eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ژله رنگی رنگی مون 🙂😍 . برای این ژله من برای ژله های لایه ای از ۵ رنگ ژله و هر کدوم نصف بسته است و هر کدوم رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری( حرارت غیر مستقیم ) حل کردم . یک بسته پودر ژله آلوورا رو هم با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم و گذاشتم کنار در مخیط که خنک بشه و بعد بهش نصف لیوان شیر که توی محیط بوده و دمای محیط رسیده کم کم بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . قالب من جنسش اینجا پلاستیکی هست با دو سه قطره روغن مایع چرب کردم . برای اون قسمت های شیار دار من به صورت رنگین کمانی استفاده کردم و از ده رنگ استفاده کردم . ژله های استفاده ام ، انار ، هندوانه ، پرتقال ، موز ، کیوی ، لیمو ، بلوبری ، بلوبری که رنگ خوراکی ریختم آبی تیره بشه ، انگور ، انگوری که داخلش رنگ خوراکی ریختم ( البته می خواستم بنفش تیره بشه که رنگش به سیاهی می زنه) داخل شیارها (مقدار خیلی خیلی کم به این ژله ها نیاز هست در حد دو قاشق) به آهستگی ژله ها رو ریختم و داخل یخچال گذاشتم که نیم بند بشه . در مرحله بعد از ژله سفید روی ژله ها ریختم و مرحله به مرحله ژله های رنگی و سفید رو یکی در میان ریختم .هر بار هم ژله از نیم بند یک کوچولو سفت تر شد زله بعدی ریخته بشه . فاصله بین ریختن هم زیاد نباشه که لایه ها به هم بچسبند و بعدا از هم جدا نشند .در آخر که ژله آخر رو ریختم ، ۷ ، ۸ ساعتی یخچال موند. بعد که خوب بسته شد دورش رو با چاقو آزاد کردم . چند ثانیه ای قالب رو داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . .
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم مرغ درسته با پوست پیاز درشت: سه عدد سیر: دو حبه گردو کشمش زرشک و جعفری ساتوری شده از هرکدام نصف پیمانه رب گوجه: دو قاشق غ رب انار: نصف لیوان نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم مرغ رو بشورید و داخل شکمشو تمیز کنید پیاز سیر و فلفل دلمه رو خورد و بهش روغن و زردچوبه و نمک و زعفران اضافه و مرغ رو باهاش مزه دار میکنیم میزاریم داخل یخچال تا چند ساعت مزه دار بشه. برای داخل شکم مرغ پیاز داغ درست میکنیم زردچوبه میزنیم کشمش گردو زرشک و جعفری ساتوری رو اضافه و تفت میدیم. کمی رب انار اضافه و میزاریم طعم ها به خورد هم برن. برای سس مرغ شکم پر یه پیاز رو خلالی خورد و بهش رب گوجه و رب انار اضافه میکنیم و تفت میدیم. بعدش آب جوش اضافه میکنیم تا بجوش بیاد مواد مزه دار شده مرغ رو از داخل شکم‌ش خالی میکنیم. و هردو طرف مرغ رو داخل روغن سرخ میکنیم مواد رو داخل شکم مرغ میریزیم و با سیب زمینی مهار میکنیم. دست و پای مرغ رو میبندیم و میزاریم داخل سس. بهش زعفران و آلو یا برگ‌قیصی اضافه میکنیم. میتونیم قبل از سرخ کردن هم مواد رو داخل شکم مرغ بریزیم و با نخ بدوزیم و بعد سرخ کنیم. بعد از یک ساعت مرغ ما آمادست، بزارید سس حسابی غلیظ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• سلام به روی ماهتون دوستان گل گلی 🌹امید وتندرستی مهمان وجودتان 😘 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم با بیفتک به آرومی بکوبید تا بافتش کمی باز بشه داخل کاسه بریزید زعفران دم کرده،نمک،فلفل،اب پیاز،اب لیمو وروغن زیتون ویا روغن مایع بریزید مخلوط کرده سلفون بکشید حدود دو ساعت بزارید داخل یخچال ،رول میکنیم وبه سیخ میکشیم یا با خلال دندون،ویا طبق فیلم به شکل گل رز در میاریم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید باهاش کار داریم پست بعدی میزارم 😉 __ داخل روغن با شعله متوسط دو طرفشو سرخ میکنیم 😋 چند قاچ گوجه فرنگی هم سرخ میکنیم در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن)
روغن جامد خونگی : ۱۴۰ گرم پودرقند : نصف لیوان(میتونید شکر و حذف کنید) تخم مرغ : ۱ عدد وانیل : نصف.ق.چ شیر ولرم : یک چهارم لیوان زعفرون آبشده غلیظ : ۳ ق.غ ارد : ۳/۵ الی ۴ لیوان(من ۴ لیوان ریختم) خرما : ۲۵ عدد روغن مایع : ۲ ق.غ گردوخردشده : نصف لیوان پودرزنجبیل : ۱ ق.م پودردارچین : ۱ ق.م طرز تهیه: روغن جامد(میتونید از روغن صاف قنادی بجاش استفاده کنید)و پودرقندراباهمزن برقی 20ثانیه(با همزن دستی دو دقیقه) بزنید تاموادمخلوط شوندسپس تخم مرغ و وانیل رااضافه کرده و کمی هم زده و شیرولرم و زعفرون را هم اضافه کرده وکمی درحد یکدست شدن هم بزنید و ارد را در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید ودرنهایت بانوک انگشتان ورزدهید تاخمیر یکدست و جمع بشه خمیررا داخل کیسه فریزر بزارید و یک دو ساعت دریخچال استراحت دهید برای موادمیانی: پوست وهسته خرماها راگرفته و گردو و روغن و پودر دارچین و زنجبیل رابیفزایید و داخل غذا ساز بریزید تاموادمیانی کاملا یکدست شود(میتونید از چرخ گوشت رد کنید یا با گوشت کوب له کنید) خمیر راپس ازاستراحت باوردنه به ضخامت نیم سانتی پهن کنید قالب بزنید روی یک قسمت مقداری ازموادمیانی بگذارید قسمت دیگرخمیررا روی ان قراردهید و کاتر بزنید. شیرینی ها رادر فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت 20 دقیقه درحدی که فقط کمی زیرشیرینی طلایی بشه کافیه این مقدار برای ۱۸ شیرینی شد.اگه ساده دوست دارید باید بجای سه ق غ زعفرون سه ق غ آب ولرم اضافه بشه.
هدایت شده از ذاکرین
تست شخصیت غافلگیر کننده 😯 ⁉️کدوم دختر وقتی برمیگرده جذاب‌تره؟! 😍 جوابی که میدی نشون دهنده شخصیت توئه 👌 هرکدومو انتخاب کردی کلیک کن نتیجه‌شو ببین از نتیجه غافلگیر میشی 😰😅🙊👇👇 1⃣🥰دخترشماره‌یک 2⃣🥰دخترشماره‌دو 3⃣🥰دخترشماره‌سه 4⃣🥰دخترشماره‌چهار 5⃣🥰دخترشماره‌پنج 6⃣🥰دختر شماره شش دقت کن فقط یه دخترو میتونی انتخاب کنی. اونایی که فکر میکنن هیچکدوم از دخترها جذابیت ندارن هم روی لینک زیر کلیک کنن 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3388408012C671c2952a6 .
،عصرتون سبز و زیبا هر کجا هستين سهمِ امروزتان یه بغل شادی و آرامش عصرتون بخیر .
●●●🔗💛" اےصفای‌قلب‌زارم ھرچہ‌دارم‌ازتودارم تاقیامت اِے‌رضاجان سَرزِخاکَت‌برندارم:)) 💛⃟
19.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی نوتلا ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم : نوتلا🍫 ۳۰۰ گرم یا ۱ پیمانه تخم مرغ🥚 یک عدد یا نصف یک موز له شده آرد🥡 ۹۰ گرم یا ۳/۴ پیمانه همه رو با هم ترکیب کنید و توی فر دمای ۱۸۰ از پیش گرم شده برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپرید
•••🔗🤍’’ امام‌حسین‌دلم(:" دلم‌هوا؎توداردخداڪندراست‌باشد ڪہ‌میگوینددل‌بہ‌دل‌رآه‌دارد...!🤍🔏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌♥️
کیک‌موکا 😍😍 ✍ مواد لازم: آرد ۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه قهوه دم کرده نصف فنجان یا دو قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری 🍜 طرز تهیه: من برای قهوه از نصف فنجان قهوه دم کرده استفاده کردم شما میتونید ۲ قاشق غذاخوری پودر قهوه آماده استفاده کنید، پودر قهوه آماده و پودر کاکائو رو بریزید داخل شیر گرم حل کنید بزارید کنار خنک بشه ،‌ آرد و و بکینگ پودر رو چند بار الک کنید، تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با دور متوسط همزن ۵ دقیقه کامل میزنیم تا حجیم و روشن و کشدار بشه، ‌روغن، قهوه و شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم در حد مخلوط شدن، تو چند مرحله آرد رو اضافه کرده و با لیسک خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ،‌ قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید( مخلوط هم اندازه از آرد و روغن مایع و روغن جامد ) مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده میزاریم به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه. اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب در بیارید ‌.
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🦋لباس خواستگاری 😍 𒊹︎︎︎〰〰〰♥️🔝𝙟𝙤𝙞𝙣♥️〰〰𒊹︎︎︎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت پتی بور یک بسته شکلات صبحانه ۳تا۴قاشق غذاخوری شکلات تخته ایی به میزان لازم بیسکویت پتی بورروکاملاخردوپودری میکنیم بهش شکلات صبحانه(پستهای پایینترطرزتهیه شکلات صبحانه روگزاشتم) رواضافه کرده هم میزنیم تایک خمیرمنسجم بمابده وداخل دست به راحتی فرم بگیره به شکل واندازه دلخواه حالت داده ،یک ربع داخل یخچال میزاریم شکلات تخته ایی راروی بخارکتری آب میکنیم موادبیسکویتی روداخل شکلات میزنیم وروی توری میزاریم تاکاملاخودشوبگیره میتونیدروشوباشکلات همرنگ یامخالف خودش به صورت خطی تزیین کنید نکته:شکلات صبحانه روکم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تایک خمیرمنسجم ب ما بده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مارمالاد یکی از خوشمزه ترین مارمالادهاست . می تونین صبحانه استفاده کنین می تونین برای انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنین ، برای دسرها ، خیلی پر کاربرده . زردآلو هسته جدا شده یک کیلو شکر ۸۰۰ گرم زعفران به میزان لازم آب لیمو ۱ ق ژلاتین ۱ ق م (یا کمی نشاسته ذرت) حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو داشتم . هسته هاش رو در آوردم تقریبا نزدزک یک کیلو زردآلو شد . بسته به اینکه زردالوهاتون ترش و شیرین هستند شکر رو در نظر بگیرین من زردآلوهام شیرین بود به نسبت برابر شکر نریختم از یه کیلو کمتر شکر ریختم حدودا ۸۰۰ گرم . اول هسته زردآلوها رو جدا کردم . زردالوهایی که داشتم دو نوع بود یه کم سفت و یه کم شل اون هایی که سفت بود برای مربا استفاده کردم این هایی که شل بودن کمی مارمالاد درست کردم . چون شل بود دیگه پوست زردالو رو ازش جدا نکردم . اما می تونین یه کم آب جوش روشون بریزین پوستش رو جدا کنین . داخل غذاساز انداختم و پوره کردم . داخل قابلمه ترجیحا لعابی برای مرباها خوبه ، ریختم و لا به لاش شکر ریختم . ۲ ، ۳ ساعتی یخچال گذاشتم یه کم اب انداخت و روی شعله قرار دادم حرارت ملایم . شروع کرد به جوشیدن کفش رو گرفتم . از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بمونه کافیه ولی باز چک کنین که به غلظت مناسب برسه و قوام بیاد. آخر کار کمی زعفران ریختم برای رنگ و عطر و طعم و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کنه ژلاتین رو با آب سرد بن ماری کردم و داخلش ریختم (می تونین از نشاسته ذرت هم استفاده کنین) و در نهایت یه قاشق آب لیمو هم داخلش ریختم
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🦋لباس نامزدی صورتی😍 𒊹︎︎︎〰〰〰♥️🔝𝙟𝙤𝙞𝙣♥️〰〰𒊹︎︎︎ .
♥️🥰 یه ترکیب خیلی خوشمزه که خیلی راحت اماده میشه😉💜 چی میخوایم؟ دنت خامه آماده قنادی یا ( خامه صبحانه ) بیسکوئیت پتی بور توت فرنگی برای تزئیین . . طبق ویدیو پیش برو😍🍓 . .
هدایت شده از خانومانه ⭐
منو ببر اونجا کہ قلبمو بُردی‌!(:💔 ♥️ ♡‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.....๑🏴๑🖤๑🏴.....♡
🥣نکات مهم پخت و پز 🍖برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید. 🍚برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتی‌متر روی آن را آب بریزید .برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید . 🍛هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود. 👨‍🍳
هدایت شده از خانومانه ⭐
‹🧡🌿› هَمہ‌‌جا‌رَفتَم‌وخوردَم‌بِہ‌دَرِبَستہ‌حُسِین فَقَط‌آخَر‌که‌رِسیدَم‌بِہ‌تو‌،راهَم‌دادی ♥️
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ۴ قلم مواد و در چهار دقیقه شکلات صبحانه ای درست کن که نظیر نداره 😍 ✅️ مواد لازم : یک لیوان شکر یک لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو ✅️ طرز تهیه : همه ی مواد رو داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم تا مواد یک دست و غلیظ بشه آسونتر از این نداریم حتما درستش کن عاشقش میشی
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ تنوری 𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸𖣔𖥸 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بیبی کورن😍🌽 ديگة ترشي يا كنسرو بيبي كرن از بيرون نخر كه بي صرفه ست من با سي هزار تومن دو تا شيشه كنسروش رو درست كردم در صورتيكه يه شيشه كوچيكش ٦٠-٧٠ تومنه خيلي هم راحت يه شيشه تميز با در فلزي انتخاب كنيد بيبي كرن ها يا همون بچه ذرت ها را بعد از پوست كردن مرتب در شيشه بچينيد محلولي با آب جوشيده سرد و يه ليوان سركه و نمك درست كنيد و روي ذرت ها بريزيد براي طعم دار كردنش مي تونيد از سير و فلفل سبز استفاده كنيد بعد از اينكه ذرت ها رو چيديد و محلول را ريختيد سير فلفل سبز را رويش قرار دهيد در شيشه را محكم ببنديد و شيشه ها را در ظرفي كه آبجوش ريختيد دمر بذاريد و بعد از ده دقيقه از ظرف خارج كنيد و همون جور برعكس ٢٤ ساعت روي صفحه كابينت قرار دهيد تا هواي اضافيش خارج شود با اين روش شيشه ها رو كنسرو كرديد و بعد مي تونيد در يخچال نگه داري كنيد و براي روي سالاد كنار غذا و دورچين استفاده كنيد .
من اومدم با یه پُست فوق العاده خوشمزه😁🤭 . . اصلا نگاه کردن بهش چشماتو قلبی میکنه چه برسه به خوردنش🤤 دقت کنی اول ویدیو به یه چنگال راضی نشدم🤤😁 . . خب بزن بریم سراغ اصل مطلب : برای درست کردن مارمالا‌دِ آلبالو 🍒، خیلی راحت هسته ی 🍒 رو خارج کن ، من از یک مشت 🍒 استفاده کردم😁 ( البته از گیلاس هم میتونید استفاده کنید ) . . آلبالو هارو تو یه تابه نچسب بریزید ، ۱ ق غ خ بهش شکر اضافه کنید ، ( برای مارمالاد اصولا از ژلاتین هم استفاده میکنن اما کارِ ما بدون ژلاتین هم راه میوفته ) روی حرارت ملایم ، شکر و آلبالو رو تفت بدید تا زمانی که شکر آب بشه و یه مقدار غلیظ بشه و تمام. . . بقیش رو طبق ویدیو پیش برو چندتا نکته برات میگم اینجا : 🍒 میتونی یه کیک شکلاتی ساده خودت تو خونه درست کنی یا از کیک های آماده استفاده کنی. 🍒 برای خامه شکلاتی باید به خامه فرم گرفته پودرشکلات اضافه کنی ، میتونی اگر خامه فرم گرفته نداری ، از خامه صبحانه استفاده کنی. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴نصب کتیبه و پرچم‌های بین الحرمین در آستانه ماه 1445 هجری قمری @sedzaker
♥️🥰 یه نوشیدنی خیلی خوشمزه 🥤🍭 دوست داشتم طعم بستنی اورئوِ که کراشمه رو شما هم بچشید ، به همین خاطر تصمیم گرفتم این ترکیبو یادتون بدم که مزش خیلی به بستنی اورئو نزدیکه🍨🍦 . . ۱ قوطی شیرعسلی ( از لوازم قنادیا و سوپرمارکت های بزرگ میتونید تهیه کنید ) . . ۱ پاکت خامه صبحانه ( ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه ) . . و ۱ بسته بیسکوییت ( میزان بیسکوییت سلیقه ای هست ) . . میتونید روش سس شکلات ، سس کارامل و یا هرچیزی که دوست دارید بریزید و حالشو ببرید🤤 . . طبق ویدیو پیش برو🤗