eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
چگونه کیک دسر نارگیل و بادام شکلاتی تهیه کنیم؟😋😍 🥢طرز تهیه : نصف بادام ، پودر نارگیل ، جو پرک و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ؛ در ادامه شیر یا خامه و خرماهای بدون پوست و هسته را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. 🥢داخل ظرف یا قالب را چرب کنید و خمیری که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق خوب فشرده کنید ، باقی مانده بادام و شکلات رنده شده را روی مواد بریزید و پخش کنید. 🥢 روغن مایع یا نارگیل را گرم کنید سپس پودر کاکائو و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کرم شکلاتی را روی مواد بریزید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید ، قالب را 1 – 2 ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید. 🥄نکته ها : این دسر تا 1 ماه در فریزر قابل نگهداری است ، میتوانید به جای بادام از گردو ، پسته و … نیز استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ترشی پوست لیمو چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥂پوست لیمو ترش ۵۰۰ گرم 🥂سرکه ۱٫۵ کیلوگرم 🥂نمک ۱ قاشق چایخوری 🥂طرز تهیه ترشی پوست لیمو ▪️شاید بپرسید پوست لیمو را باید از کجا تهیه کنید. شما می توانید در زمان آبگیری لیمو ترش به مقدار دلخواه پوست لیمو ترش تهیه کنید. ابتدا محتویات باقیمانده لیموترش ها را خالی کنید به صورتی که فقط پوست لیمو ترش باقی بماند. ▪️در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. حرارت را زیاد کنید تا آب سریع به جوش بیاید سپس پوست های لیمو ترش را داخل آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه با آب سرد آبکشی کنید. مرحله جوشاندن پوست لیمو ترش را دو مرتبه انجام دهید تا تلخی پوست لیمو ترش به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه کار جوشاندن پوست لیمو ترش ها تمام شد آنها را یک روز روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به طور کامل خشک شوند. ✔️پس از اینکه آب اضافی موجود در پوست لیمو ترش ها به طور کامل رفت سرکه را داخل یک قابلمه بریزید و بجوشانید. سپس پوست لیموترش را داخل ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه را به همراه نمک داخل طرف ترشی بریزید. ترشی را یک ماه در جای خشک و خنک قرار دهید تا آماده شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
لوکوم شیر ترکی چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم 5-6 نفر 🍪 250 گرم شیر 1/2 لیوان آرد 🍪 1/2 لیوان شکر 🍪 12 گرم کره 1/2 قاشق مرباخوری پودر وانیل 🍪 پودر نارگیل به میزان لازم مراحل 🥄 در یک قابلمه شیر، شکر، آرد را ریخته و با شعله ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و وسط ظرف جمع بشه بعد مواد رو از رو حرارت گرفته و با وانیل و کره مخلوط میکنیم و در میکسر ریخته به مدت 5_10 دقیقه میکس میکنیم 🥄 بعد در لیوان های باریک که از قبل با آب خیس کردیم میریزیم و به مدت 5 ساعت در یخچال میگذاریم بعد با یک چاقو از کناره لیوان جدا کرده و از لیوان خارج میکنیم لوکوم را با چاقوی خیس برش داده و در پودر نارگیل میغلتانیم روی آن را میتوانید با پودر پسته یا مغز انواع میوه تزیین کنید 🥄 این دسر ترکی خیلی خوشمزه هست حتما امتحانش بکنید 🥣 هرچه لیوان باریکتر باشه دسر شما زیباتر میشه کسانی که دوست دارن میتونن به جای لیوان تو قالب بریزن وقتی سفت شد برش بدن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دسر ژلاتینی آلبالو چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍮آلبالوهای هسته گرفته را پوره می‌کنیم و بعد از صاف کردن نیم کیلو از آن را جدا می‌کنیم. 🍮شکر، پودرژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند در این مرحله آن را از روی حرارت برمی‌داریم. 🍮پوره آلبالو را به محلول شکر و ژلاتین اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. 🍮بعد از سرد شدن کامل مواد، خامه قنادی فرم گرفته را با سایر مواد مخلوط می‌کنیم ، وانیل را افزوده و داخل قالب با گنجایش ۱/۵ لیتر می‌ریزیم و به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. 🍮دسر را از یخچال درآورده و در ظرف مناسب برمی‌‌گردانیم و تزئین می‌کنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مربای قیسی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍊 قیسی : 250 گرم 🍊 شکر : 1 پیمانه 🍊 آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری 🍊 بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه 🍊 هل درسته : به تعداد لازم 🍹🍹قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند. 🍹وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید. 🍯مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سس بوفالو چگونه تهیه میشود؟😋😍 ✔️کره ۴ قاشق غذا خوری ✔️سس گوجه فرنگی تند۱/۳ فنجان ✔️پودر سیر۱/۲ قاشق چای خورینمک ✔️۱/۴ قاشق چای خوری ➕ابتداکره را در یک ظرف مناسب آب می کنیم ،سپس سس تند (سس گوجه تند و یا سس تند مایع) و پودر سیر و نمک را اضافه می کنیم گرما می دهیم تا سس خودش رو بگیره. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آش لپه چگونه تهیه میشود؟😋😍 🥗لپه نصف پیمانه 🥗سویا 1 پیمانه 🥗خرده برنج نصف پیمانه 🥗عدس نصف پیمانه 🥗سبزی آش 1 کیلوگرم 🥗نعناع و جعفری 200 گرم 🥗روغن زیتون به میزان لازم 🥗آب به میزان لازم 🥗نمک و زردچوبه به میزان لازم 🍵برای درست کردن آش لپه ابتدا لپه ی خیس کرده را یک ساعت بپزید، سویا را نیز به مدت نیم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه بپزید. 🍵پس از پخته شدن لپه، عدس و سبزی ها را به آن افزوده و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم طبخ دهید.باید توجه داشته باشید که ته نگیرد و با فاصله ای نه چندان زیاد آنها را به هم بزنید پس از آماده شدن در آش روغن زیتون ریخته سرو کنید. نکته: 🥄این روش پخت گیاهی آش لپه است در صورت تمایل می توانید به جای سویا از گوشت نیز استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شیر عسلی چگونه تهیه میشود؟😋😍 🍯تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید.زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. 🍯شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید.هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید. 🍶شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا ۱ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود. وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود. در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را در تهیه خورش بادمجان رعایت کنیم؟😋😍 🥩گوشت مناسب خورش بادمجان 🥘برای خوشمزه تر شدن خورشت بادمجان توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت بلدرچین ، گوشت مرغ و … نیز استفاده کنید. 🍟لپه خورش بادمجان 🥘در صورتی که تمایل به استفاده از لپه در این خورش ندارید می توانید آن را حذف نمایید و اگر نگران نفخ آن هستید می توانید از روز قبل و یا از چند ساعت قبل از پخت خورش آن را خیس بدهید و سه مرتبه آب آن را عوض کنید تا با خیال راحت از آن در خورش استفاده نمایید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
کوفته سیب زمینی و هویج چگونه تهیه میشود؟😋😍 ✍🏻ابتدا سیب‌زمینی، هویج و پیاز را بعد از شستن و پوست گرفتن با رنده ریز رنده كرده یا چرخ میكنیم و گوشت را به آن می‌افزاییم. تخم‌مرغ، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه را نیز افزوده و با هم به خوبی ورز می‌دهیم تا سفت و چسبنده شود. ✍🏻سپس از آنها گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد میكنیم. در ظرفی جداگانه مقداری روغن داغ میكنیم و رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده، پیاز داغ را به آن افزوده و به همراه یك لیوان آب می‌گذاریم بجوشد. 🥗كوفته‌ها را به سس اضافه می‌كنیم و بعد از نیم‌پز شدن گرد لیمو را افزوده و با حرارت ملایم روی شعله می‌گذاریم تا بپزد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
زلال اشڪ و دعایے سُـلالــۂ النـجبـایـے سپیده سَرنَزده روبـروے بہ گریہ گفٺ گدایـے 🕊 اللهم ارزقنا زیارت الحسین 🤲 صبحتون حسینی
من از يك بسته ژله طالبي استفاده كردم ( فقط با 1 ليوان اب جوش حل كردم )، يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي، 1 ليوان شير🥛، ٣ ق غ سر صاف ژلاتين ( كه با يك سوم ليوان اب بن ماري ميكنيم )، نوك ق چ وانيل، ٣ ق غ شكر🍚 ( بسته به ذائقتون كم يا زيادش كنيد )، 1ق غ گلوكز من براي براق شدن دسر ازش استفاده ميكنم لوازم قنادي ها دارن، رنگ خوراكي و اكليل خوراكي ( ميتونيد استفاده نكنيد، در حد نوك كارد رنگ ابي اسموني مارك ويلتون و 1ق چ اكليل صدفي مارك فونت استفاده كردم ) 🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷 ⭕️ ژله درست كردم با همون ميزان اب و رنگ خوراكي و اكليل كمي ازش ته قالبم ريختم ميزاريم يخچال تا نيم بند بشه اضافي ژله رو روي حرارت ملايم ميزاريم اول خامه رو اضافه ميكنيم وقتي اب شد خامه ،شير🥛 به دماي محيط رسيده رو اضافه بعد شكر 🍚و بعد وانيل بعد گلوكز اضافه ميكنيم شكر ك اب شد از روي حرارت برداشته ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم يكم ك خنك شد روي ژله هايي ك نيم بند شده ريخته و ٣ ساعت داخل يخچال ميزاريم بعد دور دسر با نوك چاقو ازاد ميكنيم به اندازه دو ثانيه قالب و داخل ابجوش گذاشتم و برگردوندم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻