🍵#خورش_نخود_سبز_با_گوشت چرخ کرده🍵
🍛120 گرم گوشت چرخ کرده
🍛1 عدد پياز نگيني خوردشده
🍛1 پر سير
🍛1 ق چ زردچوبه
🍛250 گرم نخودسبز
🍛1 عدد گوجه فرنگي خوردشده بدون پوست
🍛1 عدد سيب زميني کوچک مکعبي کوچک خوردشده
🍛1 ق چ خمیر فلفل قرمز يا رب گوجه فرنگي
🍛2-3 ق غ روغن زيتون
🍛2-3 فنجان آب داغ
🍛نمک و فلفل
🍲 گوشت چرخ کرده رو با روغن در پياز و سير سرخ مي کنيم
خمير فلفل قرمز رو اضافه مي کنيم و 5 دقيقه مي پزيم
گوجه فرنگي و سيب زميني خوردشده و نخود سبز و نمک رو اضافه مي کنيم .
خوراک رو کمي بهم ميزنيم تا مخلوط بشه.
آب داغ رو اضافه مي کنيم. وقتي به جوش اومد در قابلمه رو ميبنديم تا 35-40 دقيقه خوراک بپزه و جا بيفته.
#کیک_بدون_تخم_مرغ
یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه)
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه توظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید توی تابه ای یا ظرفی که با روغن مایع همه جارو چرب کردید و بزارید روی حرارت بعد بیست دقیقه چک کنید بین بیست تا نیم ساعت میپزه فر دما ۱۸۰ هس
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب زیبا
آرزو می کنم
همه خوبی های دنیا
مال شما باشه
دلتون شاد باشه
غمی توی دلتون نشینه
خنده از لب قشنگتون پاک نشه
و دنیا به کامتون باشه
و اوقاتتون همیشه
بر مدار خوشبختی بچرخه
#شبتون_بخیر 💫💫
🌸✨
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫پــــروردگــــارا
💚💫دلم میخواهد آرام صدایت کنم:
🌸💫« یا رب العالمین »
💚💫و بـــگـــویـــم :
🌸💫 تــو خــودِ آرامــشـی
💚💫 و من، خودِ خودِ بیقرار
🌸💫«الهی وربی من لی غیرک»
🌸💫بــــا نـــام یــگـــانـــه او
💚💫دفتر امروزمون را میگشاییم.
🌸💫 بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ
💚💫الـــهـــی بـــه امـــیـــد تــــو
.
#ژله تخم شربتی
یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان اب جوش خوب حل کردم روی بخار اب تا شفاف بشه وقتی خنک شد سه چهارم لیوان شیر هم دما با ژله رو بهش اضافه کردم تخم شربتی خیس خورده هم اضافه کردم
برا رنگ قرمزشم هم باز یک بسته ژله گیلاس رو با یک لیوان آب جوش حل کردم وقتی خنک شد سه چهارم لیوان شیر هم دمای ژله اضافه کردم
قالبمو یکم چرب کردم و به ترتیب اول ژله آلورا و تخم شربتیمو ریختم و گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت ژله گیلاس و شیرمو اضافه کردم و تا اخر لایه لایه ادامه دادم
👩🍳
🥙سالاد رژیمی گوجه و اسفناج
🍅🥬🍅🥬🍅🥬
🍋مواد لازم :
گوجه فرنگی کوچک ۵ عدد
خیار ۲ عدد
برگ های اسفناج تازه مقداری
هویج پخته ۱ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
سرکه بالزامیک و روغن زیتون هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم
🥗🥗🥗🥗🥗
🥦طرز تهیه 🥦
برگ های اسفناج را بشویید و خشک کنید سپس با دست مقداری برگ ها را خرد کنید و بهمراه خیار خرد شده ، گوجه فرنگی و هویج پخته حلقه ای خرد شده داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
برای تهیه سس سالاد مقداری روغن زیتون یا روغن هسته انگور را با مقداری سرکه بالزامیک یا هر نوع سرکه ای که دوست دارید ، نمک و فلفل مخلوط کنید و روی سالاد بدهید ، در انتها سالاد را با سفیده تخم مرغ پخته رنده شده تزیین و سرو کنید.
🍪#شیرینی_توپی_فندقی🍪
ویژه عید 😋
🌰كره 50 گرم
🌰شكر 100 گرم
🌰خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری
🌰آرد 50 گرم
🌰دارچین 1 قاشق چایخوری
🌰فندق آسیاب كرده 70 گرم
🥣فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. آنگاه شكر و خامه را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه، ظرف را از روی حرارت بردارید. حالا آرد، دارچین و فندق را به آن اضافه كنید و بگذارید مایه فراهمكرده، خنك شود.
حالا قالبهای سلیكون توپی شكل را از مایه پر كنید و به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی شیرینی طلائی رنگ شود.
👨🍳
🍹#اسموتی_رژیمی_سیب🍹
🍎مواد لازم🍎
🍭سیب سبز خرد شده 1 عدد
🍭ماست کم چرب 1/2 لیوان
🍭شیر کم چرب 3/4 لیوان
🍭آب سیب یخ زده 2 قاشق غذاخوری
🍭دارچین 1/2 قاشق چایخوری
🍭یخ به میزان دلخواه
🍎طرز تهیه
1- تمام مواد را در یک میکسر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
2- هنگامی که مواد یک دست شدند، اسموتی شما آماده است.
3- اسموتی را در لیوان دلخواه ریخته و با سیب و دارچین تزئین و سرو کنید.
#شربت_توت_فرنگی
توت فرنگی یک کیلو
شکر ۳ لیوان
آب ۴ لیتر
آب نصف لیمو
طرز تهیه:ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
اَزقُۅلمَنـِہخَستـِہبـِہاَربـٰاببِگۅییدجُـز
؏ِـشق'طُ'؏ِـشقۍبـِہدِلَمجـٰاشُدَنۍنیسٖت....ジ
♥️⃟ #حسیــــن_جـــانم
🥤#شربت_ژله_تخم_شربتی
طرز تهیه🍹
🍯یه بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارین من ژله انگور و انتخاب کردم با دو لیوان آب جوش کاملا حل کنید اگر هنوز ژله شفاف نشده بن ماری کنید تا کاملا حل بشه.
🥃یکم تو دمای محیط بمونه تا دماش بیفته بعد میزاریم تو یخچال تا نیم بند بشه دقت کنین که نباید کامل ببنده باید حالت رقیق داشته باشه
بعد تو یه ظرف دیگه دو لیوان آب بهمراه نصف لیوان شکر و تخم شربتی که از قبل یه مقدار خیس دادیم مخلوط میکنیم
🍹شربتی که آماده کردیم و با ژله نیم بند مخلوط میکنیم میزاریم یخچال.(این شربته و مثل ژله سفت نمیشه عزيزان ژله فقط کمی بهش غلظت میده تا تخم شربتی ته نشین نشه)
شربتمون آمادس
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-
چشممازدیدنصحنِتونداردسیری
گنبدومرقدوگلدسته،عجبتصویری:)💛!'
.
🍛#استامبولی_مرغ_وگشنیز
🍲برای درست کردن این غذا نیاز داریم به
پیاز متوسط یک عدد،سیریک حبه،پوره گوجه فرنگی یک لیوان+یک قاشق رب گوجه،گشنیز خردشده نصف لیوان،برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ( که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم)ونمک وزعفران وادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس #مرغ روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه)
آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید
قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید
وباترشی نوش جون کنید
استامبولی پلوی نسبتا نرمیه ولی وارفته وشفته نیست.
برنج رو یکساعتی بانمک خیس کنید
تکه های مرغ روبانمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید
من تکه های مرغمولقمه ای برش دادم.میتونیدقطعات بزرگتری در نظربگیرید
🍛کوکوی لپه و مرغ
🌯سینه مرغ۵۰۰ گرم
🌯لپه پخته۱ پیمانه
🌯تخم مرغ۳-۴ عدد
🌯پیاز رنده شده۱ عدد
🌯ترخون خردشده۱ پیمانه
🌯عصاره مرغ۱ عدد
🌯دارچین۱/۲ قاشق چای خوری
🌯نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🌯روغن به مقدار لازم
🧆ابتدا لپه های پخته شده و سینه مرغ را درون چرخ گوشت ریخته وچرخ میکنیم
سپس پیاز رنده شده را به مرغ و لپه اضافه کرده
سپس تخم مرغ ها را به موادمان اضافه کرده تقریبا دوتا تخم مرغ برای چنین موادی کافیه
سپس ترخان و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و عصاره مرغ را به موادمون اضافه میکنیم
کاملا مواد را هم میزنیم که حالت چسبندگی داشته باشه
و در روغن سرخ کرده و در ظرف چیده و نوش جان کنید
هدایت شده از خانومانه ⭐
●●●🔗♥️
یِههَنذفرۍ،
یهکنجحَرم،
یهچَفیهمُتبرک،
ویِهدلعـٰاشق!💔
اینهَمونحِـسیه،
کہآرزوداشتَم
یکبـٰارتَجربهشکُنم:)
بشینمیِهگوشهتوشلوغۍ
گِریهکنم
♥️⃟ #حسیــــن_جـــانم
.
#مربای_هلو 🍑
برای تهیه این مربا که مثل مارمالاد میمونه از هلوی نارنجی رنگ یا به اصطلاح زعفرونی که رسیده باشه استفاده کنید.۴لیوان هلوی بدون پوست و خردشده را با دو و نیم لیوان شکر،دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک قاشق چایخوری کره مخلوط کنید کره برای اینه از کف کردن مربا جلوگیری کنه روی حرارت زیاد بذارین تا به جوش بیاد بعد حرارت متوسط باشه تا مربا بجوشه.حدود ۳۰_۴۵ دقیقه لازمه تا قوام بیاد در آخر نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید.وقتی کاملا خنک شد داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید
👩🍳
#شیرینی_وینی (کَره ای)
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
نمک ۲ پنس
وانیل ۱/۸ ق چ
مواد را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید فر را روی درجه ۱۷۰ تنظیم کنید در ظرفی کره نرم شده و پودر قند الک شده و وانیل را بریزید و با دور تند ۲ دقیقه بزنید تا سفید و سبک شود بعد سفیده را با نمک اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع شود اندازه ها رعایت شود تا خمیر نسبتا نرمی بدست بیاد و در قیف ماسوره انداخته شده بریزید که من از ما سوره گل رز استفاده کردم ودر سینی کاغذ روغنی انداخته شده به شکل دلخواه بزنید (۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید بهتر فرم میگیره) در فر گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید زمان بیشتر نشه چون این شیرینی زود می
سوزد
نکته: دمای فر برقی ۱۷۰ درجه دمای فر گازی ۱۵۰ درجه باشد.
👩🍳
.
#شیرینی_بادامی 🥠
🍘مواد لازم
🍭پودر بادام یک پیمانه
🍭پودر قند یک پیمانه
🍭آرد 3 پیمانه ( بسته به جنس آردتون ممکنه کمتر لازم شه ولی بیشتر نه)
🍭روغن جامد ذوب شده یک پیمانه
🍭هل دو قاشق چایخوری
🍪دستور تهیه شیرینی بادامی
روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب می کنیم. روغن نباید داغ بشه.
پودر قند و هل رو به روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد پودر بادوم را اضافه می کنیم.
بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه. آرد را کم کم اضافه می کنین تا موقعی که خمیر به دست نچسبه.
بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره.
خمیر را به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز می کنیم. با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی می ندازیم.
سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 میگذاریم بپزه.
بعد از پخت و خنک شدن با الک روش پودر قند میپاشیم.
#شربت_خرما
کم خونی
تقویت کلیه
کمردرد و درد مفاصل
رفع خشونت و نرم كردن سينه
50 گرم خرما در 1 لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی 2 تا 3 استكان بخوريد
مقوی ترین صبحانه
.
#ایده_میلک_شیک_زعفران 🍜
بستنی وانيلی۱فنجان
شيرپرچرب۱فنجان
گلاب۱ق غ
هل سائیده۱پینچ
زعفران سائیده۱ق غ
🔸مواد را در دستگاه میکسر مخلوط کنین
.