♦️♦️♦️♦️♦️
⭕تفاوت هوش هیجانی و هوش شناختی را می دانید؟
🔰هوش هیجانی یا EQ چیست؟
✅ هوش هیجانی “توانایی استدلال معتبر درباره احساسات و استفاده از احساسات برای تقویت فکر” است. EQ به توانایی فرد در درک ، کنترل ، ارزیابی و ابراز احساسات اشاره دارد.
✅ افراد با EQ بالا می توانند احساسات را مدیریت کنند، از احساسات خود برای تسهیل تفکر، درک معانی احساسی و درک دقیق احساسات دیگران استفاده کنند. EQ تا حدودی توسط نحوه ارتباط فرد با دیگران و حفظ کنترل عاطفی تعیین می شود.
ادامه دارد...
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat
♦️♦️♦️♦️♦️
⭕️هوش شناختی یا IQ چیست ؟
✅ضریب هوشی مستقیما به کارهای فکری مانند توانایی یادگیری و همچنین درک و کاربرد اطلاعات در مجموعه مهارت ها مربوط می شود. ضریب هوشی استدلال منطقی ، درک کلمات و مهارت های ریاضی را پوشش می دهد.
⭕تفاوت EQ با IQ :
✅هوش هیجانی یا ضریب عاطفی (EQ) به عنوان توانایی فرد در شناسایی، ارزیابی، کنترل و بیان احساسات تعریف می شود.
✳️افراد با EQ بالا معمولا به دلیل توانایی درک ، همدلی و ارتباط با افراد اطراف، رهبران و بازیکنان تیم بزرگی می شوند. ضریب هوشی یا IQ نمره ای برای ارزیابی هوش فرد با استفاده از آزمون های استانداردی که طراحی شده است، می باشد.
ادامه دارد....
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat
♦️♦️♦️♦️♦️
⭕️افرادی که هوش هیجانی بالایی دارند، دارای مهارت خودآگاهی بالایی بوده و از احساسات و حالات خود و دیگران آگاهی مناسبی داشته و برخوردها و رفتارهای خود را بر این اساس تنظیم می نمایند. از این رو در روابط اجتماعی، هوش هیجانی که لازمه موفقیت در کسب و کار و محیط های کاری است، بشدت به کمک افراد می آید.
#هوش
ضریب هوشی برای تعیین توانایی های تحصیلی و شناسایی افراد با هوش خارج از برنامه یا چالش های ذهنی استفاده می شود. EQ شاخص بهتری برای موفقیت در محل کار است و برای شناسایی رهبران، بازیکنان تیم خوب و افرادی که بهترین کار را دارند به کار می رود.
✅افرادی که از هوش هیجانی بالایی بهره مندند، در محیطهای کاری، بسیار پربازده عمل میکنند. آنها رهبران موفقی هستند، همچنین افرادی صادق و با روابط اجتماعی بالا میباشند. به همین خاطر از نظر دیگران دوست داشتنی تر هستند و در کارهای تیمی بهتر عمل میکنند.
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat
✅✅✅✅✅✅
✅افسردگی کودکان
🔰 #افسردگی در گذشته به عنوان اختلال دوران بزرگسالی تلقی می شد و باور بر آن بود که کودکان به لحاظ رشدی آنقدر بالغ نیستند که #افسرده شوند اما با رسیدن به دوره نوجوانی، مشکلات و نوسانات خلقی بخشی طبیعی از رشد تلقی می شد .
🌀 #ملانی_کلاین احتمالا نخستین کسی بود که این ایده را مطرح ساخت که افسردگی می تواند از دوران نوزادی وجود داشته باشد. او معتقد بود که نوزادان در 8 ماهگی یک دوره طبیعی افسردگی را پشت سر می گذارند و این امر به دلیل وجود تکانه های پرخاشگرانه نسبت به والدین است.
🌀 نخستین مشاهدات #خلق_افسرده میان نوزادان به اواسط دهه 1940 باز می گردد که #رنه_اشپیتز
کناره گیری، بی تفاوتی عاطفی ، خلق افسرده و شکست رشدی را در نوزادان پرورشگاهی گزارش داد. او این نشانگان را حاصل جدایی از والدین دانست و آن را
افسردگی اتکایی نامید .
ادامه دارد... #روانشناسی
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat
✅✅✅✅✅
🔻🔺عوامل خطرزایی که پیش آگهی وجود خطر #افسردگی_در_کودک را دارند عبارت است از داشتن خلق و خوی دشوار از بدو تولد، سابقه وجود اختلال در خانواده، جنسیت مونث و عوامل محیطی شامل تجارب متعدد ناخوشایند دوران کودکی مثل زندگی در فقر، اعتیاد و جدایی والدین، آزاردیدگی درون خانواده و شیوه های نامناسب فرزندپروری ، #افسردگی_مادر در دوران بارداری و #افسردگی_پس_از_زایمان .
💎 #درمان_افسردگی_کودکان
✅رویکردهای مبتنی بر رابطه و درمان های شناختی رفتاری بیشترین توفیق را دارند.
✅#بازی_درمانی_کودک_محور و #بازی_درمانی_شناختی_رفتاری نیز از جمله درمان های موثر در افسردگی کودکان هستند.
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat