راز #ترشی شور ترد و کم نمک 🥦🌶
مواد لازم:
گل کلم متوسط ۱عدد
هویج ۴عدد
کرفس یک بوته کوچک
خیار ۱۰عدد
سیر ۱بوته
فلفل تند ۴ عدد
سبزی نیم کیلو ترخون..مرزه..گشنیز
آب ۲و نیم لیتر
سرکه به ازای هر ۱ونیم لیتر یک پیمانه
نمک به ازای هر ۱و نیم لیتر آب ۴ قاشق پر
آموزش #آشپزی و کیک پزی گندم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
طرز تهیه:
همه سبزیجات رو میشوریم و خرد میکنیم بجز خیار
کرفس رک هم ساقه ش رو بزارید و هم برگهای تازه ش چون خیلی خوش طعمه
❌نکته: اصلا احتیاجی نیست بزاریم آب سبزیجات بره
سبزیجات رو به ترتیب تو ظرف مورد نظر میریزیم
لایه اول سبزی و سیر و فلفل بعد همه سبزیجات..وسط ظرف باز سبزی و سیر و فلفل و همه سبزیجات و در آخر حتما بازم سبزی میزاریم
❌نکته: هیچ میدونستید ترخون طعم شوری به هر غذا و یا شور و خیارشور میده..میتونید با استفاده بیشتر از ترخون طعم شوری بگیرید و نمک شور رو کم کنید که این عالیه
❌نکته: آب شور رو به هیچ وجه نمیخواد بجوشونیم..خیالتون راحت که نه کپک میزنه و نه نرم میشه
❌نکته: حالا به ازای هر یک و نیم لیتر آب، ۱ پیمانه سرکه و ۴ ق غ نمک رو به آب اضافه میکنیم کامل مخلوط میکنیم و به شور میریزیم
یه فریزر رو سرِ دبه میگذاریم و در ظرف رو محکم میبندیم..مطمئن بشید که در محکم هست و هوا نمیکشه
❌نکته مهم: دور تا دور ظرف رو محکم با مشت بکوبید تا هوای داخل شور از اون خارج بشه و بره بالای ظرف.اینجوری شور ترد میمونه
ظرف شور رو فقط دو روز در محیط گرم مثل آشپزخانه نگه دارید..فقط زیرش حتما چیزی بزارید چون امکان سر رفتن داره
وقتی رنگ سبزیجات عوض شد، دبه رو برای ۱۰ روز انتقال بدید جای خنک مثل بالکن، راه پله و ...
تو این مدت به هیچ وجه در دبه رو باز نکنید
نکته: اگر فکر میکنید در ظرف خیلی سفت نیست روی در چیز سنگینی مثل سنگ یا هر ظرفی بزارید تا هوا نکشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه ظروف زنگ زده را تمیز کنیم؟😋😍
🔺برای درخشان کردن ظروف زنگ زده ، ابتدا آن ها را با روغن نباتی چرب کنید
🔺 سپس روی آن ها نمک بپاشید
🔺و با کمک یک برش از سیب زمینی زنگار ها را از سطح ظرف پاک کنید تا مثل روز اول تمیز شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ و زیتون لبنانی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مرحله1 ✍️
ابتدا روغن را در تابه بریزید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله 2✍️
آنگاه زردچوبه و نمک را اضافه کنید و سپس تکههای مرغ را بیفزایید.
مرحله 3✍️
اجازه دهید مرغ ها خوب تفت داده شوند.
مرحله 4✍️
زیتون، فلفل دلمهای و آب لیمو را اضافه کنید.
مرحله 5✍️
وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نخود سبز شوید چگونه تهیه میشود؟😋😍
✍️ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچهها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچهها قهوهای رنگ شوند.
✍️پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود ۴ پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.
✍️نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از ۳۰ دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه بوی نامطبوع تخته گوشت را از بین ببریم؟🤔
✅ اگر تخته گوشت شما بوی نامطبوع گوشت و سایر مواد غذایی را به خود گرفته است کافی است با کمک⬅️ یک قطعه لیمو و نمک آن را تمیز کنید و اثرات بوی بد و آلودگی را از آن محو کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه تنها در چند دقیقه سیر را پوست بکنیم؟🤔
🍽برای پوست کندن سریع سیر، آن را در یک بطری شیشه ای دربسته قرار دهید و به شدت تکان دهید. می بینید که خودش پوست کنده می شود، عجب سبزی باهوشی است این سیر!
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کباب_مرغ_آناناس چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔆مواد لازم
🥗 سینه مرغ خردشده
🥗 ۱ عدد کمپوت آناناس
🥗 ۱ فنجان سس کباب
🍡مرغ را در سس مخصوص خود به مدت ۳۰ دقیقه یا بیشتر بخوابانید. سپس مرغ و آناناس را به ترتیب روی سیخ چوبی قرار دهید. بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت کباب شود. آن را بهصورت داغ سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
استفاده از کچاپ برای تمیز کردن ماهتابه های مسی چگونه است؟🤔
🔸ماهتابه های مسی می توانند نمای مدرنی را به آشپرخانه شما ببخشند . اگر بعد از استفاده از آن ها نیاز به شستن داشتند ، ⬅️مقداری سس گوجه فرنگی را به این ماهتابه بزنید و بعد با یک دستمال آن را پاک کنید .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
نخود بادمجان چگونه تهیه میشود؟😋😍
نخودها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض کنید. فلفل دلمهای را بشویید و مکعبی خرد کنید. بادمجانها را هم بعد از شستوشو به صورت تکههای ۳ سانتیمتری خرد کنید. پیازچهها را بعد از شستوشو، ریز خرد کنید. مرغ را به صورت تکههای ۳ سانتیمتری خرد کرده و آنها را به نمک و فلفل آغشته کنید.
🥗در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس زنجبیل رنده شده، سیرهای له شده و پیازچههای خرد شده را داخل آن بریزید و مواد را خوب با هم تفت دهید. بعد از ۳ دقیقه پودر کاری و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید تکههای مرغ را همراه با نخود به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید. سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید. بعد از آن که جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید تا نخود و مرغ بپزند.
🍲بعد از ۳۰ دقیقه تکههای فلفل و بادمجان را همراه با شیر اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد کاملاً بپزند. ۱۰ دقیقه قبل از آن که خورش آماده شود، نخودریخته
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش کدو بادمجان چگونه تهیه میشود؟😍😋
⭕️بادمجان ها را پوست بکنید و هر بادمجان را به ۴ قسمت طولی برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید سپس آبکشی کنید و بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت دهید تا سرخ شود سپس کدوهای سبز خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
⭕️تکه های مرغ را با مقداری روغن ، سیر خرد شده ، پودر زیره سیاه ، نمک و فلفل ۵ دقیقه تفت دهید سپس ۴ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد ، پس از اینکه آب مرغ نصف شد رب گوجه فرنگی و مخلوط پیاز و کدوی تفت خورده را اضافه کنید.
⭕️در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی ها را روی خورش بریزید ( مخلوط نکنید ) و پس از ۲۰ – ۳۰ دقیقه که خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید ( میتوانید بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید ).
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه تشخیص بدیم تخم مرغ تازه است یا کهنه؟🤔
💥برای شناخت تخم مرغ تازه به پوست آن دقت کنید .
✅ تخم مرغ های تازه پوست زبر و خشن مانند گچ دارند
❎ اما تخم مرغ های کهنه ظاهری صاف و شفاف دارند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست خونگی👩🍳
شیر محلی ۱ کیلو🥛
نشاستهی ذرت ۱ قاشق غ
ماست ۲ قاشق غ🥣
نمک دلخواه. 🧂
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر کرم شاتوت چگونه تهیه میشود؟😍😋
❎برای تهیه کرم شاتوت، شاتوت را با آسیاب به صورت پوره درآورده، آب را به آن اضافه کنید.
❎سپس از صافی رد کرده تا دانه های شاتوت جدا شود. شکر و نشاسته ذرت را به مایع حاصل افزوده، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت برداشته، با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.
❎حالا گیلاس ها را تا نیمه از کرم شاتوت پر کرده، به مدت نیم ساعت در یخچال قراردهید تا خود را بگیرد.
❎سپس از یخچال درآورده، مابقی گیلاس ها را با کرم پاتیسیر یا خامه شیرین پر کرده و برای تزئین این دسر خوشمزه، از مقداری بیسکوئیت و شاتوت استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آموزش کلوچه فومن اصیل گیلانی 🧇
موادلازم برای خمیر:
🌱شیر ولرم۱لیوان
🌱آرد قنادی۳۵۰گرم معادل ۲/۵لیوان سرخالی
🌱خمیر مایه۱ق غ خ
🌱شکر۵ق غ خ (۱ق غ خ برای خمیر مایه و۴ق غ خ برای خمیر)
🌱کره۵۰گرم
🌱تخم مرغ۱عدد
🌱نمک۱/۲ق چ خ
🌱روغن مایع۳ق غ خ
🌸موادمیانی:
🌱آرد قنادی تفت داده شده۱لیوان۱۲۰گرم
🌱۴۰گرم گردو خردشده۴ق غ خ
🌱۲۰گرم روغن مایع ۳ق غ خ
🌱۴۰گرم پودرقند یا شکر اسیاب شده۴قغخ
🌱کره۵۰گرم
🌱پودردارچین۱ق چ خ
🌱پودرهل۱/۲ق چ خ
🌱آب کمی
🌱زرده تخم مرغ یک عدد و کمی زعفران و کنجد برای رومال
🌸نکات:
🌱به اندازه ای آب به مواد میانی اضافه کنید که خمیری بشه و جمع
🌱پودر جوز هندی هم میشه زده عالیه
🌱دمای فرگازی۲۰۰درجه به مدت۱۵دقیقه وفر برقی۱۸۰
🌱بیشتر از یه ربع نزارید خشک میشه
🌱بعد پخت از دما افتاد روشو بپوشونید خشک نشه
🌱یکدست مهر بزنید تا یکدست پف کنه
🌱شیارهای عمیق ایجاد کنید تا شکلش بعد پف از بین نره
🌱حتما فر یه ربع از قبل گرم شده باشه از آخر چند دقیقه گریل بزنید تا روشم طلایی بشه
🌱برای بدون فر هم میتونید از فر دستساز استفاده کنید فقط در قابلمه فویل بزارید تا طلایی بشه
🌱خمیر۱تا۱/۳۰درجای نسبتا گرم استراحت کنه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ مرغ 🍗🌭
دستور بیست دقیقهای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت لوبیا غذای #سنتی کاشان 💝
موادی که نیاز داریم:👇
گوشت گوسفندی که من گردن استفاده کردم ۵۰۰ گرم
(قلم و ماهیچه هممیتونید بریزین)
پیاز ۲ عدد متوسط
نمک و زرد چوبه هرکدام ۱ ق.چ
لوبیا سفید به ازای هر نفر نصف لیوان
دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
دارچین م.ل
برنج ۳ پیمانه
نمک ۳ ق.چ برای آب برنج قبل از آبکش
شوید تازه ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده م.ل
سیب زمینی برای ته دیگ
نکات لازم :❌
اول گوشت و پیاز و روی حرارت با آب قرار بدین تا گوشت سفید بشه و کف روش و بردارین . و بعدش لوبیا و ادویه هارو اضافه کنید .
اخرای پخت هم لوبیا و دنبه و پیاز و حتما بکوبید و به آبگوشتمون اضافه کنید .
از چوب دارچینم می تونید اخرای پخت استفاده کنید . 🌺
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی انبه مخصوص #جنوب
انبه کال یا سبز رو پوست میگیریم و خلالی خرد میکنیم نمک و زردچوبه که زدیم و به مدت یه روز میزاریم تو سبد تا آب ترشش خارج شه
ادویه ترشی که شامل فلفل سیاه گلپر تخم کشنیز سیاه دونه
روغن برای اینکه خراب نشه
#ترشی
میزاریم روی گاز یه جوش خورد خاموش کنید خنک که شد بزارید تو شیشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه رخت شویی طبیعی با لیمو درست کنیم؟🤔
💥❄️اگر لباس های سفید و کتانتان زرد شده اند یا با لکه های پرتقال نارنجی شده اند، عصاره یک لیمو را به 4.5 لیتر آب داغ بریزید و برای یک ساعت لباس هایتان را در آن خیس کنید. سپس در ماشین لباس شویی با آب بشویید.🧽
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه خوراک_ساده_نودل_تخم_مرغ تهیه کنیم؟😋😍
🍵نودل را توی آبجوش میپزیم. بعد از 5-6 دقیقه آبکش میکنیم. (الکی روش نوشته 3 دقیقه)
🍵دو عدد تخم مرغ رو هم میزنیم و نمک بهش میزنیم.
نودل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم.
🍵ته ظرف رو روغن میریزیم. و مخلوط نودل و تخم مرغ را توی ظرف میریزیم.
🍵مقداری فلفل دلمه خورد شده آویشن نعناع خشک روی اون میریزیم و میگذاریم سرخ بشه و یا مثل من با درجه ماکرو 900 به مدت 4 دقیقه میگذاریم ماکروفر.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
باباقانوش چگونه تهیه میشود؟😋😍
دستور پخت بابا قانوش روغن را در ماهی تابه روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. بادمجان، سیر، آب لیمو، عسل، نمک، پاپریکا، زیره و فلفل را در ماهی تابه با هم ترکیب کنید. درپوش ماهی تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۵ دقیقه بپزند. ✍️در طول پخت گاهی مواد را تکان دهید تا بادمجان ها کاملا نرم شوند. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و در ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. درپوش را بردارید و تمام قطعات بزرگ بادمجان را له کنید. غذا را به یک کاسه متوسط منتقل کنید و روی آن جعفری بریزید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سوپ_مرغ_برنج چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍵ابتدا مرغ را به روش دلخواه بپزید و مرغ ها 🍗را ریش ریش کنید.کمی آب، هویج ، کرفس🥦 و پیاز را تفت داده و سپس به آن آب اضافه کنید تا حدود 10 دقیقه بپزد.
🍵سپس سیر، مرغ ریش ریش شده و 1 پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود و اجازه دهید سوپ حدود 15 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد.
🍵در این فاصله شیر 🥛باقی مانده را با آرد به خوبی مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.
🍵برنج از قبل خیس شده را به همراه عصاره مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، بجوشد.
🔆با پیازچه های تازه تزئین و نوش جان کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
تارت ارده چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥣ابتدا آرد را الک کرده و روغن قنادي را به قطعات کوچک خرد کنيد و به وسيله نوک انگلشتان آرد روغن را مخلوط کنيد، سپس پودر قند و نمک و در آخر ارده و شير را اضافه کنيد، مواد را خوب مخلوط کنيد تا به شکل خمير يکدستي در آيد، سپس آن را به مدت يک ساعت در يخچال استراحت دهيد.
🥧خمير را داخل قالب هاي کوچک تارت باز کرده چنگال بزنيد، سپس به مدت 20 دقيقه داخل فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.
🍘تارت ها را تا حدي بپزيد که طلايي شود، بعد از پخت و خنک شدن تارتها، مغزهاي خرد شده را با عسل و ارده مخلوط کرده و داخل تارت ها را پر کنيد و با انواع مغز تزيين کنيد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻