eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• سلام به روی ماهتون دوستان گل گلی 🌹امید وتندرستی مهمان وجودتان 😘 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم با بیفتک به آرومی بکوبید تا بافتش کمی باز بشه داخل کاسه بریزید زعفران دم کرده،نمک،فلفل،اب پیاز،اب لیمو وروغن زیتون ویا روغن مایع بریزید مخلوط کرده سلفون بکشید حدود دو ساعت بزارید داخل یخچال ،رول میکنیم وبه سیخ میکشیم یا با خلال دندون،ویا طبق فیلم به شکل گل رز در میاریم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید باهاش کار داریم پست بعدی میزارم 😉 __ داخل روغن با شعله متوسط دو طرفشو سرخ میکنیم 😋 چند قاچ گوجه فرنگی هم سرخ میکنیم در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن)
روغن جامد خونگی : ۱۴۰ گرم پودرقند : نصف لیوان(میتونید شکر و حذف کنید) تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : نصف.ق.چ شیر ولرم : یک چهارم لیوان زعفرون آبشده غلیظ : ۳ ق.غ ارد : ۳/۵ الی ۴ لیوان(من ۴ لیوان ریختم) خرما : ۲۵ عدد روغن مایع : ۲ ق.غ گردوخردشده : نصف لیوان پودرزنجبیل : ۱ ق.م پودردارچین : ۱ ق.م طرز تهیه: روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ و وانیل رااضافه کرده و کمی هم زده و شیرولرم و زعفرون را هم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم بزنید و ارد را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهید تاخمیر یکدست و جمع بشه خمیررا داخل کیسه فریزر بزارید و یک دو ساعت دریخچال استراحت دهید برای موادمیانی: پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزایید و داخل غذا ساز بریزید تاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید) خمیر راپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب بزنید روی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیررا روی ان قراردهید و کاتر بزنید. شیرینی ها رادر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت 20 دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه این مقدار برای ۱۸ شیرینی شد.اگه ساده دوست دارید باید بجای سه ق غ زعفرون سه ق غ آب ولرم اضافه بشه.
هدایت شده از 
تست شخصیت غافلگیر کننده 😯 ⁉️کدوم دختر وقتی برمیگرده جذاب‌تره؟! 😍 جوابی که میدی نشون دهنده شخصیت توئه 👌 هرکدومو انتخاب کردی کلیک کن نتیجه‌شو ببین از نتیجه غافلگیر میشی 😰😅🙊👇👇 1⃣🥰دخترشماره‌یک 2⃣🥰دخترشماره‌دو 3⃣🥰دخترشماره‌سه 4⃣🥰دخترشماره‌چهار 5⃣🥰دخترشماره‌پنج 6⃣🥰دختر شماره شش دقت کن فقط یه دخترو میتونی انتخاب کنی. اونایی که فکر میکنن هیچکدوم از دخترها جذابیت ندارن هم روی لینک زیر کلیک کنن 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3388408012C671c2952a6 .
،عصرتون سبز و زیبا هر کجا هستين سهمِ امروزتان یه بغل شادی و آرامش عصرتون بخیر .
●●●🔗💛" اےصفای‌قلب‌زارم ھرچہ‌دارم‌ازتودارم تاقیامت اِے‌رضاجان سَرزِخاکَت‌برندارم:)) 💛⃟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی نوتلا ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم : نوتلا🍫 ۳۰۰ گرم یا ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 یک عدد یا نصف یک موز له شده آرد🥡 ۹۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه همه رو با هم ترکیب کنید و توی فر دمای ۱۸۰ از پیش گرم شده برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپرید
•••🔗🤍’’ امام‌حسین‌دلم(:" دلم‌هوا؎توداردخداڪندراست‌باشد ڪہ‌میگوینددل‌بہ‌دل‌رآه‌دارد...!🤍🔏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♥️
کیک‌موکا 😍😍 ✍ مواد لازم: آرد ۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه قهوه دم کرده نصف فنجان یا دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری 🍜 طرز تهیه: من برای قهوه از نصف فنجان قهوه دم کرده استفاده کردم شما میتونید ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده استفاده کنید، پودر قهوه آماده و پودر کاکائو رو بریزید داخل شیر گرم حل کنید بزارید کنار خنک بشه ،‌ آرد و و بکینگ پودر رو چند بار الک کنید، تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با دور متوسط همزن ۵ دقیقه کامل میزنیم تا حجیم و روشن و کشدار بشه، ‌روغن، قهوه و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم در حد مخلوط شدن، تو چند مرحله آرد رو اضافه کرده و با لیسک خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ،‌ قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید( مخلوط هم اندازه از آرد و روغن مایع و روغن جامد ) مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه. اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب در بیارید ‌.
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🦋لباس خواستگاری 😍 𒊹︎︎︎〰〰〰♥️🔝𝙟𝙤𝙞𝙣♥️〰〰𒊹︎︎︎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت پتی بور یک بسته شکلات صبحانه ۳تا۴قاشق غذاخوری شکلات تخته ایی به میزان لازم بیسکویت پتی بورروکاملاخردوپودری میکنیم بهش شکلات صبحانه(پستهای پایینترطرزتهیه شکلات صبحانه روگزاشتم) رواضافه کرده هم میزنیم تایک خمیرمنسجم بمابده وداخل دست به راحتی فرم بگیره به شکل واندازه دلخواه حالت داده ،یک ربع داخل یخچال میزاریم شکلات تخته ایی راروی بخارکتری آب میکنیم موادبیسکویتی روداخل شکلات میزنیم وروی توری میزاریم تاکاملاخودشوبگیره میتونیدروشوباشکلات همرنگ یامخالف خودش به صورت خطی تزیین کنید نکته:شکلات صبحانه روکم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تایک خمیرمنسجم ب ما بده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده . زردآلو هسته جدا شده یک کیلو شکر ۸۰۰ گرم زعفران به میزان لازم آب لیمو ۱ ق ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت) حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد . بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم . اول هسته زردآلوها رو جدا کردم . زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم . اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین . داخل غذاساز انداختم و پوره کردم . داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد. آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🦋لباس نامزدی صورتی😍 𒊹︎︎︎〰〰〰♥️🔝𝙟𝙤𝙞𝙣♥️〰〰𒊹︎︎︎ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️🥰 یه ترکیب خیلی خوشمزه که خیلی راحت اماده میشه😉💜 چی میخوایم؟ دنت خامه آماده قنادی یا ( خامه صبحانه ) بیسکوئیت پتی بور توت فرنگی برای تزئیین . . طبق ویدیو پیش برو😍🍓 . .
هدایت شده از خانومانه ⭐
منو ببر اونجا کہ قلبمو بُردی‌!(:💔 ♥️ ♡‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡
🥣نکات مهم پخت و پز 🍖برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید. 🍚برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتی‌متر روی آن را آب بریزید .برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید . 🍛هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود. 👨‍🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
‹🧡🌿› هَمہ‌‌جا‌رَفتَم‌وخوردَم‌بِہ‌دَرِبَستہ‌حُسِین فَقَط‌آخَر‌که‌رِسیدَم‌بِہ‌تو‌،راهَم‌دادی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۴ قلم مواد و در چهار دقیقه شکلات صبحانه ای درست کن که نظیر نداره 😍 ✅️ مواد لازم : یک لیوان شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو ✅️ طرز تهیه : همه ی مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم تا مواد یک دست و غلیظ بشه آسونتر از این نداریم حتما درستش کن عاشقش میشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری 𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بیبی کورن😍🌽 ديگة ترشي يا كنسرو بيبي كرن از بيرون نخر كه بي صرفه ست من با سي هزار تومن دو تا شيشه كنسروش رو درست كردم در صورتيكه يه شيشه كوچيكش ٦٠-٧٠ تومنه خيلي هم راحت يه شيشه تميز با در فلزي انتخاب كنيد بيبي كرن ها يا همون بچه ذرت ها را بعد از پوست كردن مرتب در شيشه بچينيد محلولي با آب جوشيده سرد و يه ليوان سركه و نمك درست كنيد و روي ذرت ها بريزيد براي طعم دار كردنش مي تونيد از سير و فلفل سبز استفاده كنيد بعد از اينكه ذرت ها رو چيديد و محلول را ريختيد سير فلفل سبز را رويش قرار دهيد در شيشه را محكم ببنديد و شيشه ها را در ظرفي كه آبجوش ريختيد دمر بذاريد و بعد از ده دقيقه از ظرف خارج كنيد و همون جور برعكس ٢٤ ساعت روي صفحه كابينت قرار دهيد تا هواي اضافيش خارج شود با اين روش شيشه ها رو كنسرو كرديد و بعد مي تونيد در يخچال نگه داري كنيد و براي روي سالاد كنار غذا و دورچين استفاده كنيد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یه پُست فوق العاده خوشمزه😁🤭 . . اصلا نگاه کردن بهش چشماتو قلبی میکنه چه برسه به خوردنش🤤 دقت کنی اول ویدیو به یه چنگال راضی نشدم🤤😁 . . خب بزن بریم سراغ اصل مطلب : برای درست کردن مارمالا‌دِ آلبالو 🍒، خیلی راحت هسته ی 🍒 رو خارج کن ، من از یک مشت 🍒 استفاده کردم😁 ( البته از گیلاس هم میتونید استفاده کنید ) . . آلبالو هارو تو یه تابه نچسب بریزید ، ۱ ق غ خ بهش شکر اضافه کنید ، ( برای مارمالاد اصولا از ژلاتین هم استفاده میکنن اما کارِ ما بدون ژلاتین هم راه میوفته ) روی حرارت ملایم ، شکر و آلبالو رو تفت بدید تا زمانی که شکر آب بشه و یه مقدار غلیظ بشه و تمام. . . بقیش رو طبق ویدیو پیش برو چندتا نکته برات میگم اینجا : 🍒 میتونی یه کیک شکلاتی ساده خودت تو خونه درست کنی یا از کیک های آماده استفاده کنی. 🍒 برای خامه شکلاتی باید به خامه فرم گرفته پودرشکلات اضافه کنی ، میتونی اگر خامه فرم گرفته نداری ، از خامه صبحانه استفاده کنی. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴نصب کتیبه و پرچم‌های بین الحرمین در آستانه ماه 1445 هجری قمری @sedzaker