eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.7هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛🍤میگو سیخی ۳۰۰ گرم میگو ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۱ عدد لیموترش نمک و فلفل به مقدار لازم ابتدا آب لیمو رو بگیرین و داخل یه کاسه بریزین و بعد نمک، فلفل، زعفران و سیر رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین.  میگو هارو به مخلوط اضافه کنین. میگو هارو به مواد آغشته کنین و بعد میگوها آماده سیخ زدنه. احتیاجی به خواباندن میگو برای مدت طولانی داخل مواد نیست چون سیرو زعفران خیلی زود کاملا به میگو مزه میدن. حالا مثل تصویر میگو هارو به سیخ چوبی بکشین. 💢داخل یه ماهیتابه مقدار خیلی کمی حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی روغن بریزین و سیخ هارو داخل ماهیتابه بذارین و کمی از مایه زعفران و سیر رو هم اضافه کنین. حالا بدون اینکه در ماهیتابه رو ببندین ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین. حالا میگو هارو با حرارت متوسط بپزین و گاهی زیرو رو کنین تا هر دو طرف پخته بشه. کل زمان مورد نیاز برای پخت میگو زیر ۱۰ دقیقه است. اگه دوست داشته باشین میتونین زمان پخت رو افزایش بدین تا میگو ها سرخ و طلایی هم بشن   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_کراکت_بادمجان موادلازم📝 بادمجان کباب شده ۴عدد  جعفری یا سبزی معطر ۳ق س خ  سیب زمینی ۳عدد پنیر پارامسان ۲ق س خ  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری یک پیمانه  روغن ذرت جهت سرخ کردنی به میزان لازم سیر آسیاب شده ۳حبه پنیر پیتزا ۱/۲پیمانه  آردسفید ۱/۴پیمانه  تخم مرغ ۲عدد  آبلیمو ۱ق س خ  •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 برخیـز ڪه صبـح رنگی پاییز است... 🍂 این منظرہ پرشرار وشورانگیز است... 🍂 نقاش ڪشیدہ نقشی‌از مهر و سپهر... 🍂 این تابلو ازعشـق و هنر لبریز است... ☀️ #صبحتـون_پر_مهر
غذاهای 3سوته😋
#_کراکت_بادمجان موادلازم📝 بادمجان کباب شده ۴عدد  جعفری یا سبزی معطر ۳ق س خ  سیب زمینی ۳عدد پنیر پار
✍طرزتهیه:  1.ابتدا با دمجان ها را کبابی کرده دانه های داخل آن را جدا کرده و آن را ساطوری میکنیم 2.سیب زمینی را پخته و داخل بادمجان رنده می کنیم و سیر آسیاب شده ،پنير پيتزا و پارمزان و آرد و ادویه ها و آبلیمو به آن اضافه می شود. 3.بعد از این که تمام مواد را خوب مخلوط کردیم. اگر مواد بدست چسبید تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید تا جایی که مواد بدست نچسبد و خوب فرم بگیرد 4.از مواد به اندازه یک گردو جدا کرده و در آرد سوخاری قرار داده و به آن شکل داده و آن را در روغن فراوان سرخ می کنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍰😊 موادلازم: تخم مرغ:3عدد شکر: یک لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته آرد:1/5لیوان آب پرتقال یا شیر :نصف لیوان بیکینگ پودر:1 ق م •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍰😊 موادلازم: تخم مرغ:3عدد شکر: یک لیوان روغن مایع:نصف لیوان پودر ژله:1بسته
طرزتهیه: اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم.تخم‌مرغ،شکر رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه، روغن و آب پرتقال یا شیر رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،مواد رو داخل قالب ریخته داخل فر به مدت 35_40دقیقه قرار میدیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
کلوچه خرمایی😍😍 🍥مواد لازم: آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱/۲ لیوان شیر و لرم ۱/۳ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخوری پودر مخمر ۲ قاشق چایخوری کره ۴ قاشق غذاخوری خرما مقدار لازم تخم مرغ برای رومال •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
کلوچه خرمایی😍😍 🍥مواد لازم: آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱/۲ لیوان شیر و لرم ۱/۳ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخور
👈طرز تهیه : آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید. خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود سپس خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یا میکسر خرما را له کنید می توانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید . به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید ، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شکل دهید یا اینکه با قیچی اطراف خمیر را برش بزنید و مرکز ان را با انگشت کمی گود کنید تا به شکل گل شود. تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس روی خمیرها را با تخم مرغ برس بکشید و کمی کنجد روی کلوچه ها بپاشید . سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند. کلوچه ها را پس از پخت از فر خارج کنید ، روی کلوچه ها را با روغن یا کره آب شده برس بکشید سپس سرو کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍗ناگت مرغ 🍗 👈اول باید یدونه سینه مرغ خامو خورد کنین و تو غذاساز بریزین چن پالس بزنین تا مرغتون کاملا حالت چرخ شده به خودش بگیره و یکنواخت و چسبناک بشه. بعدش نمک، فلفل قرمز، زرچوبه و یه قاشق چایخوری سیر رنده شده یا یه حبه سیر رو به مرغ اضافه کنین. یدونه پیازم جداگونه با سایز ریز رنده کنینو آبش رو کاملا بگیرین (خوب آبشو بگیرینا وگرنه موقع سرخ وا میره). حالا پیاز آب گرفته و صدو پنجاه گرم پنیر پیتزا هم اضافه کنین به مرغا و باز غذاسازو چند پالس بزنین تا مواد حالت خمیر مانند و چسبناک پیدا کنه و کاملا یکنواخت بشه. حالا موقع شکل دادن ناگتتونه پس اندازه یه گردو ازش بردارین و گلوله اش کنین. بعد با فشار دست بهش شکل بدین و کاملا به آرد سوخاری آغشته اش کنین بعدش روغن بریزین تو ماهیتابه و وقتی کاملا داغ شد ناگتهارو دونه دونه بندازین تو روغن تا سرخ بشه و آخرم بذارین تو دستمال تا روغن اضافیش بره . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پیراشکی طرز تهیه خمیر پیراشکی:دو لیوان آرد ،نصف سیب زمینی متوسط پخته شده و له شده یک قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه رو با کمی آب ولرم و شکر حل کنید(یک قاشق مربا خوریشکر) نصف لیوان شیر ، نصف لیوان اب ولرم ،آرد به اندازه ایکه خمیر به دست نچسبه،تمام مواد رو مخلوط کنید ورز بدید روی خمیر رو با یک دستمال تمیز بپوشونید و بزارید یکی دو ساعتی استراحت کنه بعد سیب زمینی پخته شده و له شده رو به خمیر اضافه کنید و هر موادی که دوست دارید پر کنید من گوشت چرخ کرده رو با پیاز فراوون سرخ کردم البته پیازهرو با غذاساز خیلی ریز کردم و ادویه کاری ،اویشن و فلفل سیاه و درصورت تمایل فلفل قرمز و چند قاشق جعفری و گشنیز خرد شده و قارچ و هویج ابپز با مواد مخلوط کردم و سرخش کردم و بعد از سرد شدن بین خمیر گذاشتم و در ظرف روغن خیلی داغ سرخ کردم. از خمیر یک گلوله بردارید و با وردنه پهن کنید (بصورت گرد ،ضخیم نباشه)و از مواد وسط خمیر بزارید و دو طرف رو روی هم بزارید و دالبری بپیچونید و یا میتونید با انگشت خمیرو بهم بچسبونید و یا با چنگال خمیرو روی هم بزارید و بچسبونید و یا خمیر رو روی هم بیارید و بپیچونید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح ها را بہ سلامے بہ تو پیوند زنم اے سر آغازترین روز خدا صبح بخیر بہ امیدی ڪہ جوابے ز شما مےآید گفتم از دور سلامے بہ شما صبح بخیر حضرت عشق سلام💚🙏💚 #صبحتون_حسینی✨
‌ #پاناکوتا_انبه😍😍 پودر ژلاتین 1 ق غ آب 3 ق غ شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه عصاره وانیل یک هشتم ق چ انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید. شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود. از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید. ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد. از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food