#ترشی_پوست_لیموترش 🍋 😋
پوست لیمو ترش 1 کیلو
سرکه 3 کیلو
نمک 1/2 قاشق
🔸برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. بدین ترتیب که داخل آنها را کاملا خالی و تمیز کنید. سپس آنها را دوبار در آبجوش بجوشانید و سپس چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آنها کاملا گرفته شود. پوست لیمو ها را روی پارچه پهن کنید و دو سه روز اجازه دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
شیشه سرکه را حاضر کنید و پوست لیمو ها را درون آن بیندازید. سپس سرکه را بجوشانید و آن را به همراه نمک روی پوست لیمو ها بریزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۶ مهر ۱۳۹۸
۶ مهر ۱۳۹۸
غذاهای 3سوته😋
#کیک_دو_رنگ ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️شکر 1 پیمانه ▫️شیر 1 پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️
🔻طرز تهیه🔻🥮
🔸ابتدا مواد کیک را از یخچال بیرون اوردم تا هم دمای محیط بشه.
تخم مرغها،شکر و وانیل را در کاسه ای ریختم و با همزن آنقدر زدم تا کرم رنگ بشه و پف کنه.شیر و روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کردم و دوباره هم زدم.آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا مواد کاملا با هم ترکیب بشه مایه کیک رو در دو ظرف به طور مساوی ریختم به یکی دو قاشق غذاخوری آرد اضافه کردم و به دیگری دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کردم.
🔸کف قالبم را کمی چرب کردم یه لایه مایه سفید و یه لایه مایه کاکائویی ریختم وتا آخر اینکارو انجام دادم سپس در فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت 180 درجه بمدت 45 دقیقه گذاشتم تا کیک بپزه.
♦️منظورم از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه
اندازه قالبم ۱۸ سانت با ارتفاع ۹ سانت بود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۶ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلوعی دیگر☀️
شروعی دوباره☺️
برای بهتر زیستن🍁
برای عشق ورزیدن
برای دوباره عاشق شدن
بخداوند مهر و محبت
روزوروزگارتون بخیرو شادی😊🍁
لبانتون پرازلبخند🍁🍁
#روزتون_بخیر🍂
۷ مهر ۱۳۹۸
۷ مهر ۱۳۹۸
#حلوا_گل_سرخ 😋
آرد: نصف لیوان، روغن و کره:یک سوم لیوان،پودر گل سرخ :یک سوم لیوان،گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان، پودر قند: یک سوم لیوان،گلاب :یک سوم لیوان ، پودر هل : یک قاشق چ،رنگ قرمز خوراکی: چند قطره
🔸ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۷ مهر ۱۳۹۸
۷ مهر ۱۳۹۸
غذاهای 3سوته😋
#آش_آماج ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️لوبیا و عدس ۲۰۰ گرم ▫️ آب ۵ پیمانه ▫️ اسفناج یک کیلو ▫️ آرد ۴۰۰ گرم ▫️
🔻طرز تهیه🔻🍜
🔸مقداری از آب را کم کم روی آرد بپاشید و آرد را در کف دست خود مالش دهید این کار را چند بار تکرار کنید تا آرد به شکل دانه های ریز به اندازه عدس یا ماش در آید لوبیا و عدس را با ۵ پیمانه آب بپزید پس از پخته شدن لوبیا و عدس اسفناج را خرد کرده به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود. با پخته شدن اسفناج ،عدس ولوبیا دانه های آرد را نیز کم کم در آن بریزید و هم بزنید. پیاز را ریز خرد کرده و در روغن سرخ کنید و به همراه نمک و فلفل به مواد دیگر اضافه کنید زمانی که آش جا افتاد آماده شده است
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۷ مهر ۱۳۹۸
#چوروس ⛱
⭐️یک نوع شیرینی اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو میشه. برای تهیه سس شکلاتی،مقداری شکلات رو ذوب کرده و با کمی خامه مخلوط کنید.
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️ آرد: نصف لیوان،
▫️آب: نصف لیوان،
▫️کره: 40 گرم،
▫️شکر: 1 ق غ،
▫️تخم مرغ: 1 عدد،
▫️نمک: یک پنس
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۷ مهر ۱۳۹۸
غذاهای 3سوته😋
#چوروس ⛱ ⭐️یک نوع شیرینی اسپانیایی هستش که ظاهری شبیه بامیه داره و اغلب با سس شکلاتی یا نوتلا سرو م
🔻طرز تهیه🔻🥓
🔸ابتدا آب و کره و شکر و نمک رو روی حرارت گذاشته هم میزنیم، به محض جوش آمدن، آرد رو که از قبل الک کردیم یکباره داخل ظرف میریزیم و مرتب هم میزنیم تا خمير کاملا جمع بشه (فقط خوب هم بزنید تا آرد گلوله نباشه).
🔸سپس صبر میکنیم تا خمير خنک بشه و از حرارت بيفته . تخم مرغ رو به خمیر اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا تخم مرغ به خورد خمير بره. سپس خمير رو داخل قيف ريخته و روی کاغذ روغنی به شکل دلخواه پايپ کرده و انتهای اون رو با قیچی برش میدیم.به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار میدیم، سپس داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.وقتی شیرینی ها تغيير رنگ دادن و طلایی شدن روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی گرفته بشه .سپس شیرینی ها رو داخل مخلوط شكر و دارچين غلطونده و با سس شكلات سرو میکنیم.
♦️میشه شیرینی ها رو داخل فریزر نذاشت و همون لحظه داخلروغن داغ با قیف پایپ کرده و با قیچی برش داد، ولی با روشی که من گفتم، هم اینکه همه شیرینی ها یکدست و یک اندازه میشن و در یک لحظه سرخ میشن و هم ظاهر شیرینی با فریزر رفتن کاملا حفظ میشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۷ مهر ۱۳۹۸
#ترافل_داخل_قالب 😋
▫️کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی : ۲ پاکت (مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید)
▫️خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
▫️شکلات تلخ : ۲۰۰ گرم
▫️گردو و یا پسته خرد شده : نزدیک ۱ لیوان
برای روی ترافل
▫️شکلات ۸۰ گرمی : ۲ پاکت
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۷ مهر ۱۳۹۸
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_نارگیلی ⛱ ⭐️برای این شیرینی خوشمزه حتما باید اندازه ها به گرم باشه نه پیمانه چون حساسه 🔴مو
🔻طرز تهیه🔻🍪
🔸پودر نارگیل،شکر،نصف سفیده تخم مرغ و نصف روعن مایع رو با هم مخلوط کردم و دو بار از چرخ گوشت رد کردم(میتونید داخل غذا ساز هم بریزید و خوب هم بزنید) اگه با چرخ گوشت باشه بهتره حالا مواد رو داخل تابه(یا قابلمه) کوچکی ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم و با قاشق بمدت ۳ دقیقه مرتب هم زدم تا شکر اب بشه مواظب باشید مرتب هم بزنید که سفیده نبنده(این مرحله خیلی مهمه که نباید مواد بجوشه یا زیاد داغ بشه فقط شکر اب بشه کافیه مواد رو بین دو انگشت فشار بدین زبری شکر نباید حس بشه)
🔸حرارت رو خاموش کردم و بقیه سفیده،روغن،آبلیمو و وانیل را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم دوباره روی حرارت خیلی کم گذاشتم و بمدت ۵ دقیقه مدام هم زدم تا مواد یکدست بشه(در این مرحله باید داغی مواد احساس بشه مواظب باشید نباید مواد بجوشه) حرارت رو خاموش کردم و مواد رو در دمای محیط قرار دادم تا کاملا خنک بشه مایه شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف ریختم و داخل سینی به فاصله از مواد ریختم و کمی پودر پسته روی شیرینی ها ریختم داخل فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت ۱۷۰ قرار دادم تا موقعی که روی شیرینی ها ترک زد و زیرشون طلایی شد، تا شیرینی ها کامل خنک نشن اصلا بهشون دست نزنید.
♦️حتما باید از شکر دانه ریز و پودر نارگیل چرب استفاده کنید.
♦️آب لیمو ترش برای حفظ رنگ شیرینی و براق شدن شیرینیه
♦️مرحله داغ زدن خیلی مهمه اگر زیاد روی حرارت بمونه شیرینی بیش از حدپهن میشه و پف نمیکنه اگه کم داغ بزنید شیرینی توی فر خشک میشه و حالت خمیری میشه به این نکته ها حتما توجه کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
۷ مهر ۱۳۹۸