شیرینی سبوس برنج و خرما چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم
🔅۱۰ عدد خرما
🔅۲ قاشق سوپ خوری سبوس برنج
🔅یک قاشق روغن کنجد
🔅نارگیل یامغز پسته برای تزیین
طرز تهیه:
✍️ابتدا هسته خرما را درآورده و با سبوس برنج مخلوط میکنیم و به شکل دایره در اوره و در پودر نارگیل میغلتانیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک ژلهای چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:
✔️تخم مرغ ۴ عدد
✔️شکر ۱۵۰ گرم
✔️روغن مایع
✔️آرد ۳۰۰ گرم
✔️پودر ژله ۱ بسته
✔️بکینگ پودر
✔️آبمیوه ۱ پیمانه
🔷تخم مرغها رو باشکر حسابی مخلوط میکنیم و سپس روغن مایع رو اضافه و درحد مخلوط شدن هم میزنیم. مواد خشک رو که شامل آرد، نمک، بکینگ پودر وپودر ژله است رو باهم مخلوط کرده و به همراه آبمیوه به مواد فوق اضافه کرده و مواد رو با لیسک مخلوط میکنیم. مواد رو داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
در ماه رمضون چه تغذیه ای داشته باشیم بهتره؟😋😍
درست است که در ماه رمضان انواع شیرینی و نیز غذاهای متنوع وجود دارد اما باید بدانید که اگر میخواهید در طول روز اذیت نشوید باید از خوردن غذاهای شور و یا دارای چربی زیاد و نیز خوردن شیرینی زیاد خودداری نمایید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#دنت_خانگی*
[مواد لازم]شیر ۲ لیوان ،
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری ،
پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری ، شکر ۶ قاشق غذاخوری ،
وانیل یک سوم قاشق چایخوری ،
یک تکه یخ کوچک
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک مرغ فوری و آسان🥰
مواد لازم :
سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۱ ق چ
پودر خردل
پودر تخم گشنیز
پودر پیاز ۱ ق م
پودر سیر نصف ق چ
زعفران ۱ ق چ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر پیتزا خونگی🤯
بجای پنیر پیتزا کیلویی ۲۰۰ تومن شیر بخر
کیلویی ۱۸ تومن و خودت درست کن🤌🏼
مواد لازم :
شیر ۲ کیلو
سرکه سفید ۱ لیوان
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*راز وانرفتن کوفته
𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼𖡼
مواد لازم:
برای کوفته:
گوشت چرخکرده 🥩
لپه
برنج🍙
سبزی معطر 🌿
نمک و فلفل🌶🧂
پیاز آب گرفته🧅
تخم مرغ🥚
برای سس:
رب گوجه فرنگی 🥫
پیاز داغ🧅
روغن🥃
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
آب💧
الو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#سیب_زمینی_متری 🥔😅😋
نوش جان👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
بیسكویت بادام زمینی چگونه تهیه میشود؟😋😍
آرد: 250 گرم
كره: 160 گرم
پودر شكر: 80 گرم
آب: دو قاشق غذاخوری
وانیل: یکسوم قاشق چایخوری
پودر بادام زمینی: 60 گرم
زرده تخممرغ: یك عدد
مواد لازم برای داخل بیسكویت:
كره: 50 گرم
پودر شكر: 100 گرم
كره بادامزمینی: 50 گرم
پودر كاكائو: یك قاشق غذاخوری
پودر بادامزمینی: دو قاشق غذاخوری
پسته چرخ شده
روش تهیه:
1. تمامی مواد خمیر را داخل كاسهای گود ریخته و همه را با هم چنگ میزنیم تا خمیر شوند. این كار را میتوانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15دقیقه در نایلون كنار میگذاریم تا استراحت كند.
2. حالا خمیر را به قطر چهار میلیمتر پهن كرده با كاتر موردنظر برش میزنیم و در سینی میچینیم. سینی را به مدت 20دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180درجه گرم كردهایم، قرارداده و میپزیم. تمامی مواد میانی را دو دقیقه با همزن برقی میزنیم.
3. كرم آماده شده را بین بیسكویتها میكشیم و دو بیسكویت را به هم میچسبانیم و دور تا دور بیسكویتها را داخل پسته چرخ شده میغلتانیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه نان تبریزی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥞این نان یکی از نانهای خوشمزه و سنتی تبریز است که طعمی شیرین دارد. برای تهیه این نان از موادی چون تخم مرغ، شکر، شیر، روغن مایع، خامه صبحانه و آرد و برای رومال کردن نان نیز از زرده تخم مرغ، شیر و زعفران استفاده خواهیم کرد.
⭕️ابتدا آب ولرم را داخل ظرفی بریزید، دمای آب ولرم باید حدود چهل درجه باشد تا خمیر مایه شروع به فعالیت کند. اگه دماسنج ندارید نوک انگشتتان را داخل آب بزنید باید گرمای آب رو کاملا حس کنید اما انگشتتون رو نسوزاند. خمیر مایه را به آب ولرم اضافه کنید و به همراه یک قاشق شکر مخلوط کنید. ( خمیر مایه از شکر تغذیه و شروع به فعالیت میکند. این یک قاشق شکر نقش تغذیه خمیر مایه رو دارد).
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کاچی( برشتوروک) غذای شازندی چگونه تهیه میشود؟😋😍
⭕️ابتدا آرد را در روغن فراوان سرخ کنید، سپس مقداری زردچوبه و آرد اضافه کرده و تفت دهید تا به حالت قل قل بیوفتد و زمانی که روغن پس داد به آن شکر اضافه کنید. البته می توانید به جای زردچوبه از زعفران استاده کنید.
بجای روغن معمولی از روغن حیوانی استفاده کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ماست سبک سوئیسی و یا ماست کاستارد چگونه تهیه میشود؟😋😍
➕این نوع ماست دارای غلظت کاستارد مانند و تقریباً شبیه پودینگ (مانند فرنی) میباشد. و در دو نوع ساده و طعمدار قابل دسترس است. جهت پردوام ساختن و تثبیت غلظت ماست سبک سوئیسی، مواد تثبیت کنندهای چون ژلاتین، پکتین و یا آگار (مادهای ژلاتینی) در آن استفاده میشود. این ماست همچنین نسبت به ماست معمولی خامهایتر میباشد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ابگوشت بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍
✍️مرحله 1
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید.
✍️مرحله 2
سپس گوشت را نیز خرد کنید و به همراه نمک، زردچوبه و فلفل به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه مواد را تفت دهید.
✍️مرحله 3
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید تا مواد خوشرنگ شوند و رب هم خوب تفت بخورد و از خامی در بیاید.
✍️مرحله 4
سپس ۴ لیوان آب جوش را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید. حرارت را کم کنید تا گوشت نیم پز شود.
مرحله 5
در یک ماهی تابه دیگر کمی روغن بریزید و بامیه ها را به آن اضافه کنید.
✍️مرحله 6
حدود ۱۰ دقیقه بامیهها را سرخ کنید تا خامی آن از بین برود.
✍️مرحله 7
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و بعد از حدود یک ساعت به همراه بامیه ها به مواد گوشت اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کلوچه براونی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥡مواد لازم: ۳۰۰ گرم شکلات، رنده شده, ۶قاشق غذا خوری کره, ۲قاشق غذا خوری پودر اسپرسو فوری, نصف فنجان آرد, ۱ ق چ بکینگ پودر, نصف قاشق چای خوری نمک, ۲ عدد تخم مرغ, ۳ چهارم فنجان شکر, ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل, نمک دریا
طرز تهیه:
🍪ابتدا ۲۵۰ گرم از شکلات ها، کره، پودر اسپرسو را در یک کاسه روی بخار قرار دهید و اجازه دهید تا شکلات ها آب شوند و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
🍪تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. شکلات آب شده را اضافه کنید. مخلوط آرد را روی آنها بریزید و ۵۰ گرم شکلات باقیمانده را هم اضافه کنید و بازهم به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدست شود. روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال ۱ ساعت بماند.
🍪در آخر هم فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید کنید و خمیر را به صورتی که دوست دارید شکل دهید و روی سینی که از قبل با کاغذ پوشانده شده بپینید. بین کلوچه ها باید ۲ سانت فاصله باشد. کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه لواشک تمشک تهیه کنیم؟😋😍
🗨فر را بگذارید در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم شود.
تمشک ها،برگ های نعنا،عسل،تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و
آنها را ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند.
🗨اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید،این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید.
🗨روی سینی فر کاغذ پوستی پهن کنید.
🗨پوره حاصل را روی کاغذ بریزید و با قاشقی خوب آن را پهن کنید.
این سینی را داخل فر بگذارید و حدود ۶ ساعت بپزید تا دیگر خیس نباشد.سپس از فر درآورید و با قیچی کاغذ را به دو نیم ببرید.سپس کاغذها را به شکل سیگار برگ بپیچید.در آخر این رول میوه ای را به قطعات کوچک تری ببرید و سرو کنید.
✔️بهتر است برای نگهداری به مدتی طولانی تر،لواشک تمشک را در ظروف بدون هوا نگهداری کنید.
🔚برای سرو کردن لواشک تمشک کاغذ آنها را بکنید و دور بیندازید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه بادمجان سوخاری تهیه کنیم؟😋😍
مواد لازم:
⚪️بادمجان ۲ عدد
⚪️آرد سوخاری ۲ پیمانه
⚪️پنیر پارمزان
⚪️تخم مرغ ۳ عدد
⚪️آرد سفید ۱ پیمانه
⚪️نمک نیم قاشق
⚪️جعفری خرد شده
⚪️روغن سرخکردنی
⚪️سس کچاپ
💭بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید. یک قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود. در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده، با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سفید را در ظرفی بریزید. حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید. لقمه های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. حال بادمجان ها را در یک ظرف بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید و با سس سرو کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کره فندقی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد اولیه :
🍭برای 2 نفر
🍭فندق خام 200 گرم
🍭پودر قند 3 قاشق غذاخوری
🍭روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
❇️برای تهیه کره فندقی ابتدا فندوق ها را در تابه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و مداوم تفت می دهیم تا پوست روی فندق ها جدا شود و بلافاصله حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا فندق ها سرد شوند
❇️و با دست روی فندق ها را ماساژ می دهیم تا کاملا پوست های ریز نیز از آن ها جدا شود،و بعد در غذاساز می ریزیم تا خوب خرد و پوره شوند. سپس فندق های پوره شده را در کاسه ای می ریزیم و کم کم روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و با قاشق فندوق پوره شده
❇️و روغن زیتون را زیر و رو می کنیم و پودر قند را نیز می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم تا به قوام مطلوب برسد و در شیشه ای کاملا خشک می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و به مدت زیادی می توانید کره فندوق را نگهداری کنید و هر زمان خواستید نوش جان کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای مهمانی چه دسری درست کنم ؟😋😍
❄️دسر از جمله وعده های غذایی بسیار خوشمزه و شگفت انگیزی است
❄️که حتی اگر شکم پر هم باشیم ، نمیشه از اون گذشت!!
❄️علاوه بر این دسر ها بخاطر تنوع بالایی که دارند مثل ( کیک - بستنی - ترکیب بستنی با کیک - ژله ها و ...)
❄️در بیشتر موارد به عنوان میان وعده هم ، سرو می شوند.
❄️معمولا درست کردن دسر وقت زیادی نمی خواد و فقط کافیه کمی سلیقه و حوصله داشته باشید
❄️تا بتونید خودتون تو خونه خوشمزه ترین دسرهای خونگی رو درست کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه تندی غذا را بگیریم؟😋😍
رفع تندی فلفل چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. ✍️به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
دسر پان اسپانيا چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم:
📌تخم مرغ ٢ عدد
📌نشاسته ذرت
📌شكر يك ليوان
📌وانيل نیم قاشق
📌شير ٤ ليوان
📌خامه ١ بسته
📌آرد نصف ليوان
📌كاكائو ٢ قاشق
📌گردو و موز
بيسكوييت
📒ابتدا شكر و تخم مرغ را ٨ دقيقه با دور تند همزن بزنید. بعد نشاسته ذرت را با كمی از شير يخ حل كنید. شير را روی حرارت گذاشته و تخم مرغ و شكر كه زده بودید را بهش اضافه كنید. بعد نشاسته ذرت را كه حل كرده بودید؛ اضافه كنید. مدام با همزن دستی هم بزنید. ارد را اضافه كنید. كم كم و مدام با همزن دستي روی حرارت ملايم هم بزنید تا غليظ شود. بعد خامه را اضافه كنید. زير حرارت را خاموش كنید. هم بزنید تا يكدست شود. در اخر وانيل را اضافه كرده و نيمي از مايه را بردارید و بهش پودر كاكائو بزنید. نيمی هم كه ساده بود، بيسكوييت را با دست خرد كرده يكم ته جام بریزید و بعد از مايه سفيد ريخته و موز و گردو خرد شده اضافه نمایید. قبل از مصرف ظرف را ٣ ساعت داخل يخچال بگذارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای سحری چه غذایی انتخاب کنیم تا در طول روز کمتر اذیت بشیم؟😋😍
هرچقدر سحری و در غذاهای تان شیرینی و چربی زیاد تری وجود داشته باشد در طول روز بیشتر اذیت خواهد شد بنابراین سعی کنید غذاهای سحری را از میان غذاهای انتخاب کنید که نمک شکر و چربی کمتری دارند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*پیراشکی 😍😋
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر
550 گرم آرد
50 گرم روغن نباتی
10 گرم مخمر
1 قاشق شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
دانه کنجد
سس گوجه فرنگی
پونه کوهی
پنیر موزارلا یا چدار
طرز تهیه:
ابتدا شیر ، مخمر و شکر را مخلوط کنید ، 10 دقیقه استراحت دهید تا کمی روی آن حباب بزند سپس روغن و آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را به 8 قسمت تقسیم کرده و توپک هایی درست کنید. گلوله ها را با سلفون بپوشانید تا خمیر خشک نشود و حجمش دو برابر شود 30دقیقه استراحت دهید
بعد از مدت ذکر شده گلوله ها با وردنه باز کنید بصورت دایره و سپس سس گوجه فرنگی ، پونه کوهی ،کمی روغن زیتون و پنیر رنده شده را وسط خمیر بگذارید ، خمیر را تا کنید مانند ویدئو سپس لبه های خمیر را با یک چنگال فشار دهید.
در سینی فر کاغذروغنی انداخته و با زرده تخم مرغ رو مال کنید تهیه و دانه کنجد بپاشید.
و در فر 180 درجه ، به مدت 20-25 دقیقه بپزید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#شام_فوری
سس عااالی و سالاد سیب زمینی
7-8 عدد سیب زمینی
1 قوطی کوچک ذرت کنسرو شده
1 عدد پیاز قرمز
۸ خیارشور
3-4 شاخه پیازچه
یک عدد جعفری
یک پیمانه شوید
برای سس:
آب ترشی نصف فنجان چای (من از آب غوره ترشی استفاده کردم)
خردل 1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 قاشق غذاخوری ماست صاف شده
نصف قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
5-6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نوش جان👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #رول_ژامبون_سوخاری 😋😍
این فینگرفود خیلی راحت و خوشمزس
مواد لازم رول ژامبون سوخاری
خمیریوفکای آماده
پنیر ورقهای
ژامبون
تخم مرغ دو عدد
پودر سوخاری
نمک به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
مقدار لازم به تعداد نفرات شما عزیزان بستگی داره.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻