فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت سیب
کمپوت
مواد لازم 👇
سیب 5 عدد
گلاب یک سوم لیوان
به ازای هر یک لیوان آب سه قاشق شکر
آب جوش
طرز تهیه کامل در فیلم 📽️
#کمپوت_سیب
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک ماگما
مواد لازم
شیر 3 لیوان
شکر 1 لیوان
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم کیک
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک لیوان
آرد 2 لیوان
پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
درجه 180 مدت 45 دقیقه
#کیک_ماگما
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای تهیه پودر سیر خانگی چند راه هست؟😋😍
🍥اول اینکه همه ورقههای سیر کاملا خشکشده را داخل آسیاب یا مخلوطکن بریزید و همه را یکجا پودر کنید.
و یا اینکه ورقههای سیر خشک را داخل یک یک شیشه تمیز یا پاکت زیپ کیپ ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید و هر بار به مقدار نیاز از آنها برداشته و با استفاده از دستگاه غذاساز، مخلوطکن و یا آسیاب، آنها را آسیاب کنید. استفاده از آسیاب، پودر سیر نرمتر و یکدستتری به شما خواهد داد. در هر صورت هم سیر خشک و هم پودر سیر آمادهشده را باید به دور از رطوبت و در جای کاملا خشک و خنک نگهداری کنید زیرا در غیر این صورت، کیفیت خود را از دست داده و زحمات شما به هدر میرود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سوپ مرغ زعفرانی چگونه تهیه میشود؟😋😍
عصاره مرغ 1 عدد
عصاره زعفران 1 عدد
سینه مرغ 500 گرم
هویج خرد شده 2/3 پیمانه
سیب زمینی خرد شده 2/3 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
رشته ورمیشل خرد شده 1 پیمانه
لیمو و زرشک در صورت تمایل
جعفری برای تزئین
🫕🫕🫕🫕
مرغ را به همراه پیاز و ادویه سرخ کنید. سپس به آن سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت با حرارت متوسط بپزد. پس از آنکه مرغ پخته شد، گوشت مرغ را خرد کنید تا راحت تر میل شود.
2. رشته ورمیشل را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی با در بسته بپزد.
3. در همین مرحله نیمی از عصاره زعفران الیت و نیمی از عصاره مرغ الیت را به سوپ اضافه کنید تا قل بخورد. اینکار باعث می شود عطر و طعم غذا بی نظیر شده و سوپ بهتر و سریعتر جا بیفتد. نیم ساعت بعد سوپ آماده میل کردن می باشد.
4. سوپ را از روی حرارت بردارید، جعفری (ریز)خرد شده را اضافه کنید (در صورت تمایل از زرشک و تکه های لیموی تازه هم استفاده کنید)
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خاگینه مغزدار چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔸مواد لازم
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۵ ق غ
▫️ماست شیرین ۴ ق غ
▫️بکینگ پودر یک ق غ
▫️وانیل یک ق م
🔸مواد میانی
▫️پودر دارچین یک ق غ
▫️پودر گل سرخ یک ق غ
▫️گردو خرد شده نصف لیوان
🔶طرز تهیه: ابتدا همه مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم.حال تخم مرغ ها و وانیل را با هم زن خوب می زنیم. بعد ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم.آرد و بکینگ پودر را آرام به مواد اضافه می کنیم.ظرف مورد نظر را چرب کرده و روی حرارت ملایم گاز میگذاریم. نصف مواد را ریخته و در ظرف را میگذاریم تا خودشو بگیره.بعد مواد میانی را یکدست پهن می کنیم و باقیمانده مواد را آرام می ریزیم و مجددا در ظرف را میگذاریم تا خودشو بگیره.
بعد خاگینه را بر می گردونیم تا روی دیگه اش هم طلایی بشه. بعد که خاگینه کامل پخته شد در ظرف سرو بر می گردونیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سوپ گوجه و قارچ چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥢مواد لازم
پودر فشرده عصاره قارچ 1 عدد
مرغ 2 تكه
جو پرک شده 2 كاسه سوپخوري
رب گوجه 6 قاشق غذاخوري
جعفری مقداري
هویج 2 الي 3 عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
🥄🍵🥄🍵🥄
🥘ابتدا مرغ را میپزیم. بعد از نیم ساعت جو و هویج و پودر عصار قارچ و گوجه نگینی خرد شده و... رو اضافه میکنیم. اجازه مي دهيم تا سوپ جا بيفتد.🍴
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
آش دوغ سنتی چگونه تهیه میشود؟😋😍
🧅مواد لازم
🫒عصاره سبزیجات 1 عدد
🫒برنج 1 پیمانه
🫒دوغ 2 لیتر
🫒نخود 1.5 پیمانه
🫒سبزی آش (تره، جعفری و شوید) 700 گرم
🫒آب 2 لیتر
🫕🫕🫕🫕
1. ابتدا نخود را از قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نخود از بین برود. برنج را نیز به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید.
2. نخود ها را در یک قابلمه به همراه آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. پس از اینکه نخود ها نرم شدند برنج را آبکش کرده و به آن اضافه کنید تا برنج هم بپزد.
3. سبزی آش را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید. پس از اینکه سبزی آش هم پخت دوغ را اضافه می کنیم.
4. آش را مداوم روی حرارت هم میزنیم. بعد از 15 دقیقه عصاره سبزیجات الیت و ادویه های دیگر را اضافه می کنیم و بعد از چند بار هم زدن آش دوغ را از روی حرارت برمیداریم. آش شما آماده سرو است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
راز روغن انداختن فسنجون چیست ؟😋😍
🔸 بر خلاف سایر خورش ها که باید با آب جوش سر و کار داشته باشید، در فسنجان هرچه آب سردتر باشد بهتر است.
از پخت فسنجان، به میزان کافی یخ آماده کنید. این تکه های یخ را هر ۱۵ دقیقه چندتایی به خورش اضافه کنید. به مغز گردو شوک وارد می شود و در نتیجه روغن آن خیلی زودتر آزاد می شود. این کار به جا افتادن فسنجان نیز کمک می کند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
خورش داوود پاشا چگونه تهیه میشود؟😋😍
🔶مواد لازم به ازای هر نفر:
▫️گوشت چرخکرده 250 گرم
▫️پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
▫️پیاز نگینی سرخ کرده نصف 1 عدد
▫️آرد سفید 1-2 ق غ
▫️نعنا خشک 2 ق س
▫️رب انار 1.5 ق س
▫️روغن مایع مقداری
▫️زردچوبه،پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
🥘مراحل تهیه :
گوشت چرخکرده را به همراه پیاز رنده شده و ادویهها مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید.گوشت را به صورت قلقلی شکل داده و آنها را داخل روغن سرخ کنید.بعد از آنکه گوشتها کمی سرخ شدند، پیاز های نگینی سرخکرده و نعنا خشک و مقداری زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید.در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه یک پیمانه آب با آرد مخلوط کرده و مایع به دست آمده را به قابلمه اضافه کنید.اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه به آرامی پخته شده و جا بیفتد.هنگامی که غذا پخته شد میتوانید دانههای انار قرمز را برای تزیین روی آن بپاشید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
اردور ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🫕مواد لازم
بلال 3 عدد
گوجهفرنگی خردشده 4 عدد
پیاز کمی درشتتر خردشده 2 عدد
روغن زیتون 1/4 فنجان
سرکه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه( یا چاشنی لیمو و فلفل ) به ميزان لازم
سس فلفل 1/4 قاشق چایخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
🌽🌽🌽
1. آب را جوشانده بلالها را در آن قرار دهید. بعد از اینکه پخته شدن آنها رابیرون آورده صبر کنید تا سرد شوند. سپس آنها را دانهدانه کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، دانههای ذرت، گوجهفرنگی، پیاز، روغن زیتون، سرکه، نمک، فلفل و سس فلفلی را مخلوط کنید. جعفری را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
در صورت شکرک زدن مربا چه کنیم؟😋😍
🍒اگر به هر دلیلی مربای شما شکرک زد قرار نیست آن را دور بریزید. ابتدا کل مربا را از ظرف خارج کرده و به همراه کمی آب جوش و مقدار کمی آبلیمو دوباره بجوشانید. قابلمه مربا باید کاملا تمیز و فاقد هرگونه چربی باشد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
سالاد اسپاگتي آرتیشو چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍴مواد لازم
آرتيشو تازه 2 عدد
ژامبون گوشت 200 گرم
گوجهفرنگي كوچك 6 تا 8 عدد
مارچوبه 4 تا 5 شاخه براي تزيين
سس فرانسوي 4 قاشق غذاخوري
اسپاگتي پخته شده حدود يك فنجان
كاهو براي كنار بشقاب به ميزان لازم
دانه فلفل سياه به ميزان دلخواه
تخم خرفه براي تزيين
🫔🫔🫔🫔
1. ابتدا داخل آرتيشو را خالي كرده، مغز آن را جدا ميكنيم( آرتیشو یک میوه استوایی است که از مراکز خرید بزرگ میتوانید آن را تهیه کنید) تكههاي مغز خالي شده را پخته و دوباره داخل خود آرتيشو قرار ميدهيم. بهتر است مغز آن را با ليموترش و نمك مزهدار كنيم.
2. ژامبون را خرد كرده روي مغز آرتيشو ميريزيم، روي مواد مقداري سس فرانسوي ريخته، گوجهها را نيز به دو قسمت تقسيم كرده و روي ژامبونها ميچينيم. روي تمام مواد را سس ريخته و درنهايت از اسپاگتيهاي پخته شده روي سالاد قرار ميدهيم.
3. روي آرتيشو پر شده را با سس فرانسوي، دانه فلفل سياه، تخم خرفه و گوجههاي ريز تزيين ميكنيم و چند شاخه مارچوبه تازه بخارپز شده كنار آرتيشو قرار ميدهيم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻