eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#سس_باربکیو 💢برای سس سه قاشق غذاخوری رب +یک قاشق غذاخوری سر که سفید +یک قاشق غذاخوری آبلیمو +یک قاشق غذاخوری شکر +یک قاشق چایخوری فلفل قرمز وسیاه +پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز و کمی نمک رو با نصف پیمانه آب و دو قاشق روغن مایع مخلوط کردم، گذاشتم روی گاز تا بجوشه و سفت شه و کمی رنگش تیره بشه، پس از سرد شدن ميتونيد به همراه چیپس يا ميگو يا مرغ سوخارى سرو كنيد😍 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_محلبی👌 💢دسر محلبی یا همون پودینگ شیر که یکی از انواع دسرهای موجود در ترکیه ست که خیلی خیلی خوشم
: 💢شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید، خامه، شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. قابلمه را روی حرارت ببرید و روی شعله ملایم بگذارید، مدام هم بزنید تا مواد غلیظ شده و به غلظت ماست برسد (حدود یک ربع زمان میبرد) پودینگ را در لیوان یا ظرفهاي مورد نظر تقسیم کنید، از داغی که افتاد روی هر لیوان را سلفون بکشید و برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند سپس تزیین و سرو کنید. (برای قسمت صورتی) ۱/۴پیمانه شکر ۱/۴پیمانه نشاسته ذرت ۱/۵پیمانه آب 💢کمی رنگ صورتی (همه این مواد رو با هم مخلوط کتید روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه .سپس روی دسر رو با این سس پوشش بدید) علاوه بر اون برای روی پودینگ یه سس راحت تر میتونین درست کنید با مخلوط آب و شکر و رنگ قرمز یه سیروپ غلیظ درست كنيد و پودینگ رو با این سیروپ تزیین كنيد و يا با ژله توت فرنگي یا با مغزهای مختلف روی پودینگ ها رو پوشش بديد، مغز گردو، پسته، بادام زمینی، بادام یا پودر نارگیل. 🍟 @fast_food
#ایده 💢تزیین نون و پنیر و سبزی 🍟 @fast_food
💢ژله حبابدارقلبی یک بسته ژله الورا یک بسته ژله توت فرنگی بستنی وانیلی 💢 ژله الورا رو با یکونیم لیوان ابجوش بن ماری میکنیم بعد تو لیوان میریزیم نیم بند بشه بعد با چنگال توش حباب ایجاد میکنیم ضربه میزنیم بعد ژله توت فرنگی رو که قبلا با بستنی که تو سینی گذاشته بودیم تا خودشو بگیره قالب قلب میزنیم و با فشار داخل لیوان جا سازی میکنیم بعد مقداری از ژله رو اندازه نصف لیوان اضاف مونده بود رو سطح ژله میریزیم تا خرابی سطح ژله پوشیده بشه 🍟 @fast_food
#قنبر_پلو_شیرازی 💢گوشت وبانمک،زردچوبه،آرد نخودچی مخلوط کنید،گرد کرده و سرخ کنید. کوفته ها،گردو،پیازداغ،کشمش سرخ شده رادربرنج ریخته باکمی رب انارتفت داده باشیره انگورروی برنج بریزیدتا15دقیقه دم بکشد. 🍟 @fast_food
‼️ #فـــروش_ویـژه‼️ ‼️ #فـــروش_ویـژه‼️ 🍃🌸بزرگترین فروشگاه #ملزومات_حــجاب در ایتا🌸🍃 ◾️▪️ست های مشکی #محرم▪️◼️ #کمترین_قیمت 💯 #بالاترین_کیفیت ✈️ارسال #پستی سریع به سراسر #ایران🇮🇷 ⚜بروزترین #طرحهای #فانتزی و #مجلسی 💫 💢 #تنوعی شگفت انگیز 🌐🔰🌐 http://eitaa.com/joinchat/3057516544C4d0b1d8abb ( #دارای_کدشامد 📲💳)
هدایت شده از خبری 🌹🌹
⭕مرگ ناگهانی کودک 6 ساله در عروسی همه را وحشت زده کرد + جزییات⁉️😱👇👇👇 ❌عکس باورنکردنی / رونمایی از زنان بی حجاب در حضور رئیس جمهور😳👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1213988872C808500f015 http://eitaa.com/joinchat/1213988872C808500f015
💢من سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد پ ن: نگران بوش نباشيد،بعد از اتمام كار ميتونيد دستاتون رو به يه استيل مثل قاشق يا هرچيز ديگه مالش بديد ديگه كلا بوش رو ميگيره،البته دستكشم استفاده كنيد بد نيس😁 #حريره_سير 🍟 @fast_food
#هو_الرحمن صبح روشن است ، تازه است بوی خوش تازگی می‌دهد بوی نان تازه می‌دهدو برای کسانی که دوستشان داریم چه دعایی بهتر از اینکه بگوییم زندگیتان همیشه مثل صبح باشد #سلام_صبح‌بخیر_روزتون_زیبای_زیبا
#املت_قارچ خوشمزه #طرز_تهیه 💢یکعدد پیاز و تفت بدید تا سبک بشه،بعد چهار عدد قارچ متوسط و بهش اضافه کنید،تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه،دوتا تخم مرغ و تو ظرف جداگانه بزنید تا از لختگی دربیاد،بهش نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر بزنید ،قارچ و پیاز و به تخم مرغها اضافه کنید،تو تابه کمی روغن بریزید قالب گرد،مثل قالب دونات و چرب کنید،تابه که خوب داغ شد،مواد و بریزید تو قالب،در تابه رو ببندید تا مثل فر عمل کنه و املتتون مغز پخت بشه.چندتا گوجه گیلاسی و فلفل دلمه رو تفت بدید ،بعد که املت پخت روش بریزید،پنیر فتارو هم خرد کنید و بریزید روش. نوش جان 🍟 @fast_food
💢این دستور سکنجبین به شیوه یکی از بهترین اساتید طب سنتی: ابتدا یک لیوان عرق نعنا و یک لیوان سرکه قرمز ترجیحا خونگی رو مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید به محض اینکه خواست شروع کنه به جوشیدن و دور ظرف حباب مشخص شد از روی حرارت بردارید و بعد از پنج دقیقه یک لیوان عسل بهش اضافه کنید حالا سکنجبین شما آماده ست بعد از سرد شدن توی بطری بریزید و داخل یخچال نگهدارید. نوش جانتون 🍟 @fast_food
🌸🌸رانى_هلو 🍑هلو بدون پوست رو در اب جوش ريخته تانرم بشه بعد شکر و يكم ابلیمو رو بهش اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم در اخر مخلوط رو بعد از ميكس كردن در يخچال بزاريد🍑 🍟 @fast_food