✅✅✅✅✅✅✅
#فرزندپروری
1.#فنون بهبود ارتباط والد و کودک (#تعامل مثبت)
الف.زمان باکیفیت (#بازی) و اصول آن
این تکنیک همیشه قبل از تنبیه و استفاده از تکنیکهای کاهش رفتارهای نامطلوب کودک اجرا میشود و جنبه مقدمهای برای آنها دارند یعنی تا این تکنیکها بهخوبی اجرا نشود، والدین در اجرای تکنیکهای تنبیه ای با شکست مواجه میشوند.
در این تکنیک به کودکان اجازه داده میشود از طریق گفتار نمادین و ایمن، احساسات خود را بهطور کامل ابراز کنند و والدین باید بدانند در این تکنیک، رفتار کودکان معنادار است لذا خود «بازی» از اینکه والدین معانی بنیادین را درک کنند یا نه، مهمتر است.
حضرت علي علیهالسلام ميفرمايند: «هر کس کودکي دارد با او کودکي کند با او بازي کند.» ايشان يکي از نيازهاي اساسي دوران کودکي را بازي معرفي ميکنند.
شيبه ميگويد: امام حسن مجتبي در آغوش پيامبر بود. پيامبر ايشان را از آغوش پايين آورد و مشغول نماز شد. در نماز سجده ايشان طول کشيد. من سر از سجده برداشتم و ديدم امام حسن روي شانه رسول خدا است. وقتي سلام نماز داده شد مردم به رسول خدا گفتند ما تاکنون نديده بوديم شما سجده نماز را اینقدر طول دهيد. گويا بر شما وحي نازلشده بود. ايشان فرمودند: نه بر من وحي نازل نشد. اما فرزندم مرا مرکب خود قرار داده بود و من دوست نداشتم عجله کنم تا اینکه او نيازش برآورده شود. #جدول
ادامه دارد...
#کانال_فرزندپروری_مثبت 👇👇
@farzandparvari_mosbat
فرزندپروری مثبت استاد شهیدی
✅✅✅✅✅✅✅ #فرزندپروری به توفیق الهی، مباحث فرزندپروری کودکان زیر 12 سال را در این کانال شروع کردیم.
با سلام خدمت همه اعضای محترم کانال فرزندپروری مثبت
در ادامه مباحث #فرزندپروری
مبحث ششم از موارد مذکور به تدریج در کانال بارگذاری خواهد شد.
از اینکه با ما هستید و کانال خودتان را پیگیری می کنید متشکریم.
💥توصیههای مهم دیروز #امام_خامنه_ای در حرم مطهر #امام_خمینی {رحمتاللهعلیه}
#نشر_حداکثری
#کانال_فرزندپروری_مثبت
┏━━━🍃🍂━━━┓
http://eitaa.com/joinchat/2963668994C3beed48182
┗━━━🍂🍃━━━┛
فرزندپروری مثبت استاد شهیدی
با سلام خدمت همه اعضای محترم کانال فرزندپروری مثبت در ادامه مباحث #فرزندپروری مبحث ششم از موارد مذ
✅✅✅✅✅✅✅
#فرزندپروری
1.#فنون بهبود ارتباط والد و کودک ( #تعامل مثبت)
الف.زمان باکیفیت ( #بازی) و اصول آن
والدين و مربيان دنبال اين نباشند که کودک را وارد دنياي بزرگسالی کنند بلکه خود تبديل به کودک شده و وارد دنياي کودکان ميشوند. در جهان کودکان اين کودکان هستند که مديريت ميکنند.
يک قانون بسيار مهم در بازي کودکان اين است که کودک بايد معمار بازي باشد. يعني اين کودک باشد که بازي را مديريت، رهبري و طراحي کند. همان کاري که در بازي با عروسک، بازي با شن و ماسه و در بازي با حيوانات پلاستيکي انجام ميدهد. متأسفانه در بسياري از بازيهاي رايانهاي کودک کمترين نقش را در ايجاد خلاقيت و تأثیرگذاری دارد. او بيشتر شبيه يک تماشاچي است تا يک بازيگر. در يک بازي خوب اين کودک است که تعيين ميکند چگونه بازي کند.
کودک در يک بازي بايد مدير باشد و اگر بزرگسالان خواستند با کودکان بازي کنند آنها بايد در خدمت کودکان قرار گيرند. آنها بايد تبديل به اسباببازی شوند.
اين کودک است که بايد تشخيص دهد با يک وسيله چگونه ميتواند بازي کند. بازي با اين پرسش که من با اين شيء ميتوانم چکار کنم، هدايت ميشود.
#جدول
ادامه دارد...
#کانال_فرزندپروری_مثبت 👇👇
@farzandparvari_mosbat
✅✅✅✅✅✅✅
#فرزندپروری
1.#فنون بهبود ارتباط والد و کودک (#تعامل مثبت)
الف.زمان باکیفیت (#بازی) و اصول آن
ديويي ميگويد: زندگي کودک بازي است کودک هر چه بيشتر بازي ميکند زندگياش کاملتر و يادگيري او بيشتر ميشود.
بازی، برای کودک فرصتی گرانبها و امکانی برای رشد در جهت اجتماعی، فیزیکی، شناختی، عاطفی و اخلاقی است و روشی است که کودک به مدد آن میتواند اعضای بدن خود و دنیای پیرامونش را بهتر بشناسد. پس باید بازی را کار و شغل کودک و بهتر است بگوییم دنیای کودک بدانیم پس با دنیای کودک بازی نکنیم چراکه از طریق آن، مهارتها و ویژگیهای کلیدی از قبیل استقلال، خلاقیت، کنجکاوی و حل مسئله را تمرین میکند و برای زندگی کارآزموده میشود.
زمان باکیفیت کنار کودکان(بازی) دارای اصولی است که در ادامه بهتفصیل، توضیح داده خواهد شد.#جدول
ادامه دارد...
#کانال_فرزندپروری_مثبت 👇👇
@farzandparvari_mosbat
✅✅✅✅✅✅✅
#فرزندپروری
1.#فنون بهبود ارتباط والد و کودک (#تعامل مثبت)
الف. اصول زمان باکیفیت (#بازی)
1) #مدتزمانی_کوتاه
لزومی ندارد یکزمان ثابتی در روز را برای این کار مشخص کنید اما اگر والد و کودک یکزمان ثابتی که هر دو بهراحتی میتوانند در تمام این نیم ساعت کنار هم باشد، داشته باشند همان زمان مناسبتر است.
اما بهترین زمانها آن مواقعی است که کودک خودش از شما میخواهد با او بازی کنید و اگر او نخواست، شما یکزمان کوتاه حدود نیم ساعت را برایش مشخص کنید و بگویید مثلاً تا فلان ساعت و یا تا زمانی که زنگ ساعت به صدا دربیاید(ساعت را برای نیم ساعت تنظیم کنید تا اخطار تمام شدن نیم ساعت را اعلام کند) با تو بازی میکنم و مانند یک گزارشگر تمام شدن زمان بازی را به کودک یادآوری کنید و درنهایت با قاطعیتی همراه با صمیمیت و محبت (البته زمینه آن از قبل فراهم شود و یادآوری بشود) در موعد مقرر بازی را تمام کنید و به کارهای خودتان بپردازید و نگران گریهها و بیتابیهای کودکتان نباشید بالاخره یاد میگیرد که شما اینگونه رفتار میکنید و با شما در دفعات بعد کنار میآید و بهمرور این گریه و زاری او برای بیشتر بازی کردنش کاهش پیدا میکند.
اما حتماً بازی و فعالیتی انتخاب شود که در نیم ساعت به اتمام برسد و اگر دو زمان 15 دقیقهای با او بازی میکنید، فعالیتی را انتخاب کنید که در این مدت تمام شود تا مجبور نباشید وسط بازی، کودک را رها کنید یا بیشتر از زمان معینشده با او بازی کنید.#جدول
ادامه دارد...
#فرزندپروری_مثبت 👇👇
@farzandparvari_mosbat