تجمع ونهایت درگیری ،شده بود.
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقتدار عبور از تهديد و تحريم با نفتکش ايراني
نخستين نفتکش ايراني در سواحل ونزوئلا پهلو گرفت
@farooq313
🔴 آیا جمهوری اسلامی برتون وودز را احیا می کند؟!
🔻در سال ۱۹۴۴ با قطعی شدن شکست متحدین در جنگ جهانی ۶۰ کشور عمدتا بلوک غرب در برتون وودز آمریکا گرد آمدند و یک نظام پولی جدید را پایه گذاری کردند .
🔹در این سیستم طلا مبنای تجارت جهانی بود ولی آمریکا که خود را بعد از جنگ یکه تاز عرصه بین الملل می دانست و در تلاش بود تا پس از تضعیف قدرت های جهانی مانند ژاپن ، شوروی و اروپا ابرقدرت اقتصادی جهان نام بگیرد تلاش کرد تا علاوه بر طلا ، دلار نیز مبنای تجارت جهانی باشد.
🔹به همین علت فدرال رزرو که تعیین کننده سیاست گذاری اقتصادی ایالات متحده بود ارزش هر اونس طلا را ۳۵ دلار تعیین کرد؛ یعنی هر شخص ، شرکت یا دولتی میتوانست به راحتی با مراجعه به این بانک در ازای هر ۳۵ دلار یک اونس طلا دریافت کند .
🔹به همین دلیل دلار هم ارزی بسیار با ثبات و مطمئن بود و هم فدرال رزرو نمی توانست بی حساب و کتاب دلار چاپ کند چرا که به هر میزان که دلار چاپ می کرد باید طلا نیز به خزانه اضافه نماید. در آن دوران آمریکا حدود ۶۵ درصد ذخایر طلای جهان را در اختیار داشت و از این بابت خیالش راحت بود .
🔹اما پس از اتمام جنگ جهانی دوم اتفاقات مهمی افتاد از جمله جنگ سرد آمریکا با شوروی که مسبب صرف هزینه های بسیار بالا بود و همچنین رشد اقتصادی سریع ژاپن و اروپای غربی که تراز تجاری آمریکا را دچار چالش کرده بود .
🔹بنابراین این کشورها صاحب ثروت ( دلار ) زیادی شدند و اگر همزمان در ازای دلارهایشان از فدرال رزرو ( بانک مرکزی آمریکا ) طلا درخواست می کردند خزانه آمریکا به شدت از طلا تهی می شد و طلای جهان از آمریکا به نقاطی دیگر منتقل می گشت و توان تاثیر گذاری ایالات متحده در اقتصاد جهانی کاهش می یافت.
🔹به همین علت نیکسون رئیس جمهور آمریکا در سال ۱۹۷۱ در اقدامی که به شوک نیکسون معروف است با نقض اصل اساسی برتون وودز ، پشتوانه طلا را از دلار برداشت و اتکای دلار صرفا قدرت اقتصادی ، نظامی و تکنولوژیک آمریکا شد؛ به عبارت دیگر دلار یک کاغذ بود که اعتبارش از نام آمریکا نشات می گرفت .
🔹از آن سال به بعد نظام نرخ ارز شناور در دنیا رواج یافت ولی آمریکا برای آن که دلار را پر قدرت و تاثیر گذارکند به کشورهای تولید کننده اصلی نفت در خلیج فارس وعده داد در صورتی که نفتشان را صرفا در ازای دلار بفروشند از امنیت و حمایت ایالات متحده برخوردار خواهند شد.
🔹 فلذا کشورها مجبور بودند برای خرید نفت ، ارز از آمریکا تهیه کنند و دلار ذخیره اصلی بانکهای مرکزی کشورها شد و آمریکا عملا پول بدون پشتوانه چاپ می کرد تا آنجا که امروز هر اونس طلا بیش از ۱۷۰۰ دلار قیمت دارد.
🔹با وابسته شدن اقتصاد کشورها به دلار ، آمریکا عملا سلطه اقتصادی خود را بر جهان حفظ کرد و هر کشوری که سعی داشت دلار را از معاملاتش حذف کند به شدت تنبیه می شد.
🔹صدام حسین بعد از تحریم های شدید ناشی از اشغال کویت، از سال ۲۰۰۰ تلاش کرد تا نفتش را در ازای یورو بفروشد که ۳ سال بعد به بهانه سلاح های شیمیایی که هیچوقت هم پیدا نشد به حکومتش خاتمه دادند.
🔹 همین طور قذافی در تلاش بود تا با پشتوانه طلاهای بی انتهایی که داشت پول واحد اتحادیه آفریقا را ایجاد نماید و به سلطه دلار و یورو پایان دهد که توسط جنگنده های ناتو در یک انقلاب مردمی !!! سرنگون شد. پس به طور کلی آمریکا هیچگاه اجازه نمی داد کشوری با طلا یا ارزی غیر از دلار معاملاتش را انجام دهد خصوصا خرید و فروش نفت .
🔹اما پس از تحریم های همه جانبه و کمرشکن اقتصادی ترامپ علیه ایران در سال ۲۰۱۸، جمهوری اسلامی که در برابر تلاطمات شدید ناشی این تحریم ها تاب آورده ، با احیای اصل اصلی معاهده برتون وودز به پشتوانه قدرت نظامی و ژئوپلتیک خود که با مقاومت اقتصادی مردمش نیز همراه بوده ، در حال فروش علنی نفت خود به ونزوئلا در ازای طلاست و اگر این اتفاق به عنوان یک رویه در کشورهای مخالف آمریکا در دنیا رواج یابد علنا سلطه دلار که یکی از پایه های ابرقدرتی آمریکاست فرو خواهد پاشید .
🔹یادمان نرود ایران مدت هاست که در مناطق اطرافش ابرقدرتی نظامی آمریکا را نیز به مبازه طلبیده است و مجموع این تحولات همزمان با چالش هایی که چین ، روسیه و کشورهای بریکس برای آمریکا ایجاد کرده اند ، می توانند پایان ابرقدرتی همه جانبه آمریکا را رقم بزند.
🖌 #تقوی_نیا
@farooq313
جنگ زیبا نیست ولی کسانی که جنگیدند زیبا بودند.
تو این دو روز همه ازخرمشهر نوشتند ولی هیچکس نگفت در حین عملیات بیت المقدس ۲۱ نفر از عزیزان زرتشتی، مسیحی، یهودی جان خود را برای جاودان ماندن نام و پرچم ایران اهدا کردند(شهید یا جانباز)
جبهه مینیاتوری از مردان خوب خدا بود.
@farooq313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️هم اکنون تجمع اعتراضی مردم غیزانیه خوزستان در مقابل ایستگاه تقویت فشار آب نزهه به نداشتن آب و اجرایی نشدن وعدههای استاندار و برائت تجمع کنندگان از وهابیها و ضدانقلاب
واقعامعضل غیزانیه،معضل خوزستان،علی الخصوص اهواز می باشدکه در پی مدیران نالایق استانی هرساله جدی ترمیشود.
@farooq313
#حدیث_روز
✅ امام حسن مجتبی (ع):
🔻 کسی که در دلش هوایی جز خشنودی خدا خطور نکند، من ضمانت میکنم که خداوند دعایش را مستجاب کند.
@farooq313
ظاهرا دو چیز انتها ندارد؛ یکی کهکشان و دیگری دستاوردهای برجام!
زور دارد حرکت آزادانه نفتکش ها را دستاورد برجام معرفی کنند، وقتی بدانیم فقط یک قلم از هزینه های پرداخت شده به آمریکا در برجام، کاهش صادرات ایران به ونزوئلا از ۱۲۰ میلیون دلار در سال ۹۲ به ۴۹۲هزار دلار بوده!
📝 #رها_عبداللهی
@farooq313
🔹بعد از تجمع اعتراضی مردم #غیزانیه یک مقام مسئول استان خوزستان وعده داده که مشکل آب آشامیدنی این منطقه طی دو تا سه هفته آینده حل خواهد شد...
جای سئوال است مشکلی که ظرف ۳هفته برطرف میشود چرا طی این همه سال حل نشده تا کارد به استخوان هموطنان نرسد؟! ناکارآمدی، بی برنامگی، کاهلی یا ...؟
🔸خب الحمدلله کار به صبح جمعه نکشید و رئیسجمهور دستور پیگیری بحران #غیزانیه رو صادر کردن! اما لازم به ذکره زمستان ۹۵ نیز استاندار خوزستان برای بررسی وضعیت شرب روستاهای غیزانیه از این منطقه بازدید کرد که طی ۲ مصوبه مقرر شد ظرف ۳ ماه مشکل آب این روستاها حل بشه که هیچ اقدامی نشد!
💬 سارا هوشمندی
@farooq313
#تحلیلی
ویژه
خوزستان ،تشنه ی آب نیست......
تجمعات واعتراضات بحق مردم صبور بخش غیزانیه ی بزرگ باعث شد که درسالروز فتح خرمشهر،باری دیگرنام خوزستان تیتراول شود.
البته اینبار نه ازجنس دفاع وحضوری مقتدرانه
که از# بی آبی و بوی تعفن فاضلاب 😒😔
🔹حقیقت امراین است که اعتراض مردمان شریف غیزانیه به وسعت خاک زرخیزخوزستان است،خاکی که می بایست از وجب به وجب آن طلا استخراج نمود ونه فاضلاب های دفع نشده😏
🔹خوزستان سالهاست که ازچندزخم عمیق وعفونی دردهامیکشد والبته جراح حاذقی تاکنون نتوانسته درمانش کند.
درد عدم توجه مسوولین بالادستی وپایتخت نشین به این استان ،واینکه فقط همچون داروغه ای ،فقط سودهایشان راازمرکبات،محصولات گیاهی،محصولات صنایعی ونفتی وگازی و قندونیشکری وکاغذی وآبی و.....به جیب میزنند واین استان که یکی ازقطب های مهم واستراتژیک کشوراست نیزسهمش دود وگردو وخاک وبی آبی وکویری و سیل وخانه های ویران شده وشهرهای ابادنشده و....است؛
وازطرفی بی مسوولیتی وبی لیاقتی همه ی کسانی که تاکنون دراین استان به نوعی مسوولیتی و وکالت اجتماعی و...داشته اند می باشد.
بعضا مسوولینی که برخلاف دیگرمسوولین استانی ،ازقضا نگاهشان را به نگاه همان پایتخت نشینان متنعم دوخته اند،که مبادا منصب وپستشان را بربایند.😡
🔹خوزستان سرافراز،امابامردمانی نجیب وبصیروصبور درهمه ی ابعاد وزمینه هاپابه پای انقلابشان بوده وهستندوقطعاازین بابت منتی هم ندارند،چراکه دفاع ازانقلاب ونظام اسلامی را بااعتقادات قلبی خود انجام میدهند.
چه کسی نمیداندکه درفتنه ی ۸۸ این اهواز بود که قبل ازهمه ،درحرکتی خودجوش ومقتدر،باردیگرباارمانهای امام وشهداء بیعت کرد؟
چه کسی نمیداندکه اولین مدافعان حرم ازخوزستان بوده اندوبیشترین امار را درهمین زمینه ازآنِ خود کرده است؟
🔹آیا خوزستان باکارون همیشه خروشانش ،باید تشنه ی آب باشد؟
🔹ایا یک ساعت بارندگی زمستان گذشته دراین شهر ،می بایست بخش اعظمی ازشهر را به زیر فاضلاب ببرد؟
ودهها بیماری ویروسی وعفونی رابرای کودکانمان به ارمغان اورد.؟
🔹ایادرکناررودخانه ی بزرگ کارون باشی اما،روزانه قطعی اب وبدبویی وتعفن ازلوله های اب شرب خانگی نصیبمان شود؟
🔹قطعا خوزستان باهمه ی مشکلات عدیده اش،که انقدربزرگ است که تیتر اول رسانه هامیشود؛بی ابی نیست.
خوزستان تشنه ی مدیرانی پاک دست ولایق ودلسوزاست،باهراسم وشناسه ای که باشند،فقط دلشان برای خوزستان بتپد.
🔹خوزستان زخم خورده ی مسوولان بی تعهد،ناکارامد،غیرمتخصص،متملق گووغیرمتعهدی ست که سالهابه جای پیشرفت،پسرفت رابه ارمغان آورده اند.
ایابرای خوزستانِ زخم خورده ام ،مرحمی خواهدبود؟
✍ص . محمدپور
@farooq313
🔴اونهایی که امروز دارن برای قتل رومینا اشرفی ۱۳ ساله بخاطر فرار با دوست پسر ۳۵ سالهاش توسط پدرش داد و بیداد میکنن همونایی هستن که اگر این دختر تو ۱۷ سالگی هم با همون پسر ازدواج میکرد به باباش فحش میدادن که ترویج کودک همسری کرده!
تازه مخالفان قصاص خواستار قصاص پدر هستن و حکم زندان و دیه رو قبول ندارن!!
پ.ن: واضحه که اشاره به این تناقضها به معنی دفاع از پدر جنایتکار این دختر یا رد پیشنهادات معقول مثل تشکیل کمیسیونهای بررسی سلامت روان برای موارد مشابه نیست...
@farooq313
💰ایران چقدر از ونزوئلا بابت صادرات بنزین گرفت؟
📰واشنگتن پست:
🔹ونزوئلا در ازای بنزین ایران ۷۰۰ میلیون دلار به ایران پرداخت کرد!
🔹چیزی حدود ۷۰۰ برابر کمکهای اروپاییها در دوران کرونا!
👤حسن عابدینی،کارشناس و مجری صدا و سیما:
🔸دویچه وله و واشنگتن پست خبر دادند: ونزوئلا بابت پیش خرید سوخت ۵۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار به ایران پرداخته که یک قلم اش۹ تن طلاست.
@farooq313
فاروق
💰ایران چقدر از ونزوئلا بابت صادرات بنزین گرفت؟ 📰واشنگتن پست: 🔹ونزوئلا در ازای بنزین ایران ۷۰۰ میلیو
دل بستن به غربی های روباه صفت وآمریکاییان گرگ صفت ،وبرجام توخالی توسط غرب مُردگان داخلی ،همیشه اثرات سوء ومنفی داشته است
کاش بخود بیایندوبدانندکه عزت اسلام درایستادگی و دفاع هست ونه وادادگی وخواری
هرچندکه نمیفهمند😭
@farooq313