غذاهای 3سوته😋
دسر ماقوت😍😍 ✍ مواد لازم شکر : یک ونیم پیمانه آب :۵ پیمانه نشاسته گل :یک پیمانه گلاب :نصف پیمانه
گلاب وخلال بادام را باهم مخلوط کرده کنار میزاریم
نشاسته رو با آب سردمخلوط میکنیم میذاریم تا پخته بشه در مدتی که پخته میشه مدام هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشه بعد که بوی خامی نشاسته از بین رفت شکر را اضافه کرده وهم میزنیم بعد گلاب وخلال رو افزوده وقتی گلاب به خورد ماقوت رفت وغلیظ شد از روی حرارت برمیداریم مواد رو سه قسمت میکنیم یک قسمت زعفران ویک قسمت کاکائو اضافه میکنیم .داخل ظرف سرو لایه لایه میریزیم بهتره لایه اول رو که میریزیم کمی صبر کنید تا یکم ببنده بعدلایه بعدی رو بریزید .روش دیگه هم که میتوان داخل ظرف های ماست خوری بریزید باید از یکی کمک بگیرید دوتا رنگ دست خودتون ویکی دست همکارتون وهمزمان باهم داخل ظرف سرو بریزید این روش هم خیلی زیبا میشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_عربی ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️شیر سه پیمانه ▫️شکر نصف پیمانه ▫️کرم کارامل یک بسته ▫️پودر نسکافه دو
🔴طرز تهیه🔻🍮
🔸کرم کارامل و شکر و پودر نسکافه و شیر رو با هم مخلوط میکنیم بعد میزاریم روی شعله گاز تا تمام دونه های شکر داخلش حل بشه بعد میریزیم داخل مخلوط کن و بیسکوییت و خامه و ژلاتین که از قبل بن ماری کردیم به موادمون اضافه میکنیم و همه مواد رو مخلوط میکنیم تا یک دست بشه مواد رو میریزیم تو قالبی که از قبل چرب کردیم و میزاریم سه تا چهار ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه *اگه مخلوط کن شما تحمل گرما رو نداره بهتره بزارین شیرتون سرد بشه فقط بیسکوییت رو داخل شیر گرم بریزین تا بیسکوییت نرم بشه بعد همه موادو بریزین داخل مخلوط کن
🔸بن ماری کردن ژلاتین (به دو قاشق ژلاتین ده قاشق اب اضافه کنین کناری بزارین تا روش کف کند بعد بزارین روی بخار کتری در حال جوش تا همه ذرات ژلاتین در اب حل بشه و یه مایع شفاف بدست بیاد )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_موکای_پنیری ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته
▫️آرد دو و نیم لیوان
▫️پودرکاکائو نیم لیوان
▫️نسکافه دوقاشق غذاخوری که با سه قاشق سوپخوری آب جوش باید حل بشه
▫️شیر نیم لیوان
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️بکینگ پودر دوقاشق چایخوری
▫️وانیل یک سوم قاشق چایخوری
▫️شکر یک و نیم لیوان
▫️روغن مایع نیم لیوان
▫️نمک نوک قاشق چایخوری
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_موکای_پنیری ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته ▫️آرد دو و نیم لیوان ▫️پودرکاکائو نیم ل
🔴طرز تهیه🔻🥮
🔸آرد و پودرکاکائو و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین و کنار بذارین
تخم مرغها رو با شکر و وانیل دو دقیقه بزنین تا پفدار و کرم رنگ بشن.
روغن و نسکافه رو اضافه کنین.
🔸پنیر رو داخلش بریزین و با دور کند همزن بزنین تا کاملا یکدست بشه و پنیر هیچ گلوله ای نداشته باشه.شیر رو اضافه کنین و آرد رو کم کم داخل موادتون بریزین و با لیسه فولد کنین.
داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کردین بریزین و توی فر با حرارت 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزین(چون دمای فرها متفاوته...امکان داره زمان پخت کمتر یا بیشتر بشه)
با خلال دندون چک کنین.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_چاي تخم مرغ 4عدد آرد 2/5ليوان بكينگ پودر 1ق م وانيل 1ق چ دارچين 1ق م پودر كاكاوو2/5ق غ شكر1
تخم مرغ را همراه شكر بمدت پنج دقيقه هم ميزنيم بعد ب ترتيب،روغن مايع،چاي،ماست،وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم بعد ارد را همرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو الك كرده و اروم اروم ب مواد اضافه ميكنيم همچنين دارچين را بعد مايع را داخل قالبي ك چرب كرديم ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت35دقيقه قرار ميدهيم بعد از فر در اورده روشو با شكلات ابكرده و شير مخلوط كرده و روي كيك ريخته سرو مينماييم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_كيك_خاگينه_قالبی😋 مواد لازم: تخم مرغ 3عدد ماست 2ق س آرد 4ق غ بكينگ پودر 1ق م روغن مايع 4
طرزتهیه:
ابتدا شربت را اماده ميكنيم شكر را با اب قاطي كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم چند جوش ك زد زعفران و گلاب را اضافه كرده و زيرشو خاموش كرده ميزاريم خنك بشه.
تخم مرغ را با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد ماست،روغن مايع را اضافه كرده و آرد را ب همراه بكينگ پودر الك كرده و اضافه كرده و هم ميزنيم قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ريخته توي فر ك از قبل با درجه حرارت180گرم كرديم ريخته بمدت 30دقيقه قرار داد بعداز فر در اورده و شربت ك خنك شده روي خاگينه ريخته و توي يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو ميكنيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی
مواد لازم📝
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذا خوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذا خوری کره
برای سس شکلاتی:
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر
✍طرزتهیه:
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.
سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.
سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food