eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
خدای مهربان! در این صبــــح 🍂 با طراوت پاییزی شنبہ تو را به مهــربانیت قسم آرامش، شادی، برکت و رحمتت را، همچون برگهای پاییزی آرام و بیصدا … به سرزمین قلب همه کسانی که برایم عزیزند و همه انسانهای این کره خاکی بباران سلام صبح شنبہ ☕️ و اول هفتہ تون با نشاط🎈🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋بنظرم یکی از خوشمزه ترین ترکیبها، ترکیب شکلات و توتفرنگیه👌🏼البته شکلات با موز هم خیلی خوبه. این ویدیو طرز تهیه تُست نوتلا و توتفرنگیه❤️ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_قارچ 🍾 😋 ▫️قارچ به مقدار لازم ▫️آرد. 1قاشق غذاخوری ▫️خامه. 1/2لیوان ▫️شیر. 1لیوان ▫️کره 100گرم ▫️نمک وفلفل 🔸برای درست کردن سس قارچ ، ابتدا قارچها رو خرد میکنیم وبا کمی از کره تفت داده تا نرم ورنگشون کمی تغییر کنه بعد قارچها رو از ظرف خارج میکنیم وکنار میزاریم .داخل همون ظرف بقیه کره را ریخته وآرد هم اضافه کرده ونمک وفلفل هم زده وکمی تفت میدیم وبعد شیر رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط کرده تا یکدست بشه وغلیظ شه حالا خامه وقارچ هم اضافه کرده ومخلوط میکنیم واگر سس زیاد غلیظ شد کمی شیر به آن اضافه میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#بادمجان_شکم_پر 🍆 😋 🔸واسه درست کردنش گوشت رو مثل مایه ماکارونی درست کردمو توش میتونیدبه سلیقه و ذائقه خودتون مواد اضافه کنید من فقط فلفل دلمه ای و ترخون اضافه کردم.بعد بادمجون های قلمی رو درسته سرخ کردم . اینو بگم که بعد پوست کندن بادمجون و زمانی که میخوام تو نمک بخوابونم یه خط عمیق روش میزنم که بعد سرخ شدن کاملا مشخص باشه از کجا باز بشه .بعد از سرخ شدنشون شکمشو با گوشت پر کردم و توی ظرف چیدم و روش سس ریختم (رب گوجه رو کمی سرخ کردم و بهش آبلیمو+ادویه اضافه کردم و سر آخر آب)وظرف بادمجونارو توی فر گذاشتم 20 دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شیرینی_بدون_پخت كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_هزارجزیره مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل ٢ ق غ ماست چکیده ۲ ق غ سرپر خیارشور ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه ۱ ق غ طرز تهیه همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده). •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سالاد_هویج 💢مواد لازم: (برای ۴ نفر) ۴ عدد هویج متوسط (پوست کنده و رنده شده) نصف پیاز قرمز (خلال شده) دو قاشق غذاخوری مَویز یک چهارم فنجان برگ جعفری (خرد شده) مواد لازم برای سس: یک سوم فنجان آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری عسل ۱ قاشق چایخوری زیره سبز ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه هویج #طرز_تهیه: 💢هویج ها رو پوست کنده و رنده کنین، بقیه مواد تشکیل دهنده سالاد رو به آرامی در یه ظرف ترکیب کنین. یه ظرف دیگه برداشته و مواد سس رو با همزن مخلوط کنین. درست قبل از سرو سالاد، سس رو روش بریزین. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پیتزا تم عنکبوت😋🕷🍕 واسه جشن تولدا و مهمونیا عالیه👆 میتونین واسه خال دار کردنش پپرونیم بزارید روش👌 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✍فرني با شيره خرما 🍨مواد لازم:شیر سرد چهار لیوان،شیره خرما(ميتونيد شيره انگور هم استفاده كنيد)كمي بيشتر از نصف ليوان(بچشيد و شيرينيشو با ذائقتون تنظيم كنيد)،گلاب نصف ليوان،آرد برنج چهار ق غ سر پر،پودر هل نصف ق چايخوري 🍨طرز تهيه:آرد برنج رو در شیر حل کنید و روي حرارت ملايم بذاريد،شيره خرما رو هم اضافه كنيد.حرارت خيلي كم باشه و هم بزنيد تا فرني بپزه و غليظ بشه.يادتون باشه فرني بعد از سرد شدن سفت تر ميشه.بعد هل و گلاب رو اضافه كنيد و يكم بعد شعله رو خاموش كنيد. فرني رو در ظرف دلخواه بيزيد و روشو تزيين كنيد. ميتونيد گرم يا سرد سرو كنيد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پشمک_شکلاتی پشمک ساده به میزان لازم اکلیل خوراکی طلایی به میزان لازم شکلات تخته‌ای سیاه 400 گرم مغزهای بادام، پسته، فندق پودر شده به دلخواه یک ‌چهارم پیمانه روغن مایع 50 گرم گردو پودر شده یک‌ چهارم پیمانه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پشمک_شکلاتی پشمک ساده به میزان لازم اکلیل خوراکی طلایی به میزان لازم شکلات تخته‌ای سیاه 400 گرم
طرز تهیه: شکلات تخته‌ای و روغن را روی حرارت غیرمستقیم ذوب می‌کنیم، داخل قالب سیلیکونی نیم‌کره می‌ریزیم، می‌گذاریم داخل فریزر تا سفت شود. پشمک‌ها را در قالب نیم‌کره دیگری فشرده می‌کنیم. شکلات‌ها را از داخل قالب خارج می‌کنیم. پشمک‌های قالب زده شده را داخل کاسه‌های شکلاتی گذاشته و همراه با پودر گردو و اکلیل خوراکی طلایی تزیین می‌کنیم. درصورت دلخواه مغزهای مختلف مثل گردو، بادام، فندق پودر شده را با پشمک مخلوط کنید؛ سپس پشمک‌ها را قالب بزنید. برای اینکه پشمک راحت‌تر از قالب خارج شود حتما داخل قالب را سلفون بکشید و بعد پشمک‌ها را فشرده کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_حلوا_شکلاتی 🍯🍫 ارد گندم یه لیوان نصف لیوان ارد برنج نصف لیوان ارد نخود چی یه لیوان روغن مایع دولیوان شکر نصف لیوان گلاب نصف فنجون زعفران دم کرده ۵ لیوان آب شکلات هر مقداری که دوست دارید ✍ کامل با تمام نکات •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
هر صبح در بازار دنيا به "خوشبختی" چوب حراج می زنند... اینکه ما قدم برنمیداریم و قیمت پیشنهادنمیکنیم داستان دیگریست ... "خوشبختی" پیداکردنی نیست بدست آوردنيست♥🍃 پیش بسوی خوشبختی🍂 سلام صبحتون بخیر و شادکامی
‍ #شیر_برنج 😋 200 گرم برنج به میزان دلخواه شکر یا مربا نصف پیمانه گلاب 2 لیتر شیر 150 گرم خامه 🔸برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد. بعد آب برنج را خالی می نماییم و برنج را با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد و نرم شود. بعد شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ بپزد و غلیظ شود. بعد گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش، در صورت دلخواه خامه را در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرف های یک نفره یا دیس می کشیم تزیین میکنیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلوا سنتی زعفرونی تبریز😋 ارد سنگگ دویست و پنجاه گرم ، شکر صدو هشتاد گرم ، اب یک لیوان، روغن مایع ۱۰۰ گرم ، گلاب یک چهارم پیمانه ، کره اعلا دو قاشق سر پر ، زعفران به اندازه کافی . طرز تهیه : ابتدا شربت حلوا رو درست میکنیم .اب و شکر رو میجوشونیم گلاب و زعفرون رو مخلوط کرده کنار میذاریم . ارد رو به تنهایی تفت میدیم تا کمی رنگش که برگشت روغن مایع رو داغ کرده با ارد مخلوط میکنیم و تا رنگ قهوه ای روشن که شد از روی حرارت برداشته کره رو اضافه میکنیم ..و در حال هم زدن تا کره کاملا حل بشه. . شربت رو در سه نوبت به خورد حلوامون میدیم و حسابی ورز میدیم و طریق ورز دادن اینه که ماهیتابه رو به سمت راست و چپ برمیگردونیم تا وسط ماهیتابه جمع که شد حلوا حاضره . اگر حلوا شل بود دوباره روی گاز میزاریم و هم میزنیم تا بخار اضافی ان گرفته بشه. بعد بصورت دلخواه تزیین میکنیم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک امت خوشمزه مواد لازم: ✅گوجه ✅پیاز ✅ژامبون خرد شده ✅پنیر رنده شده ✅ریحان خشک ✅تخم مرغ ✅نمک و فلفل •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸🍂سلام صبح دوشنبہ تون بخیر 🌺🍃الهی در این صبح زیبا 🌸🍂بہ زندڪَیماڹ سرسبزے وخرمی ببخش 🌺🍃از نعمتهاے بیڪرانت سیرابماڹ ڪڹ 🌸🍂به قلبمان مهربانی و بہ زندگیمان محبت و آرامش ببخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کاپ_کیک ایده های خوشگل برای تزیین کاپ کیک👍☺️ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#نان_لقمه_ای_زیتون 🥯 😋 ▫️آرد سفید: ۲۴۰ گرم ▫️نمک : ۳ گرم ▫️شکر: ۲ گرم ▫️روغن زیتون : ۳۰ گرم ▫️خمیرمایه : ۴ گرم ▫️آب و یا شیر ولرم : ۱۲۵ گرم ▫️زیتون به میزان دلخواه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_لقمه_ای_زیتون 🥯 😋 ▫️آرد سفید: ۲۴۰ گرم ▫️نمک : ۳ گرم ▫️شکر: ۲ گرم ▫️روغن زیتون : ۳۰ گرم ▫️خمیر
🔸ابتدا شکر را در نصف پیمانه آب و یا شیر ولرم مخلوط کنید ، و اکنون خمیرمایه را اضافه کنید و مخلوط کنید ، درب ظرف را ببندید تا خمیر مایه عمل کند. حدود ده دقیقه زمان کافیه در ظرف دیگری سایر مواد به جز آرد را مخلوط کنید و خمیر مایه بعمل آمده را نیز اضافه کنید و اکنون آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد 🔸خمیر را ورز داده سپس آن را به ظرف تمیز منتقل کرده و روی آن را حتما کاملا بپوشانید در جای نسبتا گرم قراردهید و حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدین چونه های ۴۰ گرمی بگیرین، با کف دست پهن کنین و با ته لیوان وسط خمیر رو گود کنین و توی گودی پنیر و زیتون بریزین، نیم ساعت استراحت بدین با روغن زیتون رومال کنین و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه زمان ۲۰ دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كوفته_برنجى 😋 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش پر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_لیوانی_چند_رنگ 🍧😍 برای قسمت های رنگی یک یا نصف بسته ژله در رنگ های مختلف طبق دستور روی جلد درست میکنیم. برای لایه های سفید هم یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی به دمای محیط رسید داخلش یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده میریزیم.(شیر باید هم دمای مایع ژله باشه وگرنه بریده میشه). یک لایه ژله رنگی ته لیوان میریزیم و داخل یخچال میذاریم. وقتی که خودشو گرفت لایه بعدی رو میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا لیوان پر بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 #مرغ_شکم_پر_مجلسی به درخواست یکی از همراهان خوب کانال😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پاناکوتا توت فرنگی #دسر شیر ۲پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکر یک دوم پ پودر ژلاتین ۱ ق س وانیل ۱/۸ ق چ پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته ابجوش ۱و ۱/۲ پ توت فرنگی میکس شده ۲۰۰ گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
پاناکوتا توت فرنگی #دسر شیر ۲پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکر یک دوم پ پودر ژلاتین ۱ ق س وانیل ۱/۸ ق
۳ق از شیر رو کنار بگذارید. در قابلمه ای شیر و خامه صبحانه و شکر را روی حرارت مستقیم و متوسط بگذارید هم بزنید تا ذرات شکر حل شود ولی نجوشد. از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. حالا پودر ژلاتین را با سه قاشق از شیر مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کاملا حل شود. به مخلوط بالا اضافه کرده و سریع هم بزنید. مایع پاناکوتا را در ظرف سروتان بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. در ظرفی حاوی یکو نیم پیمانه ابجوش، پودر ژله را بریزید و هم بزنید تا ژله در اب حل شود مخلوط رو کنار بگذارید تا خنک‌شود سپس توت فرنگی های شسته شده رو میکس کرده تا له شود و به ژله فوق که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط ژله را در داخل لیوان های سرو روی مایع پاناکوتا بریزید و ظرف رو در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترفند_پخت_كيك 🧁 😋 بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد👇🏻 دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است.   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سلام صبح سہ شنبہ☕️🍂 پاییزے تون سرشارمهربانے ان شاالله امروز سہ شنبہ براتون پر خیر و برکت باشہ دلتون به پاکی صبح افکار بلندتون سبز زندگیتون سرشار از مهربانے روزتون پر از معجزه🍂🌺🍃
#باگت_شکم_پر 🥖 😋 🔸ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم. من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم. نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم. خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین. ♦️واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#فینگرفودتن_ماهی 😋 نصف پیمانه خیارشور خرد کرده چند عدد پیازچه خرد شده یک قاشق شوید خرد کرده تازه دوقاشق کنسرو ذرت دو قاشق سس مایونز یک قاشق سس فرانسوی یک عدد تن ماهی که از قبل در آب جوشانده نمک فلفل سیاه 🔸خوب مخلوط کنید و در یخچال بذارید برای سرو کردن میتونید از اسنک مارک های مختلف ایرانی یا خارجی استفاده کنید یا نان تست.فرقی نداره. با گوجه گیلاسی و پنیر رنگی یا زیتون تزیین کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_خرمالو 🍾 يك سس عالى براى سرو روى كيك😋 یک ق نشاسته ذرت و بیست گرم کره روی گاز گذاشتم  نصف لیوان شیر و سه ق خانه صبحانه اضافه کردم و کمی وانیل  و نصف پیمانه پوره خرمالو و یک ق پودر قند  وقتی غلیظ شد زیر گازو خاموش کردم  وقتی خنک شد ازین سس بسیار خوشمزه برای تزیین کیک استفاده كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food