eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌸🍂سلام صبح دوشنبہ تون بخیر 🌺🍃الهی در این صبح زیبا 🌸🍂بہ زندڪَیماڹ سرسبزے وخرمی ببخش 🌺🍃از نعمتهاے بیڪرانت سیرابماڹ ڪڹ 🌸🍂به قلبمان مهربانی و بہ زندگیمان محبت و آرامش ببخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کاپ_کیک ایده های خوشگل برای تزیین کاپ کیک👍☺️ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#نان_لقمه_ای_زیتون 🥯 😋 ▫️آرد سفید: ۲۴۰ گرم ▫️نمک : ۳ گرم ▫️شکر: ۲ گرم ▫️روغن زیتون : ۳۰ گرم ▫️خمیرمایه : ۴ گرم ▫️آب و یا شیر ولرم : ۱۲۵ گرم ▫️زیتون به میزان دلخواه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_لقمه_ای_زیتون 🥯 😋 ▫️آرد سفید: ۲۴۰ گرم ▫️نمک : ۳ گرم ▫️شکر: ۲ گرم ▫️روغن زیتون : ۳۰ گرم ▫️خمیر
🔸ابتدا شکر را در نصف پیمانه آب و یا شیر ولرم مخلوط کنید ، و اکنون خمیرمایه را اضافه کنید و مخلوط کنید ، درب ظرف را ببندید تا خمیر مایه عمل کند. حدود ده دقیقه زمان کافیه در ظرف دیگری سایر مواد به جز آرد را مخلوط کنید و خمیر مایه بعمل آمده را نیز اضافه کنید و اکنون آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد 🔸خمیر را ورز داده سپس آن را به ظرف تمیز منتقل کرده و روی آن را حتما کاملا بپوشانید در جای نسبتا گرم قراردهید و حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدین چونه های ۴۰ گرمی بگیرین، با کف دست پهن کنین و با ته لیوان وسط خمیر رو گود کنین و توی گودی پنیر و زیتون بریزین، نیم ساعت استراحت بدین با روغن زیتون رومال کنین و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه زمان ۲۰ دقیقه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كوفته_برنجى 😋 🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش پر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ژله_لیوانی_چند_رنگ 🍧😍 برای قسمت های رنگی یک یا نصف بسته ژله در رنگ های مختلف طبق دستور روی جلد درست میکنیم. برای لایه های سفید هم یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم وقتی به دمای محیط رسید داخلش یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده میریزیم.(شیر باید هم دمای مایع ژله باشه وگرنه بریده میشه). یک لایه ژله رنگی ته لیوان میریزیم و داخل یخچال میذاریم. وقتی که خودشو گرفت لایه بعدی رو میریزیم. این کار رو تکرار میکنیم تا لیوان پر بشه. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 #مرغ_شکم_پر_مجلسی به درخواست یکی از همراهان خوب کانال😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پاناکوتا توت فرنگی #دسر شیر ۲پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکر یک دوم پ پودر ژلاتین ۱ ق س وانیل ۱/۸ ق چ پودر ژله توت فرنگی ۱ بسته ابجوش ۱و ۱/۲ پ توت فرنگی میکس شده ۲۰۰ گرم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
پاناکوتا توت فرنگی #دسر شیر ۲پیمانه خامه صبحانه ۲۰۰گرم شکر یک دوم پ پودر ژلاتین ۱ ق س وانیل ۱/۸ ق
۳ق از شیر رو کنار بگذارید. در قابلمه ای شیر و خامه صبحانه و شکر را روی حرارت مستقیم و متوسط بگذارید هم بزنید تا ذرات شکر حل شود ولی نجوشد. از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. حالا پودر ژلاتین را با سه قاشق از شیر مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کاملا حل شود. به مخلوط بالا اضافه کرده و سریع هم بزنید. مایع پاناکوتا را در ظرف سروتان بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. در ظرفی حاوی یکو نیم پیمانه ابجوش، پودر ژله را بریزید و هم بزنید تا ژله در اب حل شود مخلوط رو کنار بگذارید تا خنک‌شود سپس توت فرنگی های شسته شده رو میکس کرده تا له شود و به ژله فوق که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط ژله را در داخل لیوان های سرو روی مایع پاناکوتا بریزید و ظرف رو در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترفند_پخت_كيك 🧁 😋 بعضی مواقع اطراف کیک پف می کند اما وسط آن پف نمی کند این مشکل دو دلیل اصلی دارد👇🏻 دلیل اول این است که در فر را چند بار باز و بسته کرده اید یا آن را خیلی زود باز کرده اید. دلیل دوم هم این است که مایه کیک قبل از ورود به فر زمان زیادی منتظر مانده است.   •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
سلام صبح سہ شنبہ☕️🍂 پاییزے تون سرشارمهربانے ان شاالله امروز سہ شنبہ براتون پر خیر و برکت باشہ دلتون به پاکی صبح افکار بلندتون سبز زندگیتون سرشار از مهربانے روزتون پر از معجزه🍂🌺🍃
#باگت_شکم_پر 🥖 😋 🔸ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم. من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم. نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم. خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین. ♦️واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food