eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
دوشنبه تون سرشار از لطف خدا ان شاالله خداوند زندگیتون را بی گره ببافـد روزتون پر از برکت و لحظه هاتون لبریز از عــــشق ... ♡ به آقا اباالفضل (ع)
#رول_حلوا_تابه_ای 😍😋😋😋 🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رول_حلوا_تابه_ای 😍😋😋😋 🍟 @fast_food
(مرحله اول )رسپي رولت .. .ابتدا پنج عدد تخم مرغ به دماي محيط رسيده رو سفيده وزرده رو از هم جدا ميكنيم وبعد سفيده رو بادور تند همزن برقي خوب هم ميزنيم تا سفيد بشه بعد پنجاه گرم پودر شكرو بهش اضافه ميكنيم ودوباره هم ميزنيم تا خوب مخلوط بشه بعد مواد سفيده روكنار ميزاريم بعد ميريم تا زرده رو آماده كنيم بعد به زرده صد گرم پودر شكر اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تاكرمي بشه بعد نوك قاشق چاي خوري وانيل و١/٣قاشق چاي خوري بكين پودرو بهش اضافه ميكنيم وبعد يك پيمانه آرد بهش اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم بعد سفيده رو در سه مرحله بصورت دوراني به مواد اضافه ميكنيم وبعد يك دست شدن مواد داخل تابه رو چرب ميكنيم وموادو داخلش ميريزيم وزير تابه شعله پخش كن ميزاريم واجازه ميديم تا رولت آماده بشه زمان بيست دقيقه تا بيست وپنج دقيقه بستگي به حرارتي كه ميزاريد داره (مرحله دوم )رسپي حلوا زعفراني ...ابتدا يك پيمانه شكرو با يك پيمانه آب وكمي زعفران ودو قاشق غذا خوري زعفران روي حرارت ميزاريم تا شربت آماده بشه بعد كه شروع به جوشيدن كرد بعد پنج دقيقه قل زدن خاموش ميكنيم وكنار ميزاريم بعد يك پيمانه آرد گندم با ١/٣پيمانه روغن مايه روي حرارت ميزاريم ومرتب هم ميزنيم تا خامي آرد در بياد ورنگ آرد كمي تعقير كند بعد شربت آرام به آرد اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم تا آماده بشه (مرحله سوم )وقتي رولت آماده شد داخل ي دستمال تميز ميزاريم ورول ميكنيم وداخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه بعد يك ساعت بيرون آورده وحلوارا داخلش ميزاريم بعد دوباره رول ميكنيم ودوباره نيم ساعت داخل يخچال گذاشته تا آماده شود بعد نيم ساعت بيرون آورده وبرش زده وتزيين ميكنيم نوش جان نكات مهم -ميتونيد موادبه دو قسمت تقسيم كنيد تا رولت نازوك تر بشه -ميتونيد بجاي حلوا از خامه قنادي هم استفاده كنيد 🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#ســـــــــلام_صبحتون_حسینی 💚 روزتون ختم به زیباترین خیرها امیدوارم امروز حاجت دل پاک ومهربانتون🌸 با زیباترین حکمتهای خدا یکی گردد🙏 بحق عاشورای حسینی 🙏💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
چهارشنبہ شهریور ماهتون سرشار از لطف خدا ان شاالله خداوندزندگیتون را بی گره ببافـد روزتون پر از برکت و لحظه هاتون لبریز از عــــشق به آقا امام حسین (ع) #صبحتون_بخیر🌸🍃
#رولت_سیب_زمینی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_سیب_زمینی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🌮🌮🌮 سیب زمینی رو پختم رنده کردم با کمی کره و نمک مخلوط کردم کف سینی رو کمی مرطوب کردم کیسه فریزر گذاشتم سیب زمینی رو ریختم روش کنی پهن کردم یه کیسه فریزر دیگه روش گذاشتم و خوب صافش کردم و گذاشتم یخچال بعد برای داخل رولت مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه و نمک و چند برش هویج پختم ریش ریش کردم بعد خیار شور خرد شده هویج پخته خرد شده کمی فلفل دلمه خرد شده و کالباس خرد شده و تخم مرغ پخته خرد شده و سس مایونز مخلوط کردم بعد روی سیب زمینی ریختم و خوب صاف کردم و رول کردم و کیسه فریزر زیری رو دورش گرفتم و گذاشتم داخل یخچال تا خوب خودش رو بگیره 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#فینگر_چیکن_چیز •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#فینگر_چیکن_چیز •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم برنج نرم ( شفته) دو پیمانه سینه مرغ چرخ شده یک پ گشنیز ریز شده یک سوم پ پیاز و سیر رنده شده از هر کدوم یک عدد تخم مرغ یک عدد پنیر موتزارلا یا گودا به میزان لازم پودر نان باگت یا سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه سینه مرغو و پیاز و سیر و با گشنیز با بلندر میکس کردم با برنج خوشگلمون مخلوط کردم ادویه و نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده و ورز دادم اندازه یه نارنگی تو دست باز کردم وسطش پنیر موزرلا گذاشتم خوب بستم و تو ارد سوخاری غلطوندم و تو روغن سرخ کردم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#فینگرفود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#فینگرفود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فود ✔توپک سیب زمینی پنیری ✅توپک سیب زمینی پنیری یه گزینه مناسب برای شامه ضمن اینکه به عنوان فینگر فود توی مهمونی ها هم میتونید استفاده کنید طرز تهیه سه عدد سیب زمینی متوسط رو آب پز و رنده میکنیم یک لیوان کالباس خشک مخصوص ریز خورد شده ( یا هر نوع ژامبون باکیفیت که دوست داشتید)و یک لیوان پیازچه ریز خورد شده و یک لیوان سر خالی پنیر پیتزا و چدار رنده شده(ترکیب هر دو نوع پنیر و یا هر یک به تنهایی) و مقدار کمی نمک و فلفل اضافه و مخلوط میکنیم از مواد به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو برداشته و توی دست بهش فرم میدیم و توی تخم مرغ میندازیم و بعد توی آرد سوخاری یا پودر پانکو می غلطونیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنیم ✔به جای کالباس میتونید از مرغ پخته شده استفاده کنید ولی عطر و طعم کالباس بهتره . ✔برای سرخ کردن از یک ظرف کوچیک و گود مثل شیر جوش استفاده کنید و در حین سرخ شدن مدام ظرف رو بچرخونید تا همه جای توپک ها یکنواخت سرخ بشه و سرعت عمل داشته باشید تا پنیرها بیرون نریزه ✔در مصرف مقدار نمک احتیاط کنید چون کالباس و پنیر هر دو نمک دارند و ممکنه اصلا لازم نباشه نمک استفاده کنید. ✔مواد رو به هر شکلی که دوست داشتید فرم بدید حتما لازم نیست بصورت توپک •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلوا_هویج 😍😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلوا_هویج 😍😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هویج نیم کیلو آرد 2 و نیم لیوان روغن مایع یک لیوان گلاب نصف لیوان شکر دو لیوان هل یک ق م زعفران دو ق م برای داشتن حلوای هویج اول از همه هویج رو با آب خیلی کم بپزید( بطوریکه وقتی هویج پخته شد آب اضافی نداشته باشه) و با غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره اش کنید آرد رو روی حرارت ملایم بگذارین و اینقدری تفت بدین که خامی آرد گرفته بشه ولی رنگش قهوه ای نشه چون حلواتون تیره میشه( هر آردی میشه استفاده کرد ولی آرد نان چون سبوس داره خوشمزه تر میشه) حالا روغن مایع اضافه کنید و با آرد حسابی مخلوط کنید، زعفران،شکر ،گلاب و پودر هل اضافه کنید و هم بزنید، در آخر پوره هویج رو به مواد بالا اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه با قاشق چوبی حلوا رو به صورت دوَرانی مخلوط کنین تا جا بیفته و راحت از قابلمه جدا بشه... حالا حلوارو تو ظرف مورد نظرتون بریزین و با سلیقه خودتون دیزاین و نوش جان کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مافین_کشمش_و_گردو 😋 مواد برای۱۲ نفر روغن به مقدار لازم آرد کامل ۱ پیمانه آرد گندم ۱/۲ پیمانه جو پرک ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق چ پودر دارچین ۱/۲ ق چ نمک ۱/۴ ق چ تخم مرغ هم زده ۱ عدد شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۳ ق چ کشمش ۱/۳ پیمانه گردو (خرد شده) ۱/۴ پیمانه 🔸فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را یک‌باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب‌های مافین بریزید. آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود. می تونیدجایگزین گردو وکشمش, از انواع میوه خشک و خشکبار استفاده کنید👆 🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋استير فراى بيف و بروكلى😋😋😋 این 3سوته خوشمزه رو از دست ندید . 🍗 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
ســـلام🌷 صبح بخیر آرزو می کنم در این روز زیبا🌷 دلتون پراز محبت روزتون پُـراز رحمت زندگیتون پراز بـرکـت🌷 لحظه‌هاتون پراز موفقیت وعاقبتتون ختم بخیر باشد روزتون پراز عشق وخوشبختی🌷
#کیک_کره_ای_فوری 🍰🍰🍰 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_کره_ای_فوری 🍰🍰🍰 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
این کیک بسیار ساده و راحت تهیه میشه و برای کاپ کیک هم گزینه مناسبی به حساب میاد. مواد لازم: کره 125 گرم شکر 165 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 225 گرم بینکینگ پودر 2 قاشق چای خوری شیر 125 میلی لیتر طرز تهیه: ابتدا همه مواد را اندازه گیری کرده به دمای محیط برسانید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگش روشن تر بشه. این کیک همزدن زیادی نداره . مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه قرار دهید. اگه از قالب کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت به حدود 35 دقیقه میرسه. همیشه برای اطمینان از پخت وسط کیک خلال دندون فرو کنید اگه مواد بهش نچسبیده بود آماده هست. نکته مهم : حتما همه مواد به دمای محیط برسن و حتما مواد را دقیق اندازه گیری کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درســت ڪــردن صبحونه متفاوت 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش درســت ڪــردن ترشی سالاد مشهدی 😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلوا_دو_ارد 🍮 😋 🔸ابتدادوليوان اب , دوليوان شكر,يك ليوان گلاب و نصف فنجان زعفران دمكرده ويك ق م پودرهل (پودرهل وگلاب رو آخرين جوش شربت اضافه كنيد) داخل قابلمه روی حرارت قرار دادم شکر حل شده و يكى دوجوش تاشربت آماده بشه,يك ليوان ارد گندم (آردسنگك)رو تفت دادم تا بوى خاميش دربيادوكمى تغيير رنگ بده 🔸يك ليوان ارد سفید رو داخلش ریختم و باز گذاشتم تا کمی تفت بخوره, آردها رو الک کردم و يك ليوان روغن و ١٥٠گرم کره رو بهش اضافه کردم و گذاشتم تا خوب تفت بخوره وطلايى رنگ بشه از روحرارت برش داشتم و شربت رو درسه مرحله بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا حلوا خودشو جمع کنه وگهواره اى بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آرد 125 گرم(حدود 1 پیمانه) پودر قند 100 گرم(1/2 پیمانه سرپُر) ◀میتوانید بعد از افزودن پودر قند بچشید و در صورت تمایل مقدار بیشتری پودر قند اضافه کنید. پودر هل 1قاشق مرباخوری پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری ◀میزان اضافه کردن زنجبیل به سلیقه شما بستگی دارد...من نصف قاشق غذاخوری اضافه کردم کره و روغن جامد مجموعا 70 گرم ◀35گرم روغن جامد معادل با نصف 1/4 پیمانه است گردو یا بادام ریز نگینی شده حدود 50 گرم(1/3 پیمانه) ◀افزودن مغزیجات به سلیقه شما بستگی دارد و قابل حذف است . ابتدا آرد را در تابه الک کرده روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بوی خامی آن از بین رفته ولی نباید تغییر رنگ بدهد...با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دادن آرد طول میکشد. سپس آرد را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید. ◀حتما برای جلوگیری از گلوله شدن آرد در حلوا بعد از تفت دادن باید دوباره آن را الک کنید. سپس کره نرم شده در دمای محیط به همراه روغن جامد را اضافه و روی حرارت ملایم خوب هم بزنید تا روغن به خورد آرد برود. سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مخلوط آرد و روغن ولرم شود سپس پودر هل و زنجبیل را افزوده و هم بزنید. پودر قند را با الک اضافه و خوب مخلوط کنید. در انتها گردی ریز نگینی شده را اضافه و مخلوط کنید. ◀در این مرحله مواد حلوا به صورت پودر در می آید که طبیعی ست ◀حتما باید مخلوط آرد و روغن زمان افزودن پودر قند ولرم باشد وگرنه پودر قند ذوب شده و بعدا زیر دندان به صورت گلوله حس میشود که خوشایند نیست و حلوا تردی خود را از دست میدهد. ◀این حلوا باید در دهان آب شود و بافت لطیف و یکدست داشته باشد. . سپس حلوا را داخل قالب سیلیکونی با پشت قاشق خوب فشرده کرده و قالب را برای 1 ساعت در فریزر قرار دهید. ◀برای تمیز خارج شدن حلوا از قالب فشرده کردن مواد و در فریز قرار دادن قالب بسیار اهمیت دارد. ◀میتوانید مواد را در ظرف مستطیل که کف آنرا با نایلون پوشاندید بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کرده و به اندازه دلخواخپه برش مربع یا لوزی بزنید و ظرف را در فریز قرار دهید و بعد برشها را با احتیاط جدا کنید. ◀این حلوا در یخچال در ظرف در بسته تا یک هفته قابل نگهداری است. ◀با این میزان بین 24 تا 30 عدد  خواهید داشت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food