فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_بادمجان
عزیزان یه اشتباه تو ویدیو هست که چهار تا زرده باید باشه که دو تا گفته شده 😓
برنج 3پیمانه🍚، ماست1 پیمانه🥣، روغن نصف پیمانه، 4عدد زرده و2 عدد تخم مرغ کامل🥚، نمک🧂 و فلفل و زعفران، سینه مرغ1 عدد پخته شده و ریش ریش شده، بادمجان🍆 ریز سرخ شده 5_6 عدد، پیاز 🧅1 عدد برای پیاز داغ، زرشک 2ق غ سرخ شده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای خاموش کردن ماهیتابهای که آتش گرفته👇
هرگز از آب استفاده نکنید زیرا مشتعل میشود.
بهترین راه حل پوشاندن روی ماهیتابه با استفاده از یک پارچهی کتانی ضخیم است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
14.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی
قبول داری تابستونُ بستنیاش؟!😍😋
مواد لازم :
طالبی🍈
موز🍌
خامه
شیر🥛
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای تمیز کردن چدنهای گاز👇
از سرکه و جوش شیرین استفاده کنید.
در تشت پر از آب داغ، سه لیوان سرکه و سه ق.غ جوش شیرین بریزید.
چند ساعت بمونه،بعد با سیم و صابون رنده شده بشویید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
برای نگهداری طولانی مدت سیر بدون پوست و حبه شده👇
آنها را داخل ظرف شیشه ای و داخل فریزر نگهداری کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#گراتین_پاستا
اول ماده ی گوشتی رو آماده میکنیم، یک عدد پیاز 🧅متوسط رو خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و میزاریم با آب خودش بپزه با حرارت ملایم ، زردچوبه و فلفل و نمک🧂 هم اضافه میکنیم، قارچ🍄 و فلفل دلمه ای 🫑خرد شده و یک لیوان پوره گوجه فرنگی🍅(یا یک قاشق غذاخوری رب🥫 ) اضافه کرده و میزاریم تا کاملا آبش کشیده بشه و جا بیفته، در آخر هم یک قاشق جعفری خرد شده میتونید به دلخواه اضافه کنید ، آویشن هم کمی اضافه کنید، بعد داخل قابلمه آب میریزیم با کمی روغن و نمک جوش که اومد، پاستاهارو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه میزاریم بجوشه تا کمی نرم بشه، خیلی نجوشه چون شکلش رو از دست میده، بعد داخل صافی میریزیم آب حتما سرد روش میریزیم و میزاریم آبش کشیده بشه، داخل یه ظرف بزرگ مواد گوشتی و پاستا رو باهم مخلوط میکنیم، میتونیم لایه لایه هم بریزیم ولی وقتی پنیر آب بشه مخلوط کردنش سخته همین اول باهم مخلوط بشه بهتره
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_خونگی
بچه ها اول بگم شیر 🥛بریده با فاسد فرق داره
شیر بریده فقط ترش شده
و جون میده برای پنیر، هرچی شیر پرچرب تر باشه شیر زودتر ترش میشه و پنیرش خوشمزه تر😁😁😁
شیر محلی بریده شده😁 ۳ کیلو🥛
نمک ۳ قاشق غذاخوری🧂
سرکه نصف استکان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترشی_بادمجان🍆
بادمجان ۳ کیلوگرم🍆
سیر ۳ بوته🧄
سرکه ۲ لیوان
نعنا خشک، پودر گلپر، نمک 🧂 به مقدار لازم
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
طرز تهیه
۱- بادمجانها 🍆را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و ۳ لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
۲- نمک 🧂و سیر🧄 خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
۳- ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
۴- هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
۵- در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده میشود
نوش جان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#پارفه_آلبالو
٢ليوان شير🥛، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو🍒، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير 🥛و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سلفون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد.
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ته_چین_زیتون
مواد لازم برای 4تا 6 نفر
برنج 3 پیمانه🍚
تخم مرغ 2 عدد🥚
ماست 4 تا 5 قاشق غذاخوری🥣
محلول زعفران 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
نمک🧂 و زیتون سبز 🫒و سیاه به میزان لازم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرز تهیه
برنج 🍚رو به روش آبکش یا کته به همراه کمی نمک🧂 و روغن آماده کنید.(روغن در صورتی که به روش کته آماده میکنید، استفاده کنید!)
تخم مرغ ها🥚 رو در یک کاسه بشکنید و با همزن بزنید تا حدی که کمی حجم بگیره! بعد ماست و بکینگ پودر و زعفران و کمی از روغن رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. حالا برنج ها رو با این مواد ترکیب کنید.
کف قالب یا قابلمه مورد نظر رو کمی چرب کنید و زیتون ها 🫒رو به ردیف کف قالب بچینید، حالا مایه ته چین رو روی زیتون ها بریزید و خوب فشرده کنید. مابقی روغن رو هم روی برنج بریزید و بذارید حدود 1 ساعت با شعله کم دم بیاد
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
رفع بو از ظروف👇
برای برطرف کردن بوی ظروف کمی آب گرم مخلوط با گرد خردل روی آنها بریزید و بشویید. بعد با آب ساده شستشو دهید و خشک کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی
خوشمزه ترین بستنی خونگی با اختلاف همینه😍
خامه
شیر🥛
زعفران
گلاب
هل آسیاب شده
زرده تخم مرغ🥚
شکر🍚
ارد🥡
وانیل
خلال پسته
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#نیمروی_قالبی_فلفل_دلمه ای
🍳مواد لازم :
🔻فلفل دلمه ای 1 عدد🫑
🔻تخم مرغ 3 عدد🥚
🔻گوجه فرنگی 1 عدد🍅
🔻کره یا روغن به مقدار لازم🧈
🔻نمک و فلفل به مقدار لازم🧂
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
مراحل تهیه:
گوجه 🍅و فلفل دلمه ای🫑 را بصورت حلقه ای برش بزنید. کف ماهیتابه مقداری روغن یا کره🧈 بریزید. حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید.اجازه دهید گوجه گرم شود. سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ🥚 بشکنید و نمک و فلفل🧂 بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ). سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
چگونه برچسب محصولات را به راحتی جدا کنیم⁉️
قبل از جدا کردن ، مقداری الکل یا روغن بچه به آن بزنید و سپس به راحتی آن را جدا کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#یه_ساندویچ_جذاب
ی پیاز بزرگ🧅 رو خلالی کردم ریختم تو تابه ک کمی چربش کرده بودم پیازم ک سبک شد فیله بوقلمون (میتونین سینه مرغ بزنین)رو ک نواری خرد کرده بودم بهش اضافه کردم وگذاشتم آب بندازه و تفت دادم تا بپزه.بعد قارچ🍄 اسلایس شده اضافه کردم و حرارت زیاد کردم با شعله بالا تفت دادم و اخر هم فلفل دلمه🫑 نواری خرد شده رو ب مواد اضافه کردم.اخر سرهم فلفل پاپریکا اویشن زردچوبه و نمک🧂 اضافه کردم.
برای سس هم ی ق سس مایونز ی ق ماست ی ق ارده کمی سس خردل ابلیمو🍋 نمک🧂 و فلفل همرو مخلوط کردم و سرو کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی
کلم سفید نصف عدد
کلم بنفش نصف عدد
🥕هویج ۳ عدد متوسط
خیارشور ۴ عدد متوسط
🥓ژامبون ارگانیک ۱۰۰ گرم
🫛نخود فرنگی به میزان دلخواه
🌽ذرت به میزان دلخواه
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
برای سس:
سس مایونز به مقدار دلخواه
ماست به میزان دلخواه ( کمتر از سس باشه که طعمش غالب نشه)
لیمو ترش تازه🍋 ( نصف عدد) یا آبلیمو
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه به مقدار 🧂لازم
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
کلم بنفش و سفید رنده کنید بعد هویج🥕 رو با رنده درشت رنده کنین که تو سالاد آب نندازه.
حالا کلم سفید، کلم بنفش، هویج🥕، نخود فرنگی🫛 بخارپز شده، ذرت 🌽بخار پز شده، ژامبون خرد شده و خیارشور نگینی خرد شده رو با هم میخلوط میکنیم برای سس هم مواد رو باهم مخلوط و به سالاد اضافه میکنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_نمکی
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد🧅
کشمش مقداری
آلو مقداری
گردو مقداری
زعفران
نمک.فلفل.پودر سیر🧂
🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷
مرغ رو با زعفران.نمک🧂.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
پیاز🧅 رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید
داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه
در آخر هم رومال زعفران و کره 🧈بزنید
توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست
فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای لکهگیری مبلهایی از جنس جیر👇
از الکل سفید استفاده کنید و تاثیرش رو ببینید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
چند نكته مهم براى پخت عدس پولو 🍛
🔸عدسى كه براى عدس پلو استفاده ميكنيد رو توى آب كم بپزيد
🔸برنج رو بصورت خام تر آبكش كنيد،و موقع دم كشيدن ابى كه عدس ها توش پختن رو روى برنج بريزيد
هم خوشمزه تر ميشه و هم ارزش غذايى بالاترى پيدا ميكنه 👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_چهار_رنگ
مواد لازم :
تخم شربتی
گل پنیرک
گلاب
شکر
زعفران
آب سرد
آبلیمو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری
از بین بردن لکه عرق با مقدار مساوی آب و آبلیمو👇
آب لیمو را روی لکه بریزید، قسمت لکه عرق را به هم بمالید پس از نیم ساعت آن را بشویید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_به_وسیب_با_بستنی
مواد لازم:
دوعدد میوه به
سه عدد سیب سبز 🍏🍏
یک لیوان شکر ۲۴۰ گرم🍚
دارچین
میخک
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
به ها رو از وسط نصف کنید پوستش بکنید دانه هاش رو جدا کنید و داخل آب و کمی آبلیمو🍋 بندازید تا سیاه نشه
سه تا سیب سبز🍏 رو رنده کنید آبش رو بگیرید و روش شکر🍚 بریزید
به ها رو توی ظرف بچینید بعد سیب های رنده شده رو داخلش بزارید و باز شکر بپاشید .
آب سیب، دارچین، میخک و دانه های به رو توی ظرف بریزید روی ظرف رو با فویل و کاغذ نسوز بکشید و داخل فر بزارید
بعد روش بستنی بزارید و حسابی ازش لذت ببرید🤗
چند نکته ریز برای اینکه زودتر رنگ بگیره: میتونید تو قابلمه سر گاز درست کنید که سی تا چهل دقیقه ای آماده میشه و اگر از ظرف مسی استفاده کنید که عالی میشه👌🏼
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید👇
تا بدین وسیله بوی پیاز به خود نگیرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب_سنگی
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط🍆🍆
3 عدد سیب زمینی متوسط🥔
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک🧅
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز🌶
6-7 عدد گوجه فرنگی🍅
سیر 🧄دلخواه
فلفل و نمک به مقدار لازم🧂
1 قاشق رب گوجه فرنگی🥫
1 فنجان روغن
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
یکی دو تا از پیازها 🧅رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی 🍅رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک 🧂فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#اسموتی_زنجبیل
🔸مواد لازم
▫️پرتقال : یک عدد🍊
▫️موز : نصف🍌
▫️یخ : به مقدار لازم🧊
▫️عسل : دو قاشق چایخوری🍯
▫️زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق چایخوری سرخالی🫚
▫️ماست سون کاله : نصف فنجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔸طرز تهیه
برای شروع پرهای پرتقال🍊 را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوطکن بیندازید. موز 🍌را هم به آن اضافه کنید و عسل🍯 را همراه با رنده زنجبیل🫚 و یخ🧊 روی آن بریزید. مخلوطکن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمیخواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻