غذاهای 3سوته😋
#كيك_چاي تخم مرغ 4عدد آرد 2/5ليوان بكينگ پودر 1ق م وانيل 1ق چ دارچين 1ق م پودر كاكاوو2/5ق غ شكر1
تخم مرغ را همراه شكر بمدت پنج دقيقه هم ميزنيم بعد ب ترتيب،روغن مايع،چاي،ماست،وانيل را اضافه كرده هم ميزنيم بعد ارد را همرا بكينگ پودر و پودر كاكاوو الك كرده و اروم اروم ب مواد اضافه ميكنيم همچنين دارچين را بعد مايع را داخل قالبي ك چرب كرديم ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت35دقيقه قرار ميدهيم بعد از فر در اورده روشو با شكلات ابكرده و شير مخلوط كرده و روي كيك ريخته سرو مينماييم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_كيك_خاگينه_قالبی😋 مواد لازم: تخم مرغ 3عدد ماست 2ق س آرد 4ق غ بكينگ پودر 1ق م روغن مايع 4
طرزتهیه:
ابتدا شربت را اماده ميكنيم شكر را با اب قاطي كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم چند جوش ك زد زعفران و گلاب را اضافه كرده و زيرشو خاموش كرده ميزاريم خنك بشه.
تخم مرغ را با دور كند همزن بمدت 5دقيقه هم ميزنيم بعد ماست،روغن مايع را اضافه كرده و آرد را ب همراه بكينگ پودر الك كرده و اضافه كرده و هم ميزنيم قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب ريخته توي فر ك از قبل با درجه حرارت180گرم كرديم ريخته بمدت 30دقيقه قرار داد بعداز فر در اورده و شربت ك خنك شده روي خاگينه ريخته و توي يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو ميكنيم.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی
مواد لازم📝
1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم)
4 قاشق غذا خوری آرد
از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذا خوری کره
برای سس شکلاتی:
1پاکت خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر
✍طرزتهیه:
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد.
سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید.
نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید.
سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید.
دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید.
سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_هویج اب هویج ۲ لیوان پر بستنی ۱ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۵ ق غ (بستگی ب طعم هویج داره) آب
#طرز_تهیه
ابتدا اب هویج رو چندبار از صافی ریز رد کنید و بعد بهش بستنی رو ک کاملا شل شده اضافه کنید و بعد بهش خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه . ژلاتین و شکر و اب سرد رو باهم مخلوط کنید و ب روش بنماری حلش کنید و بعد ب موادتون اضافه کنید و بعد داخل قالب چرب شده برزید و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید
#تزیین_دسر
ژله بستنی آلوورا هستش درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قااب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_مربا_بهارنارنج موادلازم بهارنارنج : دوپیمانه شکر : سه پیمانه آب : دوپیمانه آبلیمو : دوقاشق غذاخ
✍طرزتهیه:
گلبرگهای بهارنارنج رو ابکشی کنید و روی حرارت با مقداری اب بگذارید و به محض اینکه خواست شروع به جوشیدن کنه آبشو خالی کنید و روش آب سرد بریزید و این کار رو دو تا سه بار تکرار کنید تا تلخی گل گرفته بشه.
شکر و اب رو داخل یه قابلمه دیگه روی حرارت بزارید تا بجوشه و قوام بیاد.
و گلبرگها رو که قبلا تلخیشو گرفتید بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت داخل شهد بجوشه کافیه.در مرحله اخر ابلیمو رو اضافه کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه.و در صورت تمایل زعفران برای خوشرنگ شدن بیافزایید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_خرما_و_دارچین 😋
کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان
🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food