17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انیمیشن کودکانه درباره امام کاظم(ع)
@farzandparvarimosbat
✅️ #تربیت_دینی
🔸موثرترین راه برای علاقمند کردن بچه ها به #نماز و #حجاب در تربیت دینی ،
"ایجاد #احساس مثبت تا قبل از سن #بلوغ " است.
🔸بچه ها تا قبل از نوجوانی ، درک انتزاعی ندارند و منطق و توضیحات فلسفی عمیق را درک نمیکنند؛ آنچه اشتیاق همراهی را در آنها ایجاد میکند، احساس مثبتی است که درک کرده اند.
🔸برای اینکه موضوعی در شخصیت بچه ها نهادینه شود ، باید روی ۳ بخش کار کنیم:
🔹افکار و باور ها
🔹رفتارها
🔹احساسات
🔸اگر والدین خودشان الگوی رفتاری مناسبی باشند، والگوهای رفتاری صحیح را در فضاهای مذهبی به کودک ارائه کنند و کودک را این فضا ها با خود همراه کنند
🔸اگر حواسشان به احساس بچه ها باشد تا همیشه با یاد نماز و حجاب، به یاد خاطرات خوب و دلنشین،شرکت مسجد با دوستان، احساس بزرگ منشی، احترام، لبخند والدین و تشویق بیفتند
🔸اگر والدین در بُعد افکار و باور ها، ارزش هارا در قالب قصه و داستان و رعایت آداب در مراسم ها، همراه با حس خوب به کودک آموخته باشند
✅آنگاه شخصیت کودک، شخصیتی سالم با تربیت دینی خواهد شد و او فعالانه اعمالش را درونی خواهد کرد.
#تربیت_دینی
@farzandparvarimosbat
🔸اقتدار در #تربیت به چه معناست؟
"وجود قاطعیت همراه با صمیمیت"
🌱صمیمت، رابطه عاطفی تقویت شده و اعلام حمایت، باعث دلگرمی و افزایش امنیتروانی فرزندان میشود. در این حالت، بچه ها اطمینان دارند که والدین پاسخگوی آنها هستند و حمایت شان میکنند.
🌱قاطعیت را با خشونت اشتباه نگیریم؛ ددر قاطعیت هیچگونه خشونتی وجود ندارد بلکه به معنای پایبند بودن والدین به اصول تعيين شده و تغییر ندادن حرفشان است.
@farzandparvarimosbat
🌱کارهای کودک درسه محدوده است
🌼محدوده سبز:
کارهای خوب کودک
🌼محدوده زرد: کارهای نه خوب و نه بد
که اشتباهات کودک درحوزه مهارت رانیزشامل میشود که چون مهارت کافی ندارد ، اشکالی ندارد و باید آزمون و خطا کند تا یادبگیرد.
🌼محدوده قرمز که آسيب زدن به خود يا ديگران يا تجاوز به حقوق ديگران است .
🌱ولی متاسفانه اکثر #تنبیه های والدین برای کارهای محدوده زرد کودکان است، کارهای اشتباه بی خطر.
✅به کارهای بد اما بی خطر کودکتان تاحد امکان بی اعتنایی کنید و به جایش به او کار خوب بیاموزید
@farzandparvarimosbat
🌷راهکار هایی برای جلوگیری از #ناسزاگویی در کودکان:
🌷والدین به عنوان الگوهای مهم و اصلی زندگی کودک، باید به طور کلی ناسزاگویی را ترک کنند همچنین به کودک توضیح دهند که رفتار قبلی آن ها صحیح نبوده است.
🌷کنترل محیط و تعاملات کودک بسیار حائز اهمیت است باید با دور کردن کودک از محیط های ناسالم، دوستان و رفت و آمدهای مناسبی را نیز جایگزین کرد.
مناسب تر است که والدین به طور ویژه از ۲سالگی یعنی زمانی که کودک تقلید کلامی رو به پیشرفتی را نشان می دهد به این نکته توجه داشته باشند.
🌷والدین با دقت بیشتری کارتون ها، فیلم ها و بازی های رایانه ای را برای کودکانشان انتخاب کنند.
🌷روش های سختگیرانه والدین، رفتارهای پرخاشگرانه به خصوص ناسزاگویی کودک را افزایش می دهد، تغییر شیوه های تعامل با کودک از تثبیت این رفتار جلوگیری می کند.
🌷در مقابل فحاشی کودک هیچ گونه واکنشی نشان ندهید و کاملا حرکات او را نادیده بگیرید تا حس کنترل کردن دیگران در او تقویت نشود.
🌷با شنیدن حرف های زشت کودک ( حتی اگر بامزه صحبت میکند) نخندید و از او نخواهید تکرار کند، بلکه با او صحبت کنید و برایش توضیح دهید هر روزی که حرف های ناپسند نزند یا درمهمانی ها این رفتار را نداشته باشد پاداش خواهد گرفت.
🌷باید در پی ایجاد کردن موقعیت هایی باشید که کودک احساس نشاط و دوست داشتنی بودن را تجربه کند. از اضطراب او بکاهید.
@farzandparvarimosbat
🌼یک اتفاق و دو برخورد
🔸واکنش ما نسبت به رفتار بچهها شاید در نگاه اول پیش پا افتاده به نظر بیاد اما نکته اینجاست که همین برخوردهای به ظاهر ساده در طولانی مدت میتونه اثرات عمیقی روی اونها بذاره
🔸یادمون باشه؛همیشه بین احساس و رفتار بچه ها تمایز قائل بشیم
بچه ها باید بدونند با وجود اینکه گاهی "رفتارشان" نادرست و مورد پذیرش نیست، اما "احساس" شان همیشه برای پدرومادر پذیرفتنی است. و انها به احساسش گوش میدهند و بداند با ابراز احساس خود، هرگز طرد نمیشوند.
🌼حواسمون به #امنیتروانی بچه هامون باشه!
@farzandparvarimosbat
🌹بهترين تکنیک در مقابل #قشقرق كودكان
بهترين تکنیک ناديده گرفتن اين موارد است، زمانيكه كودك قشقرق به راه می اندازد، بايد رفتار او را ناديده بگيريم، هر گونه توجه ما به اين رفتار، به معنی تقويت آن است. رفتاری كه پاداش نگيرد، خاموش خواهد شد.
🌹فراموش نكنيد كه بايد صبور باشيد و بتوانيد در مقابل داد و فرياد كودك آرامش خود را حفظ كنيد و برخورد پرخاشگرانه نداشته باشید.
یعنی خشم را در صورت و يا در رفتار خود نشان ندهيد چراکه این خودش نوعی #توجه به رفتار کودک است.
🌹انتظار یک انفجار را داشته باشید!
مقاوم باشيد و از خودتان ضعف نشان ندهيد و تسليم نشويد.
دفعات اول احتمالا كودک مدت زمان بيشتری قشقرق به پا می كند، تا تمام توانش را بگذارد و شما را وادار به تسليم كند. اما رفته رفته زمانی كه كودک متوجه شود كه شما مصمم هستيد و داد و فريادش نظر شما را تغيير نمی دهد، و نمیتواند به زور دیگران را وادار بهکاری کند، از مدت زمان آن كاسته خواهد شد.
🌹نکته مهم:
حتما بعد از ارام شدن کودک و در پیش گرفتن رفتار سالم، به او توجه کنید و درمورد خواسته اش بااو مذاکره کنید تا بداند وقتی میتواند #توجه دریافت کند و پاسخ بگیرد که از طریق رفتار سالم اقدام کند.
@farzandparvarimosbat