#نیمروی_قالبی_فلفل_دلمه ای
🍳مواد لازم :
🔻فلفل دلمه ای 1 عدد🫑
🔻تخم مرغ 3 عدد🥚
🔻گوجه فرنگی 1 عدد🍅
🔻کره یا روغن به مقدار لازم🧈
🔻نمک و فلفل به مقدار لازم🧂
🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳
مراحل تهیه:
گوجه 🍅و فلفل دلمه ای🫑 را بصورت حلقه ای برش بزنید. کف ماهیتابه مقداری روغن یا کره🧈 بریزید. حلقه های فلفل دلمه ای را داخل ماهیتابه قرار دهید ، 1 دقیقه حرارت برای نرم شدن فلفل ها کافی میباشد ، فلفل ها را برگردانید و حلقه گوجه ای داخل هر فلفل قرار دهید.اجازه دهید گوجه گرم شود. سپس روی گوجه 1 عدد تخم مرغ🥚 بشکنید و نمک و فلفل🧂 بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد ( اگر دوست دارید سطح تخم مرغ کاملا بسته شود باید در قابلمه را بگذارید ). سپس در ظرف بریزید و بهمراه نان سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
چگونه برچسب محصولات را به راحتی جدا کنیم⁉️
قبل از جدا کردن ، مقداری الکل یا روغن بچه به آن بزنید و سپس به راحتی آن را جدا کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#یه_ساندویچ_جذاب
ی پیاز بزرگ🧅 رو خلالی کردم ریختم تو تابه ک کمی چربش کرده بودم پیازم ک سبک شد فیله بوقلمون (میتونین سینه مرغ بزنین)رو ک نواری خرد کرده بودم بهش اضافه کردم وگذاشتم آب بندازه و تفت دادم تا بپزه.بعد قارچ🍄 اسلایس شده اضافه کردم و حرارت زیاد کردم با شعله بالا تفت دادم و اخر هم فلفل دلمه🫑 نواری خرد شده رو ب مواد اضافه کردم.اخر سرهم فلفل پاپریکا اویشن زردچوبه و نمک🧂 اضافه کردم.
برای سس هم ی ق سس مایونز ی ق ماست ی ق ارده کمی سس خردل ابلیمو🍋 نمک🧂 و فلفل همرو مخلوط کردم و سرو کردم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_اندونزی
کلم سفید نصف عدد
کلم بنفش نصف عدد
🥕هویج ۳ عدد متوسط
خیارشور ۴ عدد متوسط
🥓ژامبون ارگانیک ۱۰۰ گرم
🫛نخود فرنگی به میزان دلخواه
🌽ذرت به میزان دلخواه
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
برای سس:
سس مایونز به مقدار دلخواه
ماست به میزان دلخواه ( کمتر از سس باشه که طعمش غالب نشه)
لیمو ترش تازه🍋 ( نصف عدد) یا آبلیمو
نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه به مقدار 🧂لازم
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
کلم بنفش و سفید رنده کنید بعد هویج🥕 رو با رنده درشت رنده کنین که تو سالاد آب نندازه.
حالا کلم سفید، کلم بنفش، هویج🥕، نخود فرنگی🫛 بخارپز شده، ذرت 🌽بخار پز شده، ژامبون خرد شده و خیارشور نگینی خرد شده رو با هم میخلوط میکنیم برای سس هم مواد رو باهم مخلوط و به سالاد اضافه میکنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_نمکی
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد🧅
کشمش مقداری
آلو مقداری
گردو مقداری
زعفران
نمک.فلفل.پودر سیر🧂
🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷
مرغ رو با زعفران.نمک🧂.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
پیاز🧅 رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید
داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه
در آخر هم رومال زعفران و کره 🧈بزنید
توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست
فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای لکهگیری مبلهایی از جنس جیر👇
از الکل سفید استفاده کنید و تاثیرش رو ببینید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
چند نكته مهم براى پخت عدس پولو 🍛
🔸عدسى كه براى عدس پلو استفاده ميكنيد رو توى آب كم بپزيد
🔸برنج رو بصورت خام تر آبكش كنيد،و موقع دم كشيدن ابى كه عدس ها توش پختن رو روى برنج بريزيد
هم خوشمزه تر ميشه و هم ارزش غذايى بالاترى پيدا ميكنه 👌🏻
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_چهار_رنگ
مواد لازم :
تخم شربتی
گل پنیرک
گلاب
شکر
زعفران
آب سرد
آبلیمو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری
از بین بردن لکه عرق با مقدار مساوی آب و آبلیمو👇
آب لیمو را روی لکه بریزید، قسمت لکه عرق را به هم بمالید پس از نیم ساعت آن را بشویید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_به_وسیب_با_بستنی
مواد لازم:
دوعدد میوه به
سه عدد سیب سبز 🍏🍏
یک لیوان شکر ۲۴۰ گرم🍚
دارچین
میخک
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
به ها رو از وسط نصف کنید پوستش بکنید دانه هاش رو جدا کنید و داخل آب و کمی آبلیمو🍋 بندازید تا سیاه نشه
سه تا سیب سبز🍏 رو رنده کنید آبش رو بگیرید و روش شکر🍚 بریزید
به ها رو توی ظرف بچینید بعد سیب های رنده شده رو داخلش بزارید و باز شکر بپاشید .
آب سیب، دارچین، میخک و دانه های به رو توی ظرف بریزید روی ظرف رو با فویل و کاغذ نسوز بکشید و داخل فر بزارید
بعد روش بستنی بزارید و حسابی ازش لذت ببرید🤗
چند نکته ریز برای اینکه زودتر رنگ بگیره: میتونید تو قابلمه سر گاز درست کنید که سی تا چهل دقیقه ای آماده میشه و اگر از ظرف مسی استفاده کنید که عالی میشه👌🏼
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید ✨🥘
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید👇
تا بدین وسیله بوی پیاز به خود نگیرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب_سنگی
مواد لازم
500 گرم گوشت گوساله
3 عدد بادمجان متوسط🍆🍆
3 عدد سیب زمینی متوسط🥔
250-300 گرم لوبیا سبز
10 عدد پیاز کوچک🧅
3 عدد فلفل سبز و فلفل قرمز🌶
6-7 عدد گوجه فرنگی🍅
سیر 🧄دلخواه
فلفل و نمک به مقدار لازم🧂
1 قاشق رب گوجه فرنگی🥫
1 فنجان روغن
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
یکی دو تا از پیازها 🧅رو حلقه ای برش بزنید و در کف ظرف بچینید. گوجه فرنگی 🍅رو پوست گرفته ( میتونید هم با پوست استفاده کنید سلیقه ایه) و اون رو نصف کنید و مانند کلیپ مواد رودر ظرف بریزید( ترجیحا ظرف سفالی و یا سنگی) در انتها با ریختن سس گوجه و نمک 🧂فلفل وروغن با فویل آلومینیومی روی ظرف رو بپوشونید . برای ۴۵ دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید، دما را کاهش بدید ( ۱۶۰) و برای مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مهلت پخت مجدد بدید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#اسموتی_زنجبیل
🔸مواد لازم
▫️پرتقال : یک عدد🍊
▫️موز : نصف🍌
▫️یخ : به مقدار لازم🧊
▫️عسل : دو قاشق چایخوری🍯
▫️زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق چایخوری سرخالی🫚
▫️ماست سون کاله : نصف فنجان
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🔸طرز تهیه
برای شروع پرهای پرتقال🍊 را جدا کنید و قسمت گوشتی داخل پرتقال (پالپ) را از پوست خارجی آن جدا کرده و در مخلوطکن بیندازید. موز 🍌را هم به آن اضافه کنید و عسل🍯 را همراه با رنده زنجبیل🫚 و یخ🧊 روی آن بریزید. مخلوطکن را روشن کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. اگر نمیخواهید این نوشیدنی بیش از اندازه خنک باشد، مقدار یخ آن را کم در نظر بگیرید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
كبه برغل - غذای جنوبی چگونه تهیه میشود؟😋😍
📌 2 ليوان بلغور ريز دانه
📌 1 عدد پياز
📌 400 گرم گوشت چرخ كرده
📌 1 فنجان جعفري خرد شده
📌 روغن
📌 نمك و فلفل سياه وادويه
📌 1 عدد سيب زميني آبپز
📌 2 ق غ خ نشاسته ذرت
📌 4 ليوان آب گرم
مراحل
➕ ابتدا بلغور را با ٤ ليوان آب مي خيسانيم؛ خيساندن أن به شكلي است كه در ٢ الي ٣ مرحله باشد كه آب بصورت كامل به خورد بلغور برود.....
➕ بعد از نيم ساعت كه بلغور حسابي خيس خورد سيب زميني آبپز شده رارنده كرد و همراه ٢٠٠ گرم ازگوشت چرخ كرده و نشاسته و نمك و فلفل و ادويه را مخلوط کرده ورز مي دهيم ودوباره ارازچرخ گوشت رد مي كنيم....
➕ بعد ازاينكه كاملامنسجم شد آن را به مدت ١٥ دقيقه استراحت مي دهيم سپس پياز را خرد كرده باكمي روغن تفت مي دهيم سپس گوشت را اضافه ميكنيم وباپيازتفت داده تاتغييررنگ دهد
➕ ازخمير به اندازه نارنگي برمي داريم وگرد ميكنيم وباانگشت وسط آن راخالي كرده طوري كه ديواره خميرنه نازك باشد نه ضخيم ازمايه وسط آن مي گذاريم وان رامي بنديم سپس دست خود را بااب سرد مي خيسانيم و به خميركبه شكل مي دهيم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه دلمه سیب زمینی ایتالیایی تهیه کنیم؟😋😍
🥣 دو عدد سیب زمینی متوسط
🥣 یک قاشق مرباخوری ریحان خرد شده
🥣 یک فنجان سبزیجات خرد شده معطر
🥣 یک حبه سیر رنده شده
🥣 1/8 قاشق چایخوری آویشن
🥣 45 گرم پنیر پیتزای رنده شده کم چرب
🥣 فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه دلمه سیب زمینی ایتالیایی
🥘ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.بعد سیب زمینی ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.بعد سیب زمینی را از فر در بیاروید.
🥘در فاصله پختن سیب زمینی ها، داخل یک تابه نچسب روغن مایع بریزید تا روی حرارت ملایم داغ شود.
🥘سپس سیر و سبزیجات خرد شده را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید بعد ریحان و آویشن را با مقداری فلفل قرمز روی سیر و سبزیجات بریزید.
🥘بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت از وسط آن را نصف کنید و مقداری از گوشت داخل آن را با قاشق خالی کنید. بعد با سبزیجات تفت داده شده داخل سیب زمینی ها را پر کنید.
🥘پنیر را هم روی سبزیجات بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه پنیرآب شوند.و دلمه ها آماده شوند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دلمه بروجردی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
4 نفر
🥄 250 گرم باقالی
🥄 2 پیمانه برنج
🥄 200 گرم گوشت چرج کرده
🥄 ماست و ادویه جات زنجبیل و اوی شن
🥄 برگ مواد اصلی
🥄 سبزی دلمه
مراحل
🍴 باقالی و برنج را باید اب پز کنیم و سبزی د لمه را سرخ می کنیم و گوشت را پیاز را سرخ کنیم
🍵 بعد باقالی گوشت و پیاز داغ را در ضرفی مناسب بریزید ک بعود خوب مخلوط کنید و بعد برنج را اضافه کنید و وماست می زنیم بعد ادویه را ازافه می کنیم و زنجبیل و اوی شن را اضافه می کیم
🍵 و مرحله ی اخر سبزی دلمه را می ریزیم خوب مخلوط می کنیم و لای برگ های دلمه می ریزیم و می پزیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه پوره کدو سبز تهیه کنیم؟😋😍
مواد لازم برای 200 میلیلیتر
🥒 کدو سبز 1 عدد کوچک
🥒 سیب زمینی نصف عدد
روش تهیه
🥗کدو و سیبزمینی را بشوئید. سیبزمینی را به قطعات کوچک خرد کنید و بخارپز نمایید تا نرم شود. سپس سروته کدو را بگیرید و بقیه آن را ریز خرد و بخارپز کنید تا کدو هم نرم شود. صبر کنید تا کدو و سیبزمینی کمی خنک شوند. اکنون آنها را در مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یکدستی حاصل شود.
🥗یادآوری: این پوره را میتوانید 4 روز در یخچال و 2 ماه در فریزر نگه دارید. دقت کنید که پوره باید در ظرف دردار بدون نفوذ هوا نگهداری شود.
📌زمانی که میخواهید تغذیه تکمیلی را برای کودکان شروع کنید، از مقادیر کم و غذاهای ساده آغاز نمایید. تحقیقات نشان دادهاند که یک غذای جدید را 10 بار قبل از اینکه نتیجه بگیرید کودک آن را دوست ندارد به او بدهید، البته این امر ممکن است کمی خسته کننده به نظر بیاید اما آرامش خود را حفظ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کتلت سیب زمینی رژیمی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم :
🌮سیب زمینی پخته 3 عدد
🌮تخم مرغ 3 تا 4 عدد
🌮پاپریکا 1 قاشق مرباخوری سر خالی
🌮نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🌮سبزی کوکو یا تره و جعفری و پیازچه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
🌮روغن برای چرب کردن کف تابه
🌮کتلت سیب زمینی رژیمی
طرز تهیه :
🍟برای درست کردن این کتلت ابتدا سیب زمینی را له کنید و همه مواد لازم را بجز روغن را به آن افزوده و خوب قاطی کنید.تخم مرغ را تا جایی اضافه کنید که مایه کتلت کمی از ماست سفت تر باشد. من تخم مرغ را دوتا دوتا اضافه کردم. سپس تابه را با کمی روغن چرب کرده و روی حرارت قرار دهید که خوب داغ شود. بعد با قاشق از مایه کتلت توی تابه بریزید و بگذارید دو طرف کتلت خوب طلایی شود. سپس کتلت ها را در ظرف سرو قرار داده تزیین و سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چطور انجیر خشک درست کنیم؟😋😍
🥜 اگر حیاط یا تراس هم دارید میتوانید به راحتی انجیر خشک درست کنید. هر مقدار انجیر که میخواهید را (ترجیحا انجیرهای کوچک) داخل یک سینی و با فاصله از هم قرار دهید.
🥜 زیر و روی انجیرها را یک تنظیف نازک قرار دهید تا گرد و غبار روی آن ننشیند و زیر نور آفتاب قرار دهید. دو تا سه روز زمان میبرد تا انجیرها خشک شوند.
🥜 میتوانید از دستگاههای میوه خشککن هم استفاده کنید اما قطعا خشککردن انجیرها زیر نور خورشید سالمتر خواهد بود.
🥜ترجیحا سعی کنید از انجیر زرد برای مربا و انجیر خشک استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آبگوشت کشک لری چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥄 گوشت آبگوشتی : 500 گرم
🥄 نخود و لوبیا سفید : 2 پیمانه
🥄 بادمجان سرخ کرده : 2 عدد
🥄 پیاز بزرگ : 1 عدد
🥄 سیر : 4 حبه
🥄 کشک : 250 گرم
نمک و زردچوبه و نعنا خشک : به میزان لازم
🥄 روغن مایع: به میزان لازم
🍲ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه 5 پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند.
🍲بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند.
نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند.
❗️وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید تا با نان تلیت شود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه یک نوشیدنی سرد تهیه کنیم؟😋😍
🥄 2 استکان شیر
🥄 2 قاشق چای خوری پودر کاکائو
مراحل
🔛 اول شیر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم بعد در یخچال میگذاریم تا سرد شود بعد با بیسکویت یا کلوچه نوش جان کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه زمانی نخود ها را برای تهیه فلافل بخیسانیم؟😋😍
🌯 -برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.
🌯 -برای اینکه فلافل ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می توانید داشته باشید.
🌯 -سرخ شدن بیش از اندازه فلافل ها باعث خشک شدن آن می شود پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود 3 تا 5 دقیقه و نسبت حرارت گاز آنها را سرخ کنید تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه ای روشن در آید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
پلو لیموزین چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
۳ نفر
🍲 ۳۰۰ گرم مرغ خرد شده
🍲 ۳ پیمانه برنج
🍲 ۱ ق غ خ رب گوجه فرنگی
🍲 ۲ عدد هویج نگینی شده
🍲 ۱/۲ پیمانه کشمش
🍲 ۱/۲ پیمانه نخود فرنگی
🍲 ۱ عدد پیاز
🍲 هل کوبیده
🍲 نمک و فلفل
🍲 کره
🍲 زعفرون اختیاری
مراحل
▪️ابتدا مرغ رو بشورید و به تکه های دلخواه تقسیم کنید ،آن را در مقداری کره آب شده تفت دهید.بعد زردچوبه و فلفل بزنید و با مقدار کمی آب بپزید.
▪️ در مقدار کمی کره پیاز رو تفت بدید بعد رب گوجه فرنگی و هل وهویج و بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید، و کشمش ها بشورید در ظرف جدای با کمی کره تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید در آخر مرغ پخته شده رو به مواد اضافه کنید و بعد کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
▪️ برنج رو با کمی نمک بذارید نیم پز بشه بعد آبکشی کنید وموقع دم گذاشتن یک لایه برنج ویه لایه از موادمون بریزید و در آخر اجازه دهید ۲۰ -۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کن دم بکشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک هلو ساده کابلر چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍮برای تهیه کیک هلو کره را در ظرف پخت ذوب کنید
🍮آرد، ۱ فنجان شکر، بکینگ پودر و نمک را ترکیب کنید شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا مخلوط شود خمیر کیک هلو را به کره اضافه کنید (هم نزنید).
۱🍮 فنجان شکر باقی مانده، برش های هلو، و آب لیمو را در حرارت بالا به جوش بیاورید ، به طور مداوم هم بزنید و به خمیر کیک هلو اضافه کنید (هم نزنید). در صورت دلخواه پودر دارچین بپاشید .
🍮برای پخت در فر با دمای ۳۷۵ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود.
🥃کیک هلو کابلر را گرم یا سرد سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش به و آلو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🗯جهت تهیه خورش به و آلو، گوشت را به قطعههای کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده و مقداری روغن تفت دهید. آب را اضافه و حرارت اجاق را ملایم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم گوشت و پیاز سرخ شده تقریبا پخته شود.
🍱آلو ها را شسته و در آب به مدت یک ساعت خیس کنید. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن ها را بگیرید، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن مایع سرخ کردنی کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل خیس کردهاید به گوشت و پیاز پخته شده اضافه کنید. شکر، آب لیمو تازه، نمک و فلفل را با زعفران آب شده به خورش به اضافه کنید و بگذارید خورش به و آلو آهسته بجوشد و جا بیفتد.
▪️در صورت تمایل ۲/۳ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز و گوشت سرخ شده تفت دهید و بگذارید تا بپزد.
📌خورش به و آلو آماده است آن را در ظرف خورش بکشید و با برنج که پخته و دم کرده اید سرو نمائید، مقدار شکر را به میل خود می توانید کم یا زیاد کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نان چایی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔆 ۲ عدد تخم مرغ
🔆 ۲۵۰ گرم شیر
🔆 ۱ کیلو آرد
🔆 ۴۵۰ گرم شکر
🔆 ۲۰۰ گرم روغن مایع
🔆 ۱ ق.غ بکینگ پودر
🔆 ۱/۲ ق.چ وانیل
🔆 ۱/۲ ق.چ پودر هل// ۱ استکان شربت/کنجد به مقدار لازم
🍪تخم مرغ ها را با شیر هم زده تا کف کند ، سپس شکر را اضافه کرده ، به قدری هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
شربت ، بکینگ پودر ، وانیل ، پودر هل را اضافه کرده و هم می زنیم.
🍪روغن مایع را اضافه می کنیم تا با مایع مخلوط شود و در آخر آرد را اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه به خمیر به دست آمده استراحت می دهیم.
🍪از خمیر به اندازه ی یک نارنگی کوچک برداشته ، لوله کرده و با وردنه صاف می کنیم.
🍪رویش را مخلوطی از زرده ی تخم مرغ ، نمک و کمی شربت مخلوط کرده. با فرچه روی نان چایی می مالیم ؛ در آخر نیز کنجد پاشیده و در دمای ۳۵۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر می گذاریم تا بپزد
🥃طرز تهیه شربت : شکر ، گلاب با هم مخلوط کرده و روی آتش می گذاریم تا به جوش بیاید ، سپس جوهر لیمو را اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه میگذاریم بجوشد. پس از سرد شدن استفاده می کنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه ترشی کلم قرمز درست کنیم؟😋😍
مواد اصلی
🥗کلم برگ قرمز۱ عدد
🥗نمک۳ قاشق غذا خوری
🥗سرکه سفید به مقدار لازم
🥣کلم قرمز را در اندازههای دلخواه خرد کرده و در آبکش میریزیم.
🥣نمک را روی کلمها پاشیده و آن ها را کمی هم میزنیم تا نمکها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت میگذاریم بماند، سپس کلمها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر میکنیم.
این ترشی را میتوان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و میتوانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻