eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.3هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️‌️‌سلام امام زمانم 🔹‌‌ای حضرت حاضری که ناپیدایی غایب شده از زشتی و نازیبایی شرمنده که جای آمدن، میگوییم آقا! تو چه وقت پیش ما می آیی 🔹‌‌سلامتۍآقا‌امـام‌زمــان‌صلوات ...
ماهی سوخاری به روشی دیگر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🍃واقعیت این است که بیشتر مردم،‌ طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقه‌ای به خوردن ماهی ندارند،‌ بدشان نمی‌آید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند. برای سالم‌تر شدن ماهی سوخاری،‌ می‌توانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آب‌لیمو، نمک،‌ فلفل‌سیاه و پودر‌ سیر بخوابانید. سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن ساده‌تر پودر سوخاری، می‌توانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، ‌در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهی‌ها، با بخار ایجادشده به‌راحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش،‌ بهتر است گوشت ماهی را به‌صورت فیله درآورید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
پلو درهم چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 مواد لازم: 🍛برنج: 1 پیمانه 🍛سیر له شده: 2 حبه 🍛آب مرغ: 420 گرم 🍛کشمش پلویی: 1 قاشق غذاخوری 🍛آب سیب یا آب: نصف فنجان 🍛ریحان یا ارگانو خشک کفمال: 1 قاشق چایخوری 🍛پیازچه خرد شده: نصف فنجان 🍛روغن ذرت: 2 قاشق غذا خوری 🍛ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده: 1 قاشق غذاخوری 🍛هویج یا فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری 🍛بادام خلال یا گردو خرد شده برشته: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه✅ برنج و سیر له شده را با روغن ذرت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید تا برنج‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. با دقت آب مرغ و سپس کشمش، هویج، آب سیب و ریحان را اضافه کرده و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کرده و در ظرف را 15 تا 20 دقیقه ببندید تا برنج‌ها نرم شوند و آب برنج تمام شود. پیازچه و مغزها را هم اضافه کنید. در آخر ژامبون را اضافه کرده و سرو کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیروز پریشانی خود را به تو گفتم امروز پریشان تر از آنم که توان گفت.. 🌱🙂🖤 .
برای داشتن میگو عالی چکار کنیم؟😋😍 🦐 بهترین چاشنی‌هایی که می‌توانند کنار میگو قرار بگیرند، سس سیر و سس سالسا هستند. 🦐 سعی کنید از روغن‌های طعم‌دار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو کمک بگیرید. 🦐بعد از پختن میگو می‌توانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید. 🦐 سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم می‌تواند راه مناسبی برای جذاب‌تر کردن طعم و ظاهر آن باشد. 🦐 حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن می‌شود. 🦐 تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است. 🦐 جعفری، سبزی مناسبی برای تغییر عطر میگو محسوب می‌شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دیپ آووکادو چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 😋این دیپ از مخلوط مواد غذایی : ماست یونانی– آووکادو– آب لیمو– روغن زیتون .گشنیز درست میشه. 🥬دیپ کنگرفرنگی اسفناج 🍃آرتیشو، اسفناج وپنیرپارمزان را با هم مخلوط کنید و سپس با مواد دیگر مخلوط کنید و تا این دیپ خوشمزه آماده شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از امشب خانه ما حرم شماست🥀😭 السلام علیک یا فاطمة الزهراء... .
کانال زناشویی ویژه مخصوص شب جمعه 👙 https://eitaa.com/joinchat/1644167294Ce15bb42543 خواهشا اگه متأهل نیستی نیا 🪢
مزایا و معایب استفاده از پودر لیمو عمانی در خورش چیست ؟😋😍 🍲اگر در تهیه خورش خود از مقدار کمی لیمو عمانی پودر شده استفاده کنید خورش شما کمی طعم ترشی لیمو عمانی را به خود می گیرد. 👩🏻‍🍳 ولی خوب این روش نقص هایی هم دارد. اول اینکه لیمو عمانی طعم بهتری نسبت به پودر لیمو عمانی دارد و دوما پودر لیمو عمانی باعث تیره شدن رنگ خورش می شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ساندویچ سیب زمینی و پنیر چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥢مواد لازم (2 نفر): 🥣6 عدد سیب زمینی 🥣1 ق.غ پودر چیلی 🥣1 ق.غ زیره 🥣1 ق.غ چات ماسالا 🥣کمی نمک 🥣2 ق.غ گشنیز 🥣4 عدد نان تست 🥣4 ق.غ کره 🥣200 گرم پنیر موزارلا 🌀دستورپخت🌀 ابتدا سیب زمینی پخته شده را له کنید و سپس به آن نمک، پودر چیلی، ادویه چات ماسالا و گشنیز اضافه کنید روی نان تست کمی کره بمالید و روی آن از مخلوط سیب زمینی بزیزید و تکه های مکعبی پنیر داخل سیب زمینی ها فرو کنید و روی آن پنیر رنده شده بریزید روی نان کرده بمالید و در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید، یا در تابه گریل سرخ کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای کم کردن بوی میگو چکار کنیم ؟😋😍 🥣می‌توانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت ۱ تا ۳ دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها، آنها را در زمان محدودی حرارت دهید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه نگو که میری... آخه هنوز جوونی... برا خودت دعا کن مادر دم اذونی... 🎙 🏴 | | 📲 .
برای خوشمزه شدن خورش چکار کنیم ؟😋😍 🍃استفاده از آب قلم یا آب گوشت 🥗یکی دیگر از موادی که می تواند باعث خوشمزه تر شدن خورش شما شود و طعم خورش قورمه سبزی شما را به خورش های نذری نزدیک کند استفاده از عصاره قلم گوساله یا آب گوشت می باشد. 🍖قلم را در آب جوش قرار دهید تا تمام مغز قلم خارج شود سپس انرا صاف کنید و برای انواع غذاهای سنتی استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا کند که کسی مادرش زمین نخورد😭 به ضرب پا وسط شعله ها زمین نخورد💔 🎙️ صابر خراسانی 🥀یا صدیقة الشهیدة 🥀 🥀 .
چکار کنیم قورمه سبزی روغن بیندازد ؟😋😍 🍃برای اینکه خورشت قورمه سبزی شما حداکثر روغن را بیندازد می توانید از یک روش قدیمی استفاده کنید. در ۵ دقیقه پایانی پخت خورش دو تکه یخ کوچک داخل قوره سبزی بیندازید، این کار باعث شوک به مواد قورمه سبزی می شود و روغن درونشون را خارج می کند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا به ریشه‌های چادر زهرا به خدا اون نفس خسته خیلی قیمت داره دعای اون دست شکسته خیلی قیمت داره 📺 🔄 🏴 🎙 .
صبحانه شیر و جو دوسر پرک چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 🥣🍶مواد لازم : شیر ۴ لیوان جو دو سر پرک ۳ لیوان دارچین یک ق غ سرپر عسل به مقدار دلخواه . 🍲طرز تهیه : اول از همه شیر و جو رو مخلوط و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا جو لعاب بندازه بعد دارچین رو اضافه و سر آخر عسل رو به مقداری که میخواین شیرین باشه میریزیم و خوب هم میزنیم و ۳ دقیقه بعد از رو گاز بردارین و با میوه های تازه سرو کنین. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای خوشمزه شدن قورمه سبزی چقد زمان بدیم بپزه؟😋😍 ✅مهمترین دلیل برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی زمان دادن به آن برای پخت کامل است. برای پخت و جا افتادن قورمه سبزی به ۵ ساعت زمان نیاز است و اگر می خواهید یک قورمه سبزی مجلسی درست کنید حتما این زمان را در نظر بگیرید. اگر می خواهید این خورش را برای ناهار اماده کنید حتی می توانید از شب قبل آنرا بار بگذارید. غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی همگی یک ترفند مهم برای خوشمزه تر شدن دارند و ان هم این است که زمان پخت کافی داشته باشند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
♦️‌سلام امام زمانم 🔹‌چه شودکه نازنینا،رُخ خود به من نمائی 🔹‌به تبسّمی،نگاهی،گرهی ز دل گشائی... 🔹‌به کدام واژه جویم،صفت لطیف عشقت 🔹‌که تو پاک تر از آنی که درون واژه آئی... ...
فینگرفود خیارپرشده چگونه تهیه می‌شود؟😋😍 ☑️مواد لازم: 🔰دو عدد خیار پوست کنده شده 🔰60 گرم پنیر ریکوتا 🔰70 گرم پنیر فتا 🔰دو قاشق غذاخوری گوجه خشک خرد شده 🔰دو قاشق غذاخوری زیتون با سبزیجات 🔰دو قاشق چایخوری آبلیموی 🔰یک قاشق چایخوری 🔰برگ پونه کوهی 🔰فلفل سیاه به میزان لازم 🥒طرز تهیه:🥒 خیارها رو به قطعات چهار سانتی متری تقسیم نمایید. از قاشق توپی برای خارج کردن داخل خیار استفاده کنید. مواظب باشید تا انتهای خیار خالی نکنید. در کاسه ای پنیر فتا، پنیر ریکوتا، گوجه خشک، آبلیموی، زیتون با سبزیجات، پونه کوهی و فلفل سیاه را مخلوط کنید. بچشید که طعم خوبی داشته باشد. خیارها رو با این مواد پر کرده و در دمای محیط قرار دهید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻