14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی
قبول داری تابستونُ بستنیاش؟!😍😋
مواد لازم :
طالبی🍈
موز🍌
خامه
شیر🥛
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای تمیز کردن چدنهای گاز👇
از سرکه و جوش شیرین استفاده کنید.
در تشت پر از آب داغ، سه لیوان سرکه و سه ق.غ جوش شیرین بریزید.
چند ساعت بمونه،بعد با سیم و صابون رنده شده بشویید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
برای نگهداری طولانی مدت سیر بدون پوست و حبه شده👇
آنها را داخل ظرف شیشه ای و داخل فریزر نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#گراتین_پاستا
اول ماده ی گوشتی رو آماده میکنیم، یک عدد پیاز 🧅متوسط رو خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و میزاریم با آب خودش بپزه با حرارت ملایم ، زردچوبه و فلفل و نمک🧂 هم اضافه میکنیم، قارچ🍄 و فلفل دلمه ای 🫑خرد شده و یک لیوان پوره گوجه فرنگی🍅(یا یک قاشق غذاخوری رب🥫 ) اضافه کرده و میزاریم تا کاملا آبش کشیده بشه و جا بیفته، در آخر هم یک قاشق جعفری خرد شده میتونید به دلخواه اضافه کنید ، آویشن هم کمی اضافه کنید، بعد داخل قابلمه آب میریزیم با کمی روغن و نمک جوش که اومد، پاستاهارو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه میزاریم بجوشه تا کمی نرم بشه، خیلی نجوشه چون شکلش رو از دست میده، بعد داخل صافی میریزیم آب حتما سرد روش میریزیم و میزاریم آبش کشیده بشه، داخل یه ظرف بزرگ مواد گوشتی و پاستا رو باهم مخلوط میکنیم، میتونیم لایه لایه هم بریزیم ولی وقتی پنیر آب بشه مخلوط کردنش سخته همین اول باهم مخلوط بشه بهتره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنیر_خونگی
بچه ها اول بگم شیر 🥛بریده با فاسد فرق داره
شیر بریده فقط ترش شده
و جون میده برای پنیر، هرچی شیر پرچرب تر باشه شیر زودتر ترش میشه و پنیرش خوشمزه تر😁😁😁
شیر محلی بریده شده😁 ۳ کیلو🥛
نمک ۳ قاشق غذاخوری🧂
سرکه نصف استکان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترشی_بادمجان🍆
بادمجان ۳ کیلوگرم🍆
سیر ۳ بوته🧄
سرکه ۲ لیوان
نعنا خشک، پودر گلپر، نمک 🧂 به مقدار لازم
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
طرز تهیه
۱- بادمجانها 🍆را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
۲- نمک 🧂و سیر🧄 خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
۳- ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
۴- هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
۵- در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده میشود
نوش جان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پارفه_آلبالو
٢ليوان شير🥛، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو🍒، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير 🥛و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سلفون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ته_چین_زیتون
مواد لازم برای 4تا 6 نفر
برنج 3 پیمانه🍚
تخم مرغ 2 عدد🥚
ماست 4 تا 5 قاشق غذاخوری🥣
محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
نمک🧂 و زیتون سبز 🫒و سیاه به میزان لازم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه
برنج 🍚رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک🧂 و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!)
تخم مرغ ها🥚 رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها 🫒رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود 1 ساعت با شعله کم دم بیاد
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
رفع بو از ظروف👇
برای برطرف کردن بوی ظروف کمی آب گرم مخلوط با گرد خردل روی آنها بریزید و بشویید. بعد با آب ساده شستشو دهید و خشک کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_سنتی
خوشمزه ترین بستنی خونگی با اختلاف همینه😍
خامه
شیر🥛
زعفران
گلاب
هل آسیاب شده
زرده تخم مرغ🥚
شکر🍚
ارد🥡
وانیل
خلال پسته
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻