آموزش#نان_کدو_حلوایی_شکلاتی 😍🍫
نون خوش عطر و طعم ، تا فصل کدو تموم نشده درستش کن👌
حتی میتونی پوره سیب جایگزین پوره کدو کنی 🥰
✨️موادلازم✨️
🎀آرد فانتزی ۳۰۰ گرم ( ۲ پ + ۲ ق غ )
🎀خمیرمایه ۵ گرم ( ۱ و نیم ق چ )
🎀شکر ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ )
🎀نمک ۴ گرم ( ۱ ق چ )
🎀شیرخشک قنادی (اختیاری) ۱۰ گرم ( ۱ ق غ )
🎀سفیده تخم مرغ ۱ عدد
🎀شیر هم دمای محیط ۵۰ تا ۷۰ گرم ( تقریبا ۱/۴ پ اگه نیاز بود بازم میتونین اضافه کنین)
🎀پوره کدو حلوایی ۱۰۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ )
🎀کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( ۱ و نیم ق غ )
‼️کدوها رو پوره کنید ، نیاز نیست آب پوره ها رو بگیرین.
❎️❎️اگه خواستین پوره سیب جایگزین کنین ، سیب رو بپزین بعد پوره کنین ، شیر رو در صورت لزوم کم کم به خمیر اضافه کنین
✅️آرد حتما الک بشه
✴️برای ورز با دست حدود ۸ دقیقه خمیر رو ورز بدین بعد کره رو کم کم اضافه کنین و دوباره ورز بدین تا به تست کشش برسه.
ادامه مطلب👇👇👇
❌️❌️طی ورز دادن بهتره خمیر گرم نشه و دمای اون بالا نره ، اگه احساس کردین خمیرتون داره گرم میشه ، ده دقیقه با درپوش داخل یخچال بزارین استراحت کنه بعد بیرون بیارین و دوباره ورز بدین.
‼️‼️‼️اگه نخواستین خمیرو آرد پاشی کنین ، بعد از استراحت آخر رومال شیر یا تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ رو با یه قاشق شیر مخلوط کنین و رومال بزنین.
⛔️نیازی به کاسه آبجوش داخل فر نیست
✅️تعداد چونه ها : ۱۴ عدد هر کدوم تقریبا ۴۰ گرم
🟠مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
🟣دمای فربرقی : ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین به همراه فن روشن
🟣دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه ، اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه
🟣دمای توستر : ۱۷۰ درجه ، المنت بالا و پایین همزمان به همراه فن روشن
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش 🥘 😋
▫️یک عددسینه ویک عددران مرغ
▫️رب انار۳ق غ
▫️رب گوجه۱ق نمک،فلفل،دارچین،ادویه،زرچوبه،پودرسیر،پودرزنجبیل،
▫️سبزی خشک معطرازهرکدام۱ق غ :نعناع،پونه،جعفری،گشنیز،مرزه،آویشن
▫️پیاز۱عددمتوسط
▫️سیر۱حبه
نکات لازم
🔴۱:اگه حبه سیرنداشتین ازپودرسیراستفاده کنین موقعی که پیاز رو سرخ میکنیدیک حبه سیرهم همراهش رنده وسرخ کنیددرغیراین صورت همراه ادویه هاپودرسیراضافه کنید
🔴۲: سبزی های اصلی این مرغ ترش که یک غذای شمالی هست گشنیز،جعفری،برگ سیر،اناریجه،زلنگ واوجی هست امااگرسبزی های شمالی دردسترستون نبودمیتونیدازسبزی هایی که قسمت بالانوشتم استفاده کنیدخوشمزش میکنه
🔴اگه رب انارتون خیلی ترش هست برای اینکه ملس بشه میتونید ازمقداربیشتری رب گوجه استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_رستورانی
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
هدایت شده از
عشق نافرجام و جنازه ای که 24 سال سالم ماند...
سید علی میرزا در جوانی عاشق مریم می شود. اما خانواده میرزا با وصلت مخالفت می کنند و زندگی برایش پوچ و بی معنی میشود مریم نیز بالاجبار با مرد دیگری ازدواج می کند و زندگی میرزا را به یاَس مطلق مبدل می کند. میرزا با دلی شکسته به مدت 40 سال به تنهایی در ارگ مخروبه طبس ماوا می گزیند. مردم وی را دیوانه می پندارند و دست به آزار و اذیتش می برند....
تا اینکه یک روز... #ادامه_داستان👇
http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
#خانه_داری 🍃
حتما تا الان براتون پیش اومده ک گوجه هاتون توی یخچال خیلی نرم شده باشن و در حال خراب شدن 👌🏻
چندروز پیش دیدم ک گوجه هام دارن خراب میشن،منم تصمیم گرفتم ک فریزشون کنم👇👇👇
1. گوجه ها رو خوب شستم.
2.پایین هر گوجه ی + با چاقو انداختم.
3.آب جوش روی گوجه ها ریختم.
4.نیم ساعت صبر کردم.به راحتی پوست گوجه ها جدا میشن.
5.پوست گوجه ها رو کاملا جدا کردم.
6.گوجه ها رو تکه تکه کردم(ک کارم راحت تر باشه) و با گوشکوب برقی خوب له کردم.
7.گوجه ها رو توی جای یخی ریختم و گذاشتم توی فریزر(میتونید توی هر قالبی بریزید) 👌🏻
8.گوجه های یخی آماده هستن برای اینکه غذاتون زود حاضر بشه 🤭
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_غلیظِ_خونگی
ترفند امروز خییلی کاربردیِ،این روزا بخاطر افزایش ق.ی.م.ت خوبه که محصولات لبنی رو خودمون درست کنیم.
دغدغه ی اکثرمون تو درست کردن ماست،آب انداختنشه
امروز میخوام یه روش بهت یاد بدم که ماستت دیگه آب نندازه
پس ویدئو رو تا آخر ببین و خودت دست بکار شو😉
فقط این رو بگم👇
هر یک کیلو شیر یک قاشق پر ماست
هریک کیلو شیر یک قاشق نشاسته ذرت
این ماست خیلی زودتر از ماستایی که تا الان درست میکردیم آماده میشه
🌺دمای شیر موقع اضافه کردن مایه ماست باید به حدی باشه که وقتی انگشتمون رو داخل شیر میگذاریم داغ باشه ولی دستمون رو نسوزونه
🌺اون ۳ ساعتی که ماست داخل آب جوشه باید درش باز باشه،ولی وقتی تو یخچال میگذاریم باید درش رو ببندیم
🌺خیلی بهتره که از شیر محلی(موجود در لبنیاتی ها)استفاده کنید
🌺ماستتون اگر کمی شل هم شد اشکالی نداره،علتش اینه که چربیه شیر رو میگیرن و بعد میفروشن،ولی با این حال هم ماستتون آب نمیندازه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاپ 🍅
.
سلام رفقااااااااا👋💜🙋♀️
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاپ رو به راحتی و توی کمترین زمان درست کن🤌
مخصوصا واسه وقتی میخوای پیتزا درست کنی یا ساندویچ و ماکارونی داری خیلی لازمت میشه😋
مرسی که حمایت میکنی ❤
🔴مواد لازم:
ا لیوان آب
۱ ق غ و نیم نشاسته ذرت
یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید
نصف لیوان رب
ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه
پودر پابریکا ، پودر سیر
پودر گوجه(قابل حذف)
من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه
غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه
❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه
آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@GANDOM_COOKING
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لینک کانال👇
@amoozesh_ashpazi_cake
چگونه لکه های روغنی را از روی لباس پاک کنیم؟🤔
❎با استفاده از تکه اي گچ میتوانید لکه هاي روغنی روی لباس ها را پاک کنید. تنها کافی اسـت گچ را روی لکه ي مورد نظر بکشید.
✳️بعد از گذشت چند ساعت روغن بطور کامل بـه گچ جذب می شود. این روش بـه ویژه برای لکه هاي تازه بسیار مؤثر اسـت.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چیکار کنیم کیک را سریع و تمیز برش بدیم؟😋😍
برای اینکار یک ترند جالب وجود دارد: چاقو را زیر آب گرم نگه دارید، آب گرم باعث می شود چاقو سریع ببرد و خرده های کیک به آن نچسبند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مشکوفی چگونه تهیه میشود؟😋😍
– در صورتی که می خواهید مشکوفی سه رنگ قالبی تهیه کنید باید مرحله اضافه کردن زعفران دم کرده را از این دستور حذف کنید.
– برای تهیه مشکوفی شکلاتی مقداری پودر کاکائو را با آب جوش حل کنید.
– این دسر هر چه غلیظ تر باشد ژله ای تر بوده و راحت تر می بندد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا بهتر است سبزیجات را با نمک خرد کنید؟😋😍
✖️برای جلوگیری از پخش شدن سبزیجات هنگام بریدن کمی نمک روی تخته بریزید.
✖️این کار آن ها را درجای خود نگه می دارد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اصطلاح ور آمدن در آشپزی چیست؟🤔
❎این اصطلاح در مورد خمیرها به کار برده می شود.
❎خمیرهایی که دارای مایه خمیر است بعد از دو سه ساعت بالا می آیند و پف می کنند و نتیجه آن پوکی نان می شود.
❎در خمیرهای شیرینی نیز ور آمدن خمیر باعث راحت باز شدن و ترد شدن شیرینی
می شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرینی شکلاتی آلمانی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔻بیسکوییت پتیبور: ۱۰۰ گرم
🔻تخممرغ: یک عدد
🔻گردوی خردشده: ۲۰ گرم
🔻شکر: یکدوم پیمانه
🔻پورکاکائو: دو قاشق
🔸طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی
کره و پودر کاکائو را روی حرات بگذارید، آنقدر که کره آب شود.
تخممرغ و شکر را اضافه کنید و بهسرعت هم بزنید که شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخممرغ ببندد و پخته شود.
بیسکوییتها را خرد کنید: بهصورتیکه پودر شود.
مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکویيت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را داخل ظرف مناسب دهید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو کنید.
برای دو ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید.
بعد از دو ساعت دسر آماده است و میتوانید آن را برش بزنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه لقمه پنیری تهیه کنیم؟😋😍
➖پنیر خامه ای را با مقداری گردوی خرد شده و سبزی خرد شده مخلوط کنید.
➖مقداری از خمیر داخل نانهای باگت را از سر یا ته نان خالی کرده و مخلوط پنیر و گردو سبزی را با فشار در آن وارد کنید .
➖دور آنرا سلفون کشیده و در یخچال قرار دهید.
➖در زمان سرو کردن نانهای باگت را از عرض چندین برش دهید تا حلقه های نان و پنیر بدست آید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه هات چاکلت ساده تهیه کنیم؟😋😍
مواد لازم
🔺شیر ۲ لیوان
🔺شکلات ۶۰ درصد ۱۰۰ گرم
🔺وانیل کمی (نوک قاشق چایخوری)
🔺شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
✳️نکته درصدش شکلات سلیقه ای است.
دستور تهیه
➖شکلات را خرد کرده و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) یا داخل مایکروویو ذوب کنید.
➖دو لیوان شیر پر چرب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
➖یک قاشق شکر قهوهای به آن اضافه کنید.
➖یکی دو قطره عصاره وانیل به شیر اضافه کنید و وقتی داغ شد از روی حرارت بردارید.
➖شکلاتها که کاملا ذوب و روان شده اند را به شیر داغ اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه ساندویچ مرغ با مایونز تهیه کنیم؟😋😍
مواد لازم:
🔻سینه مرغ پخته=یک عدد
🔻پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان
🔻آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
🔻گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
🔻سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
🔻نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم
⏏️طرزتهیه
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغهای خرد شده را در یک کاسه با سبزیها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چرا باید اجاق گاز را بدون دستکش تمیز نکنید؟🤔
❌متخصصان زیبایی بر این باورند که برای حفظ سلامت پوست دست حتی نباید اجاق گاز را هم بدون دستکش تمیز کرد
‼️ چه برسد به وسایلی که از شویندههای قوی برای پاک کردن آنها استفاده میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه از کشک نگهداری کنیم؟😋😍
⛔️اگر میخواهید همیشه كشك سالم در خانه داشته باشید، كشك ساییده شده را در كیسههای نایلونی ضخیم بریزید و پس از این كه سر آن را بستید در فریزر قرار دهید و هر وقت به كشك احتیاج داشتید به اندازه نیاز آن را چند ساعت قبل از مصرف بیرون بیاورید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
راز خوش طعم شدن قارچ در چیست؟😋😍
❌بیشترین مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصیه سر آشپزها نباید آنرا پوست گرفت.
❌پس قارچ هایتان را تمیز بکنید و بشویید یا قارچ های تمیزی بخرید که نیاز نباشد پوست آن ها را جدا کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت انواع کیک میوه ای رعایت کنیم؟😋😍
✔️برای تهیه انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه نوع دستکشی🧤 استفاده کنیم؟🤔
🔶دستکشهای مخصوص ظرف شستن که ضخامت و جنس محکمی دارند، میتوانند از این نظر گزینه بسیار مطلوبی باشند.
🔺 به خاطر داشته باشید همیشه، حتی برای شستن کوچکترین ظرف و لباس یا وسیله، حتما دستکش بپوشید👈 تا تماس محصولات پاک کنندههای شیمیایی با پوست دست باعث خشکی و ترک پوست دست نشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کدام لیمو ترش تر است؟😋😍
✅اگر از لیموترش زیاد استفاده می کنید و نمی دانید کدام یک طعم ترش تر یا شیرین تری دارد به پوست آن توجه کنید! هرچقدر پوست لیمو نازک تر باشد، ترش تر است و هرچقدر پوست آن ضخیم تر باشد، شیرین تر است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه مرباها را خوش رنگ کنیم؟😋😍
🔰 برای خوش رنگ شدن مرباهایی نظیر هویج، پوست هندوانه، به، سیب و غیره می توانید به آن 👈کمی زعفران اضافه کنید.
🔺زعفران عطر و بوی بسیار خوبی به مربای شما خواهد داد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مربای باقی مانده ته شیشه را چیکار کنیم؟😋😍
مربای باقی مانده در ته شیشه را دور نریزید به مقدار مساوی روغن زیتون و سرکه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻