کدام توافق لغو است؟
🔹آیا صدور "بیانیه سیاسی" از سوی کنگره آمریکا، برای تضمین توافق محتمل در مذاکرات وین کفایت می کند؟
♦️مطالبه تایید کنگره، از باب این که احتمالا به آن تن نمی دهد و بی تضمینی توافقی را نشان می دهد، تاکتیک خوبی است. اما به عنوان تضمین، فاقد اعتبار است.
🔹بیانیه که جای خود دارد و کم اعتبار تر است. اما حتی اگر اعضای کنگره آمریکا مصوبه رسمی هم برای تایید توافق بگذرانند، هیچ تضمینی ایجاد نمی کند. چرا که چنان مصوبه ای، چند صباح بعد -با بهانه یا بی بهانه- قابل تغییر و تبدیل و یا دور زدن است.
♦️در عین حال، هر نوع توافق جدید، آمریکا را به برجام بر می گرداند و به "مکانیسم ماشه" (امکان باز گرداندن خودکار تحریم های سازمان ملل بدون رای گیری در شورای امنیت) دسترسی می دهد.
🔹یعنی آمریکا مجددا می تواند نقض عهد کند، یا تحریم های معلق در توافق را با بهانه های دیگر نگه دارد و مانع از انتفاع ایران شود؛ و ضمنا عضو برجام هم باشد و اجرای تعهدات توسط ایران را تبدیل به مطالبه جامعه جهانی کند! همان خباثتی که دولت اوباما در حال گسترش آن بود و حماقت ترامپ مسیرش را بست.
♦️(ترامپ البته گول کوتاه آمدن حض روحانی را خورد؛ خانم فدریکا موگرینی یک هفته پس از خروج آمریکا از برجام فاش کرد: "من از روحانی #ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم ها علی ایران، به برجام پایبند بماند"!
🔹بنابر آنچه گفته شد، مهم تر از کیفیت و کمیت تعلیق یا لغو تحریم ها، موضوع "ضمانت معتبر" هر نوع توافق و همچنین پیش بینی پرداخت خسارت در صورت تکرار عهدشکنی آمریکاست.
♦️برخی با استدلال های مختلف می گویند آمریکا نمی خواهد و نمی تواند تضمین معتبر و مفیدی ارائه دهد. و با این وجود از توافق برای احیای برجام دفاع می کنند.
🔹این در حالی است که ضمانت اجرا، رکن هر توافقی است و تصریح بر این مطلب که یک طرف نمی خواهد و نمی تواند تضمین پایدار بدهد، به این معناست که توافق، هنوز منعقد نشده، مُلغی است. به عبارت دیگر، توافق لغو و بیهوده ای است.
♦️مسئله راهبردی تضمین، رکن توافق و مسئله آمریکاست و اوست که باید تکلیف این رکن توافق را به اعتبار سابقه خراب خود روشن کند. اینجا جای تخفیف و تنازل نیست.
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
چه شباهت عجیبی؟!
#حسین_شریعتمداری
قطعنامه ۱۹۲۹ شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران در ژوئن ۲۰۱۰ (۲۵ خردادماه ۱۳۸۹) یعنی دقیقاً در #سالگرد_فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ صادر شد.
خبرنگار واشنگتنپست در همان کنفرانس مطبوعاتی از #هیلاری_کلینتون میپرسد
«فکر نمیکنید که این قطعنامه علیه ملت ایران است و نه دولت ایران؟ زیرا مفاد قطعنامه نشان میدهد که فشارهای ناشی از آن بر ملت ایران وارد میشود و نه دولت». کلینتون نظر خبرنگار واشنگتنپست را #رد_نمیکند و فقط میگوید «به هر حال، این ملت ایران است که باید به نظام فشار بیاورد»!
یعنی فشار بر مردم و انتقام از آنها به علت آنکه #فتنه آمریکایی- اسرائيلی ۸۸ را خنثی کرده و به آمریکای #خونریز و #غارتگر اجازه ندادهاند سرنوشت نظام و ملت را در اختیار خود بگیرد.
حالا در این آیات از سوره مبارکه احزاب دقت کنید
زمانی را به یاد آور که
[ دشمنان] از بالا و پایین به سویتان آمدند، و در آن هنگام چشمها [از شدت ترس] خیره شد و جانها به حنجره رسید، و به خدا گمانهای ناروا بردید».
#دشمن از بالا و پایین - بخوانید از زمین و هوا- به #سپاه_اسلام یورش آورده و عرصه را بر آنان تنگ کرده است.
حالا نوبت #نفوذیهاست که مأموریت خود را انجام بدهند.
کدام مأموریت؟
شباهتی میان جنگ احزاب و هجوم همهجانبه این روزهای دشمنان اسلام علیه ایران اسلامی نمیبینید؟!
میان #لجنپراکنی این روزهای پادوهای داخلی آمریکا علیه انقلاب و مأموریت آن روزهای #منافقان در جنگ احزاب چطور؟!
رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانات حکیمانه روز پنجشنبه خود با مردم تبریز فرمودند:
«مردم با وجود اینکه در محاصره انواع مشکلات مانند #کرونا، مشکلات #معیشتی، لجنپراکنیهای بیگانگان و متأسفانه کمک بعضی عناصر داخلی به آن لجنپراکنیها قرار داشتند، این راهپیمایی عظیم (راهپیمایی روز ۲۲ بهمن) را بهگونهای انجام دادند که بر اساس گزارشهای معتبر، جمعیت در اغلب استانها بیش از سال گذشته بود».
چرا مردم با وجود انواع مشکلات بسیار گستردهتر از گذشته آمده بودند؟
حضرت آقا اصلیترین علت را «زنده بودن انقلاب» و «دلبستگی عموم مردم به آرمانهای انقلاب» معرفی کرده و میفرمایند:
«زنده بودن انقلاب یعنی #دلبستگی_عموم مردم و نسلهای جدید به آرمانهای انقلاب که اگر این دلبستگی و ایستادگی نبود، دشمن نیازی نداشت این همه خباثت به خرج دهد، بنابراین دشمنیها به علت #پایداری و #وفاداری ملت به اهداف انقلاب است».
در ماجرای جنگ احزاب نیز اگرچه منافقان با استناد به سختیها اصرار داشتند وعده خدا و پیامبرش را فریب جلوه دهند!
نمونهای از این دست را در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن امسال میتوان دید.
گفتهاند؛ «بهتر آن باشد که سرّ دلبران، گفته آید در حدیث دیگران» از این روی، به سخنان «خاویر سولانا» نماینده عالی سابق سیاست امنیتی و خارجی مشترک اتحادیه اروپا و دبیرکل شورای اتحادیه اروپا هم نگاهی بیندازید. او در مصاحبه با روزنامه اکونومیست میگوید «علت ایستادگی ایران در مقابل فشارهای سختی که برای دیگران بحرانهای بسیار حاد، تلقی میشود، #مدیریت_کارساز و غیرمتعارف #آیتالله_خامنهای است» خاویر سولانا در همان مصاحبه به نکته مهمی اشاره کرده و میگوید «مردم در ایران به اسلام #وفادارند و حرکت گروههای مخالف جمهوری اسلامی را مخالفت با اسلام میدانند و آنها را از خود میرانند».
و ... بالاخره، چه #شباهت عجیبی است میان هجوم این روزهای #دشمنان_بیرونی انقلاب و مأموریت پادوهای #داخلیآنها با هجوم همهجانبه دشمنان اسلام در آن روزها (۱۴۰۰ سال قبل) و مأموریتی که در آن هنگام به #منافقان داده بودند!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⚠️در بحث عدالت کمکاری داریم
📢برخورد با کارگزاران حکومتی فاسد با شدت عمل بیشتر پیگیری شود
🔻رهبرانقلاب، امروز: در بحث عدالت و عدالت اجتماعی و برداشتن فاصلهی بین قشرهای مختلف مردم کمکاری و عقبماندگی داریم.
🔹کاری که باید در این زمینه انجام بگیرد، آنچنان که شایسته و بایسته و لازم بوده انجام نگرفته و باید بهجد دنبال آن باشیم و بدانید که به توفیق الهی دنبال آن هستیم و از آن صرف نظر نخواهیم کرد. البته راهش، مبارزه با ظلم و فساد است.
🔹عدالت معنای وسیع و گستردهای دارد، هم در سطح جامعه است هم در سطح بینالملل؛ هم بُعد سیاسی دارد و هم اقتصادی. در همهی اینها یک ارزش مطلق هم هست؛ یعنی ارزشهای دیگر نسبی هستند و #عدالت مطلق است.
🔹عدالت لازم است؛ باید با فساد مبارزه بشود، با ظلم مبارزه بشود، البته خیلی سخت است. فساد مثل اژدهای هفتسر افسانههاست، یک سرش را که میزنی با شش سر دیگر حرکت میکند، از بین بردنش آسان نیست. برخورد با آن کسانی که منتفع از فساد هستند کار بسیار سختی است ولی از آن کارهایی است که حتماً باید انجام بگیرد.
🔺همهی مدت حکومت امیرالمؤمنین علیهالسلام تقریباً به این مقولهی مهم گذشت و البته تمام هم نشد. برخورد با کارگزاران حکومتیای که در آنها ظلم و فسادی هست، باید #جدی و شدت عمل با آنها بیشتر باشد. ۹۶/۱۱/۱۹
هدایت شده از علیرضا پناهیان
19.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 ما همین الآن قویتر از آمریکاییم
⚠️ جهاد تبیین، جرأت میخواهد؛ چون وقتی حرف حق بزنی، سرزنش یا مسخره میشوی
👈🏻 چرا ۴۰سال است که آمریکا با همۀ امکانات، ضعیفتر شده و ایران با همۀ محدودیتها قویتر شده؟
#جهاد_تبیین
@Panahian_ir
آمریکا و انگلیس؛ همان همیشگی!
♦️رسم دیرینه آمریکا و انگلیس است: وعده می دهند، برده می سازند و غارت می کنند؛ اما در روز سختی، متحدان (!) خود را تنها می گذارند، یا خیانت می کنند.
🔹آنها تسلیحات اتمی اوکراین را گرفتند، اما به جای آن، هیچ تضمین امنیتی معتبری ندادند و حال آن که ادعای می شد اوکراین در مرزهای روسیه، متحد مهم غرب است. این کشور پس از کودتای مخملین آمریکا، ظاهرا عضو اردوگاه غرب شده بود. اما در روز حادثه تنها ماند و ظرف دو روز از پا درآمد.
♦️این را مقایسه کنید با مقاومت جانانه و هشت ساله ملت ایران، در برابر جبهه ای از حامیان غربی و شرقی و منطقه ای رژیم صدام.
🔹قرار بود آورده ناتو برای اوکراین چه باشد؟ این که فقط پایگاه آمریکا باشد و سیستم موشکی و جاسوسی ضد روسیه در آن چیده شود؛ یا در صورت تهدید شدن، مورد حمایت قرار بگیرد؟ چرا اوکراین را پایگاه نظامی و جاسوسی ناتو کردند، اما در روز سخت تنهایش گذاشتند؟!
♦️زلنسکی، رییس جمهور اوکراین که همه سابقه اش، بازیگری فیلم های کمدی است، می گوید: "ما در حفاظت از خود تنها ماندیم. غرب فقط حرف می زند. من از ۲۷ رهبر اروپایی پرسیدم که آیا اوکراین در ناتو خواهد بود یا خیر. کسی جواب نمیدهد! چه کسی حاضر است در کنار ما بجنگد؟ من کسی را نمی بینم! پس از صحبت با رهبران غربی مأیوس شده ام".
🔹دیروز، حسنی مبارک در مصر، اردوغان در ترکیه و اشرف غنی در افغانستان؛ و امروز، زلنسکی در اوکراین. آمریکا و اروپا چند ده سال است که ترکیه را عضو سازمان نظامی ناتو کرده و پایگاه های خود را در آن چیده اند، اما ترکیه را کشور درجه دو می دانند و به اتحادیه اروپا راه نمی دهند. بلکه حتی علیه اردوغان کودتا ترتیب دادند.
♦️آمریکا، به واسطه حسنی مبارک، غارت کشورهای مرتجع منطقه را به مدت چند ده سال شدت بخشید و رژیم صهیونیستی را فربه تر کرد، اما وقتی اوضاع سیاسی در قاهره به هم ریخت، پشت مبارک را خالی کرد؛
🔹شبیه این معامله را با محمد رضا پهلوی کردند، که پس از سرنگونی، به آمریکا راه ندادند. پیش از او، پدرش رضاخان بود که بیست سال به مردم خود خیانت، و نوکری انگلیس را کرد، اما هنگامی که تاریخ مصرفش سر آمد، او را با تیپا دور انداختند و پسرش را برای نوکری بیشتر گماشتند.
♦️هفته گذشته «رنگین دادفر سپنتا»، وزیر خارجه پیشین افغانستان، در واکنش به فرمان بایدن برای غارت ۳/۵ میلیارد دلار از اموال ملت افغانستان گفت: «از اینکه گاهی دولت آمریکا را دوست و متحد افغانستان تلقی کردم، در برابر مردم و تاریخ کشورم احساس گناه میکنم. امیدوارم مردم مرا ببخشند. آمریکا با تصرف این ذخایر، بار دیگر مردم افغانستان را مجازات میکند. بایدن هرگز دوست نبود و حالا افغان ها مجبور هستند تاوان سیاست های او را بپردازند. آمریکا به نام مبارزه با تروریسم، در ۲۰ سال گذشته جنگی را در افغانستان بر افروخت و هزاران زن، کودک و غیرنظامی جان خود را از دست دادند».
🔹آیا غربگرایان کلاه خود را بالاتر خواهند گذاشت، یا این که مامورند و معذور و ناتوان از عبرت گرفتن؟
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🗞 آرایش جنگی مناسب در فضای مجازی و رسانه یا ادامه روند گذشته⁉️
🔹آنچه که امروز از اقدامات دشمن برای ما بسیار برجسته شده، فشار اقتصادی و تحریم است و قسمت دیگر فعالیت دشمن، یعنی رسانه و فضای مجازی، کمتر مورد توجه و اهتمام قرار میگیرد.
🔹متأسفانه در این سالها شاهد بودیم که به رغم هشدارهای رهبر انقلاب مبنی بر سلب سلطه دشمن در فضای مجازی، نه توانسته ایم دشمن را بیرون برانیم و نه توانسته ایم آرایش جنگی مناسب با این جنگ تمام عیار بگیریم.
🔹امروزه پلتفرمها و سرویسهای مجازی در نقش جنگ افزار ظاهر میشوند و ما در جنگ نرمافزارها و سختافزارها قرار داریم.
🔹رهبر انقلاب در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع)، به صراحت بیان کردند که فضای مجازی جزو ابزارهاست و در مورد ابزارهای این چنینی باید به معنای حقیقی کلمه، مالک ابزار باشیم.
🔹حال باید دید که آیا با وجود این همه تأکید و تبیین خط مقدم نبرد با دشمنان، همچنان راه غلط گذشته را ادامه میدهیم یا اینکه به فکر اصلاح روند گذشته و آرایش جنگی متناسب با شرایط روز هستیم؟
متن کامل یادداشت👇👇
🔗 https://kayhan.ir/fa/news/237070
👨🏫 اطلاعات بیشتر در دوره👇
👉 https://24on.ir/g/1/9
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
#شناسنامههای ایرانی
و #شناسههای آمریکایي!
«برتراند راسل» فيلسوف بلندآوازه انگليسي ميگويد «از #حماقت كساني تعجب ميكنم كه در ميان دهها راه پيش روي،دقيقا همان راهي را انتخاب ميكنند كه بينتيجه بودن آن را بارها آزمودهاند. نميدانم چرا اصرار دارند كه اشتباهات خود را تكرار كنند»؟!
این سخن از «برتولت برشت» نمايشنامهنويس و شاعر معروف آلماني هم شنیدنی است.
او از قول بازيگر نقش اول يكي از نمايشنامههاي خود ميگويد «شرمآور است! چرا هنوز نفهميدهايد كه ميتوان به يك نفر براي هميشه #دروغ گفت و ميتوان براي يكبار به همه دروغ گفت! ولي هرگز نميتوان براي هميشه به همه دروغ گفت».
حالا به این چند خبر از #جنگ_اوکراین توجه کنید؛
الف- رئیسجمهور اوکراین: کشورهای غربی ما را در نبرد با روسیه #تنها گذاشتند! چه کسی حاضر است در کنار ما بجنگد؟
من کسی را نمیبینم!
ب- باز هم از رئیسجمهور اوکراین است: از سران ۲۷ عضو
اتحادیه اروپا مستقیماً پرسیدم که آیا اوکراین عضو ناتو میشود یا خیر. همه میترسند و جواب نمیدهند!
ج- سفیر اوکراین در انگلیس: ما در اوکراین دو برابر فرانسه، انگلیس و چین، زرادخانه هستهای داشتیم، آن را واگذار کردیم و این بلایی است که بر سر ما آوردند. این #درس_بزرگی برای ما و کشورهایی مثل ایران است که سپر هستهای خود را کنار نگذارند...
د- ... و دهها نمونه دیگر از این دست که این روزها با تأسفی آمیخته به حسرت بر زبان و قلم مسئولان دولت اوکراین نشسته و با ابراز ندامت، بیان میشود!
و اما، این همه در حالی است که #اوکراین در خدمت به آمریکا و کشورهای غربی سنگتمام گذاشته بود و آمریکا از این کشور با عنوان یکی از متحدان استراتژیک خود یاد میکرد! و بد نیست بدانید که ارتش اوکراین در طول سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ بیش از ۵۰۰۰ نیرو برای #کمک به #آمریکا در اشغال #عراق فرستاده بود!
و از حیث تعداد نظامیان اعزامی سومین کشور نیروهای ائتلاف در آن جنگ بود!
این اولین بار نیست که آمریکا و اروپا بعد از بهرهگیری از توان و ظرفیت کشورها به آنها قول حمایت میدهند ولی سر بزنگاه زیر قول و قرارشان زده و پشت متحدان خود را خالی میکنند.
گزارش مفصل امروز #کیهان درباره جنگ اوکراین و ابعاد آن است و نگاه جمهوری اسلامی ایران به موضوع نیز در اظهارات وزیر خارجه کشورمان آمده است، آنجا که اعلام میکند؛
«بحران اوکراین ریشه در اقدامات تحریکآمیز آمریکا دارد، توسل به جنگ راهحل نیست. برقراری آتشبس و تمرکز بر راهحل سیاسی ضرورت دارد».
روی سخن این وجیزه اما، با یک #جریان_غربگرا در داخل کشور است که علیرغم همه عهدشکنیها، جنایات، غارتگریها و خباثتهای بیشمار #آمریکا که حتی به متحدان استراتژیک خود نیز رحم نمیکند، هنوز هم از مذاکره و رابطه و اعتماد به آمریکا دَم میزنند!
آیا میتوان در میان این طیف از #غربگراها (و نه همه آنها) افرادی را یافت که از درک نتیجه #فاجعهبار پیشنهاد اعتماد به آمریکا بیخبر باشند؟! افرادی از این دست، اگر خوابآلود نباشند، باید آنها را در شمار جماعتی از #پادوهای_دشمن شماره کرد که
شناسنامه ایرانی و شناسه آمریکایی دارند!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
افراد #دغدغهمند نمیتوانند
حامی هرج و مرج #فضای_مجازی باشند
هیچ قانونی و مدیریتی در فضای مجازی وجود ندارد و تقریباً جزو معدود کشورهایی هستیم که فضای مجازی آنها ول است.
#روزنامه_همشهری با اشاره به برخی مخالفتهای صورت گرفته با طرح صیانت از حقوق کاربران فصل مجازی نوشت: چه کسانی شاکی هستند؟
خب از #بیبیسی و #اینترنشنال و رسانههای لندننشین و همراهان داخلیشان که توقعی غیر از تخریب نداریم. اما جالب اینجاست که اکنون گروهی در داخل از #طرح_صیانت شکایت میکنند که هر روز از آشفتگی محتوای نامناسب در شبکههای اجتماعی مینالند؛ همیشه نسبت به آسیب این شبکهها برای #فرزندانشان ابراز نگرانی میکنند و از کلاهبرداریهای رایج در فضای مجازی گلایهمندند.
خب حالا یکبار وضعیت این روزهای فضای مجازی کشور را مرور کنیم؛ وقتی که به اکثریت پیامها و تصاویر رد و بدل شده در این شبکهها نگاه میاندازیم، بسیاری از آنها را فاقد اصول اخلاقی پذیرفته شده جامعهمان میبینیم؛ پیامها و عکسهایی که حریمهای خصوصی را درمینوردند و مرزهای اخلاق را زیر پا میگذارند و به #حرمت_اشخاص هجوم میبرند.
در ضمن مثل روز هم مشخص است که دشمن در فضای مجازی، #آرایش_جنگی گرفته است.
نه اینکه امروز این اتفاق افتاده باشد، سالهاست دارند برای ملت ما در این فضا برنامهریزی میکنند. ما هم سالهاست دست روی دست گذاشتهایم و آرایشی برای حضور در این جنگ سایبری نداریم.
علت چیست؟ هیچ قانون و مدیریتی در فضای مجازی وجود ندارد. تقریبا جزو معدود کشورهایی هستیم که فضای مجازی در کشورمان کاملا #ول است. بسیاری از کشورها، سالهاست در این زمینه قانون دارند و اعمال مدیریت میکنند، اما در کشور ما سالهاست با شعار «آزادی بیان» از ولشدگی فضای مجازی، نهتنها دفاع، بلکه نسبت به آن افتخار هم میکنند. درحالیکه در کشورهای دیگر برای فضای مجازیشان، #خطقرمز و قانون دارند و آن را کنترل میکنند، ما با این شعار که ملت را از فضای مجازی محروم نکنید، جلوی وجود هر قانون و خطقرمزی را گرفتهایم.
چه اتفاقی افتاده است؟ جایی که قانون تمام شود، هرجومرج شروع خواهد شد. قانون را وضع میکنند تا اگر بین مردم اختلافی پیش آمد، به آن مراجعه کنند و طبق آن، اختلافات پیش آمده را حل و فصل کنند. اما وقتی که ناظر قانون، وجود نداشته باشد، تکلیف چه میشود؟ یا در جایی که قانون، صریحا مشخص نباشد، چه باید کرد؟ و وقتهایی که اصلا ناظران قانون نمیتوانند در موارد پیش آمده دخالت کنند، پس چهکسی باید دخالت کند؟
چه بخواهیم و چه نخواهیم، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی آن وجود دارد و بیشتر ما نیز از آن استفاده میکنیم، اما استفاده از آن، اگر مقید به #چارچوبهای مشخصی نباشد میتواند تبدیل به آسیبی شود که خودمان هم این روزها از آن #نالان هستیم. اما اگر چارچوبی داشته باشد، طبعا نهتنها مشکلی ایجاد نمیکند، بلکه شکل آموزشی، اطلاعرسانی، سرگرمی و فرهنگسازی هم بهخود میگیرد. تعارف را کنار بگذاریم. آیا پیامهای رد و بدل شده، به فرهنگ و اخلاق و شعور فردی و اجتماعی ما ضربه میزنند یا نمیزنند؟ بپذیریم که صیانت، کنترل کردن، قانون داشتن و مدیریت کردن، معنایش این نیست که قرار است ملت را از فضای مجازی محروم کنیم.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
تیپ «اوکراینیون» !
گفت: عدهای از #غربگراها اعتراض میکنند که چرا برای دفاع از مردم بیگناه وارد جنگ نمیشویم؟!
گفتم: منظورشان دفاع از مردم مظلوم یمن یا دفاع از مردم مظلوم فلسطین و یا مقابله با داعش در عراق و سوریه و ... است؟!
گفت: این جماعت در قتل عام مردم یمن و فلسطین و سوریه و عراق و حتی مردم خودمان در جنگ تحمیلی حتی یک آه و آخ هم علیه آمریکا و اسرائیل بر نیاوردند برای اینکه یک عمر #نمک_آمریکا و اسرائیل را خوردهاند و حاضر نیستند نمکدان آنها را بشکنند!
گفتم: پس کجا منظورشان است؟!
گفت: منظورشان #اوکراین است!
گفتم: ولی خود سربازان اوکراین منطقه جنگی را رها کرده و به ایران پناهنده شدهاند! باید آنها را از ایران اخراج کرده و به اوکراین بفرستند!
گفت: سربازان اوکراین در ایران چه میکنند؟! کجا هستند؟!
گفتم: همین غربگداها...!! اینها پیشنهاد تشکیل #تیپ_اصلاحاتیون! برای اعزام به افغانستان را نادیده گرفتند و جازدند، اگر قمپز در نمیکنند با تشکبل #تیپ_اوکراینیون ! به اوکراین بروند. چرا اینجا کنگر خورده و لنگر انداختهاند؟!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
حالا اگه میخواین زلنسکی رو سرباز شجاع قالب کنین بدونین که اصلا لباس رزم نپوشیده و عکس برای یه مانور نظامی سال 2021
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐️ تداوم بعثت
🔺 رهبر انقلاب: انقلاب عظیم اسلامی در ایران مضمون بعثت را در دورهی معاصر تجدید کرد؛ یعنی خداوند متعال به امام بزرگوار ما این توفیق را داد که خطّ مستمرّ بعثت نبوی را در این دوران، با ابتکار خود، با شجاعت خود، با اندیشهی بلند خود، با فداکاری خود پُررنگ کند و نمایان کند؛ [این] همان خطّ بعثت است که خب در طول زمان کمرنگ بود، امام بزرگوار توانست آن را پُررنگ کند و جامعیّت اسلام را در عمل نشان بدهد. ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
🌷 #بعثت_رحمت
💻 @Khamenei_ir
محکومیت دو سره
🔹غرب و غربگرایان درباره بحران اوکراین، چه از منظر اخلاقی- انسانی، و چه از منظر رئالیسم مبتنی بر قدرت، حرفی برای گفتن ندارند و محکوم هستند.
♦️دغدغه انسانیت و اخلاق داشتن، از آنها پذیرفته نیست، چرا که جای جای غرب آسیا (افغانستان، ایران، عراق، سوریه، لبنان، یمن، بحرین و...) شاهد جنایات آمریکا و متحدان آنها، و سکوت یا توجیه گری غربگرایان بوده است.
🔹اگر هم همواره، رئالیسم کذایی را معیار و توجیهی برای دادن حق به جانب قدرتمند قرار داده اند، روسیه یک صدم کاری را می کند که آمریکا و انگلیس و اسرائیل انجام داده و غربگرایان توجیه کرده اند.
♦️جنگ، غیر انسانی است و باید در اوکراین متوقف شود، اما ادعای صلح طلبی و مخالفت با جنگ، از بانیان هشت دهه جنگ و اشغالگری در چهار گوشه غرب آسیا و بزک کنندگان جنایات آنها پذیرفته نیست.
🔹از سوی دیگر، این آمریکا و ناتو هستند که به واسطه دو دهه مداخلات پایان ناپذیر، اوکراین را قربانی مطامع زیاده خواهانه خود کرده اند.
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339