تفاوت #تبلیغ_زودهنگام با معرفی!
#انتخابات_98
🔹یک عده از فردای انتخابات، برای انتخابات بعد برنامه ریزی میکنند، اصلاً هم برایشان مهم نیست طرفی که رای آورد موفق میشود یا نمیشود! تازه با این کار به نوعی آرزو میکنند که شخصی که رای آورده موفق نشود تا مردم در انتخابات بعدی به آنان رجوع کنند!
🔸عده دیگری هم از این طرف افتادند و فکر میکنند اگر کسی از ۷،۸ ماه قبل از انتخابات حضورش را در میادین و مراسمات و خانههای مردم پررنگ کرد پس دارد تبلیغ زودهنگام میکند و معتقدند همان یک ماه آخر و ۱۰ روز تبلیغات کافی است!
🔹واقعیتها را باید دید. مردم باید کاندیداها را بشناسند، با آنها بنشینند و جلسه بگیرند، پرسش و پاسخ داشته باشند، راجع آنها تحقیق کنند. لذا فرصت یک ماه یا ۱۰ روز تبلیغات بهیچوجه کافی نیست. از طرفی شرکت در جلسات و حضور در رسانهها و مراسمات محلی و ملی و مذهبی مصداق تبلیغ زودهنگام نیست. بلکه عموماً راهاندازی کارناوال تبلیغاتی بصورت چندین ماشین و نشر پوستر و بنر و ... به لحاظ قانونی ممنوعیت دارد.
🔸مردم نیاز دارند نامزدها را بشناسند؛ باید نامزدها از چندین ماه قبل بین مردم حاضر شوند، در جلسات و نشستها حضور فعال داشته باشند. البته اصلاح قانون انتخابات برای این مهم(یعنی آشنایی و شناخت مردم از نامزدها) به یک آرزوی دست نیافتنی تبدیل شده! یکی از اولویتهای مجلس آتی باید طراحی اینچنین مکانیزمی باشد.
#داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔴 بهشت را به بها میدهند، نه بهانه...
در اینکه دولت جناب روحانی هیچگونه دستاوردی برای ارائه ندارد و نمایندگان مجلس نیز با کمکاریشان در #نظارت بر عملکرد این دولت بنحوی در ایجاد وضعیت فعلی #شریک_جرم محسوب میشوند، هیچ شکی نیست اما همانطورکه در انتخابات سال ۹۶ #نه_به_روحانی کافی نبود، امروز نیز صرفاً #نه_به_وضع_موجود کافی نیست؛ بنظر میرسد "جریان انقلابی" باید از همین امروز به دنبال لیست کردنِ وعدهها و ارائهی راهکارهایش باشد و به مردم نیز #قول بدهد که ضمنِ گزارش مداوم به آنها، هر یک را در چه بازهی زمانی به سرانجام خواهد رساند وگرنه دوباره باید منتظر بود تا شبِ انتخابات عدهای با #رقیب_هراسی، توسل به انواع #فریب و وعدههای الکی و احیاناً رونمایی از یک بستهی پیشنهادی خارجیِ پوچ به مجلس راه یابند و "در" باز هم بر همین پاشنهی فعلی بچرخد!!
مهدی قاسم زاده
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
بازی جدید برخی اکانتها و وبلاگهای مرتبط با تجزیهطلبان: با انتشار عکسهایی ادّعا میکنند معترضینی اند که امنیتیها کشته و به رودخانه انداختهاند.
مثلا از این عکس
عکس بالا_چپ متعلّق به۲۰۱۶ است
عکس پایین-چپ هم۲۰۱۶ و فردی بنام فاضل عساکره
بقیه عکسها و فیلم ها هم با جستجویی ساده بیربطیشان به این ادّعا مشخص میشود.
ماجرا چیست؟ میخواهند با خلق داستانهای جدید و جعلی به تنش روانی و اجتماعی تداوم ببخشند.
💬 farshad
#بدون_توقف
#سواد_رسانه_ای
#شایعات
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔻چرا کشور ظرفیت استعفا یا استیضاح رییس جمهور را ندارد!
🔸اول اینکه در آستانهی انتخابات مجلس هستیم و نمایندگان در این چند ماههی باقیمانده اگر بخواهند، که نمیخواهند، صلاح نیست وارد فاز استیضاح شوند. بالاخره اگر رییس جمهور استیضاح شود باید به فکر پس از استیضاح نیز بود. وقتی در یک نظرسنجی مشخص گردید ۷۷ درصد مردم از نمایندگان شهرشان ناراضی اند معلوم میشود مجلس آینده دستخوش تغییرات زیادی میشود و ممکن است مجلس استیضاح کننده با مجلسِ پس از استیضاح تفاوت بسیار داشته باشد هرچند این امر از نظر قانونی مشکلی ندارد ولی عرف اداری این موضوع را نمیپسندد.
🔸دوم اینکه وضعیت ناآرامی های منطقه به گونه ای است که با هر جرقهای ممکن است کشور وارد فاز آشوب و ناآرامی شود. قطعا استعفای روحانی(که حتما با ژست طلبکارانه خواهد بود) و یا استیضاح او ( که باز با واکنش روحانی روبرو خواهد شد) میتواند این جرقه را ایجاد کند.
🔹سوم اینکه مشی ولی فقیه همیشه بر حمایت از دولت ها بوده است هرچند به آنها رای نداده باشند و حتی در برخی حوزه ها اختلاف دیدگاه عمیق داشته باشند. امام فرموده بود که به بنی صدر رای نداده بودند ولی تا خیانت او برای مجلس محرز نشد دست از حمایتش بر نداشت. اختلاف مقام معظم رهبری با دولت های خاتمی و برهه های از دولت احمدی نژاد و اختلاف دیدگاه های ایشان با دولت روحانی چیزی نیست که پنهان باشد. ولی رهبری عزیز همیشه از دولتها و از انتخاب مردم حمایت کردند تا دورهی قانونی آنها به پایان برسد. خوب به وضعیت عراق توجه کنید. آنجا نخست وزیر استعفا داد ولی دیدیم خشونت کمتر که نشد بیشتر هم شد و پیکر بی جان نوجوان ۱۶ ساله به دار آویخته شد و ناآرامی ها کاهش نیافت. حمایت های رهبری از دولت ها از عوامل اصلی حفظ امنیت کشور بوده است.
امید حاجی زاده
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#صحنه_نبرد
🔸️همیشه این را گفتهام؛ بارها و بارها. علت این است که من صحنه را میبینم؛ چه بکنم اگر کسی نمیبیند؟! چه کار کند انسان؟! من دارم میبینم صحنه را، میبینم تجهیز را، میبینم صفآرائیها را، میبینم دهانهای با حقد و غضب گشوده شده و دندانهای با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب و علیه امام و علیه همهی این آرمانها و علیه همهی آن کسانی که به این حرکت دل بستهاند را؛ اینها را انسان دارد میبیند، #خب چه کار کند؟ این تمام نشده. چون تمام نشده، همه وظیفه داریم. وظیفهی مجموعهی فرهنگی و ادبی و هنری هم وظیفهی مشخصی است: بلاغ، تبیین؛ بگوئید، خوب بگوئید. من همیشه تکیه بر این میکنم: بایستی قالب را خوب انتخاب کنید و هنر را بایستی تمام عیار توی میدان بیاورید؛ نباید کم گذاشت، تا اثر خودش را بکند....
#مقام_معظم_رهبری
پ.ن: یعنی #عزیز_دلمون باید بارها و بارها بگوید؟!!! و ما همچنان در خواب باشیم؟؟!!!!
#بصیرت
#ولایتمداری
#جنگ_رسانه_ای
#سیداحمدرضوی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
توکیو خبری نبود؛ نقطه پایان بر میانجی بازی
🔹استیون منوچین وزیر خزانهداری آمریکا امروز گفت "تحریم ها و مجازاتهای اقتصادی علیه ایران را فقط هنگامی بر می داریم که ایران #شرطهای_اصلی_واشنگتن را بپذیرد". این چندمین بار است که رویا پردازی مذاکره، به سبک آمریکایی لایک (👍) می خورد!
♦️آیا از این اظهارات، کمترین نشانه ای مبنی بر تنازل آمریکا از بدعهدی و زیاده خواهی اش بر می آید؟ آنها صراحتا می گویند ایران باید ابطال برجام را -با همه خسارت هایش- بپذیرد و به توافق هسته ای جدید با محدودیت های بیشتر راضی شود، برنامه موشکی خود را متوقف (در واقع واگذار) کند و اقتدار و امنیت منطقه ای اش را به دست خود از بین ببرد. و این البته، آغاز باج خواهی هاست و نه پایان آن.
🔹توانمندی موشکی و نفوذ منطقه ای، سرمایه ای نیست که پس از واگذاری و مشاهده عهدشکنی مجدد آمریکا، بتوان به سادگی احیا کرد. و چون تحریم ها دست خود آمریکاست، توافقی غیر از برجام هم دارای کمترین تضمین نیست. تنها راه مهار تحریم ها، قدرتمند شدن و بی اثر کردن آنهاست.
♦️اظهارات امروز مقام آمریکایی ثابت کرد ادعای میانجیگری ژاپن در سفر روحانی به توکیو، فریب و سرابی بیش نیست. آمریکا فقط تسلیم می خواهد و حاضر نیست حربه اقتصادی را به هیچ قیمت کنار بگذارد. شیطان بزرگ صراحتا دشمنی می کند. اگر ما خود و مردم خویش را نفریبیم، او نمی تواند.
🔹با عنایت به موضع صریح مقام آمریکایی، سنگین تر این است که آقای روحانی سفر به توکیو به امید میانجیگری دولت ژاپن را متوقف کند.
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
آغاز شناسایی #پولهای_کثیف
طبق ابلاغیه بانک مرکزی؛ از این پس هرگونه جابهجایی پولهای مشکوک ناشی از رشوه، پورسانتها و درآمدهایی که منشأ آن شفاف نباشد، رصد و توقیف خواهد شد
با اجرایی شدن این آییننامه 158مادهای، همه دستگاههای دولتی و قضایی وظیفه دارند تمام فعالیتهای اقتصادی،پولی و مالی شهروندان را برای رفع شائبه پولشویی زیر ذرهبین قرار دهند.
قرار است تمام نقل و انتقالات الکترونیک بانکی رصد شود؛ بنابراین ممکن است در آینده، زمان تسویه مبادلات الکترونیک پولهای کلان در شبکه بانکی با تأخیر چندساعته و حتی چندروزه صورت پذیرد.
سازمان ثبت احوال از این پس اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی ایرانی را بهصورت آنلاین در اختیار دستگاههای اجرایی قرار میدهد.
وزارت صنعت با همکاری بانک مرکزی موظف است امکان ثبت سیستمی معاملات طلا، فلزات و سنگهای گرانقیمت و عتیقهها را از طریق سامانه جامع تجارت فراهم سازد؛ این موضوع شامل معاملات خودرو هم خواهد شد.
تمام وزارتخانهها، نیروی انتظامی، پزشکی قانونی، ثبت احوال، ثبت اسناد و املاک، مناطق آزاد و سایر دستگاههای اجرایی باید تا 6ماه آینده اطلاعات لازم را بهصورت آنلاین در اختیار وزارت اطلاعات قرار دهند.
در آینده نزدیک همه مالکان اموال غیرمنقول دارای اسناد غیررسمی، باید اسناد مثبته دال بر معاملات خود را در سامانه مکانمحور ثبت معاملات املاک و مستغلات بارگذاری کنند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
موج سوم براندازی
ساموئل هانتينگتون (Samuel P Huntington) مبدع نظریه «برخورد تمدنها» (The Clash of Civilizations) است که سوابقی چون هماهنگ كننده امنيتی شورای امنيت ملی در كاخ سفيد، عضو كميسيون تدوين سياستهای دراز مدت استراتژیک آمريكا و عضو كميسيون حفاظت از اسناد سری این کشور را در کارنامه داشت.
وی در کتاب «موج سوم: ترويج دمكراسی در پايان قرن بيستم» (The Third Wave: Democratization in the late twentieth century) ضمن بررسی وضعیت ایران، راهبردهای موازی «استحاله» و «براندازی» را ترسیم و توصیه میکند که به گواه ماوقع، منطبق بر عملکرد جریان نفوذ در کشور بوده است.
ضرورت شناخت ماهیت فتنههای گذشته و آینده، نگارنده را بر آن داشت تا توصیههای هانتیگتون برای «براندازی» را مختصرا ارائه نماید:
۱. مراقب عدم مشروعيت يا مشروعيت سست و آشفته رژيم اقتدارگرا باش. اين يكی از نقاط بسيار آسيب پذير است. رژيم را در مسائلی كه مورد توجه عام است مانند «فساد» و «خشونت» مورد حمله قرار بده. هنگامی كه در كارهايش لغزش و سستی روی داد که «بايد» هم چنين بشود، در آن حال مهمترين اهرم فشار برای فروكشيدن آن از سرير قدرت، بزرگ كردن و نماياندن عدم مشروعيت آن خواهد بود.
۲. فرمانروايان اقتدارگرا هم مانند حاكمان دمكراتیک، با گذشت زمان، از حاميان پيشين خود فاصله میگيرند و جدا میشوند. كوشا باش كه به خصوص سران مخالف، كارشناسان طبقه متوسط، پيشوايان دينی و رهبران احزاب سياسی را كه چه بسا اغلب آنها در ايجاد نظام اقتدارگرا دست داشتند، به سوی خود جلب كنی. گروه مخالفان هر قدر «محترمتر» و «مسئولتر» به چشم بيايند، گردآوری حاميان آسانتر خواهد بود.
۳. فرماندهان نظامی را آماده و با خود همراه كن. در آخرين مرحله، بقا و فنای رژيم به اين بستگی دارد كه آنها از رژيم حمايت كنند يا نه.
۴. عدم خشونت را تبليغ، ولی خود خشن عمل كن.
۵. از هر فرصتی برای نشان دادن مخالفت با رژيم استفاده كن از جمله با شركت در انتخابات عمومی كه رژيم به راه انداخته است [البته هانتينگتون توضيح میدهد كه گاهی اوقات تحريم انتخابات اثر به مراتب بيشتری خواهد داشت، به خصوص برای حكومتهايی كه شركت مردم در انتخابات را نشانهی مقبوليت و مشروعيت خود میدانند].
۶. با رسانههای جهان، سازمانهای حقوق بشر خارجی و تشكيلات فرامليتی ارتباط برقرار كن.
۷. وحدت و يگانگی را در بين گروههای مخالف تبليغ و تقويت كن و بر آن باش كه سازمانهای حفاظ جامعی به وجود بياوری كه همكاری بين گروهها را تسهيل كند.
و اما تجویزی كه هانتينگتون برای فوران نارضايتی مردم نسبت به حكومت ارائه میكند، بروز «حادثهای ناگهانی» است که بتواند ظرفیتهای مذکور را به فعلیت برساند.
حال آن شوک بحران آفرینی که به تصریح هانتیگتون «باید» به وقوع بپیوندد و با ایجاد یأس و ناامیدی، شکست و ناکارآمدی نظام را القاء نماید، به عقیده اینجانب، شامل این موارد است که به تنهایی یا در تجمیع با دیگر موارد جرقه انفجار جامعه خواهد بود:
- فشار اقتصادی و جهش قیمتها
- حیف و میل گسترده بیتالمال
- کمکاری دستگاههای دولتی در مواقع بحران
- مرگ چهرهای سرشناس
- ادعای تقلب در انتخابات
- رد صلاحیت چهرههای شاخص برای انتخابات
- توهین به قومیتها یا مقدسات مذهبی
- تقسمات جدید استانی
- دستگیری یا محکومیت چهرهای محبوب
- برخورد خشن و منزجر کننده با شهروندان
- خلف وعده حیاتی و همگانی
- رسوایی سیاسی، مالی یا اخلاقی
- محدودیت فرهنگی
- محرومیت ورزشی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
یادواره 11شهید محله باب المسجد شهر نایین در حسینیه این محله برگزار شد.
به گزارش پیام نایین ؛ رئیس موسسه روایت سیره شهدا ،در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: شهدا با نثار جان خود استقلال ، امنیت و آزادی را برای کشور به ارمغان آوردند.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری با تاکید این موضوع که خداوند وعده داده است که هرکس در راه خدا مجاهدتش خالصانه باشد، پروردگار وی را هدایت می کند. افزود: امروز اگر مسئولان مجاهدت کنند، خدا در جنگ نظامی ، اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی آنها را هدایت می کند و باید بدانیم که مجاهدت با عافیت طلبی ، خوش گذرانی و اشرافی گری هرگز همراه نیست.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اخبار_جعلی
مامور #سرقت آرامش و اعتماد مردم
دروغ خبرسازان مجازی با چند عکس!
#سواد_رسانه_ای
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
به استرسش نمیارزد!
همین!
✍🏻 حجت الاسلام #علی_خاکرنگین
🔹 دقیقا همین جملهی کوتاه و ساده، تنها مبنای اتخاذ آن تصمیم کذائی درباره افزایش قیمت بنزین بوده...
🔻 آری! دولت حسن روحانی و بسیاری دیگر از نهادها و مسئولین نظام، مدتهاست که یک اصل اساسی را بر تمام سیاستها و تصمیماتشان حاکم کردهاند: تکریم اغنیاء و ثروتمندان، و فشار بر محرومین و مستضعفان...
🔻 بر اساس همین اصل ساده، به جای افزایش مالیات (که پرمصرفها و خانوارهای درآمد بالا را هدف میگیرد)، افزایش قیمت بنزین (که بر اقشار کمدرآمد و محروم اثر میگذارد) اجرا میشود...
🔻 چون افزایش مالیات، صدای مرفهین و سرمایهدارها را در میآورد (و اجرایش هم پیچیدگیهایی دارد) اما افزایش قیمت بنزین به مردمِ طبقات محروم فشار میآورد (که مهم نیستند! رسانهای هم ندارند که سر و صدا راه بیندازند) و تازه اجرایش هم ساده است؛ نه اقناع میخواهد، نه اطلاعرسانی، نه تدارک و نه نظارت!
💢 نوبخت راست میگوید؛ فشار بر مستضعفان، استرسی ندارد؛ تازه شاید خندهدار هم باشد!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
کاری آمریکا با #عملههای خود میکند!
🔺بعد از شکست آمریکا در ویتنام یک هلیکوپتر بر پشت بام سفارت آمریکا برای فراری دادن اعضای سفارت نشست.
🔺وقتی آخرین عضو آمریکایی از نردبان بالا رفت، نردبان رو همراه با #وطن_فروشان و #خائنان ویتنامی که فکر می کردند همراه با امریکایی ها به امریکا منتقل خواهند شد، به سمت مردم خشمگین هل داد.
آمریکا این است!
عمله های امریکا در ایران هم!!
منتظر همچین روزی باشند...
دست امریکا را از ایران کوتاه کردیم
به زودی دست طمع امریکا را هم از ایران کوتاه خواهیم کرد و ما خواهیم ماند و شما...
📝 #بولتن_محرمانه
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339