مدح تو را امام زمان تو گفته است
من کیستم که مدح بگویم برای تو...
امام هادی(ع): انت ولیُّنا حقاً...
💛ولادت حضرت عبدالعظیم
حسنی مبارک باد💛
#حضرت_عبدالعظیم_حسنی #سید_الکریم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوبت مالاواویج یه غذای قدیمی گیلانه که در زمانهای قدیم با گوشت حیواناتی درست میشده که شکار میشدن!👩🌾🥘
مواد لازم برای چهار نفر:
مرغ: ۴ تکه
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار: یک قاشق غذاخوری
رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه و لازم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایات تکان دهنده از شهدا
روایتگری بشنویم ...
سه راه شهادت ..
.
اینجا اگرچه مثل مشهد، مثل قم نیست
اما همه کنار سفرۀ شاه کریمیم..
ما را ازین پس کربلا رفته بدانید؛
ما از زائران حضرت عبدُالعظیمیم
#السلامعليكيابنرسولالله✋🏻
#ولادت_حضرت_عبدالعظیم مبارک
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شمام معذل ترکیدن قارچ🍄دارین وقتی میخواین سیخش🍡کنین #ترفندش اینجاست👇🏻👇🏻👇🏻
چیا میخوایم:👇
یک کیلو قارچ سفید وتازه
نمک ۱۵گرم
ادویه کاری ۵گرم
فلفل سیاه ۵گرم
پاپریکا ۵گرم
زعفرون به اندازه ی دلخواه
و جادوی نترکیدن قارچ👈🏻چیزی که کمتر آشپزی 🧑🏻🍳بهتون میگه روغنه🍾
برای یک کیلو قارچ ۳۰ گرم روغن کافیه
🍄ها رو با همه مواد ترکیب کنید ۲-۳ساعت بذارینش داخل یخچال.بعد بکشین به سیخ و لذت ببرین😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت لوبیا #پلو استاد پز با پوره گوجه و لوبیا پلو معمولی همینجاست😋👆
مثلش رو هیچجایی پیدا نمیکنی😌
مواد لازم برای۴ نفر👇
لوبیا خرد شده 150 گرم
گوشت ران گوسفندی 300گرم
پیاز متوسط دو عدد
برنج 400گرم
گوجه فرنگی پوره شده 3 عدد
نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر غوره بمقدار لازم
چوب دارچین یک عدد
زعفران دم کرده 4 ق غ
دنبه 50گرم
ادویه جادوییش پودر غورست
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
شیرینی رولت بدون شیر و روغن 🍰 فقط کافیه نکات رو رعایت کنی
✅ اگه میخوای رولت چسبنده نشه حتما از شکر دانه ریز استفاده کن
✅سفیده تخم مرغ رو خیلی فرم ندید چون باعث خشکی رولت و در نهایت ترک موقع رول کردن میشه
✅اگه بعد پخت دور نان ها خشک بود حتما جدا کنید و برش بزنید که باعث ترک خوردن رولت نشه . واسه من خشک نبود
✅داغ رول کردن باعث ترک میشه
✅مدت زمان پخت زیاد نشه همون دقیقه کافیه
✅ برای اینکه سطح رویه رولت چسبنده نشه حتما گریل رو بزنید و اجازه بدید رویه کاملا طلایی بشه این مهم ترین نکته هست
⭕️دما برای فر برقی ۲۲۰ درجه همزمان المنت پایین و بالا بدون فن روشن باشه . تو ده دقیقه پخته میشه و سطح رولت رنگ میگیره
⭕️ دمای فر گازی ۲۳۰ درجه . ۵ دقیقه بپزه بعد شعله بالا رو روشن کنید تا کاملا رنگ بگیره
✅ حتما قبل شروع کار فر رو داغ کنید
مواد لازم 👇
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ۹۵ گرم
شکر ۹۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار ۲ قاشق چایخوری
خامه قنادی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻