خبرگزاری فارس
🎥 صف طلایی بانوان شیروانِ خراسان شمالی برای اهدای کمک به غزه @Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشکر بانوی لبنانی از کمکها و طلاهای اهدایی بانوان و دختران ایرانی
در تلویزیون دیدم که خواهران ایرانی ما درحال کمک به ما هستند؛ تشکر ویژه میکنم. اجرتان با حضرت زهرا(س)؛ پیش امام رضا(ع) ما را یاد کنید.
@Farsna
سامان بازار ارز منتظر وفاق وزارت اقتصاد و بانک مرکزی
🔹حدود ۲ ماه است، همتی که زمانی رئیس بانک مرکزی بوده، به مسند وزارت اقتصاد رسیده و در این مدت، او و فرزین گاهوبیگاه اختلاف خود را به رسانهها میکشانند و با زبان اشاره نظرات یکدیگر را رد میکنند.
🔹کارشناسان اقتصادی معتقدند کنار سایر دلایل، علنیشدن این اختلاف در دورن دولت سیگنال افزایشی به بازار ارز داده است.
🔹همتی چند هفته قبل در ساختمان عباسآباد بانک مرکزی، تأکید کرد مسئول کنترل تورم بانک مرکزی است نه وزارت اقتصاد! صحبتی که نشان از شروع برخی اختلافات در آینده میان دو مقام اقتصادی و بانکی در دولت جدید داشت.
🔹در اولین رونمایی از این اختلاف، پای ارز نیمایی به میدان باز شد. وزیر اقتصاد در حاشیه نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران با اشاره به فاصله دو نرخ ارز نیمایی و آزاد اظهار کرد: فاصله قیمت ارز نیمایی و آزاد باید به حداقل برسد. این اختلاف در حال حاضر توجیه ندارد و بسیار زیاد است.
🔹اما فردای همان روز فرزین در صحن علنی مجلس شورای اسلامی دراینخصوص گفت: ما نگران نرخ تورم هستیم و نمیتوان نرخ ارز نیمایی را بیش از این مقدار افزایش داد.
🔹حالا اما نرخ ارز در سامانه نیما در ابتدای سال از ۴۱ هزار تومان شروع شده و اکنون در آستانه ورود به کانال ۴۹ هزار تومان است.
🔹اختلاف بعدی این دو مقام مسئول در دولت به موضوع نرخ بهره بازمیگردد. فرزین یکی از راههای کنترل نقدینگی را افزایش نرخ سود میداند. افزایش نرخ سپرده تا ۳۰ درصد نیز نتیجه همین تفکر است. اما همتی در صفحۀ شخصی خود خبر از تلاش برای کاهش نرخ سود برای حمایت از بورس میدهد.
🔸کامران رحیمی، کارشناس اقتصاد در گفتوگو با فارس میگوید: در زمینۀ افزایش نرخ ارز فارغ از مسائل اقتصادی و رویدادهای بینالمللی، اصلیترین دلیل آن اختلاف میان مسئولان اقتصادی و بانکی است. از بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باید صدایی واحد بیرون بیاید.
@Farsna - Link
خبرگزاری فارس
هرمس شکار شد 🔹حزبالله لبنان خبر داد که پهپاد اسرائیلی «هرمس-۴۵۰» را سرنگون کرده است. @Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حزبالله تصاویری از لحظۀ سرنگونی پهپاد «هرمس-۴۵۰» رژیم صهیونیستی منتشر کرد
@Farsna
🚨 هشدار: فرصت طلایی برای یادگیری و برنده شدن!
این👈 کانالرو گم کنی ضرر کردی.
😵 اگر نسبت به سطح درآمد و شرایط معیشت خود اعتراض دارید، به کانال آموزشی سید محسن برزنونی، کارآفرین و مدرس کسبوکار با بیش از ۲۰ سال سابقه و نویسنده بیش از ۴۰ عنوان کتاب، بپیوندید. 🌟 مباحث پیچیدهی تجارترو با زبان ساده و کاربردی یاد بگیرید و به جای چند برابر کار کردن، چند برابر هوشمندانه عمل کنید. 🚀
🌟 هر ماه به قید قرعه به مخاطبین کانال جوایز ویژه اهدا میشود! 🌟
📈 به جای غُر زدن سرِ زمین و زمان، به عملکردمان اعتراض کنیم! و تغییر را آغاز کنیم.
فقط افراد با انگیزه و پرتلاش
تشریف بیارند👇😉👇
https://eitaa.com/joinchat/3725721727C7759903548
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزیره ابوموسی بر مدار توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی/ تاکید رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بر توجه ویژه به فضا و تجهیزات آموزشی دانش آموزان ابوموسی
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور بعد از افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه حاسب هرمزی بندرعباس، در بازدید از فضاهای آموزشی جزیره ابوموسی ضمن گفت و گوی صمیمانه با دانش آموزان، به ظرفیت های فوق العاده خلیج نیلگون همیشه فارس و این جزیره اشاره کرد و اظهار داشت: چینش متناسب معلم و فضای آموزشی در کنار دانش آموز مفهومش آن است که عدالت در اینجا به خوبی پیاده سازی و عملیاتی شده است.
حمیدرضا خان محمدی در جلسه شورای آموزش و پرورش ابوموسی با اشاره به اینکه این منطقه می تواند به قطب آموزشی تبدیل شود، گفت: جمعیت دانش آموزی و اهالی تعلیم و تربیت جزیره ابوموسی به مثابه جمعیت ۸۰ میلیونی ایران سربلند هستند.
معاون وزیر آموزش وپرورش تاکید کرد: هر آنچه که برای کلاس های درس نیاز است بر فرض رعایت عدالت در سرانه به استانداردسازی سامانههای سرمایشی و تامین سایر تجهیزات با اولویت هوشمندسازی توجه ویژه شود تا دانش آموزان و اولیای محترم دغدغه ای از این جهت نداشته باشند.
🇮🇷 #برایایران_برایمدرسه
گروگانگیری در بازار ارز ایران
🔹عمق تراز تجاری ایران و امارات در ۸ سال اخیر ۲۰ برابر منفیتر شد و میزان واردات کالای تهران از ابوظبی در سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۱ میلیارد دلار رسید. این میزان معادل دوسوم همۀ درآمد نفتی کشور در یک سال است.
🔹امارات هماکنون مبدأ واردات یکسوم کالاهای موردنیاز ایران است و اقتصاددان مجید شاکری میگوید که ۸۵ درصد از ارز موردنیاز ایران برای واردات کالا به درهم امارات وابسته است.
🔹بانک مرکزی تاکنون آماری از وابستگی بازار ارز ایران به صرافیهای امارات ارائه نداده اما اخبار غیررسمی بیانگر آن است که واردکنندگان کالا در ایران برای دسترسی به ارزهای رایج از جمله دلار ابتدا باید از طریق صرافیهای اماراتی درهم تهیه کنند.
🔹حالا همزمان با تشدید تنش بین تهران و ابوظبی با محوریت مالکیت جزایر سهگانه، نرخ دلار در تهران روند افزایشی به خود گرفت.
🔹سال ۱۳۹۹ زمانی که صرافیهای امارات در فرآیند حوالههای درهم-دلار اختلال ایجاد کردند، ارز در کف بازارهای ایران جهش کرد.
🔹در یک دهه اخیر ۱۴۰ میلیارد دلار از منابع ارزی ایران صرف واردات کالا از امارات شده است. این رقم معادل کل هزینۀ توسعه زیرساختهای پایتخت اقتصادی امارات دبی بوده که شامل فرودگاه دبی ورلد سنترال، مترو، جادهها، و مناطق آزاد تجاری مانند منطقه آزاد جبل علی میشود.
🔸تارنمای بینالمللی CFR وابستگی اقتصاد کشور به یک کانال مالی را تهدیدی بزرگ برای اقتصاد دانسته و از این عمل بهعنوان نوعی استثمار در دنیای جدید نام برده است.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین اخبار بیروت به روایت خبرنگار اعزامی به لبنان
@Farsna