eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (گندم) 4 قاشق غذا خوری آرد از 1 لیوان 2 بند انگشت کمتر شکر 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذا خوری کره  برای سس شکلاتی: 1پاکت خامه صبحانه (200 میلی) 1 پاکت شکلات شیری (70 گرمی)   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_کیک_بیسکوییت_پودینگی مواد لازم📝 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی 1 لیتر شیر 3 قاشق غذاخوری پودر
✍طرزتهیه: برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشد. سپس خامه را از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب شود و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید. برای کیک ابتدا پودینگ را آماده کنید. نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. دقت کنید گلوله گلوله نماند قابلمه را روی اجاق بگذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه بجوشد بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید. دوباره روی پودینگ بیسکوییت بچینید. سس شکلاتی را آماده کنید و روی کیک بیسکویت پودینگی بریزید. زمانی که به دمای اتاق رسید یک روز داخل یخچال نگه دارید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#دسر_هویج اب هویج ۲ لیوان پر بستنی ۱ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۵ ق غ (بستگی ب طعم هویج داره) آب سرد نصف لیوان ژلاتین ۳ ق غ سر خالی وانیل نوک ق چ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#دسر_هویج اب هویج ۲ لیوان پر بستنی ۱ لیوان خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکر ۵ ق غ (بستگی ب طعم هویج داره) آب
ابتدا اب هویج رو چندبار از صافی ریز رد کنید و بعد بهش بستنی رو ک کاملا شل شده اضافه کنید و بعد بهش خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه . ژلاتین و شکر و اب سرد رو باهم مخلوط کنید و ب روش بنماری حلش کنید و بعد ب موادتون اضافه کنید و بعد داخل قالب چرب شده برزید و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال قرار بدید ژله بستنی آلوورا هستش درست کردم داخل ظرف پیرکس ریختم گذاشتم یخچال سفت شد بعد با قالب دایره قااب زدم و ب دیواره های قالب چسبوندم و نیم ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ب دیواره بچسبن بعد مواد دسر روریختم روش •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#_مربا_بهارنارنج موادلازم بهارنارنج : دوپیمانه شکر : سه پیمانه آب : دوپیمانه آبلیمو : دوقاشق غذاخوری هل و زعفران : درصورت تمایل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#_مربا_بهارنارنج موادلازم بهارنارنج : دوپیمانه شکر : سه پیمانه آب : دوپیمانه آبلیمو : دوقاشق غذاخ
✍طرزتهیه: گلبرگهای بهارنارنج رو ابکشی کنید و روی حرارت با مقداری اب بگذارید و به محض اینکه خواست شروع به جوشیدن کنه آبشو خالی کنید و روش آب سرد بریزید و این کار رو دو تا سه بار تکرار کنید تا تلخی گل گرفته بشه. شکر و اب رو داخل یه قابلمه دیگه روی حرارت بزارید تا بجوشه و قوام بیاد. و گلبرگها رو که قبلا تلخیشو گرفتید بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت داخل شهد بجوشه کافیه.در مرحله اخر ابلیمو رو اضافه کنید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کنه.و در صورت تمایل زعفران برای خوشرنگ شدن بیافزایید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_خرما_و_دارچین 😋 کره ۱۲۵ گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان 🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه بزارید به مدت ۴۵ دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سلام ☕️🍂 صــبح شنبہ تون پرنشاط صبح يعني همہ‌ے 🍃 شهر پر از بوے خداست عابرے ڪَفت ڪہ🍂 اين مطلق ناديده ڪجاست؟ شاپرڪ پر زد و با🍃 رقص خود آهستہ سرود چشم دل باز ڪڹ🍂 ايڹ بستہ بہ افڪار شماست...
#كيك_ماگما ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شكر ۱ ليوان ▫️روغن مايع نصف ليوان ▫️شير ۱ ليوان ▫️بكينگ پودر ۲ ق م ▫️پودر كاكائو ۳ ق غ ▫️آرد ۲ ليوان ‌ 🔴مواد لازم براي محلبي🔻 ▫️شير ۴ ليوان ▫️شكر ۶ ق غ ▫️آرد ۲ ق غ سر پر ▫️نشاسته ۳ ق غ ▫️وانيل ۲ ق م ▫️كره ۲ ق غ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كيك_ماگما ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️شكر ۱ ليوان ▫️روغن مايع نصف ليوان ▫️شير ۱ ليوان ▫️ب
‌ 🔴طرز تهیه🔻🍰 🔸ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده. ‌ 🔸حالا تخم مرغ و شكر را باهم مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم. ‌ 🔸داخل قالب مورد نظر كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده بعد از قالب در اورده برش زده سرو ميكنيم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پودر_سوخارى 😋 🔸 یک عدد نان باگت و ٦عدد نان تست خشك شده رو اسياب كنيد یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_زرشك 😋 ♦️از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین. 🔸پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#خورشت_آلو_اسفناج_با_گوشت ⛱ 🔻مواد لازم🔻 ▫️گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم ▫️اسفناج بخار پز نيم كيلو ▫️آلو خورشتي(از آلو سياه هم ميتونيد استفاده كنيد)١٠٠-١٥٠ گرم ▫️نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم ▫️پياز ١ عدد متوسط ▫️زعفران به ميزان لازم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#خورشت_آلو_اسفناج_با_گوشت ⛱ 🔻مواد لازم🔻 ▫️گوشت خورشتي ٢٥٠ گرم ▫️اسفناج بخار پز نيم كيلو ▫️آلو خو
🔻طرز تهيه🔻🍛 🔸ابتدا پياز خرد شده را تفت داده تا سبك شود سپس زردچوبه و فلفل اضافه و بعد گوشت و تفت داده تا گوشت تغيير رنگ پيدا كنه سپس مقداري آبجوش اضافه وميزاريم گوشت پخته بشه ،از طرف ديگه آلوهارا در آب خيس كرده كنار گذاشته(حدود نيم ساعت) و اسفناج ها را بعد از شستشو درشت خرد كرده و در تابه تفت داده تا كاملا سرخ شود و كنار ميزاريم(زياد سرخ نكنيد وگرنه تلخ ميشود) 🔸حالااااا بعد از پخت گوشت اسفناج هارا به گوشت و آب گوشت اضافه كرده آلوهاي خيس خرده را هم اضافه كرده و نمك غذا را اندازه كنيد و بزاريد تا خورشت جا بيفته،در يه رب آخر پخت زعفران غليظ كه دم كرديم را اصافه ميكنيم و در كنار كته سرو ميكنيم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#آلبالو_پلو 🍒 😋 🔸اول آلبالو ها رو شسته و هسته هاشون رو ميگيرم بعد شكر رو لابه لاش ميريزمو بعد از چند ساعت استراحت دادن بهش ميزارم بجوشه و با آبي كه خودش پس ميده نسبتا قوام بياد برنج رو رو از قبل خيس ميكنم و آبكشي ميكنم تهديگ سيب زمينيم رو ته قابلمه ميچينم برنج رو قسمتي زعفروني مخلوط و دم ميزارم و قسمتي رو هم با شهد آلبالو مخلوط و با آلبالو هاگوشه قابلمه ميريزم تا با برنج دم بکشه رون مرغ رو اول از همه با روغن و زرچوبه و نمک خوب سرخ میکنم نصف استکان اب و فلفل دلمه ای و یدونه پیاز کنار مرغا میزارم رو حرارت کم تا بپزه و ابش کشیده بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_پوست_لیموترش 🍋 😋 پوست لیمو ترش 1 کیلو سرکه 3 کیلو نمک 1/2 قاشق 🔸برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. بدین ترتیب که داخل آنها را کاملا خالی و تمیز کنید. سپس آنها را دوبار در آبجوش بجوشانید و سپس چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آنها کاملا گرفته شود. پوست لیمو ها را روی پارچه پهن کنید و دو سه روز اجازه دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود. شیشه سرکه را حاضر کنید و پوست لیمو ها را درون آن بیندازید. سپس سرکه را بجوشانید و آن را به همراه نمک روی پوست لیمو ها بریزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کیک_دو_رنگ ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️شکر 1 پیمانه ▫️شیر 1 پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️آرد سفید 2 پیمانه ▫️پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری ▫️بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ▫️وانیل 1/3 قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_دو_رنگ ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️شکر 1 پیمانه ▫️شیر 1 پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️
🔻طرز تهیه🔻🥮 🔸ابتدا مواد کیک را از یخچال بیرون اوردم تا هم دمای محیط بشه. تخم مرغها،شکر و وانیل را در کاسه ای ریختم و با همزن آنقدر زدم تا کرم رنگ بشه و پف کنه.شیر و روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کردم و دوباره هم زدم.آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا مواد کاملا با هم ترکیب بشه مایه کیک رو در دو ظرف به طور مساوی ریختم به یکی دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کردم و به دیگری دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کردم. 🔸کف قالبم را کمی چرب کردم یه لایه مایه سفید و یه لایه مایه کاکائویی ریختم وتا آخر اینکارو انجام دادم سپس در فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت 180 درجه بمدت 45 دقیقه گذاشتم تا کیک بپزه. ♦️منظورم از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه اندازه قالبم ۱۸ سانت با ارتفاع ۹ سانت بود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلوعی دیگر☀️ شروعی دوباره☺️ برای بهتر زیستن🍁 برای عشق ورزیدن برای دوباره عاشق شدن بخداوند مهر و محبت روزوروزگارتون بخیرو شادی😊🍁 لبانتون پرازلبخند🍁🍁 #روزتون_بخیر🍂
#شیرینی_نارگیلی ⛱ ⭐️برای این شیرینی خوشمزه حتما باید اندازه ها به گرم باشه نه پیمانه چون حساسه 🔴مواد لازم🔻🍋 ▫️سفیده تخم مرغ : ۱۲۵ گرم ▫️پودر نارگیل چرب : ۱۲۰ گرم ▫️شکر : ۲۵۰ گرم ▫️روغن مایع : ۷۵ گرم ▫️آب لیمو ترش : نصف قاشق چایخوری ▫️وانیل : نوک قاشق چایخوری •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلوا_گل_سرخ 😋 آرد: نصف لیوان، روغن و کره:یک سوم لیوان،پودر گل سرخ :یک سوم لیوان،گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان، پودر قند: یک سوم لیوان،گلاب :یک سوم لیوان ، پودر هل : یک قاشق چ،رنگ قرمز خوراکی: چند قطره 🔸ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#آش_آماج ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم ▫️ آب ۵ پیمانه ▫️ اسفناج یک کیلو ▫️ آرد ۴۰۰ گرم ▫️پیاز ۳ عدد ▫️روغن ۳ ق غ خ ▫️ نمک و فلفل به اندازه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#آش_آماج ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم ▫️ آب ۵ پیمانه ▫️ اسفناج یک کیلو ▫️ آرد ۴۰۰ گرم ▫️
🔻طرز تهیه🔻🍜 🔸مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#چوروس ⛱ ⭐️یک نوع شیرینی اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو میشه. برای تهیه سس شکلاتی،مقداری شکلات رو ذوب کرده و با کمی خامه مخلوط کنید. 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️ آرد: نصف لیوان، ▫️آب: نصف لیوان، ▫️کره: 40 گرم، ▫️شکر: 1 ق غ، ▫️تخم مرغ: 1 عدد، ▫️نمک: یک پنس •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#چوروس ⛱ ⭐️یک نوع شیرینی اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو م
🔻طرز تهیه🔻🥓 🔸ابتدا آب و کره و شکر و نمک رو روی حرارت گذاشته هم میزنیم، به محض جوش آمدن، آرد رو که از قبل الک کردیم یکباره داخل ظرف میریزیم و مرتب هم میزنیم تا خمير کاملا جمع بشه (فقط خوب هم بزنید تا آرد گلوله نباشه). 🔸سپس صبر میکنیم تا خمير خنک بشه و از حرارت بيفته . تخم مرغ رو به خمیر اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا تخم مرغ به خورد خمير بره. سپس خمير رو داخل قيف ريخته و روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه پايپ کرده و انتهای اون رو با قیچی برش میدیم.به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم، سپس داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.وقتی شیرینی ها تغيير رنگ دادن و طلایی شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه .سپس شیرینی ها رو داخل مخلوط شكر و دارچين غلطونده و با سس شكلات سرو میکنیم. ♦️میشه شیرینی ها رو داخل فریزر نذاشت و همون لحظه داخل‌روغن داغ با قیف پایپ کرده و با قیچی برش داد، ولی با روشی که من گفتم، هم اینکه همه شیرینی ها یکدست و یک اندازه میشن و در یک لحظه سرخ میشن و هم ظاهر شیرینی با فریزر رفتن کاملا حفظ میشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترافل_داخل_قالب 😋 ‌‌ ▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید) ▫️خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم ▫️شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم ▫️گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان ‌ برای روی ترافل ▫️شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت ‌ ‌ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نارگیلی ⛱ ⭐️برای این شیرینی خوشمزه حتما باید اندازه ها به گرم باشه نه پیمانه چون حساسه 🔴مو
🔻طرز تهیه🔻🍪 🔸پودر نارگیل،شکر،نصف سفیده تخم مرغ و نصف روعن مایع رو با هم مخلوط کردم و دو بار از چرخ گوشت رد کردم(میتونید داخل غذا ساز هم بریزید و خوب هم بزنید) اگه با چرخ گوشت باشه بهتره حالا مواد رو داخل تابه(یا قابلمه) کوچکی ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم و با قاشق بمدت ۳ دقیقه مرتب هم زدم تا شکر اب بشه مواظب باشید مرتب هم بزنید که سفیده نبنده(این مرحله خیلی مهمه که نباید مواد بجوشه یا زیاد داغ بشه فقط شکر اب بشه کافیه مواد رو بین دو انگشت فشار بدین زبری شکر نباید حس بشه) 🔸حرارت رو خاموش کردم و بقیه سفیده،روغن،آبلیمو و وانیل را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم دوباره روی حرارت خیلی کم گذاشتم و بمدت ۵ دقیقه مدام هم زدم تا مواد یکدست بشه(در این مرحله باید داغی مواد احساس بشه مواظب باشید نباید مواد بجوشه) حرارت رو خاموش کردم و مواد رو در دمای محیط قرار دادم تا کاملا خنک بشه مایه شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف ریختم و داخل سینی به فاصله از مواد ریختم و کمی پودر پسته روی شیرینی ها ریختم داخل فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دادم تا موقعی که روی شیرینی ها ترک زد و زیرشون طلایی شد، تا شیرینی ها کامل خنک نشن اصلا بهشون دست نزنید. ♦️حتما باید از شکر دانه ریز و پودر نارگیل چرب استفاده کنید. ♦️آب لیمو ترش برای حفظ رنگ شیرینی و براق شدن شیرینیه ♦️مرحله داغ زدن خیلی مهمه اگر زیاد روی حرارت بمونه شیرینی بیش از حدپهن میشه و پف نمیکنه اگه کم داغ بزنید شیرینی توی فر خشک میشه و حالت خمیری میشه به این نکته ها حتما توجه کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترافل_داخل_قالب 😋 ‌‌ ▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقد
‌🔸۱- کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود. 🔸۲- روی اجاق، خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه. 🔸۳- خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم. سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم. 🔸۴- داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید. 🔸۵- شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود. 🔸۶- چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#لواشک_آلو_قرمز 😋 🔸یه جعبه آلو داشتم تمیز شستم و داخل قابلمه گذاشتم یک لیتر آب ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بپزه وقتی نرم شدن با پشت کفگیر له کردم تا زودتر و راحتتر بپزه بعد از صافی رد کردم تا هسته هاش جدا شن دوباره روی حرارت گذاشتم تا صاف و یکدست شه دو قاشق رب انار ریختم(اختیاریه) و بر حسب ذائقه نمک یا شکر ریختم . یکی دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش کردم و یه لایه نازک روی سینی ها ریختم. ♦️روی لواشک اصلا نایلون نکشید که کپک می زنه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین جانم💚🙏 سلام می دهم🙏 از بام خانه سمت حرم ببخش نوکرتان را😓 بضاعتش این است 😔🙏 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع💚🙏 #سلام_روزتون_حسینی☘🌸☘