19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقلوبه لبنانی 😍
ادویه: پودر سیر فلفل قرمز پاپریکا زردچوبه فلفل سیاه از هرکدوم نصف قچ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
29.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه #کباب تندوری 😋
ادویه تندوری ۲ ق غ
زنجبیل تازه و رنده شده ۲ ق چ ( خیلی تاثیر داره تو طعمش اگه تازه باشه)
نمک ۱۲ گرم ۱و نیم ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
فلفل قرمز ۲ ق چ ( میتونید کمش کنید)
پودر تخم گشنیز نیم تا ۱ ق چ
سیر له شده ۱ ق چ
روغن زیتون یا مایع ۲ ق غ
سس مایونز یا ماست سفت ۲ ق غ
سس خردل دلبخواه ۱ ق غ
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
23.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی هاتچاکلت صورتی مخصوص دخترا 🥰👌
یک لیوان شیر
دو قاشق مربا خوری نشاسته ذرت
۵۰ گرم شکلات سفید
وانیل نوک قاشق چایخوری
برای رنگ صورتی( من از ۲-۳ قاشق پوره لبوی پخته که همیشه توی فریزر دارم، استفاده کردم شما میتونید از رنگ خوراکی هم استفاده کنین)
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
25.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود کتلت مرغ سه سوته 🥪🍗
سینه مرغ بک عددکامل
پیاز یک عدد سایز ریز
فلفل دلمه قرمز نصف بک عدد
جعفری پنجاه گرم
سیر دو حبه
ادویه :نمک و فلفل سیاه و ادویه مرغ و پاپریکا
سس خردل یک قاشق غذاخور
روغن به مقدار لازم
پنیر پیتزا برای روی فینگر فود و اسلایس گوجه گیلاسی و فلفل دلمه سبز
خلالی و حلقه زیتون
مواد مورد نیاز برای خمیر :
تخم مرغ یک عدد
شیر یک دوم لیوان
آب ولرم یک دوم لیوان
آرد دو لیوان اگر خمیر خیلی چسبنده بود دو قاشق غذا خوری دیگه اضافه کنید
خمیر مایه بک قاشق غذا خوری سر پر
شکر یک قاشق غذا خوری سر پر
نمک یک قاشق مربا خوری
بیکینک دودر یک قاشق غذا خوری
روغن پنچ قاشق غذا خوری
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5مدل #ترشی خوشمزه 😍🌶🥒🍆🥕
با تمام نکات🎥
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
درود مهرآفرینان شبتان به مهر کوفته تبریزی بشدت بهشتی و بی نظیر
گوشت چرخ کرده زردچوبه نمک فلفل قرمز پودر زنجبیل و پودر گشنیز اضافه کردم
پیاز بزرگ رنده ریز و آبش را کاملا جدا کردم
لپه پخته و با کوشتکوب دستی کمی کوبیدم
برنج پخته از قبل و کمی کوبیدم
سبزیهای معطر تازه و خشک شامل شنبلیه و مرزه و تلخون خشک شده
تخم مرغ یک عدد من کوچک اضافه کردم بعد از خوب ورز دادن صدبار به کناره ی ظرف کل مواد را میکوبیدم
مواد میانی دلبخواه هستش 👇👇👇
پیاز بزرگ خلال باریک دو عدد خوب که سبک و طلایی نمک فلفل قرمز کمی پودر زیره سبز پودر دارچین زردچوبه ادویه هفت قلم اضافه کردم
زرشک سیاه و قرمز یک نعلبکی
گردو و بادام ریز خرد شده یک نعلبکی سپس تمام مواد سسی را یک تفت با هم دادم
مواد سس کوفته👇👇👇
رب گوجه دو قاشق غذاخوری سر خالی
زعفران دمکرده چند قاشق
پیاز داغ فراوان همراه ادویه جات فوق و یک عدد فلفل شمشیری ریز شده
آب به اندازه ی لازم اضافه خوب که جوش آمدش و به قُل خوردن رسیدش کوفته هایی که یکساعت و نیم درون یخچال فرم و پر کرده بودم آرام اضافه زیر حرارت سوزنی بدون درب قابلمه بزرگ چدنی تا جا برای کوفته ها کاملا باشد
هر بار با قاشق یا ملاقه کوچک سس روی کوفته ها میریختم یکساعت که گذاشت با دو کفگیر کوفته ها را زیر و رو کردم و کمی شنبلیه ی خشک اضافه کردم خیلی کم زرشک همدرون سس اضافه و پودر لیمو عمانی خانگی چون تمایلی به اضافه کردن آلوچه ندارم
بسیتر لذیذ و خوشمزه هستش
تو یخچال نگه داری بشه..
#کیک_نارنگی
آرد ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آب نارنگی نصف لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پوست پوست نارنگی ۱ ق چ
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم زدم تا کرمی و حجیم بشه.آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن هم زدم
آرد و بکینگ پودر دردو مرحله رومواد الک کردم و با دور کند هم زدم تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه.
مایه کیک رو داخل قالب لوف که طول ۱۸ وعرض۹ و بلندی قالبم ۶ بود ریختم وتو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت گذاشتم تا بپزه
کیک خیلی خیلی خوشمزه ایه و بافت لطیفی داره.
بااین دستور امتحان کن پنج تا شش تخم مرغ هم جواب میده قالبت
قسمت کاملا نارنجیه پوست رو باید رنده کنین وبریزین تو کیک ،سفیدای داخل پوست رو بکنین که تلخ میشه کیکتون.(منظور از پوست پوست نارنگی)
مواد لازم برای سس کیک نارنگی:آب نارنگی نصف لیوان شکرنصف لیوان،۱قاشق غذاخوری نشاسته ذرت،دوقاشق غذاخوری آب جوشیده ،همه مواد رو داخل ظرفی بریز وروی شعله متوسط گاز تندتند هم بزن تا به غلظت فرنی برسه،بعد گاز رو خاموش کن وسس داغ رو بریز روز کیک سردشده.
.