امام صادق (عليه السلام) مىفرمايد:
الْحُزْنُ مِنْ شِعارِ الْعارِفينَ لِكَثْرَةِ وارِداتِ الْغَيْبِ عَلى سَرائِرِهِمْ وَ طُولِ مُباهاتِهِمْ تَحْتَ تَسَتُّرِ الْكِبْرياءِ ...
وَ لَوْ حُجِبَ الْحُزْنُ عَنْ قُلُوبِ الْعارِفينَ ساعَةً لَاسْتَغاثُوا وَلَوْ وُضِعَ فِى قُلُوبِ غَيْرِهِم لَاسْتَنْكَروهُ.
اندوه، جامه زيرين عارفان است به سبب افزونى الهامات غيبى بر درونشان و افتخار بسيارشان كه در پوشش كبريا هستند...
اگر اندوه لحظهاى از دلهاى عارفان كنار رود، ناله از سويدا برآرند و اگر در دلهاى ديگران نهاده شود آن را خوش ندارند
امام باقر (عليه السلام) مىفرمايد: در كتاب حضرت على (عليه السلام) خواندم كه:
مؤمن بامدادان و شامگاه را به اندوه مىگذراند و جز اين به صلاح او نيست.
💠@farzandanealame
🥀امیری حسین و نعم الامیر 🥀:حسین علیه السلام ،فرمانده من است و او برترین فرماندهان و امیران است .
این عبارت زیباترین وعاشقانه ترین جمله زیبا بود برای من ،پس حسین جان! با نگاهی ولایی مرا هم همچون زهیر سرباز و فدایی خود ساز.
💠@farzandanealame
🔰وظیفه شناسی یکی از مولفه های مهم زندگیست، به این معنا که اعضای خانواده وظایف خود را بشناسند و به آن ها عمل کنند.
🔸مهربانی و خوش خلقی و محبت به همسر و فرزندان یکی از وظایفی است که مرد خانه در قبال ایشان باید انجام دهد تا زندگی به سوی آرامش حرکت کند.
🔸از دیدگاه اسلام شوهر نمونه کسی است که به خانواده خود سخت نمی گیرد و آن ها را در آرامش و راحتی قرار می دهد، البته این سهل گیری در چارچوب شرع مقدس و مرزهای احکام اسلامی قرار دارد.
💠@farzandanealame
صحیفه ی سجادیه دعای مشتاقان
معبودم، هرچند در آمدن بهسویت توشهام اندک است ولی، گمانم بر توکل به تو همواره نیکو است و هرچند گناهم مرا از عذاب تو به هراس افکنده، ولی چشم امیدم ایمنی از انتقامت را به من خبر میدهد و هرچند نافرمانیام مرا در معرض عذابت قرار داده، ولی حُسن اعتمادم مرا به پاداشت آگاهی میدهد و هرچند بیخبری مرا از آمادگی برای دیدارت به خواب غفلت انداخته، ولی آشنایی به مهماننوازی و عطاهایت مرا بیدار کرده است و اگر زیادهروی در گناه و سرکشی، میان من و تو را تیره ساخته ولی مژده آمرزش و خشنودیات با من انس گرفته است
💠@farzandanealame
☘🍁☘🍁☘🍁
🍂🍃🍂🍃
🌿🌱
🌼
🌸 زندگینامه ی حضرت علامه حسن زاده از زبان خود ایشان #زندگینامه_بخش_سیزدهم
🌟 لباس روحانیت
پس از خواندن کتابهایی از لمعه و بخشهایی از قوانین و امتحان این دو در نزد آقایان علمای آملی ، در سن بیست و یک سالگی ، به فرمان استادمان آیت الله محمد غروی رضوان الله تعالی علیه ، که بزرگ شهر بود ، لباس روحانیت پوشیدم . البته به همراه ما بعضی دیگر از آقایان هم لباسشان را عوض کردند که فردایش از طرف ایشان مورد عتاب قرار گرفتند که چرا عجله کردید ؟ چه می خواهید از تغییر لباس ؟
غرض آنکه حریم روحانیت محفوظ بود و کسی که امتحان نداده بود ، از پوشیدن لباس طلبگی محروم می ماند . یعنی به ما می گفتند که شما باید به مرحله ای برسید که بتوانید یک لمعه و شرایع را باز کنید و چهار مسئله از رساله عملیه به مردم بگویید .
🌟 مهاجرت به تهران
در روز چهارشنبه اول شهریور سال 1329 شمسی برابر با نهم ذی القعده سال 1369 قمری به تهران مهاجرت کردم .
پس از سختی های زیاد پروردگارم مرا در مدرسه حاج ابوالفتاح واقع در آخر خیابان ری تهران ماوی داد . به اسم فتح ، تفعل به خیر زدم :
همیشه تشنه نهر آب بیند
گرسنه نان سنگک خواب بیند
گویا به این اسم ، آرزوی فتوحات رب فاتحم را داشتم
در این مدرسه ، لمعه و قوانین و درسهای دیگر را می گفتند که اساتیدش آن پختگی علمی آقایان شهرمان را نداشتند و به همین جهت پشیمان شدم که اصلا چرا از آمل به در آمدم .
🔹 ادامه دارد ...
💠@farzandanealame
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گره های زندگی را چگونه باز کنیم
💠@farzandanealame